Dodaj do ulubionych

Czułe słówka

14.07.02, 06:56
Moje wy skarbusie!
Taka mnie czułość ogarnęła o poranku, że aż Wam powiem:
dzień dobry!
Ach!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: śpioch To jeszcze brakuje IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:04
      buziaczków - serdecznych - na dzień dobry :)Noo, dzień dobry właśnie
      • maryjo2 Re: To niech będą buziaczki! 14.07.02, 07:08
        Jak czule, to czule!
        Cmok, cmok.

• Gość: Pom Re: To niech będą buziaczki! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 07:13
          Ale milusio z rana. Dzieńdoberek :)))))))))))
          • Gość: śpioch Re: Cześć Pomcia, IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:17
            a Ty nie umiesz buziakować, tzn. cmokać (się) z ranka ?:)

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Ale milusio z rana. Dzieńdoberek :)))))))))))
            • Gość: Pom Re: Cześć Pomcia, IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 07:19
              Umim:) Ale Ty zachłanny jesteś. Co za roszczeniowa postawa!!
              Pfff!!!!
              No dobrze - cium, cium. Mniam, mniam:)
              • maryjo2 Re: Spjórz, Pom, co za tyran nam wstał. 14.07.02, 07:22
                Każe się całować :))
                • Gość: Pom Re: Spjórz, Pom, co za tyran nam wstał. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 07:23
                  Wszystko w nadmiarze szkodzi... zacałujmy go na śmierć!
                  • maryjo2 Re: Spjórz, Pom, co za tyran nam wstał. 14.07.02, 07:25
                    Z miłą chęcią!
                    Niech pozna ciężar czułości.
                    :)
                    • Gość: Pom Re: Spjórz, Pom, co za tyran nam wstał. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 07:28
                      To zaczynam pierwsza. Ciumknę go od góry.:)
                      • maryjo2 Re: Spjórz, Pom, co za tyran nam wstał. 14.07.02, 07:29
                        Dobra, to ja niżej, w nosek :)
                        • Gość: Pom Re: Spjórz, Pom, co za tyran nam wstał. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 07:30
                          No dobrze, poświęcę się... ciumkam w ust korale.:)))
                          • maryjo2 Re: Spjórz, Pom, co za tyran nam wstał. 14.07.02, 07:32
                            Zamarł z wrażenia!

To ja schodzę na bródkę :)
                            • Gość: Pom Re: Spjórz, Pom, co za tyran nam wstał. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 07:33
                              O la la...:) Robi się gorąco:) Musze zebrać siły i idę na sniadanko.:)
                              • maryjo2 Re: Spjórz, Pom, co za tyran nam wstał. 14.07.02, 07:35
                                No wiesz???
                                Rejterujesz?
                                Zostawiasz mnie samą na placu boju?
              • Gość: śpioch Re: nie zachłanny, tylko IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:25
                pazerny - w tym temacie !

Powinienem na to ciumkanie odpowiedzieć dyplomatycznie mlaskaniem, czy
                oblizywaniem się ?:)
                • Gość: Pom Re: nie zachłanny, tylko IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 07:26
                  Na ciumkanie należy odpowiedzieć ciumknięciem z lekkim pomrukiem zadowolenia.
                  Oblizywać to się można po lukrowanych pączkach albo innym słodkim jedzonku.
                  Mniam.:)
                  • Gość: śpioch Re: a to nie jest taki słodki IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:37
                    pączuś ten cmok z rana Pączu.., ups., Pomciu ?:)

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Na ciumkanie należy odpowiedzieć ciumknięciem z lekkim pomrukiem zadowolenia.
                    > Oblizywać to się można po lukrowanych pączkach albo innym słodkim jedzonku.
                    > Mniam.:)
                • maryjo2 Re: nie zachłanny, tylko 14.07.02, 07:27
                  Nie filozofuj, tylko całuj!
        • Gość: śpioch ulalala :)) IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:13
          Chyba wszystkie dla mnie, bo nie widzę na forum żadnej konkurencji !

Cmoooooooook zwrotny :)
          • maryjo2 Re: Zaraz, zaraz! 14.07.02, 07:17
            Cmoki są dla wszystkich skarbusiów, co było w nagłowku!
            Zaraz śpioch chce wyłączności?
            Szczęście, że Pomcia wstała, bo by mnie o coś posądzono :)
            • Gość: śpich Re: słowo się rzekło .., IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:20
              za późno, wszystkie zarekwirowałem :)
            • Gość: śpioch Re: słowo się rzekło .., IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:21
              za późno, wszystkie zarekwirowałem :)
              • maryjo2 Re: słowo się rzekło .., 14.07.02, 07:23
                Więc będę posądzona i osądzona.
                W takim razie nie mam już nic do stracenia i zagram va banque!
                CMOK!
                • Gość: śpioch Re: i tam, jak zwykle IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:33
                  zwalimy wine na forumowych plotkarzy ..:))

mmmmmmmmm ..:)
                  • maryjo2 Re: i tam, jak zwykle 14.07.02, 07:38
                    Jasne, w końcu i tak namacalnego dowodu nie ma :)
                    A jak nie ma corpus delicti, to i przestępstwa nie było!
                    • Gość: śpioch Re: i tam, jak zwykle IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:41
                      pewnie, że ni ma tego tam dowodu - ale zaraz profilaktycznie zrobię sobie zimny
                      prysznic :)

p.s.: strzeżonego ...
                      • maryjo2 Re: i tam, jak zwykle 14.07.02, 07:49
                        Aaaaa, boisz się!
                        • Gość: śpioch Re: i tam, jak zwykle IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:54
                          Aaaaa, a Ty tlko przezorna ???:)
    • Gość: śpioch_rozbudzony Re: ciekawe, jak Pomcia będzie IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:43
      ciumkać po śniadanku - fiu, fiu, fiu :)
      • maryjo2 Re: ciekawe, jak Pomcia będzie 14.07.02, 07:47
        Z podwójną energią!
        Radzę i tobie posilić się przedtem :)
        • Gość: śpioch_rozbudzony Łał !!! To idę sie pożywić.., IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:51
          hmm.., aleja ostatnio żyje owocami mniłości :))
          • maryjo2 Re: Łał !!! To idę sie pożywić.., 14.07.02, 07:53
            To facetom też brzuszki od tego rosną?
            • Gość: śpioch_rozbudzony Re: Łał !!! To idę sie pożywić.., IP: *.itpp.pl 14.07.02, 07:56
              I tam - nam tylko, jak dla ochłody (potem) zupke chmielową popijamy :))
              • maryjo2 Re: Łał !!! To idę sie pożywić.., 14.07.02, 08:00
                O , to chyba często, bo takie duże te brzuszki jakieś.
                Nie ściemniasz czasem?
                • Gość: śpioch_rozbudzony Re: Łał !!! To idę sie pożywić.., IP: *.itpp.pl 14.07.02, 08:04
                  E tam, u kogo duży, to duży - niektórzy nie mają w ogóle (no prawie :))
                  • maryjo2 Re: Łał !!! To idę sie pożywić.., 14.07.02, 08:06
                    I jaki z tego wniosek?
                    Absurdalny jakiś chyba?

• Gość: śpioch Re: Łał !!! To idę sie pożywić.., IP: *.itpp.pl 14.07.02, 08:13
                      że idę chyba do łóżeczka, bo mi namąciłaś w główce z ranka :))
                      • maryjo2 Re: Łał !!! To idę sie pożywić.., 14.07.02, 08:15
                        Aaaa...
                        Piwka Ci się zachciało...potem :)
                        • Gość: oona Re: Łał !!! To idę sie pożywić.., IP: *.itpp.pl 14.07.02, 09:35
                          jak dobrze wstac skoro świt(jak mus to mus:((( )
                          jutrzenki blask....zaraz gdzie ta jutrzenka?????

dzien dobry:)
                          • kitek1 a ty uneczko, czemu nie chcesz sie pokazac........ 14.07.02, 09:45
                            marysiowi,
                            juz sa przypuszczenia, ze ty i men, to ta sama osoba,
                            ale ja zauwazam, specyficzny rodzaj infantylizmu,
                            charakterystyczny dla kazdego z was, z osobna, witaj:)
                            • Gość: oona Re: a ty uneczko, czemu nie chcesz sie pokazac... IP: *.itpp.pl 14.07.02, 09:48
                              a mój głos przez telefon
                              ,swego czasu, był meNski,hę????:)
                              • kitek1 ty znowu kiepsko kojarzysz............. 14.07.02, 10:00
                                przeciez ja ci wierze,
                                tylko wawiaki nie wierzace,
                                idz z maryjka na piwko,
                                i przstana pitolic:)
                                • men_ Kituś, to Ty nic nie wiesz ???????????? 14.07.02, 10:14
                                  Jesteś niedoinformowany w temacie warszawskiej tajemniczości Uneczki ..:)
                                  • kitek1 nic nie wiem................... 14.07.02, 10:16
                                    a co oona zoona bin ladena:)))
                                    • men_ Re: Oj, Kituś, tym tazem Ty nic 14.07.02, 10:26
                                      nie jarzysz,a ja tam nic nie powiem !
                                      Spuść swoje uopki forumowe ze smyczy, co by sie dowiedziały :)
                                      • kitek1 szczerze meniku, to mi bardzo wisi........... 14.07.02, 10:43
                                        jak to jest naprawde z uneczka w wawie,
                                        tylko inne wawiaki sa zaniepokojone,
                                        czy ty czasem sam ze soba, nie gadasz:)
                                        • men_ Re: a mnie kituś jeszcze nie 14.07.02, 10:48
                                          wisi, za młody jestem jeszcze :)
                                          • kitek1 w kwestii wiszenia................ 14.07.02, 11:30
                                            czesto to nie od wieku zalezy,
                                            ale od atrakcyjnosci partnerki,
                                            chyba, ze ci zawsze "nie wisi", hę:)
                                            • Gość: maryjo2 Re: w kwestii wiszenia................ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 11:49
                                              Wisi, czy nie wisi, nie w tym rzecz wcale :)
                                              Ja chcę zobaczyć Uneczkę !!!!
                                          • Gość: Pom Re: a mnie kituś jeszcze nie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 11:47
                                            A ja bym teraz na przekór nikomu się nie pokazała, na miejscu Unki.:)
                                            Niedomówinienia dzwignią plotek i sensacji.:)) I reklamy!!:)
                                            • Gość: maryjo2 Re: a mnie kituś jeszcze nie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 11:51
                                              No masz rację,Pom!
                                              Ale ja chcę poznać Uneczkę!!!
                                              • kitek1 no wlasnie, tej obscenicznej pompeczki............ 14.07.02, 11:54
                                                nikt nie ogladac,
                                                a subtelna uneczke, kazdy chce:)))
                                                • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, tej obscenicznej pompeczki....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 11:57
                                                  Pompeczka nie jest obsceniczna, tylko bardzo miła w wyglądzie i w dotyku!
                                                  Kitek, a Ciebie też chcę zobaczyć :)
                                                  • Gość: Pom Re: no wlasnie, tej obscenicznej pompeczki....... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 12:02
                                                    Dziękuję Maryjko.:) Dla mnie jesteś ekstraklasa.:)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, tej obscenicznej pompeczki....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 12:07
                                                    O!
                                                    Komplementujemy się, z czego Kitek może wyciągnąć całkiem mylne wnioski :)
                                                    Lepiej od razu przyznajmy się, że jesteśmy zboczone :)
                                                • Gość: Pom Re: no wlasnie, tej obscenicznej pompeczki....... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 12:00
                                                  Boże, Kitek, ale Ty stara pierdoła jesteś.:) Uchowaj Panie takiego chłopa!!!!
                                                  • Gość: maryjo2 Re: no wlasnie, tej obscenicznej pompeczki....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 12:04
                                                    Zewrzyjmy szeregi, Pomcia, i zróbmy coś z Kitkiem, dla Kitka :)
                                                  • Gość: Pom Re: no wlasnie, tej obscenicznej pompeczki....... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 12:12
                                                    Z Kitkiem to tylko można ręce załamać, sorki Maryjko, wymyslmy bardziej
                                                    efektywne zadanie dla nas:)
                                                  • kitek1 np. konkurs na najladniejsza fujarke.............. 14.07.02, 12:33
                                                    bo z pompidelkiem,
                                                    to tylko o tym,
                                                    mozna porozmawiac, niestety:(
                                                  • Gość: Pom Re: np. konkurs na najladniejsza fujarke......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 12:48
                                                    Kitek, jesteś tak monotematyczny, że nie wiem, o czym mogłabym z Toba jeszcze
                                                    rozmawiać.:)
                                                  • kitek1 bo mnie cos kiepsko stymulujesz................. 14.07.02, 14:03
                                                    pompeczko,
                                                    do wysilku intelektualnego i nie tylko:)
                                                  • onlyania Re: bo mnie cos kiepsko stymulujesz.............. 14.07.02, 14:11
                                                    jedz z nami kitek na mazury....
                                                    moze wycie na podobienstwo wilka cie podstymujuje......:)))
                                                  • kitek1 Re: bo mnie cos kiepsko stymulujesz.............. 14.07.02, 14:14
                                                    jak przelozycie, albo powtorzycie za 2 tyg.
                                                    to sie chetnie podstymuluje:)))
                                                  • onlyania Re: bo mnie cos kiepsko stymulujesz.............. 14.07.02, 14:15
                                                    no wiesz co kitek, wez sie przeluz sam......no nie badz taki.......
                                                  • kitek1 Re: bo mnie cos kiepsko stymulujesz.............. 14.07.02, 14:19
                                                    sam to sobie,
                                                    moge only przelozyc, wiesz co,
                                                    nie bede tym zboczonym pomorzanką konkurebncji robil:)
                                                  • onlyania Re: bo mnie cos kiepsko stymulujesz.............. 14.07.02, 14:21
                                                    ale moze bysmy tak mieli relacje na biezaca.....:(((((
                                                  • Gość: Pom Re: bo mnie cos kiepsko stymulujesz.............. IP: 195.205.239.* 14.07.02, 15:39
                                                    Kitek jest w swej zajadłości nie wiem, czy bardziej śmieszny, czy bardziej
                                                    żałosny.:) Niemniej schlebia mi jego cheć podgryzania łydek, choć tak
                                                    nieudolne:)))
                                                  • kitek1 mam nadzieje, ze nie twoje lydki.......... 14.07.02, 15:43
                                                    bede nadgryzal:)
                                                  • Gość: Pom Re: mam nadzieje, ze nie twoje lydki.......... IP: 195.205.239.* 14.07.02, 15:46
                                                    Oczywiście, że nie. Nie chce dostać gangreny.:)))
                                                  • kitek1 Re: mam nadzieje, ze nie twoje lydki.......... 14.07.02, 15:48
                                                    a ja nie lubie,
                                                    wloskow miedzy zabkami:)))
                                                  • Gość: Pom Re: mam nadzieje, ze nie twoje lydki.......... IP: 195.205.239.* 14.07.02, 15:50
                                                    O ile się te ząbki posiada:))
                                                  • kitek1 Re: mam nadzieje, ze nie twoje lydki.......... 14.07.02, 15:51
                                                    na widok ladnej lydki,
                                                    same zabki rosna:)
                                                  • Gość: Pom Re: mam nadzieje, ze nie twoje lydki.......... IP: 195.205.239.* 14.07.02, 15:55
                                                    Bo nic innego już nie potrafi.:)
                                                  • Gość: leziox Re: stymulowany oporopowrotnik IP: *.arcor-ip.net 14.07.02, 15:52
                                                    To chyba ktoś dobrze zrobił jak taka czułość o poranku ogarnia,ja też tak kcem!
                                                    Tylko to się tak coraz bardziej czule robi,czytając te wasze słodziutkie
                                                    powitania czuję,że chyba muszę moje znajome koleżanki z Tajlandii odwiedzić,co
                                                    mieszkają tuż za rogiem,ot,po sąsiedzku praktycznie.
                                                    No nie,nie odwiedzę,bo przeliczyłem właśnie wszystko na piwo,nie będę przecież
                                                    płacił za ciumcianie/jak to się tu nazywa/10 skrzynek piwa,kurwa,nigdy.
                                                    Ale wam też dzień dobry z rana,bo akurat mi się wstało skoro świt...
                                                  • Gość: Pom Re: stymulowany oporopowrotnik IP: 195.205.239.* 14.07.02, 15:54
                                                    nie ciumcianie a ciumkanie!!!!!
                                                  • kitek1 Re: stymulowany oporopowrotnik 14.07.02, 15:56
                                                    no wlasnie nie sicianie,
                                                    tylko sikanie:(((
                                                  • czarna_pantera2 Re: stymulowany oporopowrotnik 14.07.02, 16:07
                                                    sikanie podczas ciumciania??? kiiiiiitek!
                                                    :) hihihi
                                                  • kitek1 Re: stymulowany oporopowrotnik 14.07.02, 16:29
                                                    ja sie na tym nie znam,
                                                    to pompidelko jest expertka, od fiutkow:)
                                                  • czarna_pantera2 Re: stymulowany oporopowrotnik 14.07.02, 16:31
                                                    umywasz raczki?:)!!! hahaha
                                                    cwana bestia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka