jasmina_tdi 09.07.02, 14:24 Uprasza sie o zamieszczanie propozycji malo skromnych, calkowicie nieprzemyslanych, wystawnych, rozrzutnych, takich jednym zdaniem mniam mniam mniam..... No CZEGOS mi sie chce! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onlyania Re: do uslug........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 15:08 Dzisiejsze Menu Chłodnik 4,00 Cold yoghurt soup Zupa szczawiowa 3,50 Sorrel soup Barszcz biały 3,50 White borsch Placek zbójnicki 14,00 Potato pancake with meat stew Ciasto francuskie z farszem wegetariańskim i sosem z boczniaków 13,00 French cake stuffed with vegetables and served with mushroom sauce Penne carbonara 13,00 Indyk po węgiersku 14,00 Turkey Hungarian style Naleśniki z serem 12,00 Cheese pancakes Indyk w płatkach migdałów 14,00 Turkey in almond slices Schab pieczony z sosem borowikowym 14,00 Oven baked pork with mushroom sauce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:37 Zupa grzybowa z kurek na smietanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 15:42 to chyba raczej rosol bedzie.....:))) na smietanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:46 Nie martw sie, jest grzybowa. Juz pachnie w calym domu :o) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! 09.07.02, 15:48 A Ja chcę zjeść kaczusię z borówkami..............:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:58 Moge zrobic na grilla. Robimy cos takiego w te sobote? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! 09.07.02, 16:01 Nie ma szprawy, tylko gdzie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:06 Juz raz robilismy- na Starym Bemowie. Dojazd ok i miejsce jeszcze lepsze. Nawet deszcz w wiatach nie jest straszny.! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! 09.07.02, 16:09 To jaki problem, co przytargać ze sobą ??? Oprócz napojów ma się rozumieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:11 Zalozylem watek, dogadamy sie... :o)) Do soboty jeszcze klika dni :o) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! 09.07.02, 16:13 Ok. tym czasem spadam do domku..............:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:14 Pa. nara Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi obiadek :))) 09.07.02, 16:12 Lody winogronowe :)))) To na poczatek. A potem cos wloskiego .... i chlodne wytrawne winko.... Kto stawia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: obiadek :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:13 wlosi maja za cienki makaron, chociaz 4 jajeczny. Tobie polecam swojska kaszanka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi wloska kuchnia is the best! 09.07.02, 16:19 kaszanka jest do bani! Chce mi sie spaghetti :) Gość portalu: mario2 napisał(a): > wlosi maja za cienki makaron, chociaz 4 jajeczny. Tobie polecam swojska > kaszanka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: wloska kuchnia is the best! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:22 Pierdolicie babciu. Ksiazka kucharska wlochow sklada sie z 2 okladek i 1 kartki... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: wloska kuchnia is the best! 09.07.02, 17:07 Przy jedzeniu nigdy nie pierdole!!! Kuchnia wloska jest fajna bo jest wloska i fajna! :) \ Gość portalu: mario2 napisał(a): > Pierdolicie babciu. Ksiazka kucharska wlochow sklada sie z 2 okladek i 1 kartki > ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: wloska kuchnia is the best! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:32 No makaron, makaron, makaron i pizza. Kto to strzymie? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi moje marzenia sie ziscily!!!! 09.07.02, 17:39 Wlasnie widze przed soba cztery wspaniale butelki z czerwona i wspaniala zawartoscia!!!! Jedna hiszpanska, dwie wloski i jedna portugalska!!! Tylko zamiast makaronu slone paluszki no ale w koncu nie mozna miec wszystkiego ;))) Gość portalu: mario2 napisał(a): > No makaron, makaron, makaron i pizza. Kto to strzymie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: moje marzenia sie ziscily!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 18:50 Masz hiszpanski Ketchaup? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: moje marzenia sie ziscily!!!! 09.07.02, 18:53 nienienienienienienienie... :))))) ale fajnie! Tylko kto mnie do domu zawiezie??? :) Gość portalu: mario2 napisał(a): > Masz hiszpanski Ketchaup? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 15:49 a rosol w takim razie z czego gotujesz???? z makaronu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:58 Rosol gotuje w kotle z takich wiedzm jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosolek Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 16:00 cos cieniutki w takim razie bedzie ten rosiolek wuku...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:07 Na kosciach najlepszy. Szczegolnie na kosciach cielecych :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlycielak Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 16:11 dobra, dobra, ale o przyprawy to ja sie sama zatroszcze..... znaczy sie na marysce bedzie, chmielu i tym podobnych..... sama sie nafaszeruje od srodka, a na poczatek rzecz jasna zdesysfekuje, coby zdrowa zupka wyszla, bez robaczkow jakis tam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:12 a moze cie nadziac na rozen? Polaczymy przyjemne z pozytecznym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieczen_cieleca Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 16:16 tak, tylko ciekawa jestem kto mnie bedzie obracal........na roznie rzecz jasna.......:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:18 Preferujesz pozycje "na wiatraka"? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi co to jest ???? 09.07.02, 18:40 To na wiatraka??? tak jak na pajaka tylko szelki sie wkrecaja??? Ciekawe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: co to jest ???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 18:50 Na wiatraka mozna tylko z kobieta o wiele od siebie nizsza. Nadziewa sie ja i poddaje wirowaniu na zasadzie propelera. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: co to jest ???? 09.07.02, 18:54 Bez sensu! Od dzis nie umawiam sie z kobietami nizszymi od siebie:))) Gość portalu: mario2 napisał(a): > Na wiatraka mozna tylko z kobieta o wiele od siebie nizsza. Nadziewa sie ja i > poddaje wirowaniu na zasadzie propelera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.rasserver.net 11.07.02, 20:06 vdfogofpgsopjpojgbp]]bbsi ]gs 0ibqe-=8gt q=egji[ofdajuv po8v-oe8AVY9- a8v09ae *yV9-W-F743 Odpowiedz Link Zgłoś