Dodaj do ulubionych

Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę,

05.07.02, 18:03
jak to sie udomawia dzikie kotki ?:))))

p.s.: bo jeden z moich serdecznych kumpli chwalił się, że jemu to sie szybko
udało !:)
Obserwuj wątek
    • dude_ Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 05.07.02, 18:07
      IMHO za wlosy i o kolano:-(
      • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:08
        chcialoby sie!!!! dreczycielu zwierzat:))))))
    • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:07
      mazczyzni to naiwne istoty:) panterki sa nie do okielznania!!!!!
      :) choc jak chca to daja sie na chwile prowadzic:)
      • dude_ Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 05.07.02, 18:11
        Gość portalu: hm napisał(a):

> :) choc jak chca to daja sie na chwile prowadzic:)
        wystarczy im skrócic lancuch...

• Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:17
          tylko sprobuj go skrocic, jak zebiska sie szczerza!!!!:) chyba lubisz miec
          raczki? hihihihi
          a swoja droga co to za radocha lazic z kocurem na smyczy! wiecej wdzieku ma jak
          wolno hasa:)))
          • dude_ Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 05.07.02, 18:19

> tylko sprobuj go skrocic, jak zebiska sie szczerza!!!!:) chyba lubisz miec
            > raczki? hihihihi
            > a swoja droga co to za radocha lazic z kocurem na smyczy! wiecej wdzieku ma jak
            >
            > wolno hasa:)))

jeden lubi ogórki,inny ogrodnika córki:-)
            • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:31
              prawo wyboru:) to jest piekne:)
              • dude_ Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 05.07.02, 18:33

> prawo wyboru:) to jest piekne:)

osobiscie wole Prawo Ohma:o)
                • dude_ Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 05.07.02, 18:35
                  albo Prawo Murphyego na ten przyklad
                  • Gość: hm samo zycie:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:52
                    1. Sprawy pozostawione samym sobie zmieniają się ze złych na gorsze.
                    2. Jeżeli tylko coś może się popsuć, to na pewno sie popsuje.
                    3. Jeżeli coś może się popsuć w wielu miejscach, to pierwsze uszkodzenie
                    nastąpi tam, gdzie wyrządzi najwięcej szkód.
                    4. Jeżeli przewidziałeś sto cztery możliwe awarie i zabezpieczyłeś (zawsze się
                    zabezpieczajcie!) się przed nimi, to natychmiast wydarzy się sto piąta na którą
                    nie byłeś przygotowany.
                    5. Jeżeli wydaje ci się, że wszystko działa dobrze, to z pewnością musiałeś coś
                    przeoczyć.
                    6. Dowolne urządzenie, uszkodzone w dowolny sposob (z wyjątkiem całkowitego
                    zniszczenia), będzie doskonale działało w obecności wykwalifikowanego personelu
                    naprawczego.
                    7. Jeżeli coś może się nie udać - nie uda się na pewno.
                    8. Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
                    9. Jeżeli myślisz, że idzie dobrze - na pewno nie wiesz wszystkiego.
                    10. Trudne problemy zostawione same sobie staną się jeszcze trudniejsze.
                    11. Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo - na pewno to zepsujesz.
                    12. Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie lub
                    śmierć.
                    13. Niemożliwe jest zbudowanie niezawodnego urządzenia - głupcy są zbyt
                    pomysłowi.
                    14. Światełko w tunelu - to reflektory nadjeżdżającego pociągu.
                    15. To, czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc.
                    16. Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć.
                    17. Jeżeli pozostawisz rzeczy swojemu biegowi - skończy się to również
                    katastrofą.
                    18. Stopien glupoty twojego postepowania jest wprost proporcjonalny do liczby
                    przygladajacych ci sie osob.
                    19. Sprzyjające okoliczności znajdują się zawsze na innej drodze.
                    20. Wszystko co się dobrze zaczyna, źle się kończy - wszystko co się źle
                    zaczyna kończy się lepiej.

• men_ Ciekawe, co teraz porabia 05.07.02, 18:40
      Crimen, hę ?:)

Jak myślisz Panterko (nie)udomowiona ?:))
      • Gość: hm Re: Ciekawe, co teraz porabia IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 18:52
        stawiam naaaaaaaaaaaaaaa....... jazde rowerem?:) a ty?
        • Gość: hm Re: Ciekawe, co teraz porabia IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 19:09
          jest jeszcze jedna wersja:
          jedzie do wawy, zeby cie zabic!!!:) hihihi
          jest calkiem prawdopodobna:)
          • men_ Re: Ciekawe, co teraz porabia 05.07.02, 19:12
            :((( i znowu te godzinki nadliczbowe dla ochroniarzy :)

> jest jeszcze jedna wersja:
            > jedzie do wawy, zeby cie zabic!!!:) hihihi
            > jest calkiem prawdopodobna:)

• Gość: hm Re: Ciekawe, co teraz porabia IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 19:17
              zycie to niejebajka:)))) trza bylo uwazac co sie mowi!!!:) hihihihi
        • men_ Re: Ciekawe, co teraz porabia 05.07.02, 19:11
          trenuje ?:)

> stawiam naaaaaaaaaaaaaaa....... jazde rowerem?:) a ty?

• Gość: hm Re: Ciekawe, co teraz porabia IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 05.07.02, 19:16
            ruch to zdrowie:), nie wierze ze baki zbija!:)))
    • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 15:35
      Menik, co Ci wyjaśnić? :)
      • onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 15:37
        jak sie robi koktajl z kota.......kotek jest spokojny a menikowi z pewnoscia
        bedzie smakowal.....
        • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 15:57
          Ja wiem jak się robi koktajl z kota, ale Panterki na koktajl nie dam:)))
          • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:17
            cmokus crimus:)
            koktail z kota!!! kto by chcial kocia siersc jesc!!!
            • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:20
              To trochę inaczej się przyrządza i konsumuje bez sierści:))) :-*
              • onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:20
                sierc bedzie dla psa samanty......:))))
                • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:22
                  only z psem??????? nio cio ty!:) hihihi
                  • onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:25
                    ja nie z psem...
                    ten co sie do mnie dwa dni temu przyblakal, to juz znikl i nie mam go...:((((
                    pewnie go ta bomba wystraszyla co ja podlozyli mnie pod chata.....:((((
                    • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:33
                      ludzie sa okrutni!!! psy sa fajniejsze niz koty! gon go!
                      • onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:35
                        a koty fajniejsze od psow.......
                        nie bede gonila bo nie wiem gdzie jest....:((((
                        • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:36
                          psa trzeba zwabic koscia!!! porozrzucaj na miescie, a potem ogloszenie w
                          gazecie "kosci zostaly rzucone":)
                          • onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:37
                            no co ty, a co to pies to czlowiek???
                            na kosci nie poleci......
                            • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:39
                              a gdyby to byly twoje kosci:) moze go ruszy!
              • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:21
                czyli najpierw bierze sie skalp z kota,a potem heja!!!!?
                ratunku!!!!:)
                • onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:22
                  nieeee...
                  bierze sie rurke wklada w dupke i popija.....
                  • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:24
                    ahahahaha smakoszka:)
                    • onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:26
                      Crimen smakoszek, he he he
                      • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:30
                        Przecież mówiłem że nie dam Panterki na koktajl.Musicie się obejść smakiem:)))
                        • onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:32
                          czyli samanta bedzie serwowana z panterka, czy w futerku z panterki??????
                          • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:34
                            hihi ja tam chetnie samci futerko pozycze na rozbierana randke:)
                            • onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:35
                              a kto cie wtedy bedzie okrywal jak futerka ni bendzie????
                              • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:37
                                ze tak zasugeruje niewinnie TY!!!! hihihihi
                                • onlyania Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, 06.07.02, 16:38
                                  ja ci nie dam swojego futerka, co najwyzej worek jak mnie sie marycha skonczy,
                                  albo saggara odda ci beczke jak juz kapuste wyzre....:))))
                                  • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:43
                                    wizazystka sie znalazla!!!! z workiem na glowie zeby marycha mi do glowy
                                    uderzyla, a wiesz ..... chyba mnie to bierze:)
                                    kurna ale co ja z beczka zrobie, moze jakas mni sauna.. jak chcesz to wskakuj!:)
                            • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:37
                              Kiciu, Ty już nie masz futerka.Zapomniałaś? ;)
                              • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:38
                                ale mowiles za zawsze moge je wykupic:)
                                • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:42
                                  Nie było mowy o wykupie, tylko pewność z mojej strony że przed zimą po nie
                                  wrócisz:)))
                                  • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:44
                                    no tos mnie w konia zrobil!!! ihaha:)
                                    • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:48
                                      Do kowala nie pójdziemy:)))
                                      • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:52
                                        czuje ze to wszystko skonczy sie wizyta u psychologa (jak juz pantera zaczyna
                                        rzec!:)))
                                        • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 17:04
                                          No przecież nie idziemy do kowala:)))
                • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:24
                  Kota bierze się całego i nie skalpuje:)))
                  • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:25
                    miksuje?:)!!!! (wystraszona)
                    • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:28
                      Skąd, zakopuje się w całości do ziemi, tak aby tylko ogonek wystawał:)
                      • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:35
                        ha ha ha ale smieszne!!!!!!
                        • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:40
                          To jeszcze nie koniec.Only uprościła recepturę.Kotka należy potrzymać w ziemi
                          przez miesiąc.Następnie obcina się ogonek i wysysa zawartość.Mniam!!! :)))
                          • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:46
                            degeneraci!!!!!!

ludzie z kim ja sie zadaje!!!!!!!
                            • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 16:49
                              Przecież to jest właśnie zlot degeneratów:)))
                              • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:54
                                koniec ze mna!!!! :) napisze testament i jaks mowe pozegnalna
                          • Gość: hm Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 06.07.02, 16:49
                            to js teraz jade na dzialke podlac ziemie, co by wilgotna byla, tak jak to
                            panterki lubia:)
                            • Gość: Crimen Re: Panterko, koleżanko miła, zdradzisz mi tajemnicę, IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 06.07.02, 17:13
                              Podlewaj Kiciu, tylko wróć jeszcze;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka