starszapani 12.07.02, 14:05 Pana w odpowiednim wieku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: starszy_pan_lubiacy_podlotki Re: Czy to tu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 14:12 owszem, a dowod osobisty juz masz? Odpowiedz Link Zgłoś
starszapani Re: Czy to tu 12.07.02, 14:19 Gość portalu: starszy_pan_lubiacy_podlotki napisał(a): > owszem, a dowod osobisty juz masz?> A jakże, rozpoczynający się WL..... Skoro jednak lubisz podlotki, to nie ten adres, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy_pan_lubiacy_podlotki Re: Czy to tu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 14:21 pojecie wzgledne. Dla mnie podlotki to takie miedzy 35, a 40 Odpowiedz Link Zgłoś
starszapani Re: Czy to tu 12.07.02, 14:22 Gość portalu: starszy_pan_lubiacy_podlotki napisał(a): > pojecie wzgledne. Dla mnie podlotki to takie miedzy 35, a 40> Czyżbys miał 80 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy_pan_lubiacy_podlotki Re: Czy to tu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 14:28 Cos okolo, ale pija za duzo i mi sie w oczach dwoi. Wiec nie wiem na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Czy to tu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 14:51 Poznac to moze Pani tu pozna ale z tym lubieniem...kuwa,kogo tu polubic? Toz tu same czuby sa,he,he,he.........Uciekam bo zaraz mi sie do skory dobiora;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator7 Re: Dobre 12.07.02, 14:56 Gość portalu: samanta napisał(a): ale z tym lubieniem...kuwa,kogo tu polubic? Toz tu same czuby ,he,he,he.........> Hehehehehehe, bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dobre IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 15:22 Tylko zapomnialam dodac ,ze ja bardzo lubie te swiry, a sama tez jestem niespelna rozumu,hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator7 Re: nie załapałaś 12.07.02, 17:04 Gość portalu: samanta napisał(a): > Tylko zapomnialam dodac ,ze sama tez jestem niespelna rozumu,hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!! > Ależ domyśliłem się, hehehehehe, stąd napisałem "dobre". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nie załapałaś IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 19:56 dzienks za komplement robie co moge by nie byc normalna Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 w zasadzie, nic nie musisz robic, samantko.. 12.07.02, 20:06 samo ci to wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: w zasadzie, nic nie musisz robic, samantko.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 22:01 spierdalaj Kitus:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: w zasadzie, nic nie musisz robic, samantko.. 12.07.02, 22:09 no wiesz co samanta, do kitka w te mankie sie odnosisz??????/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie przejmuj sie, only........... 12.07.02, 22:14 samantka sama mnie prosila, zeby ja zawsze zdiebko podchajcowal z wieczorka, ostrzej szczytuje wtedy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nie przejmuj sie, only........... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 23:13 moje szczytowanie z pewnoscia nie jest twoim udzialem . W przeciwienstwie do mnie masz wstret do fiutkow;) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: nie przejmuj sie, only........... 12.07.02, 23:22 no to to akurat byloby podejrzane gdyby kitek zaczynal szczytowac na widok, he he he , fiutkow.......:)))) a z drugiej strony, jesli ty samanta uwazasz to za normalne zeby sie kitek podniecal, to moze ty uprzed oficjalnie coby w twoim towarzystwie plec zenska nie odslaniala zbytnio swych wdziekow, bo, he he he .....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś