men_ 05.07.02, 18:03 jak to sie udomawia dzikie kotki ?:)))) p.s.: bo jeden z moich serdecznych kumpli chwalił się, że jemu to sie szybko udało !:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dude_ Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 05.07.02, 18:07 IMHO za wlosy i o kolano:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:08 chcialoby sie!!!! dreczycielu zwierzat:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:07 mazczyzni to naiwne istoty:) panterki sa nie do okielznania!!!!! :) choc jak chca to daja sie na chwile prowadzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
dude_ Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 05.07.02, 18:11 Gość portalu: hm napisał(a): > :) choc jak chca to daja sie na chwile prowadzic:) wystarczy im skrócic lancuch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:17 tylko sprobuj go skrocic, jak zebiska sie szczerza!!!!:) chyba lubisz miec raczki? hihihihi a swoja droga co to za radocha lazic z kocurem na smyczy! wiecej wdzieku ma jak wolno hasa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dude_ Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 05.07.02, 18:19 Gość portalu: hm napisał(a): > tylko sprobuj go skrocic, jak zebiska sie szczerza!!!!:) chyba lubisz miec > raczki? hihihihi > a swoja droga co to za radocha lazic z kocurem na smyczy! wiecej wdzieku ma jak > > wolno hasa:))) jeden lubi ogórki,inny ogrodnika córki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:31 prawo wyboru:) to jest piekne:) Odpowiedz Link Zgłoś
dude_ Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 05.07.02, 18:33 Gość portalu: hm napisał(a): > prawo wyboru:) to jest piekne:) osobiscie wole Prawo Ohma:o) Odpowiedz Link Zgłoś
dude_ Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 05.07.02, 18:35 albo Prawo Murphyego na ten przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm samo zycie:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:52 1. Sprawy pozostawione samym sobie zmieniają się ze złych na gorsze. 2. Jeżeli tylko coś może się popsuć, to na pewno sie popsuje. 3. Jeżeli coś może się popsuć w wielu miejscach, to pierwsze uszkodzenie nastąpi tam, gdzie wyrządzi najwięcej szkód. 4. Jeżeli przewidziałeś sto cztery możliwe awarie i zabezpieczyłeś (zawsze się zabezpieczajcie!) się przed nimi, to natychmiast wydarzy się sto piąta na którą nie byłeś przygotowany. 5. Jeżeli wydaje ci się, że wszystko działa dobrze, to z pewnością musiałeś coś przeoczyć. 6. Dowolne urządzenie, uszkodzone w dowolny sposob (z wyjątkiem całkowitego zniszczenia), będzie doskonale działało w obecności wykwalifikowanego personelu naprawczego. 7. Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno. 8. Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mogą nie dostrzec różnicy. 9. Jeżeli myślisz, że idzie dobrze - na pewno nie wiesz wszystkiego. 10. Trudne problemy zostawione same sobie staną się jeszcze trudniejsze. 11. Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo - na pewno to zepsujesz. 12. Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie lub śmierć. 13. Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia - głupcy są zbyt pomysłowi. 14. Światełko w tunelu - to reflektory nadjeżdżającego pociągu. 15. To, czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc. 16. Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć. 17. Jeżeli pozostawisz rzeczy swojemu biegowi - skończy się to również katastrofą. 18. Stopien glupoty twojego postepowania jest wprost proporcjonalny do liczby przygladajacych ci sie osob. 19. Sprzyjające okoliczności znajdują się zawsze na innej drodze. 20. Wszystko co się dobrze zaczyna, źle się kończy - wszystko co się źle zaczyna kończy się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ciekawe, co teraz porabia 05.07.02, 18:40 Crimen, hę ?:) Jak myślisz Panterko (nie)udomowiona ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Ciekawe, co teraz porabia IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:52 stawiam naaaaaaaaaaaaaaa....... jazde rowerem?:) a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Ciekawe, co teraz porabia IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 19:09 jest jeszcze jedna wersja: jedzie do wawy, zeby cie zabic!!!:) hihihi jest calkiem prawdopodobna:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ciekawe, co teraz porabia 05.07.02, 19:12 :((( i znowu te godzinki nadliczbowe dla ochroniarzy :) Gość portalu: hm napisał(a): > jest jeszcze jedna wersja: > jedzie do wawy, zeby cie zabic!!!:) hihihi > jest calkiem prawdopodobna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Ciekawe, co teraz porabia IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 19:17 zycie to niejebajka:)))) trza bylo uwazac co sie mowi!!!:) hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ciekawe, co teraz porabia 05.07.02, 19:11 trenuje ?:) Gość portalu: hm napisał(a): > stawiam naaaaaaaaaaaaaaa....... jazde rowerem?:) a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Ciekawe, co teraz porabia IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 19:16 ruch to zdrowie:), nie wierze ze baki zbija!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 15:35 Menik, co Ci wyjaśnić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 15:37 jak sie robi koktajl z kota.......kotek jest spokojny a menikowi z pewnoscia bedzie smakowal..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 15:57 Ja wiem jak się robi koktajl z kota, ale Panterki na koktajl nie dam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:17 cmokus crimus:) koktail z kota!!! kto by chcial kocia siersc jesc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:20 To trochę inaczej się przyrządza i konsumuje bez sierści:))) :-* Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:20 sierc bedzie dla psa samanty......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:22 only z psem??????? nio cio ty!:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:25 ja nie z psem... ten co sie do mnie dwa dni temu przyblakal, to juz znikl i nie mam go...:(((( pewnie go ta bomba wystraszyla co ja podlozyli mnie pod chata.....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:33 ludzie sa okrutni!!! psy sa fajniejsze niz koty! gon go! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:35 a koty fajniejsze od psow....... nie bede gonila bo nie wiem gdzie jest....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:36 psa trzeba zwabic koscia!!! porozrzucaj na miescie, a potem ogloszenie w gazecie "kosci zostaly rzucone":) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:37 no co ty, a co to pies to czlowiek??? na kosci nie poleci...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:39 a gdyby to byly twoje kosci:) moze go ruszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:21 czyli najpierw bierze sie skalp z kota,a potem heja!!!!? ratunku!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:22 nieeee... bierze sie rurke wklada w dupke i popija..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:24 ahahahaha smakoszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:26 Crimen smakoszek, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:30 Przecież mówiłem że nie dam Panterki na koktajl.Musicie się obejść smakiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:32 czyli samanta bedzie serwowana z panterka, czy w futerku z panterki?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:34 hihi ja tam chetnie samci futerko pozycze na rozbierana randke:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:35 a kto cie wtedy bedzie okrywal jak futerka ni bendzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:37 ze tak zasugeruje niewinnie TY!!!! hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:38 ja ci nie dam swojego futerka, co najwyzej worek jak mnie sie marycha skonczy, albo saggara odda ci beczke jak juz kapuste wyzre....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:43 wizazystka sie znalazla!!!! z workiem na glowie zeby marycha mi do glowy uderzyla, a wiesz ..... chyba mnie to bierze:) kurna ale co ja z beczka zrobie, moze jakas mni sauna.. jak chcesz to wskakuj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:37 Kiciu, Ty już nie masz futerka.Zapomniałaś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:38 ale mowiles za zawsze moge je wykupic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:42 Nie było mowy o wykupie, tylko pewność z mojej strony że przed zimą po nie wrócisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:44 no tos mnie w konia zrobil!!! ihaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:48 Do kowala nie pójdziemy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:52 czuje ze to wszystko skonczy sie wizyta u psychologa (jak juz pantera zaczyna rzec!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 17:04 No przecież nie idziemy do kowala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:24 Kota bierze się całego i nie skalpuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:25 miksuje?:)!!!! (wystraszona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:28 Skąd, zakopuje się w całości do ziemi, tak aby tylko ogonek wystawał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:35 ha ha ha ale smieszne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:40 To jeszcze nie koniec.Only uprościła recepturę.Kotka należy potrzymać w ziemi przez miesiąc.Następnie obcina się ogonek i wysysa zawartość.Mniam!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:46 degeneraci!!!!!! ludzie z kim ja sie zadaje!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:49 Przecież to jest właśnie zlot degeneratów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:54 koniec ze mna!!!! :) napisze testament i jaks mowe pozegnalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:49 to js teraz jade na dzialke podlac ziemie, co by wilgotna byla, tak jak to panterki lubia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 17:13 Podlewaj Kiciu, tylko wróć jeszcze;) Odpowiedz Link Zgłoś