Dodaj do ulubionych

wrocilam:)

23.05.05, 17:37
:)
Obserwuj wątek
    • tomian Re: wrocilam:) 23.05.05, 17:43
      Blondynka?
      • kotek_sru Re: wrocilam:) 23.05.05, 17:46
        farbowana na dokładke ?

tomian napisał:

> Blondynka?
      • effa4 Re: wrocilam:) 23.05.05, 17:49
        Hehe ta sama, nie-blondynka. Blondynka bylam tak na chwilke:) Ale dobrze
        kojarzysz:)
        • tomian Re: wrocilam:) 23.05.05, 17:57
          Witaj!:-)
          • effa4 Re: wrocilam:) 23.05.05, 18:05
            Oczywiscie bardzo sie steskniles, nawet nie musze pytac...:)
            • tomian Re: wrocilam:) 23.05.05, 18:09
              Ja się wcale nie stęskniłem!
              urwała sie ta nasza "rozmowa"
              Ale doskonale ją pamiętam.
              Pózniej nie chciałem przszkadzać!
              • effa4 Re: wrocilam:) 23.05.05, 18:14
                Ojejejej to byl zart. Komu nie chciales przeszkadzac i w czym??
                • tomian Re: wrocilam:) 23.05.05, 18:17
                  Wydawało mi się że Tobie +1
                  a może się mylę
                  tak też może być.
                  • effa4 Re: wrocilam:) 23.05.05, 18:21
                    Zapewniam ze w niczym ndzwyczajnym bys nie przeszkodzil:)
                    • tomian Re: wrocilam:) 23.05.05, 18:25
                      Miło mi to słyszeć!
                      Teraz muszę kończyć (obowiązki) ah..
                      Miło będzie spotkać - chętnie pogadam :-))
                      Do miłego!
                      • effa4 Re: wrocilam:) 23.05.05, 18:27
                        papa:(
    • t-800 Re: wrocilam:) 23.05.05, 17:46
      Kewl! :-]
    • ping.tasmanski Re: wrocilam:) 23.05.05, 19:03
      ja też. Porozgladam się czy warto zostać :-)
      • effa4 Re: wrocilam:) 23.05.05, 19:10
        oczywiscie ze warto:)
        • grey56 Re: wrocilam:) 24.05.05, 09:00
          effa4 napisała:

> oczywiscie ze warto:)
          ------------
          Jak warto to zostaję..;-))
          Mileog dnia.;))
          • effa4 Re: wrocilam:) 24.05.05, 16:43
            ooo coz za mile spotkanie:)
            • emilka222 Re: wrocilam:) 24.05.05, 16:47
              Ja też wróciłam po długim "niebycie":) I jakie wrażenia Effa?:)
              • effa4 Re: wrocilam:) 24.05.05, 17:09
                Hmm nom ja wrocilam po krotkim kilkudniowym niebycie a wrazenia...to sie
                okaze:) narazie nie narzekam:)
            • grey56 Re: wrocilam:) 24.05.05, 19:03
              effa4 napisała:

> ooo coz za mile spotkanie:)
              ------------
              i wzajemnie...milego wieczoru zyczę.;))
              • effa4 Re: wrocilam:) 24.05.05, 19:04
                to juz uciekasz??
                • grey56 Re: wrocilam:) 24.05.05, 19:22
                  Nie skadże,moze zabawię dłuzej....;))
                  • effa4 Re: wrocilam:) 24.05.05, 19:41
                    sprawdz tutejsza poczte:)
                    • grey56 Re: wrocilam:) 24.05.05, 20:25
                      Sprawdizłem,tutejszą i tamtejszą też.;))
                      • effa4 Re: wrocilam:) 24.05.05, 20:34
                        zle mnie zrozumiales chodzilo mi o to czego ja chce i wrecz przeciwnie, Twoja
                        obecnosc mi nie przeszkadza bo niby czemu ale rob jak uwazasz. Pomorze i
                        Kujawy...zupelnie jak ja, ja to drugie bardziej:)
                        • grey56 Re: wrocilam:) 24.05.05, 20:37
                          A ja bardziej to pierwsze............;))))))
                          • effa4 Re: wrocilam:) 24.05.05, 20:48
                            to pieknie
                          • madziapoznan Re: wrocilam:) 24.05.05, 22:16
                            ooooooooooooooooooooooooo :) witam mojego wielbiciela od ponad pół roku
                            :)))))))))))))))))))))) co słychać? :)
                            • grey56 Re: wrocilam:) 24.05.05, 22:24
                              hej i witam.;))
                              Wiesci są dobre. a moze inaczej nic złego się
                              nie stało.;)))))))))
                              • madziapoznan Re: wrocilam:) 24.05.05, 22:28
                                to chyba powód do radości, czyż nie? :)
                                ja mam nogi pokąsane przez komarzyska. jesus jak mnie swędzą!!!!!
                                • grey56 Re: wrocilam:) 24.05.05, 22:34
                                  Sądzisz,ze mogę Ci w jakis sposób przynieśc
                                  ulgę?..;))
                                  A gdzie to się Madziu tułałaś po terenach
                                  obfitych w komary...;
                                  • madziapoznan Re: wrocilam:) 24.05.05, 22:56
                                    a możesz?? :))))))))))))))) bo ja osobistego drapacza potrzebuje ;p

a po lesie łaziłam sobie ;p
                                    • grey56 Re: wrocilam:) 24.05.05, 23:03
                                      Sładasz propozycję nie do odrzucenia....
                                      160 km, to odległośc nikczemna...3 godziny drogi...;)))
                                      A wracając do zycia..gdzie Cię tam poniosło,przeciez
                                      teraz jest okres wylęgu owaow, jest wilgotno i ciepło,mnożą
                                      sie na potęgę.....
                                      • grey56 Re: wrocilam:) 24.05.05, 23:04
                                        Madziu poczytaj tu:.......
                                        www.pfm.pl/u235/navi/199269
                                        moze cos znajdziesz skutecznego.....
                                        • madziapoznan Re: wrocilam:) 24.05.05, 23:15
                                          a tak, na spacer się wybrałam ;ppppppppppppppppppppppp hhehehehhehe ja wiem,
                                          wykazałam się daleko posunięta inteligencją, że polazłam do lasu o tej porze,
                                          ale i tak uważam że sympatycznie było ;p
                                          ja obawiam się, że jakieś uczulenie mam na kąsanie, bo nogi mam spuchnięte do
                                          potęgi!!!

a propozycja całkiem serio :) oprócz tego szukam kogoś na etat weekendowego
                                          towarzysza tańca, piszesz się??? :)

i skąd te 160 km do poznania?? :)
                                          • grey56 Re: wrocilam:) 25.05.05, 19:04
                                            Moze troche mniej ale okoo 140-150 napewno...:-)))
                                            A w kwestii propozycji....przykro mi ale nie mogę
                                            z niej skorzystac.;-))
                                            Poznan bardzo mi się podoba,wiele razy tam bywałem....
                                            naprawdę jest tma ładnie..;))))
                                            • madziapoznan Re: wrocilam:) 26.05.05, 10:18
                                              poznań poznaniem. ale poznanianki jakie babeczki!!! :))))))))))))))))
                                              • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 11:48
                                                witaj.......;-))
                                                A czy ja to zakwestionowałem....nie. i potwiwerdzam
                                                to co mówisz;-))
                                                • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 11:49
                                                  Tylko nieraz uparte...jak 'koziołki"...;-))
                                                  • effa4 Re: wrocilam:) 26.05.05, 12:06
                                                    ale nie matolki:)
                                                  • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 12:13
                                                    Ale Ty złosliwa jestes....masz powody
                                                    coby mi dokukacza?.
                                                  • effa4 Re: wrocilam:) 26.05.05, 12:37
                                                    zlosliwa?? a co w mojej wypowiedzi zlosliwego?? jestem daleka od dokuczania...
                                                  • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 13:47
                                                    to dobrze....w taki upał lepiej zachowac
                                                    spokoj.;))))))
                                                  • effa4 Re: wrocilam:) 26.05.05, 14:22
                                                    alez ja jestem zupelnie spokojna tylko Ty cos wymysliles...
                                                  • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 14:45
                                                    Skoro Dama tak twierdzi..... to no coment..;-)))
                                                  • madziapoznan Re: wrocilam:) 26.05.05, 14:55
                                                    gorzej kochany!!! o wiele gorzej!!! :)
                                                    jestem najlepszym przykładem :D
                                                  • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 16:02
                                                    To chyba wypada sie trochę zmienić....
                                                    napewno to nie zaszkodzi......;-))
                                                  • madziapoznan Re: wrocilam:) 26.05.05, 17:35
                                                    a po co ja mam się zmieniać? mnie jest dobrze tak jak jest ;p a to wg mnie jest
                                                    najważniejsze w życiu
                                                  • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 17:56
                                                    Do niczego Cię nie namawiam,kazdy ustawia
                                                    sie tak jak jest mu najlepiej..;*-))
                                                  • madziapoznan Re: wrocilam:) 26.05.05, 18:00
                                                    :))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    jaką masz pogodę? :)
                                                  • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 18:15
                                                    Bardzo piękną..gorąco;-))))
                                                  • madziapoznan Re: wrocilam:) 26.05.05, 18:17
                                                    :) a u mnie mokro. właśnie wyszłam spod prysznica ;p
                                                    ahhhh!!! te moje grzeszne myśli ;p
                                                  • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 18:19
                                                    Woda oczyszcza....z grzechów.....;-))
                                                  • madziapoznan Re: wrocilam:) 26.05.05, 18:20
                                                    obawiam się, że na mnie dokładnie z odwrotnym skutkiem działa ;p
                                                    ale przecież już wszyscy wiedzą, że ja wyjątkowa jestem :D
                                                  • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 18:25
                                                    A widzsz w tym jakis problem....ja uwazam
                                                    ze wszystko jest ok...'-;-))
                                                  • madziapoznan Re: wrocilam:) 26.05.05, 18:27
                                                    nie nie
                                                    ok byłoby nudno. wymyśl coś innego ;p
                                                  • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 18:29
                                                    Dysponuję ryciną,ktora wg mnie kompleksowo
                                                    wyjasnia taki przypadki.;-))
                                                    w sposob powiedziałbym dośc dowolny.;-))
                                                  • madziapoznan Re: wrocilam:) 26.05.05, 18:31
                                                    to ja poproszę :)
                                                  • grey56 Re: wrocilam:) 26.05.05, 18:32
                                                    jednoznacznie wyjaniająca problem wody i
                                                    grzesznych mysli;-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka