Dodaj do ulubionych

Wątek turystyczny

23.05.05, 11:06
Czy ktoś, oprócz mnie, nie cierpi turyzmu?
Obserwuj wątek
    • vitalia Re: Wątek turystyczny 23.05.05, 11:28
      Chodzi Ci O turyzm ,taki od tura,,? To ja nie lubię turów.Tiry lubie.Albo może
      na-turyzm.
      • quarantina Re: Wątek turystyczny 23.05.05, 11:36
        Jestem za turyzmem pochodzącym od tura. Naturyzm, polegający na wylegiwaniu się
        gołych turów na plaży jest uzasadniony. Natomiast zastanawia mnie niczym nie
        uzasadnione plątanie się turów po okolicy (czytaj: zwiedzanie)
        • mary.austin Re: Wątek turystyczny 23.05.05, 12:06
          Jestem za turami, gołymi zwłaszcza.
          • kr_kap Re: Wątek turystyczny 23.05.05, 12:11
            na turni zwłaszcza, a nawet pod
          • mary.austin Re: Wątek turystyczny 23.05.05, 14:33
            Poturnie wracam do tematu. Na czym to skończyliśmy? Juz wiem- No co Ty Rydzyk,
            zturniałeś?
            • rydzyk.tadeusz Re: Wątek turystyczny 23.05.05, 14:39
              Wszyscy mi tak mówią a ja się turlam to tu to tam, w końcu to wczasy w siodle i
              cóż że na turze, zawsze to pierwszy turnus
              • mary.austin Re: Wątek turystyczny 24.05.05, 11:11
                Nie ma to jak turkot...
                • quarantina Re: Wątek turystyczny 24.05.05, 11:14
                  Orłoś też mi się podoba. Albo łosioł.
                  • mary.austin Re: Wątek turystyczny 24.05.05, 11:36
                    Bardzo futurystyczny wątek. Tytuł nieadekwatny do treści.
                    • quarantina Re: Wątek turystyczny 24.05.05, 11:38
                      Futurystyczny? Może bardziej science-fikcyjny.
                    • rydzyk.tadeusz Re: Wątek turystyczny 24.05.05, 11:54
                      Co to jest tytuł nieakwedukty?
                      • mary.austin Re: Wątek turystyczny 24.05.05, 11:56
                        Nawet turpizm tu jest /w szczątkowym wydaniu/
                        • rydzyk.tadeusz Re: Wątek turystyczny 24.05.05, 12:03
                          Wtedy kiedy turkuć podjadek obżera się turpem monsturalnego truchła
        • mary.austin Re: Wątek turystyczny 23.05.05, 12:57
          quarantina napisała:
          Natomiast zastanawia mnie niczym nie
          > uzasadnione plątanie się turów po okolicy (czytaj: zwiedzanie)

Bo to ciekawskie na tury
    • rydzyk.tadeusz Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 12:18
      Czepiacie się Turków a oni przecież mają swoich świętych co im garnki lepią
      • mary.austin Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 12:25
        Rydzyk, zturniałeś?
      • quarantina Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 12:26
        Coś Ci się Tadziu wzięło i pomieszało. Turki w liczbie pojedynczej produkują
        serki a nie garnki.
        • quarantina Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 12:27
          Mamy z Maryśką te same odczucia, co do Tadzia. Przegrzał się.
          • mary.austin Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 12:34
            Tak. Tadzio lubi tury. Zwłaszcza te z gatunku awan.
            • rydzyk.tadeusz Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 12:46
              Niebędęsięwamikłóciłbojestwassiłaajaniewinnyjestem
              • mary.austin Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 12:59
                To dlatego pierwszy rzucasz kamień? Panie Tadeuszu...
                • rydzyk.tadeusz Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:04
                  Kamień, cóż to kamień jest ja całe kamieniołomy rzucę...........do stóp
                  • mary.austin Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:14
                    Obawiam się, ze to zagrozi turniom
                    • rydzyk.tadeusz Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:17
                      To chyba oczywiste, że nie będę w turnie rzucał, może turny jestem ale nie aż tak
                      • quarantina Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:23
                        Jeśli chodzi o rzucanie oraz kamieniołom, to samym sobą możesz Tadziu rzucić w
                        otchłań takowego. My z Maryśką będziemy na skraju przyglądać się czy spadłeś na
                        sam dół oraz czy podnosisz się, czy też nie. To nie jest złośliwy post.
                        Wyobraźnia mię poniosła.
                        • rydzyk.tadeusz Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:25
                          quarantina napisała:

To nie jest złośliwy post.
                          > Wyobraźnia mię poniosła.

To tylko taki charakter.
                          Chyba też mnie poniosło ;-)
                        • mary.austin Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:26
                          Jak spadnie to Marysia posprząta.
                          • quarantina Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:31
                            Ty wiesz, Marysiu, że mię bardziej niż szczątki, obchodzą odgłosy?
                            • vitalia Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:39
                              szczególnie odgłosy paszczą..patataj,patataj
                              • rydzyk.tadeusz Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:51
                                Tury robią PATATAJ PATATAJ. To są duże zwierzęta
                                • mary.austin Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 14:15
                                  rydzyk.tadeusz napisała:

> Tury robią PATATAJ PATATAJ. To są duże zwierzęta

My tu gadu gadu o turach a nie wiemy jak Twoja postura.
                                  • rydzyk.tadeusz Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 14:17
                                    Fajnie dzkczy nie nie, porasta
                            • mary.austin Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:55
                              Odgłos paszczą na melodię "Lotu trzmiela"...
                              Etam, marzenia, Tadzio niemuzykalny jest, nie zna się na krzyżykach :(
                              • rydzyk.tadeusz Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:57
                                Czemu czemu, ja nawet często sobie bzykam
                                • mary.austin Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:58
                                  Paszczą?
                                  • rydzyk.tadeusz Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 14:19
                                    Coś mnie w paszczę parzy. Parzydełko jakieś.
                                    • mary.austin Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 14:20
                                      Niemożliwe, przecież masz niewyparzoną...
                                      • quarantina Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 14:27
                                        Zaburzyliście tak ładnie rozwijający się wątek. Przez te wtręty. Niewyparzona
                                        paszcza Tadka nijak się ma do turystyki. Jesteście nie na temat, chwilowo.
                                        • rydzyk.tadeusz Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 14:30
                                          Racja, więc powróćmy do kamieniołomów
                                      • rydzyk.tadeusz Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 14:29
                                        To są pomówienia. Jak tylko mogę to się parzę , w parach, w parze , w pierzu w
                                        październiku
                                        • kr_kap Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 22:58
                                          aż płyty paździerzowe lecą...
                                          • viki2lav Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 24.05.05, 10:44
                                            tur de polon z Turynu do koloturkakonina
                                • quarantina Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 13:59
                                  Ale przepraszam, chyba nie paszczą. Przepraszam.
                                  • quarantina Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 14:00
                                    Maryśka, wyjmujesz mię słowa z paszczy.
                                    • mary.austin Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 14:01
                                      To przez te same odczucia :)
                                      • vitalia Re: Proszę skasować ten szowinistyczny wątek? 23.05.05, 16:36
                                        najlepszy jest tur de Poloń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka