Dodaj do ulubionych

Co na obiad, co? Propozycje!!!!

09.07.02, 14:24
Uprasza sie o zamieszczanie propozycji malo skromnych, calkowicie nieprzemyslanych, wystawnych, rozrzutnych, takich jednym
zdaniem mniam mniam mniam.....

No CZEGOS mi sie chce! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: onlyania Re: do uslug........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 15:08
      Dzisiejsze Menu
      Chłodnik 4,00
      Cold yoghurt soup
      Zupa szczawiowa 3,50
      Sorrel soup
      Barszcz biały 3,50
      White borsch
      Placek zbójnicki 14,00
      Potato pancake with meat stew
      Ciasto francuskie z farszem wegetariańskim i sosem z boczniaków 13,00
      French cake stuffed with vegetables and served with mushroom sauce
      Penne carbonara 13,00
      Indyk po węgiersku 14,00
      Turkey Hungarian style
      Naleśniki z serem 12,00
      Cheese pancakes
      Indyk w płatkach migdałów 14,00
      Turkey in almond slices
      Schab pieczony z sosem borowikowym 14,00
      Oven baked pork with mushroom sauce

• Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:37
      Zupa grzybowa z kurek na smietanie...
      • Gość: onlyania Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 15:42
        to chyba raczej rosol bedzie.....:)))
        na smietanie.....
        • Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:46
          Nie martw sie, jest grzybowa. Juz pachnie w calym domu :o)
          • randia Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! 09.07.02, 15:48
            A Ja chcę zjeść kaczusię z borówkami..............:))))
            • Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:58
              Moge zrobic na grilla.

Robimy cos takiego w te sobote?
              • randia Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! 09.07.02, 16:01
                Nie ma szprawy, tylko gdzie ????
                • Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:06
                  Juz raz robilismy- na Starym Bemowie. Dojazd ok i miejsce jeszcze lepsze. Nawet
                  deszcz w wiatach nie jest straszny.!
                  • randia Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! 09.07.02, 16:09
                    To jaki problem, co przytargać ze sobą ???
                    Oprócz napojów ma się rozumieć :)
                    • Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:11
                      Zalozylem watek, dogadamy sie... :o))
                      Do soboty jeszcze klika dni :o)
                      • randia Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! 09.07.02, 16:13
                        Ok. tym czasem spadam do domku..............:)
                        • Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:14
                          Pa. nara
                  • jasmina_tdi obiadek :))) 09.07.02, 16:12
                    Lody winogronowe :))))
                    To na poczatek.
                    A potem cos wloskiego ....
                    i chlodne wytrawne winko....
                    Kto stawia? :)
                    • Gość: mario2 Re: obiadek :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:13
                      wlosi maja za cienki makaron, chociaz 4 jajeczny. Tobie polecam swojska
                      kaszanka :o)
                      • jasmina_tdi wloska kuchnia is the best! 09.07.02, 16:19
                        kaszanka jest do bani! Chce mi sie spaghetti :)

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> wlosi maja za cienki makaron, chociaz 4 jajeczny. Tobie polecam swojska
                        > kaszanka :o)

• Gość: mario2 Re: wloska kuchnia is the best! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:22
                          Pierdolicie babciu. Ksiazka kucharska wlochow sklada sie z 2 okladek i 1 kartki...
                          • jasmina_tdi Re: wloska kuchnia is the best! 09.07.02, 17:07
                            Przy jedzeniu nigdy nie pierdole!!! Kuchnia wloska jest fajna bo jest wloska i fajna! :)
                            \

> Pierdolicie babciu. Ksiazka kucharska wlochow sklada sie z 2 okladek i 1 kartki
                            > ...

• Gość: mario2 Re: wloska kuchnia is the best! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:32
                              No makaron, makaron, makaron i pizza. Kto to strzymie?
                              • jasmina_tdi moje marzenia sie ziscily!!!! 09.07.02, 17:39
                                Wlasnie widze przed soba cztery wspaniale butelki z czerwona i wspaniala zawartoscia!!!! Jedna hiszpanska, dwie wloski i jedna
                                portugalska!!! Tylko zamiast makaronu slone paluszki no ale w koncu nie mozna miec wszystkiego ;)))

> No makaron, makaron, makaron i pizza. Kto to strzymie?

• Gość: mario2 Re: moje marzenia sie ziscily!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 18:50
                                  Masz hiszpanski Ketchaup?
                                  • jasmina_tdi Re: moje marzenia sie ziscily!!!! 09.07.02, 18:53
                                    nienienienienienienienie... :))))) ale fajnie! Tylko kto mnie do domu zawiezie??? :)

> Masz hiszpanski Ketchaup?

• Gość: onlyania Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 15:49
            a rosol w takim razie z czego gotujesz????
            z makaronu?????
            • Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 15:58
              Rosol gotuje w kotle z takich wiedzm jak ty
              • Gość: rosolek Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 16:00
                cos cieniutki w takim razie bedzie ten rosiolek wuku...:))))
                • Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:07
                  Na kosciach najlepszy. Szczegolnie na kosciach cielecych :o)
                  • Gość: onlycielak Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 16:11
                    dobra, dobra, ale o przyprawy to ja sie sama zatroszcze.....
                    znaczy sie na marysce bedzie, chmielu i tym podobnych.....
                    sama sie nafaszeruje od srodka, a na poczatek rzecz jasna zdesysfekuje, coby
                    zdrowa zupka wyszla, bez robaczkow jakis tam.....
                    • Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:12
                      a moze cie nadziac na rozen? Polaczymy przyjemne z pozytecznym..
                      • Gość: pieczen_cieleca Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 16:16
                        tak, tylko ciekawa jestem kto mnie bedzie obracal........na roznie rzecz
                        jasna.......:)))))
                        • Gość: mario2 Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:18
                          Preferujesz pozycje "na wiatraka"?
                          • jasmina_tdi co to jest ???? 09.07.02, 18:40
                            To na wiatraka??? tak jak na pajaka tylko szelki sie wkrecaja??? Ciekawe... :)
                            • Gość: mario2 Re: co to jest ???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 18:50
                              Na wiatraka mozna tylko z kobieta o wiele od siebie nizsza. Nadziewa sie ja i
                              poddaje wirowaniu na zasadzie propelera.
                              • jasmina_tdi Re: co to jest ???? 09.07.02, 18:54
                                Bez sensu! Od dzis nie umawiam sie z kobietami nizszymi od siebie:)))

> Na wiatraka mozna tylko z kobieta o wiele od siebie nizsza. Nadziewa sie ja i
                                > poddaje wirowaniu na zasadzie propelera.

• Gość: bleble Re: Co na obiad, co? Propozycje!!!! IP: *.rasserver.net 11.07.02, 20:06
      vdfogofpgsopjpojgbp]]bbsi ]gs 0ibqe-=8gt q=egji[ofdajuv po8v-oe8AVY9- a8v09ae
      *yV9-W-F743

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka