gosiaczek1970 08.05.05, 17:58 "jak wytrzymam jej chłód, z każda chwilą serca zmienia sią w lód.." czy tak musi być w długoletnim związku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomian Re: ... zima wieczna zima.. 08.05.05, 19:02 Nie musi! nic nie musi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: ... zima wieczna zima.. 08.05.05, 20:23 Gosiu! Gdzie zginełąś! Wróć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1970 Re: ... zima wieczna zima.. 08.05.05, 21:24 a witam czasami wsiąkam jak plama w obrus, ale jak wyparuję robi się ze mnie chmurka i juz jestem Dawno Ciebie nie widziałam, gdzieś Ty sie podziewał? Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: ... zima wieczna zima.. 08.05.05, 21:44 Rozpiłem się ostatnio! ............................................. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1970 Re: ... zima wieczna zima.. 08.05.05, 21:49 ufff a już myslałam że coś gorszego a poza tym rozumiem, że da się żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: ... zima wieczna zima.. 08.05.05, 22:17 Słyszałaś? Gosiu proszę powiedz błagam! Gdzie to słyszałaś! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1970 Re: ... zima wieczna zima.. 08.05.05, 22:19 Ty no słuchaj dawaj szczególik o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1970 Re: ... zima wieczna zima.. 08.05.05, 22:22 zresztą nic nie słyszałam nic nie wiem,błądze po omacku czasem trafiam to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: ... zima wieczna zima.. 08.05.05, 22:53 Gosiu! Ja tutaj jestem co dzień (obsesja)(paranoja!) a ty piszesz że mnie niema! To Ciebie dawno tu nie było! Pamiętam ten twój tekst o gwożdziach To naprawdę było piękne! Szkoda że byłem wtedy zamieszany w inną dyskusję! To był naprawdę dobry temat do rozważań! Taki spokojny, bez ....... Ale natura ludzka jest inna. Pcha do szamotanek, podtekstów ....... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek1970 Re: ... zima wieczna zima.. 08.05.05, 23:03 cóż i ja "obsesyjnie" tu przebywam i wiem że dyskutowałeś o czym innym - normalne pamiętasz przeciez że to "wielki brat" :) ale nie lubię sie wtrącac choc czasem "rączki mnie świeżbią" pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
tomian Re: ... zima wieczna zima.. 08.05.05, 23:15 Gosiu dzięki serdeczne! "Tomian tomian co z ciebie" czy coś tak! Pamiętam jak napisałaś do mnie taką wierszowankę Nigdy tego nie zapmnę! Jeśli jesteś kobietą (w co nie wątpię) to jesteś pierwsza która ułożyłą dla mnie wierszyk. Dzięki! Znikam z moim czworonogiem! Do miłego! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś