around_the_sun Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 11:20 ja również dzięks i niech Ci się częściej nudzi, to nas nuda nie dopadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 22:39 To modo przyłącza sie do podziekowan za mail:) CMOK CMOK Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 22:45 dla Mnieczyslawy bardzo dzienks:)) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 11:20 i ja dziekuje, pozdrawiam, s_l Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka jest impreza >>>>> 27.04.05, 11:27 chodźcie bo sama nie daje rady: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12233&w=23238483 a mail no problem. jak mnie coś w rence wpadnie to prześlęł:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 11:34 a tak wogóle - to słuchaliście tej mileny??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 11:37 Dzięki! Od Mileny mnie rozbolał brzuch ale dosłuchałam do finałowych wyznań. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 11:44 dla tych których pominęłam link: www.prosiak.pl/?typeID=NULL&pageID=download&sideID=download&offsetID=0&orderID=NULL&elemID=2845 w szczególności polecam Milene.... :)))) szkoda ze takich soczystych textów w MjM nie ma - ale byśmy mieli rozrywke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 18:13 no i ja też dziękówa Ci Mnietko :) lepiej póżno niż wczoraj - thx , wysłałam w rewanżu cosik , Milena jest zaczepista ! łoł i ten typ z M 1 też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 19:33 thx very macz! 13 minutowa suita "Malwina" to prawdziwa uczta dla uszu:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 19:36 "Milena" of kors. jeszcze mnie trzymają emocje po wysłuchaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 20:36 u mnie się nie da otworzyć:( klikam na linka i nic. kolejka do mileny? Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 20:49 minietko ja tez prosze o qltowa milenke jako pomineta...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 20:57 rzucam linka do Mileny www.prosiak.pl/?typeID=NULL&pageID=download&sideID=download&offsetID=0&orderID=NULL&elemID=2838 Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 21:07 nie otwiera się, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 21:14 nie ? teraz sprawdzałam ten link i u mnie jest OK , a to może wejdz na stronę www.porosiak.pl i ze stronki wejdz na Milene Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Romy,chcesz to na skrzynke?? ntxt 27.04.05, 21:22 nie, nie. strona jest w porządku, ale klikam na linka, on udaje, że się otwiera i... wraca do spisu treści. czy ja mam wyłaczyc muzykę, uruchomić divixa, co ja mam? to wygląda na plik dźwiękowy, powinien sam wejść, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Romy,chcesz to na skrzynke?? ntxt 27.04.05, 21:26 u mnie pod Operą też nie chodzi pod Internet Explorerem łączy się z FlashGetem (taki programik do ściągania,download manager) a ten ściąga plik na dysk to jet zwykła mp3 - ok.3MB Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Romy,chcesz to na skrzynke?? ntxt 27.04.05, 21:30 podobno mam właczyć blokade okienek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Romy,chcesz to na skrzynke?? ntxt 27.04.05, 21:57 gada jak nakręcona, nie wiadomo o czym. to jest potencjalna aktorka dla piwowskiego! ona by zagadała dziewczyny do wzięcia! jak ona skacze po tematach! .....ja wole hip hop, anastacia, ty - techno, lewe zwolnienie, ała, boli mnie, musze schudnonć, przytyłam jeden kilo, boli, musisz mnie pomasować, żebym tylko w ciąże nie zaszła, okresu nie dostałam. w ilu procentach ci na mnie zależy, stara sie pyta czy się lizaliśmy, świadectwo z siódmej klasy mam złe, szóstke mam z wuefu, boże jak mnie oczy bolom.... Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: Romy,chcesz to na skrzynke?? ntxt 27.04.05, 22:03 Ja tez nie umialam tego otworzyc, ale domyslilam sie, ze romy_sz miala na mysli wylaczenie blokady okienek, co tez uczynilam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Romy,chcesz to na skrzynke?? ntxt 27.04.05, 22:05 tak, właśnie:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: dzięks minietko za emila 27.04.05, 23:15 no i pamiętacie co śpiewała nosowska nie???? milena to..... :))) (bez obrazy dla normalnych milen :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: dzięks minietko za emila 29.04.05, 16:02 olaboga!! jam tesz dostala!! :D :D dopiero dzisiej zajrzalam do skszynki i... ach jak to milo ze ktos o mnie pamienta! dzienki dzienki dzienki!! :) :) Odpowiedz Link Zgłoś