oldpiernik 19.05.05, 23:57 i co ja tutaj robię kończe dzień, czy już zaczynam? kompletnie pokręcony czas koniec przerwy idę do pracy albo lepiej pójdę sie położyć i tak nie zdążę OLDPODZWAŁAMI ;0) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Re: dziwna pora... jak dla mnie 20.05.05, 00:18 lubię tą porę nocna cisza cichutko gra muzyka dzień żegna noc noc wita dzień... odpoczywam... Pośrodku nocnej polany na mchu zielonym leżę nade mną gwar nieba rozpościera sie niesłychany.. Szczebiot piskliwy gwiazdeczek i rozwaga gwiazd milion lat starszych... Spóźniona kometa lekko zdyszana warkoczem swym z marzeń utkanym z pragnień zaplecionym dumnie zawija po niebie.. Szeroki oddech drogi mlecznej płynącej, gdzie słychać stukot moich wpatrzonych myśli.. Sonatę swą księżyc delikatnie nuci w takt melodii po niebie stąpa i niczym nieba dobry stróż bacznie na mnie spogląda... Stąd dochodzi rubaszny wszechświata pomruk... Powoli gwar nieba cichnie... już nie słyszę go wcale... po omacku chwytam się za nieba krawędź wszystko ku sobie przyciągam i przykryta zimnym bezruchem pędzącego nieba... zasypiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: dziwna pora... jak dla mnie 21.05.05, 00:04 A dla mnie jak najbardziej naturalna. No ale ja nie chodze na 7 do pracy... ja nawet na 8 nie chodze :) ... Fajna pora, MTV ryczy, można sobie potupać do rytmu.. czasami to dobra pora na odkurzanie... nie, jeszcze żaden sąsiad nie protestował :) ... może już się przyzwyczaili ;) Aha i klepać w klawiaturke można, a ja mam klep raczej taki ciężkawy jak noge w samochodzie. No to sobie popisałem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: dziwna pora... jak dla mnie 21.05.05, 00:17 Ostatnio calkiem normalna. Dzieki czemu kos spiewa mi kolysanki ;-) A teraz z glosników Craig Armstrong... Blogo tak... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma sobotnia pora... 21.05.05, 10:11 cover_wielki napisał: >czasami to dobra pora na odkurzanie.. ano, ano sobotnie sprzątanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: sobotnia pora... 21.05.05, 13:02 urszulka_ma napisała: > ano, ano sobotnie sprzątanie:) Głupie rytuały. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: sobotnia pora... 21.05.05, 14:15 Nic to, że głupie chcesz siedzieć w brudnej chałupie? a poza tym, nic nie zaszkodzi po domku z miotełką pochodzić;) przy sobocie trochę ruchu przyda się każdemu brzuchu..o!:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: sobotnia pora... 21.05.05, 16:34 urszulka_ma napisała: > Nic to, że głupie > chcesz siedzieć w brudnej chałupie? > a poza tym, nic nie zaszkodzi Nie rozglądam się po kątach. Na ogół gapię się w kompa. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: sobotnia pora... 21.05.05, 16:39 www.muzyka.jeja.pl/e/Elektryczne,Gitary/55.php Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: sobotnia pora... 21.05.05, 23:38 arnick_a napisała: > A mnie się marzy kurna chata.. A mnie kurna...też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: sobotnia pora... 22.05.05, 08:56 arnick_a napisała: > A mnie się marzy kurna chata.. A nie lepiej byłoby nam jednak zostać w tej wodzie..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziwna pora... jak dla mnie 22.05.05, 00:47 cover_wielki napisał: > A dla mnie jak najbardziej naturalna. No ale ja nie chodze na 7 do pracy... ja > nawet na 8 nie chodze :) ... Fajna pora, MTV ryczy, można sobie potupać do > rytmu.. czasami to dobra pora na odkurzanie. Panie Cover.. ja Pana bardzo proszę..Pan odstawi ten odkurzacz.. ..i sprawdzi co ma Pan w lodówce..:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik tym razem dziwna inaczej 23.05.05, 07:23 pracuję jak zwykle kiedy maszyny liczą kolejną wersję następnej modyfikacji poprawionej koncepcji udoskonalanego projektu (sic) klepię w klawisze, gaduląc tu z Wami, pomimo niechętnych spojrzeń odpowiedzialneych średniego i wyższego szczebla... bycie aroganckim podwładnym ma swoje uroki... OLDPRZEKOR ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: tym razem dziwna inaczej 23.05.05, 23:34 dośc tej niezwyjkłości ide spać dobranoc :0) OLDJESZCZEPONIEDZIELNY Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: tym razem dziwna inaczej 24.05.05, 15:13 oldpiernik napisał: > OLDJESZCZEPONIEDZIELNY .. już wczorajszy. