jasmina_tdi gitara to Ty zaraz dostaniesz men! 08.07.02, 14:01 woel raczej "morza szum ptakow spiew" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: gitara to Ty zaraz dostaniesz men! 08.07.02, 14:03 A może "Chłopiec z gitarą" Niebiesko-Czarnych i Kasi Sobczyk ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: gitara to Ty zaraz dostaniesz men! 08.07.02, 14:04 Eeeeeeeeeee... nie znasz zadnych piosenek motoryzacyjnych? moze byc w stylu "oddam Ci swojego jaguara tralalalalalala..." :) men_ napisał(a): > A może "Chłopiec z gitarą" Niebiesko-Czarnych i Kasi Sobczyk ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men (o sobie) :) 08.07.02, 14:10 SKALDOWIE - "Wszystko mi mówi, że mnie ktoś .." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: men (o sobie) :) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 14:12 men_ napisał(a): > SKALDOWIE - "Wszystko mi mówi, że mnie ktoś .." :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 no dobra to teraz ja o sobie:) 08.07.02, 14:21 caaaala jestem w skowronkach:) skaldowie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi to teraz jasminka o sobie :))) 08.07.02, 14:25 "auuuuuuuuuuuuuuuu szlalalalalala mam dwie lewe rece!!!! auuuuuuuuuuuuu szlalalalalala nie mam pieniedzy !!! auuuuuuu szlalalala nie mam ochoty wziac sie do roboty!!!! Ireneusz D. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: to teraz jasminka o sobie :))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.07.02, 14:57 A może "Hej szalała, szalała" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: no dobra to teraz ja o sobie:) IP: *.dialup.supermedia.pl 08.07.02, 15:09 czarna_pantera2 napisał(a): > caaaala jestem w skowronkach:) skaldowie pantera w skowronkach,hmmm....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: no dobra to teraz ja o sobie:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.07.02, 17:16 to przez red bulla:) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: no dobra to teraz ja o sobie:) 08.07.02, 18:20 Gość portalu: hm napisał(a): > to przez red bulla:) hihihi pij xl'a :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp men zastanwiający się nad odpowiedzią na mój wpis IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 18:00 Witold Lutosławski- Interludium* ______________ *Ostatni zamówiony przez Paula Sachera utwór Witolda Lutosławskiego, swoją premierę miał 10 stycznia 1990 roku w Monachium, gdzie grała Orkiestra Filharmonii Monachijskiej dyrygowana przez kompozytora. Napisane rok wcześniej 5 minutowe dzieło wedle zamierzeń kompozytora ma oddzielać na koncertach Partitę od Łańcucha II lub któryś z tych utworów od pieśni Chantefleurs et Chantefables. Jest to najbardziej tajemnicza kompozycja Lutosławskiego. "Stojąca płaszczyzna kontrapunktujących się głosów instrumentów smyczkowych nie jest procesem, lecz stanem materii dźwiękowej, utrzymanej konsekwentnie na dynamicznym poziomie piano, stanem bezkonfliktowym, czasem zatrzymanym. Towarzyszą tej smyczkowej płaszczyźnie motywy instrumentów dętych, perkusyjnych oraz harfy, fortepianu i czelesty, inkrustujących ów nieruchomy brzmieniowy stan delikatnymi, arabeskowymi rysunkami, wziętymi jakby z innej przestrzeni. Metafizyczna zaduma tego utworu przynosi na myśl z jednej strony "Pytania bez odpowiedzi" Charlesa Ivesa, z drugiej- partytury niektórych minimalistów". (AndrzejChłopecki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp xp i oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 18:11 kajagoogoo- turn you back on me Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: oona i xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 18:41 Prince Beautifull Ones :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp maryjo i mario IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 18:13 nieznany(mi) - kawiarenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp ja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 18:25 lutosławski - partita republika.pl/witold26/index_pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Xp i nadaremne bicie .., piany :) 08.07.02, 18:23 LADY PANK - - "Mniej niż zero" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp poziom adekwatność odpowiedzi mena do mojej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 18:34 John Cage - 74 SEKUNDY (2lub6 ew.) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Iksik, przecież nie zaprzeczam, że akurat w 08.07.02, 19:27 tej jedynej dziedzinie jestes lepszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: moje mp3 i wy :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 18:51 Men- J. Kaczmarski "krajobraz po uczcie" Oona- Piwnica pod baranami "Bo taka glupia to ja juz nie jestem" Samanta- Tomasz Opoka "Mewy, biale mewy" Czort- Budka Suflera "Suita szalony kon" Only- mel lud. "czemu ty dreczysz mnie corko grabarza" XP- mel. lud. "czarny chleb i czarna kawa" Pomka- J. Kaczmarski "Marsz intelektualistow" Szakira- Deep Purple "Smoke on the wother" Laeila- I. Jarocka "Motylem jestem" Janek- piesn koscielna " Wisi na krzyzu" Tygrysek - Oratorium K. Gaertner " Juz zachodzi czerwone sloneczko" Leziox- J. Kaczmarski " A my damy w banie a my damy w szyje" Crimen- J. Kiepura " Brunetki Blondynki" Kitek- Cz. Niemen "Sen o Warszawie" Motor- C. Krimson "Cigarets Ice creme, Cadillac, blue jeans" Mati- Pink Floyd "Athom Heard of Mather" Ronia- .... "Wio koniku a jak sie postarasz" Yesska- Afric Simone "Ramaja" Jasmina- Bony M. " Hej hej Rasputin" Mario- "Rota" - zwrotka.."Nie bedzie Niemiec plul nam w twarz" Odpowiedz Link Zgłoś
