gatta13 02.05.05, 09:37 Czy ktoś jeszcze dzisiaj musi iść do pracy? gatta_nieszczęśliwa_gdy_cały_kraj_świętuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocibrzuch Re: Buuuuu 02.05.05, 10:00 taki los mój też ale z drugiej strony na weekend na Karaibach, a nawet w lesie, nie mogę sobie pozwolić - więc co mi tam tyle że pogoda pięęękna Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Buuuuu 02.05.05, 20:10 O Karaibach nawet nie marzę, ale las był w planach na jutro, a tu deszcz zapowiadają. :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinal1 Re: Buuuuu 02.05.05, 10:35 jaaaaaaaaaa... juz jestem..:-) pozdrawim... Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: Buuuuu 02.05.05, 12:57 Taki luz, że ochoty do pracy nie mam. Męczy mnie to, bo powinienem, a tu słońce za oknem, sielanka, przewijają się jacyś urlopowicze po ulicach Krakowa... O wakacjach myślę... [kocibrzuch_rozproszony] Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Buuuuu 02.05.05, 20:09 Luzik, luzik, a ja w pracy netu nie mam, ludzi przyszło milion, kasy brakło, eeeeech... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Buuuuu 04.05.05, 08:01 Cóż, Miła też w pracy była, zrobiliśmy rodzinną wizytację. ;) Ładne miasteczko, piękna inwestycja, mnóstwo do zrobienia... Pyszny obiad i deser, mmmm... OLDWIZYTATOR ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: Buuuuu 04.05.05, 13:31 oldpiernik napisał: > Pyszny obiad i deser, mmmm... A co konkretnie i jak pyszne (obrazowo proszę)? Arni Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Buuuuu 04.05.05, 20:53 filet schabowy w sosie grzybowym + dufinki MNIAAAAAAM barszcz z krokietem pierogi nadziewane mięsem i grzybami polane tłuszczem ze skwarkami i pietruszką frytki grilowana pierś z kurczaka + ziemniaki po niemiecku z grzybami barszcz z uszkami i specjalność dnia "talerz domowy" - (opis na specjalne życzenie, hehe) i pyszne piwo z żywieckiego browaru MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: Buuuuu 04.05.05, 21:18 Matko! Dałeś temu radę? Właściwie.. czemu nie.. Nic aż tak wielkiego. A ten słynny talerz? Talerz jak talerz.. a na nim co? A niech mnie! Arni Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Buuuuu 05.05.05, 07:26 Opisanie talerza wymaga tłumaczenia. ;0) Na długim półmisku (że niby ten talerz) przegląd możliwości mistrza kuchni. Poukładane kolejno: bitki cielęce przypieczone (?) na złotobrązowo - sztuk dwie plus przyprawa, której nie znam (!?) kawałek indyka - natarty przyprawami w oleju i obsmażony na kolor bajeczny ;) kiełbasa z grilla na ostro i... gardawa (czyli po naszemu - jelita (a po śląsku krupnioki) luzem, a w narzeczu centralnych regionów: kaszanka) na ostro. Do tego pieczone ziemniaki, jakieś sosy (z tej obfitości zapomniałem) no i oczywiście piwo znanej marki. Jeślim co pokręcił, albo przeoczył, wybaczcie. Wszystkie te dobrości padły łupem rodziny w składzie rozszerzonym. Jeden człowiek chyba nie dałby temu rady. :) Ps. Położenie i nazwa lokalu nie jest tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Buuuuu 04.05.05, 20:07 ..dzisiaj 4 maja, owszem, tak..skończyły się dobre czasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Buuuuu 04.05.05, 21:08 Dobre się skończyły. Witajcie w lepszych czasach:) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Buuuuu 04.05.05, 21:14 Już nadejszły, że tak powiem:) Tylko nie pytaj czym się objawiają:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: Buuuuu 04.05.05, 21:21 quarantina napisała: > Już nadejszły, że tak powiem:) Sporo osób tak twierdzi. > Tylko nie pytaj czym się objawiają:) Nie pamietasz? Min. pełne zatrudnienie. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Buuuuu 04.05.05, 21:23 Arni, jak zwykle sprowadza na ziemię. Lepsze, niekoniecznie w sensie gospodarczym są. Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: Buuuuu 05.05.05, 14:04 Bez pracy nie ma kołaczy, a bez nich w brzuchu burczy. arni Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Buuuuu 16.12.05, 15:49 Buczał sobie cichutko w kąciku z rozpaczy, że go nie zauważyłam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś