jasmina_tdi 09.07.02, 12:19 dzyn dzyn dzyn... To co z ta fontanna???? Najfajniejsze sa rzymskie! Zmienilam zdanie - chce do Rzymu! Jedziemy?! :0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: Zima zima zima, pada pada snieeeeeeeeeeeg!!!! 09.07.02, 12:45 Domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha i chce bysmy takze kochali je troche, domowe przedszkole, czy slonce, czy deszcz, moze przyjsc do ciebie, jesli tylko, jeslitylko chceeeesz ! :) a nawet i do Rzymu! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi biedny empcio! 09.07.02, 14:37 To demencja czy tylko porazenie sloneczne??? :) emperor napisał(a): > Domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha i chce bysmy takze kochali je troche, > domowe przedszkole, czy slonce, czy deszcz, moze przyjsc do ciebie, jesli tylko > , > jeslitylko chceeeesz ! :) a nawet i do Rzymu! > > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: biedny empcio! 09.07.02, 15:13 wpomnienia kochanie, tylko slodkie wspomnienia pani przedszkolanki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: biedny empcio! IP: *.arcor-ip.net 09.07.02, 15:54 Jasminko-Dieselku,mieszankie złą ci dzisiaj,niebożę podali,czy tylko królewicz na białym koniu z dużym koniem nie zajechał z wizytką i złościmy się z tego powodu tak dalece,że aż na komórki szare pada? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi leziu :) 09.07.02, 16:38 To nie brak konia z koniem tzn z krolewiczem! Nostalgia mnie po prostu ogarnela za bardziej humanitarnymi warunkami egzystencji :) Z drugiej jednak strony trudno sie nie zgodzic, ze brak klimatyzowanych pomieszczen zaczyna miec drastyczny wplyw na moje pragnienia szeroko pojete... eeeeeeeeeeee.... wiem! Wiem! Kaja mi potrzeba! Takiego faceta z lodowej krainy :) Brrrrrrrrrr.... Wytarzamy sie basenie wypelnionym kostkami lodu i wszystko wroci do normy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: biedny empcio! 09.07.02, 16:39 Ciekawe jak czesto zagladales fajnej pani w dekolt :) emperor napisał(a): > wpomnienia kochanie, tylko slodkie wspomnienia pani przedszkolanki:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Zima zima zima, pada pada snieeeeeeeeeeeg!!!! 09.07.02, 15:59 .. mowisz biale platki Ci lataja przed oczkami .. .. jest Ci zimno i pragniesz lata ... .. ciekawe ... .. terapia .. wlez do lodówki Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Zima zima zima, pada pada snieeeeeeeeeeeg!!!! IP: 217.96.19.* 10.07.02, 11:41 jasmino tdi :-)) oki :-)) jedziemy tam, gdzie będzie wspaniale :-)) Gdzie będzie ciepło, interesująco, gdzie będzie wiele do zobaczenia :-))) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi KA :)))) 10.07.02, 11:48 Z Toba chocby na koniec swiata :)*** Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > oki :-)) > > jedziemy tam, > gdzie będzie wspaniale :-)) > > Gdzie będzie ciepło, > interesująco, > gdzie będzie wiele > do zobaczenia :-))) > > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA na koniec Swiata IP: 217.96.19.* 10.07.02, 11:52 jasmino tdi :-)) koniec Świata może być całkiem niedaleko :-)) Choćby w cieniu murów wiecznego miasta, lub w okolicach, gdzie spalono Św. Joannę D'Arc :-))) :-)) KA P.S. dostałaś e-maila? P.S. 2 zajrzałaś na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi nie kus mnie kusicielu :)))) 10.07.02, 11:54 Nic Ci z tego nie przyjdzie :))))))) Nawet biorac pod uwage cale piekno Normandii :))) i bliskosc akwenow wodnych i tych wszystkich cudownosci! Jakem rzekla: jade nad morze :)))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > koniec Świata > może być całkiem niedaleko :-)) > > Choćby w cieniu murów wiecznego miasta, > lub w okolicach, > gdzie spalono Św. Joannę D'Arc :-))) > > :-)) KA > > P.S. > dostałaś e-maila? > > P.S. 2 > > zajrzałaś na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA kto nie ,,, IP: 217.96.19.* 10.07.02, 12:00 jasmino tdi :-)) kto nie próbuje, ten nie żyje pełnią życia :-)) Kraina Joanny D'Arc również położona jest nad wielką wodą :-))) A może przydałaby się jej konkurentka? :-))) :-)) z krainy upałów (DS) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: kto nie ,,, 10.07.02, 12:06 Ja tam nie lubie konkurencji konczacej w taki sposob :))) Czasami warto skorzystac z cudzego doswiadczenia :) Wielka woda, mowisz..... hmmmmmmmm...... Jakies szczegoly???? :) Sloneczko zaszlo, wiesz? .... Nie bawie sie tak... Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > kto nie próbuje, > ten nie żyje pełnią życia :-)) > > > Kraina Joanny D'Arc > również położona jest nad > wielką wodą :-))) > > A może przydałaby się jej konkurentka? :-))) > > :-)) z krainy upałów (DS) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Słoneczko ... IP: 217.96.19.* 10.07.02, 12:19 jasmino tdi :-)) Słoneczko zaszło, ponieważ skończył się zapas energii w postaci Twojego ... :-)) Kraina Joanny D'Arc bogata jest w piękne, eksluzywne kurorty położone nad wielką wodą :-))) Ale i Wieczne Miasto ma swe zalety, a polskie morze również posiada swój urok :-)) jasmino tdi :-)) miejsce nie liczy się ąz tak bardzo, jak towarzystwo w tym miejscu :-)) dla Ciebie moc :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi w takim razie... 10.07.02, 12:44 do diabla ze sloneczkiem, co tak kiepsko swieci :)) Przerzucamy sie na ksiezyc! jest o tyle lepszy, ze nie dosc, ze nie ma wygorowanych wymagan i nie daje po oczach, to jeszcze mozna do niego powyc :)))) Co do teorii z towarzystwem - zgadzam sie w 100% :))))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > Słoneczko zaszło, > ponieważ skończył się > zapas energii > w postaci Twojego ... :-)) > > > Kraina Joanny D'Arc > bogata jest w piękne, > eksluzywne kurorty > położone nad wielką wodą :-))) > > Ale i Wieczne Miasto > ma swe zalety, > a polskie morze > również posiada swój urok :-)) > > > jasmino tdi :-)) > > miejsce nie liczy się ąz tak bardzo, > jak towarzystwo w tym miejscu :-)) > > dla Ciebie > moc :-)) > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA towarzystwo ... IP: 217.96.19.* 10.07.02, 12:56 jasmino tdi :-)) towarzystwo, już niedługo, już za chwileczkę towarzystwo After Eight'ów gwarantowane :-))) :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA towarzystwo AE IP: 217.96.19.* 10.07.02, 13:53 jasmino tdi :-)) a do towarzystwa AE dołączony będzie malutki załącznik :-)) :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi zalacznik 10.07.02, 14:03 Czy ten zalacznik ma niebieskie oczy???? :))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > a do towarzystwa AE > dołączony będzie > malutki załącznik :-)) > > :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA załącznik ... IP: 217.96.19.* 10.07.02, 14:33 jasmino tdi :-)) myślę, że tak, tak, ten załącznik będzie miał niebieskie oczy ... :-)) Jeśli AE i kurier nie przżyja podróży tam, gdzie hasają dziki, reanimacja będzie mile widziana, oczywiście głównie reanimacja kuriera :-))) Myślę, że AE będą miodem dla Twojego podniebienia :-)) cieplutkie :-))) z sauny zwanej DS KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: załącznik ... 10.07.02, 14:46 Jeszcze nie wiem czy lubie mietowy miod niebieskooki Zalaczniku ;)))) jesli sie okaze, ze nie to rzuce Cie na pozarcie dzikom :) One na pewno Cie polubia! (choc w tym roku jeszcze nie przylazly :))) Pozdrowienia z mojej sauny :))* Ledwo juz zipie... zip zip zip..... jasmine Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > myślę, > że tak, > tak, > ten załącznik będzie miał > niebieskie oczy ... :-)) > > Jeśli AE i kurier > nie przżyja podróży tam, > gdzie hasają dziki, > reanimacja będzie mile widziana, > oczywiście głównie > reanimacja kuriera :-))) > > Myślę, > że AE będą miodem > dla Twojego podniebienia :-)) > > cieplutkie :-))) > z sauny zwanej DS > KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA miętowy miód ... IP: 217.96.19.* 10.07.02, 14:51 jasmino tdi :-)) po ciepłym powitaniu After Eight'y odwdzięczą się Tobie swoją pyszną słodyczą :-)) A dzikom pozostaną mirabelki :-)) Ciekawe cz i załącznik będzie miodem dla Twych zmysłów? :-))) gorące :-)) ze służbowej sauny KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: towarzystwo ... 10.07.02, 14:01 KA ja Ci mowie one nie przezyja tej podrozy :)))) Bede musiala Was reanimowac ! A wtedy bedzie jeszcze gorzej.... duuuuuuuuuuzo gorzej :) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > towarzystwo, > już niedługo, > już za chwileczkę > towarzystwo After Eight'ów > gwarantowane :-))) > > :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA wiadomość ... IP: 217.96.19.* 10.07.02, 15:52 jasmino tdi :-)) zajrzyj na pocztę, przesyłka czeka :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Dzień Dobry :-)) IP: 217.96.19.* 11.07.02, 08:16 Dzień Dobry jasmino tdi :-)) tylko takich chwil, jakie sobie wymarzysz :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA wiadomość ... IP: 217.96.19.* 11.07.02, 10:38 jasmino tdi :-)) na poczcie coś czeka na Ciebie ... :-))) KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Dzien dobry Slonko dzien dobry Ci :))))) 11.07.02, 12:21 List odebralam :) Wstepnie odpisalam :)) Zaraz puszcze wodze wodolejstwa i fantazji tylko zaoram swoj ogrodek :)) Ogrodek w saunie hihihi... dla Ciebie :)))))) same sloneczne jasmine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA e-mail ... IP: 217.96.19.* 11.07.02, 12:36 jasmino tdi :-)) zatem czekam z niecierpliwością na Twoje słowa przelane za pomocą klawiatury na ekran monitora ... :-)) pozdrowienia z DS śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi bul bul bul bul bul.... 11.07.02, 13:33 Przelalam juz troszeczke.... reszte przeleje za mnie burza :)))) Gość portalu: KA napisał(a): > jasmino tdi :-)) > > zatem czekam > z niecierpliwością > na Twoje słowa > przelane za pomocą klawiatury > na ekran monitora ... :-)) > > pozdrowienia z DS śle KA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: bul bul bul bul bul.... IP: 217.96.19.* 11.07.02, 13:40 jasmino tdi :-)) a na poczcie czeka coś ... :-)) KA Odpowiedz Link Zgłoś