mario2 13.07.02, 22:33 jak wyglada Uneczka. Ponoc bywa w Warszawie, ale Menik jakos boi sie ja w towarzystwie pokazac. Ciekawe dlaczego...? :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: jestem ciekawy IP: *.arcor-ip.net 13.07.02, 22:38 Może Men i Uneczka to jedna i ta sama osoba,Men pisze po prostu za siebie i za Uneczkę.Dla mnie najprostsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men_ Mario, podpowiedz, ile IP: *.itpp.pl 13.07.02, 22:42 wypiłeś dzisiaj piw - bo dokładnie nie liczyłem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Mario, podpowiedz, ile IP: *.itpp.pl 13.07.02, 22:52 sama jestem juz ciekawa jak wyglada ta menowa Uneczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Mario, podpowiedz, ile IP: *.arcor-ip.net 13.07.02, 22:56 Ile piw wypiłem,to moja sprawa,ale i tak nie policzysz,bo nie mieszkasz w mojej lodówce.Coś mi tu pachnie oszustwem na skalę międzynarodową.I podejrzanie szybko ukazała się też Uneczka.Zapewne przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Lezio, 14.07.02, 08:03 zapewne masz rację. Coś za często te przypadki parami chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Mario, podpowiedz, ile 14.07.02, 16:11 to takie proste:) wystarczy stanac przed lustrem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario, podpowiedz, ile IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 10:50 To Ty potrafisz liczyc...??? Wiec opowiedz nam przynajmniej jak ta Uneczka wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: jestem ciekawy 14.07.02, 13:33 he he he, a moze to Uneczek a nie Uneczka, i to dlatego nie mozna jej(jego) pokazac bo za duza konkurencja babska do rwania menowego Uneczka...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: jestem ciekawy 14.07.02, 13:55 Wy dopatrujecie się jakiegoś przekrętu a Menik nie chce Uneczki pokazać z wiadomego powodu, strzeże swojego skarbu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: jestem ciekawy 14.07.02, 14:00 no pewnie przykul ja kajdankami do grzejnika i glodzi......coby skarb sam sie nie ulotnil.....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: jestem ciekawy 14.07.02, 14:06 jakby ten skarb głodził to też szybko by się ulotnił, zostałby same kości i kajdanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: jestem ciekawy 14.07.02, 14:10 czasem z tego co slyszalam jest karmiony wafelkami...pokruszonymi co prawda ale ponoc nie gloduje az tak bardzo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: jestem ciekawy IP: *.itpp.pl 14.07.02, 14:17 to prawda:) a dzisiaj zostałam nawet wypuszczona na spacer, na smyczy,oczywiscie ale nic to:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: jestem ciekawy 14.07.02, 14:18 a mial menik ze soba specjalna torebeczke i szufeleczke coby po tobie posprzatal????? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Only, czyżbyś znowu chciała ze mną 14.07.02, 14:30 "podyskutować" na forum Ty sfrustrowana i niedoceniana małolatko ? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Only, czyżbyś znowu chciała ze mną 14.07.02, 14:33 no czyli wyszlo na jaw: men i oona to ta sama osoba.... otoz dyskutujac z oona wpieprza sie men..... nie, dziekuje doceniony staruchu za rozmowy z toba.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No widzisz jakaś ty genialna .., 14.07.02, 14:43 to wszystko przez te twoje naukowe ostatnio dyskusje na forum o forum :)) Tja (czy też: tia) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: No widzisz jakaś ty genialna .., 14.07.02, 14:48 no i co ty powiesz jeszcze ciekawego????? a moze bys tak jakis nowy watek otworzyl ze ci sie nowe forum nie podoba na forumu o forum...... no i jaki ty tak w ogole jestes oryginalny, bo zamykajac forum bo ci sie tak strasznie nie podoba ciagle na nim jestes.....czyzby uzalenienie??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a menik w only zakochany............ 14.07.02, 15:36 jak ja w tych bardziej pomorskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a menik w only zakochany............ IP: *.itpp.pl 14.07.02, 15:45 bo miłosc nie zna granic(województw)-to oczywiscie Twoj przypadek a nie mena i only:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a menik w only zakochany............ 14.07.02, 15:47 ani dzielnic, to o nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: a menik w only zakochany............ IP: *.itpp.pl 14.07.02, 16:05 a kto ich tam wie, czy ich chocby jedna dzielnica dzieli:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 18:53 dopiero teraz ten wątek zauważyłem! która to godzina? jaka data? w ogóle nie zaglądałem na towarzyskie! a wygląda jakbym zaglądał! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a menik w only zakochany............ 14.07.02, 20:21 he he he jak ktos ma ochote to i wola sie znajdzie.....albo odwrotnie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men_ Re: cholera, ni w ząb nie rozumiem gwary IP: *.itpp.pl 14.07.02, 20:35 zielonej prowincji wawy, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: cholera, ni w ząb nie rozumiem gwary 14.07.02, 20:52 ja to bym sie dziwila jeslibys rozumial...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men_ Re: Only, no przeciez gadam, że nie rozumiem, IP: *.itpp.pl 14.07.02, 22:44 ale nosa mam dobrego - cos mi za bardzo gnojem, ups., nawozem smierdzi :) onlyania napisała: > ja to bym sie dziwila jeslibys rozumial...... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Only, no przeciez gadam, że nie rozumiem, 14.07.02, 22:47 to pewnie na twoim podworku jakies fajno sie szwenda...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men_ Only, wyluzuj, bo u naszego kolegi wylądujesz, IP: *.itpp.pl 14.07.02, 22:50 dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Only, wyluzuj, bo u naszego kolegi wylądujesz 14.07.02, 22:51 a ty juz ponoc po terapi, co????? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ty menik, z zielona wawa, lepiej nie zaczynaj..... 14.07.02, 20:52 fajne chlopaki tam mieszkaja, ratatta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ty menik, z zielona wawa, lepiej nie zaczynaj IP: *.itpp.pl 14.07.02, 21:39 gdzie???gdzie mieszkają fajne chłopaki,Kitek???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ty menik, z zielona wawa, lepiej nie zaczynaj 14.07.02, 21:41 a co unka, tam gdzie jestes nie mieszkaja????? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: ty menik, z zielona wawa, lepiej nie zaczynaj IP: *.itpp.pl 14.07.02, 21:47 onlyania napisała: > a co unka, tam gdzie jestes nie mieszkaja????? > :)))) od przybytku ,zwłaszcza fajnych chłopakow,podobno głowa nie boli:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: przepis na fajnego chlopaka.... 14.07.02, 21:49 ogolic mu leb na lyso, zalozyc dres adidasa.... i dawaj, uneczka, juz bedziesz miala fajnego chlopaka....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: przepis na fajnego chlopaka.... IP: *.itpp.pl 14.07.02, 21:52 to Twoj przepis,only???:(( moj jest zupełnie inny:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: przepis na fajnego chlopaka.... 14.07.02, 21:53 tylko prosze nie podawaj, miej wglad na moj zoladek....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 do uneczki: w pruszkowie i w wolominie, np. ...... 14.07.02, 21:46 i serdecznie menika za zielona wawe pozdrawiaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: do uneczki: w pruszkowie i w wolominie, np. . IP: *.itpp.pl 14.07.02, 21:50 kitek1 napisał: > i serdecznie menika za zielona wawe pozdrawiaja:) tak????to ja w imieniu Menika sle im grad gorących pocałunków i serdeczne pozdrowienia,przekazesz??:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: do uneczki: w pruszkowie i w wolominie, np. . 14.07.02, 21:51 ty uneczka nie badz tak predka do przesylania usmieszkow tym chlopcom, bo moze jeszcze beda sie chcieli odwdzieczyc i osobiscie menika odwiedza....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men_ Re: ty Kitek, prasy nie czytasz ????? IP: *.itpp.pl 14.07.02, 22:47 a Only ich maskotką ? hi,hi :) kitek1 napisał: > fajne chlopaki tam mieszkaja, > ratatta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a co ciekawego pisali.......... 14.07.02, 23:02 ze sie koles na rakowieckiej sam powiesil, ales ty menik naiwny:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a co ciekawego pisali.......... 14.07.02, 23:04 no kitek, z ta naiwnoscia to nie przesadzaj........ to moja domena jest i basta!!!! ahoj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: a co ciekawego pisali.......... 14.07.02, 23:13 onlyania napisała: > no kitek, z ta naiwnoscia to nie przesadzaj........ > to moja domena jest i basta!!!! > ahoj > :)))) Ej, możeś ty naiwna, ale i ostrożna:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a co ciekawego pisali.......... 14.07.02, 23:19 flo, nie draznij mena bo spi, he he he :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: a co ciekawego pisali.......... 14.07.02, 23:21 myślisz, że on w ogóle kiedyś śpi?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a co ciekawego pisali.......... 14.07.02, 23:24 no tak ponoc twierdzi, ja tam nie wiem.......he he he Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: a co ciekawego pisali.......... 14.07.02, 23:32 mnie tam to bardziej na letarg wygląda:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a co ciekawego pisali.......... 14.07.02, 23:34 ja tam blizej nic nie wiem.....tak jakby......:) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: a co ciekawego pisali.......... 14.07.02, 23:53 Masz niewłaściwe podejście. W razie czego wiesz wszystko i niech ci ktoś spróbuje udowodnić, że nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: a co ciekawego pisali.......... 14.07.02, 23:55 w tym wypadku akuratnie mnie nie zalezy..... Odpowiedz Link Zgłoś