ni3zapominajka 29.04.05, 09:10 zazwyczaj nie ogladm pensjonatu we czwartek (praca) prosiłabym Was mili bezOtkowcy a streszczenie czwartkowego odcinka-wielkie dzieki s. dała te nerke czy nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: PENSJONAT ktos zdradzi 29.04.05, 09:15 ja tez poprosze bo zapomnialam obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PENSJONAT ktos zdradzi 29.04.05, 09:22 dala... ale tatus sie chyba nawrocil w tym szpitalu, wygladalo na to, ze pod wplywem rozmow z takim chlopaczkiem zrozumial o co w tym wszystkim chodzi... a do pensjonatu zawitala Alicja z szefem domu pogodnej (???) starosci... namawiali sie przeciwko Ksaweremu i probowali zbajerowac Poldka, ale ten byl niechetny.... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: PENSJONAT ktos zdradzi 29.04.05, 09:24 a mikołaj kwestował z kaliną na rzecz orkiestry i natknął się na swoją ex,czyli topielicę;) tej też ostatnio wszędzie pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: PENSJONAT ktos zdradzi 29.04.05, 09:28 wielkie dzieki, z Alicji to taka "twarda" sztuka, poczuje Ksawery ze ja puscil... poczuje... ale opatrznosc nad nim czuwala :):) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: PENSJONAT ktos zdradzi 29.04.05, 10:15 Dodam tylko , że zanim zgodził się na przyjęcie nerki od corki , to dowiedział się od chłopca -pacjenta , że jego zona pierwsza chciała ofiarować mu swoją nerkę , lecz nie moglo do tego dojść z powodu jakiejś choroby , którą onawcześniej przebyła. Tuż przed operacją tata nerkobiorca powiedział do corki : - już nigdy nie tknę ani kieliszka , będę o nią dbał , bedę dbał o naszą nerkę . Maryla dostała zaproszenie na 2 tygodnie wraz z biletem od Ola do Meksyku i zdaje sobie sprawę , że owo zaproszenie jest czymś więcej niz tylko wycieczka na ferie , może ono stanowić coś w rodzaju zaproszenia do wspólnego zycia . Dlatego nie jest entuzjastycznie nastawiona , waha się . Ksawery dowiaduje się , że jego mama nie walczy o skrocenie kary gdyż ma obawy , że po wcześniejszym wyjściu z więzienia może być dla syna ciężarem z niechlubną przeszłością . Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: PENSJONAT ktos zdradzi 29.04.05, 10:24 przespalam watek ksawerego z mama.... jak ja wkrecili w fabule.... a tak na marginesie bez sensu sa te odcinki w czwartki, bo nie moge ich z przyczyn niezaleznych odemnie ogladac i watek iwy z doktorkiem tez przespalam Odpowiedz Link Zgłoś