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziwna pora... jak dla mnie 27.05.05, 00:59 czas iść spać... snów dobrych Wam życzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dziwna pora... jak dla mnie 30.05.05, 09:48 Po długim weekendzie, każda pora na forum będzie dziwna. ;0) Wodzowie wrócili z wojaży, przywieźli "nowe" idee... "Podwajanie" i "porajanie" wysiłków odeszły do lamusa. Teraz wysiłki będziemy mutiplikować. ;0) OLDMULTIHEH ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: dziwna pora... jak dla mnie 30.05.05, 10:34 Szkoda weekendu? Czy nie szkoda? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziwna pora... jak dla mnie 30.05.05, 13:47 moj był..i miły i męczący wesoły..i smutny więc..i jedno i drugie:) Odpowiedz Link Zgłoś
katka311 Re: dziwna pora... jak dla mnie 30.05.05, 22:14 a moja ulubiona pora na fora Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dziwna pora... jak dla mnie 30.05.05, 23:59 Hej katko :0) przez ten front nadchodzący od zachodu, nie mogę spać dziwna pora i dziwna cisza za oknem jakby przed czymś wszystko umilkło OLDNOCNY :0) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: dziwna pora... jak dla mnie 31.05.05, 00:07 Front jak to front. We Wrocku nieźle namieszał... jak to na wojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziwna pora... jak dla mnie 31.05.05, 00:11 ta.. u nas też już po burzy.. ulicami płyną strumienie były przerwy w prądzie i ręczniki na parapetach.. mały potop:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dziwna pora... jak dla mnie 31.05.05, 00:18 czyli jednak dobrze, że nie śpię pora się okopać pierwsze podmuchy już poczułem Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziwna pora... jak dla mnie 31.05.05, 07:59 ..wszyscy burzę przetrwali?:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: dziwna pora... jak dla mnie 01.06.05, 22:11 Oddech historii... Arni Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziwna pora... jak dla mnie 02.06.05, 22:41 każdy wieczór witający noc.. staje się takim oddechem.. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dziwna pora... jak dla mnie 31.05.05, 22:46 burzę? nie było burzy tylko ulewa za to pora, coraz dziwniejsza OLDSENNIK ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: dziwna pora... jak dla mnie 31.05.05, 23:18 fajnie lało, wprawdze się nie wyspałem ale mi samochód umylo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziwna pora... jak dla mnie 02.06.05, 09:35 a ja dziś pospałam..aż wstyd się przyznać do której:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziwna pora... jak dla mnie 02.06.05, 22:27 nie no co Ty ..rano od tapczaniku do komputera..5 minut?;) a łazienka a kuchnia a woda na kawę a start komputera.. ..wszystko w 5 minut..?:) musiałabym być jakimś przyśpieszonym odrzutowcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: dziwna pora... jak dla mnie 02.06.05, 22:28 pewnie najpierw był komputer..i start..., a potem cała reszta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziwna pora... jak dla mnie 02.06.05, 22:35 przeceniasz moje możliwości..:) rano najpierw głowa pod kran, przecież muszę się obudzić.. ..żeby trafić w ten magiczny guzik startowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dziwna pora... jak dla mnie 03.06.05, 06:37 Rankiem nie ma problemu zkomputerem. Sieć też jakby szybciej daje się zlokalizować... :0) Pora już też , nie tak dziwna... OLD :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dziwna pora... jak dla mnie 03.06.05, 07:59 ta.. całkiem przyzwoita:) Odpowiedz Link Zgłoś