oona oona i men / men i oona 08.07.02, 19:12 bananarama-i'm your venus /leonard cohen-i'm your man :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: oona i men / men i oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 19:34 prodigy - smack my bith up Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona i men / men i oona 08.07.02, 19:59 Gość portalu: xp napisał(a): > prodigy - smack my bith up sisters of mercy-amphetamine logic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: oona i men / men i oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 21:35 Diamanda Gallas - Plague Mass - 04 - Confessional (Give Me Sodomy or Give me Death) Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona i men / men i oona 08.07.02, 21:56 diamanda galas-i put a spell on you(ze sciezki dzw.do z natural born killers) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: oona i men / men i oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 00:31 musisz to puścić menowi! non stop! :)))))))))))))))))))))))))))))))) dawałem Ci 1% szns, że będzisz wiedziała, kto to Diamanda; chylę czoła! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: oona i men / men i oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 00:32 ale to baaaardzo niewinny utworek jak na Diamaandę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oona i men / men i oona IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 00:40 nie znam zbyt dobrze jej tworczosci ale wiem,ze istnieje i to nawet nie za sprawą urodzonych morderców:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oona i men / men i oona IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 10:56 Gość portalu: xp napisał(a): > ale to baaaardzo niewinny utworek jak na Diamaandę :) i do słuchania TAKICH rzeczy zmuszasz swojego kota??? dzwonie do Towarzystwa Opieki nad Zwierzetami!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Diamanda IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 11:29 tak to moja gra wstępna, robimy tak nastrój:)) a poważnie, to włączam to tylko, gdy spotykam wyrobione muzycznie i psychicznie osoby:) raz na dwa miesiące najlepiej po OUTSIDE dawida Bowie lub Dead can dance'ach, na co mam nastrój niezmiernie rzadko, chociaż zauważyłem, że rozgarnięte dziewczęta lubią przy tej muzyce ... a men? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Diamanda IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 11:40 Men przyniosł mi kilka dni temu remixy seven bowie'go,sam z siebie! i ma calą dyskografie jednej z Twoich najwiekszych muzycznych fascynacji(nie,nie Prince'a:) jestes zdruzgotany?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Diamanda IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 11:48 Milesa Davisa? Chicka Corei? Lutosławskiego? Princea mam w tej chwili nieco ponad 1000 utworów, co jest moją największą fascynacją??? a co do mena, jestem jedynie wrogiem jego wpisów:) a nie dyskografii haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Diamanda IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 12:02 pudło,nie trafiłes:) poza tym napisałam jednej z fascynacji,a nie najwiekszej, teraz gdy napisze nazwe podejrzewasz,ze sie niczym judasz wyprzesz:))) wiec nie napisze:) a od diamandy dosc blisko jest do swans,tych bardzo wczesnych, o ktorych kiedys Ci pisałam choc przy niej wiekszosc rzeczy brzmi jak disco-polo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Diamanda IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 12:16 uprzejmie proszę o wypowiedzenie nazwy mojej fascynacji, której miałbym się wyprzeć, ok, zapewne jednej z nienajwiększych i może nie z powodów muzycznych, to chyba za mały powód i za duży wątek, żeby się droczyć, zresztą, nie wierzę, że powiesz i już żałuję, że się wdałem w pogawędkę, możesz być z siebie zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Diamanda IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 12:23 Gość portalu: xp napisał(a): > uprzejmie proszę o wypowiedzenie > nazwy mojej fascynacji, której miałbym > się wyprzeć, ok, zapewne jednej z nienajwiększych > i może nie z powodów muzycznych, to chyba za mały powód > i za duży wątek, żeby się droczyć, > > zresztą, nie wierzę, że powiesz > i już żałuję, że się wdałem w pogawędkę, > możesz być z siebie zadowolona ja nigdy nie jestem z siebie zadowolona:((((( wbrew pozorom:) nooo Pink Floyd,może nie??:) chyba,ze juz z lekka zdeazaktualizowanej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Diamanda IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 12:48 :))) to mnie jednk potrafisz pozytywnie zaskoczyć :) ummagumma, dark side of the moon, the wall, owszem, reszta też dobrze, że jest, niech będzie, że jest to moja muzyczna fascynacja, ale nie z punktu widzenia estetyki :) raczej podzielam sarkazm Rogera i komercyjno-outsiderowski stosunek do świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Diamanda IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 13:14 ale roznicie sie chyba stopniem poczucia humoru??:)choc moze nie doceniam człowieka a zgorzknienie?chyba go w Watersie zbyt duzo?i to od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Diamanda IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 13:16 a ze Pink Floyd=Waters to rzecz oczywista:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp waters wszak skorpion :) bez wpisu,nie trza otw... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 14:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona edyta górniak też...:)) IP: *.dialup.supermedia.pl 09.07.02, 14:32 co do watersa-nie wiedziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: edyta górniak też...:)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 22:14 hmmmm@ Odpowiedz Link Zgłoś