11.09.01, 09:43
Słuchajcie, a kto prezesowi Mario podpisał urlop?
Siedzi sobie pewno na jakiejś południowej wyspie i flirtuje
a my sami mamy walczyć z kryzysem?
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Prezesie! 11.09.01, 10:28
      a walczcie, walczcie! Ja mam na razie przerwe w gadaniu. Poobserwuje sobie
      troche. Zreszta mam mase korespondencji pozytywnej i negatywnej do zalatwienia.
      Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
      Mario
      • Gość: Ronja Re: Prezesie! IP: 212.244.252.* 11.09.01, 10:34
        Myśli, że sobie nie poradzimy bez niego! Phi!
        Ta rękawica rzucona w twarz działa na mnie jak płachta na byka!
        • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 10:47
          Stworzyl potwora(zakaly) a sam sie ewakuowal. Czy to na pewno napisal nasz
          prezes? A moze wrog sie podszywa pod niego???:)
          • Gość: magnolia Re: Prezesie! IP: 195.205.73.* 11.09.01, 10:51
            Samanto czy staniesz na czele zarządu, czy też wystosujemy ogłoszenie, że
            poszukiwany nowy prezes.
            Określimy porządne kryteria dla potencjalnego kandydata.
            • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 10:57
              Gość portalu: magnolia napisał(a):

> Samanto czy staniesz na czele zarządu, czy też wystosujemy ogłoszenie, że
              > poszukiwany nowy prezes.
              > Określimy porządne kryteria dla potencjalnego kandydata.

**Obejme stanowisko na takiej samej zasadzie jak pan prezes czyli :Ja chce!:)

• Gość: magnolia Re: Prezesie! IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:05
                więc ja dostosuję się do zasad, biore v-ce oczywiście prezesa
      • Gość: magnolia Re: Prezesie! IP: 195.205.73.* 11.09.01, 10:48
        Może potrzebujesz Mario pomocy w odpisywaniu na listy?
        Zawsze pisałam ładne wypracowania.
        • mario2 Re: Prezesie! 11.09.01, 10:59
          potrzebuje piwa!!!- ma ktos?
          • Gość: Ronja Re: Prezesie! IP: 212.244.252.* 11.09.01, 11:00
            Proszę bardzo - Lecha czy Żywca?
            • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 11:04
              Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Proszę bardzo - Lecha czy Żywca?

***A co?Bedziesz wlosy krecil na walki?:))

• anka1 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:11
                wysyłam Ci całą cysternę z browaru Dojlidy!
                pozdrawiam Resztę uroczego Towarzystwa!
          • Gość: magnolia Re: Prezesie! IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:04
            teraz, natychmiast?
            mam na dole sklep, mają tam żywca w puszkach
            A co sie stało, Mario, co znalazleś w tej korespondencji, jakiś wrogi anonim?
    • Gość: crimen Re: Prezesie! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 11:15
      Witajcie Skarby forum:)
    • mario2 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:19
      Dzieki za fatyge, moze kiedys skorzystam z tych browarkow;o)))

Na razie mam realne piwo (niestety niemieckie) i cholernie malo czasu-
      przepraszam, bede wpadal od czasu do czasu
      Pozdrawiam
      • anka1 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:23
        szkoda! Mario czy podniesie Cię na duchu przysłowie : <psy szczekają karawana idzie dalej>?
        przepraszam,że przysmęcam w zw. z tym wszystkim...
        • mario2 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:27
          znam, talko u psow, jak to u psow, dziala odruch Pawlowa- wiec po co im dawac
          okazje do szczekania, lub merdania ogonkiem?
          • anka1 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:32
            nawet gdybyś im nie dawał okazji będą szczekać, bo panuje wścieklizna! a osoby
            nieprzeciętne u nas zawsze stara się wepchnąć do szeregu albo obcina im głowy,żeby
            wyrównać poziom.
            • mario2 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:36
              Gdyby panowala wscieklizna- trzeba by ich odstrzelic, a reszte zaszczepic!. A
              nie ma szczepionki na glupote!!!
              • samanta1 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:41
                Prosze nie ublizac psom!Jako takie sa to istoty wierne,kochajace i
                madre.Glupoli mozna przyrownywac do stulbi, roslinki...etc.:)
                • anka1 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:48
                  przepraszam Samanta, ale bywają też głupie psy. upodabniają się do właścicieli, bo niektórzy
                  z nich też bywają lekko tego... no wiesz.
                  • mario2 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:50
                    Chodzi o psy wsciekle lub pit-bulle o rozumku mniejszym, niz Misia z Kubusia
                    Puchatka
                    • anka1 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:56
                      no!
                      a rośliny wcale nie są głupie! gdzieś czytałam, że potrafią się porozumiewać między sobą!
                      • mario2 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:57
                        Tak - niektore nawet za pomoca internetu :o)))
                        • anka1 Re: Prezesie! 11.09.01, 12:00
                          skąd wiesz?:)))
                          • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 12:17
                            Pit bulle to jak dla mnie nie psy-swinskie ryje ktore tylko kombinuja kogo i
                            jak ugryzc!:)
                            • anka1 Re: Prezesie! 11.09.01, 12:24
                              a nawet zagryść!!!
                            • mario2 Re: Prezesie! 11.09.01, 12:24
                              Wiem i jedno (samanta) i drugie ( Anka)- dlugo zyje na swiecie!
                              A popisy roslinek mielismy tutaj niedawno!
                              • anka1 Re: Prezesie! 11.09.01, 12:45
                                nie obrażając roślinek rzecz jasna!
                              • mag_nolia Re: Prezesie! 11.09.01, 13:05
                                czyżby Mario przeszkadzały ci popisy roślinek?
                                • mario2 Re: Prezesie! 12.09.01, 19:45
                                  no nie lubie, gdy roslinka stuka w klawiature. Rozne glupstwa z tego wychodza!
                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 20:51
                                    mario2 napisał(a):

> no nie lubie, gdy roslinka stuka w klawiature. Rozne glupstwa z tego wychodza!
                                    **Nie przeeejmuj sie..jesien idzie ,roslinki spac pojda:)

• mario2 Re: Prezesie! 12.09.01, 23:06
                                      Nie wszystkie samanto- chwasty i iglaki beda i tak wegetowac!
                                      • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 23:22
                                        mario2 napisał(a):

> Nie wszystkie samanto- chwasty i iglaki beda i tak wegetowac!

Nooo!A wiosna sie obudza jakby nigdy nic
                                        i znowu bedziemy miec pelne raczki pracy:))
                                        • mario2 Re: Prezesie! 12.09.01, 23:29
                                          chyba, ze natychmiast zastosujemy srodki przeciw chwastom. Ale wiesz co?- sa
                                          jeszcze kaktusy i osty, a tego cholerstwa ponoc nie pozna wyplenic!
                                          • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 23:43
                                            mario2 napisał(a):

> chyba, ze natychmiast zastosujemy srodki przeciw chwastom. Ale wiesz co?- sa
                                            > jeszcze kaktusy i osty, a tego cholerstwa ponoc nie pozna wyplenic!
                                            ***Pieprzyc to!Ubierzemy grube rekawiczki i g..nam zrobia!:)

• mag_nolia Re: Prezesie! 13.09.01, 08:02
                                            najgorszy jest perz
                                            • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 08:20
                                              mag_nolia napisał(a):

> najgorszy jest perz

***Ja mysle ze osty .Czepiaja sie kluja.Ciezko sie pozbyc dranstwa.Tak ladnie
                                              kwitna a takie wredne.

• mag_nolia Re: Prezesie! 13.09.01, 08:29
                                                Do wyplewienia -najgorzszy perz -nad ziemią mała krucha roślinka, a w ziemi
                                                wielki mocny krzaczasty korzeń.
                                                Ale teraz są podobno jakieś środki chemiczne.
                                                • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 08:43
                                                  Tyle ze chemia szkodzi tez szlachetnym roslinkom ,ktore pozniej cierpia.
                                                  • mag_nolia Re: Prezesie! 13.09.01, 08:46
                                                    dokładnie - ziemia staje się ,,goła" bez roślin, po jakimś czasie ludzie
                                                    dopiero sieją, np. trawę, a mnie się podobają kwitnące krzewy.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 09:08
                                                    :)Moze skonczymu juz ten Poranek Mlodego Ogrodnika?:)
                                                  • Gość: Ronja Re: Prezesie! IP: 212.244.252.* 13.09.01, 09:18
                                                    A może by mi kto złożył życzenia urodzinowe sprzed 5 dni???
                                                    Zauważyłam aktywność na tym watku, więc się zwracam do Was, dziewczyny!

Jakieś Happy birthday albo No to za Ronję!!!
                                                  • samanta1 Re: Prezesie! 13.09.01, 09:21
                                                    Gość portalu: Ronja napisał(a):

> A może by mi kto złożył życzenia urodzinowe sprzed 5 dni???
                                                    > Zauważyłam aktywność na tym watku, więc się zwracam do Was, dziewczyny!
                                                    >
                                                    > Jakieś Happy birthday albo No to za Ronję!!!
                                                    **Niech Ci gwiazdka pomyslnosci....!!!!!!:)) Wieczorem wypije Twoje zdrowie!(no
                                                    chyba ze Crimen beczolki nie dotoczy)

• Gość: Ronja Re: Prezesie! IP: 212.244.252.* 13.09.01, 12:22
                                                    Strasznie dziękuję drogiej przewodniczce po świecie akwareli i malowanego
                                                    szkła...
                                  • mag_nolia Re: Prezesie! 13.09.01, 07:52
                                    Jakie głupstwa masz na myśli? (przykład)
                                    Sam walczysz o wolność słowa i demokracje na formum , a innych krytykujesz?
                                    • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 07:59
                                      Chyba nie zrozumialas sensu tej rozmowy Magnolio. :)
                                      • mag_nolia Re: Prezesie! 13.09.01, 08:03
                                        To były odpowiedzi do niektórych powyższych postów, ale tak dziwnie, właśnie w
                                        tym m-cu się zapisały
                                        • mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 11:56
                                          Czas skonczyc z ogrodnictwem- przechodzimy na pasozyty!!!!
                                          • mag_nolia Re: Prezesie! 13.09.01, 11:57
                                            nie lubię pasożytów
                                            • mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 11:59
                                              nie problem w tym, zeby ich nie lubic- problem w tym jak sie ich pozbyc!
                                              • mag_nolia Re: Prezesie! 13.09.01, 12:02
                                                Tak?
                                                , a już myślałam że skoro zostały wyróżnione na forum, to będzisz nas namawiać
                                                do sympatyzowania.
                                                Ale ok, zajmijmy się opracowaniem metod walki
                                                • mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 12:14
                                                  Proponuje opryski i olewanie!
                                                  • Gość: Ronja Re: Prezesie! IP: 212.244.252.* 13.09.01, 12:23
                                                    Na owsiki najlepsza kiszona kapusta!!!
                                                  • mag_nolia Re: Prezesie! 13.09.01, 12:24
                                                    czym opryskiwać, by sobie powietrza nie zabrudzić?,
                                                    albo jak?
              • anka1 Re: Prezesie! 11.09.01, 11:41
                niestety smutne ale prawdziwe! na zawiść i złośliwość też nie!
                • Gość: Janek Re: Prezesie! IP: *.ipartners.pl 13.09.01, 15:53
                  W kółko mówicie o roslinach, spróbujcie może powiedzieć co uosabiacie, jakie
                  zwierzaki i dlaczego?
                  Zacznę od siebie: głodny jak wilk, bo nie jadłem ani lunchu ani obiadu. Idę na
                  polowanie!

Pozdrowienia
                  • mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 15:58
                    mowimy tez o owadach i pasozytach!. A zwierze?- coz- osiol, bo uparty, slon, bo
                    silny, i Szarik - bo madry
                    • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 16:04
                      Cieplolubna jak kot , czasami leniwa jak foka , uparta jak mul , wesola jak
                      szympans(niestety!)
                      • Gość: crimen Re: Prezesie! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 13.09.01, 17:31
                        Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Cieplolubna jak kot , czasami leniwa jak foka , uparta jak mul , wesola jak
                        > szympans(niestety!)

Samanto chcesz banana?Tylko nie drap:)
                        • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 19:15
                          Gość portalu: crimen napisał(a):

> Gość portalu: samanta1 napisał(a):
                          >
                          > > Cieplolubna jak kot , czasami leniwa jak foka , uparta jak mul , wesola ja
                          > k
                          > > szympans(niestety!)
                          **Nie ,ale mozesz mnie poglaskac(byle nie pod wlos!) a ja Cie za to poiskam!:))
                          >
                          > Samanto chcesz banana?Tylko nie drap:)

• mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 20:09
                            z tym iskaniem znow wchodzimy na temat pasozytow.....! :o)))
                            • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 20:34
                              mario2 napisał(a):

> z tym iskaniem znow wchodzimy na temat pasozytow.....! :o)))

Ale to takie swojskie,hodowlane:)
                          • Gość: crimen Re: Prezesie! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 13.09.01, 22:30
                            A za uszkiem podrapać?
                            • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 22:51

> A za uszkiem podrapać?

***Wolalabym pod broda:))
                              • mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 22:55
                                To Ty brode nosisz? Moze jeszcze zarost na klatce?
                                • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 22:59
                                  mario2 napisał(a):

> To Ty brode nosisz? Moze jeszcze zarost na klatce?
                                  *** Niemowlak tez ma brode! A Ty myslales ze w tym miejscu mam koszyk na zakupy?

• mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 23:01
                                    wtedy bylabys kangurem!
                                    • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:05
                                      mario2 napisał(a):

> wtedy bylabys kangurem!
                                      **Od kiedy kangur na brodzie nosi?

• mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 23:09
                                        sama pisalas , ze jestes mutant! wiec skad mam wiedziec, gdzie Ty nosisz?
                                        • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:11
                                          mario2 napisał(a):

> sama pisalas , ze jestes mutant! wiec skad mam wiedziec, gdzie Ty nosisz?

***A czy ja w ogole nosze ?za mna paziowie nosza!
                                          • mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 23:15
                                            to nie chce wiedziec jaki numer stanika masz- skoro paziowie musza to za Toba
                                            nosic!
                                            • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:17
                                              mario2 napisał(a):

> to nie chce wiedziec jaki numer stanika masz- skoro paziowie musza to za Toba
                                              > nosic!
                                              **Od razu widac na czym sie koncentruja Twoje zainteresowania. Ja o zakupach a Ty
                                              o cycuchach!Caaaly Mario!

• mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 23:24
                                                o zakupach?- to paziowie nie po te koszyczki siegaja? Myslalem , ze to
                                                miseczka "Z"
                                                • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:25
                                                  mario2 napisał(a):

> o zakupach?- to paziowie nie po te koszyczki siegaja? Myslalem , ze to
                                                  > miseczka "Z"
                                                  **dalej miseczki snuja Ci sie po glowie?

• crimen Re: Prezesie! 13.09.01, 23:28
                                Nasz klient, nasz pan.Zresztą, masz miłe futerko:)))
                                • mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 23:32
                                  No Crimen- skad Ty masz wiadomosci o futerku Samanty ?!!!
                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:37
                                    mario2 napisał(a):

> No Crimen- skad Ty masz wiadomosci o futerku Samanty ?!!!

**ooo!Zakala Mario! A Tobie co do mojego futerka? Crimen-nie zdradzaj tajemnic!
                                • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:36
                                  crimen napisał(a):

> Nasz klient, nasz pan.Zresztą, masz miłe futerko:)))

**nie jestem klientem .Kot -najlepszym przyjacielem Crimena!
                                  Dbam w koncu o futerko ..i nie tylko!:))
                                  • mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 23:39
                                    na pewno wyliniale i sie wstydzisz!
                                    • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:41
                                      mario2 napisał(a):

> na pewno wyliniale i sie wstydzisz!
                                      *** Nooo!Z plackowatym lysieniem!

• mario2 Re: Prezesie! 13.09.01, 23:44
                                        i lupierzem-biedna- nie moze bez majtek chodzic!
                                        • Gość: samanta1 Re: Prezesie! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:52
                                          mario2 napisał(a):

> i lupierzem-biedna- nie moze bez majtek chodzic!
                                          Moze bo lupiez nie ma sie czego trzymac ,wylysialo!

• Gość: Janek Re: Prezesie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 00:24
                                          Samanto udowodnij wszystkim, że się mylą.
                                          • Gość: samanta1 jasiek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 06:39
                                            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Samanto udowodnij wszystkim, że się mylą.

*** A niech zyja w takim przeswiadczeniu !:)))
                                    • Gość: crimen Re: Prezesie! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 13.09.01, 23:49
                                      Mario, wczoraj Samanta przez jakiś czas ogrzewała mnie swoim futerkiem.
                                      Było miło do momentu kiedy kazała mi deklamować wierszyki:)))
                                      • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 23:51

> Mario, wczoraj Samanta przez jakiś czas ogrzewała mnie swoim futerkiem.
                                        > Było miło do momentu kiedy kazała mi deklamować wierszyki:)))
                                        Wcale nie kazalam .Chcialam cos innego to wrzeszczales ze jestem za szybka!

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 00:16
                                          Ciiicho Samantko.Było, minęło.Trzeba to kiedyś powtórzyć:)
                                          • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 00:20

> Ciiicho Samantko.Było, minęło.Trzeba to kiedyś powtórzyć:)
                                            *** Uspokajanie mnie czy pobudzanie?:))

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 00:25
                                              Oczywiście pobudzanie kociej części Twojej natury:)))
                                              • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 06:40

> Oczywiście pobudzanie kociej części Twojej natury:)))
                                                *** To ja sobie teraz pomrucze(z niezadowolenia ze trzeba isc do pracy!)

• mag_nolia Re: Prezesie! C 14.09.01, 08:13
                                          Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Gość portalu: crimen napisał(a):
                                          >
                                          > > Wcale nie kazalam .Chcialam cos innego to wrzeszczales ze jestem za szybka!
                                          I wolał deklamować wiersze?
                                          Crimenku, znowu oblałeś egzamin.
                                          >

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 10:58
                                            No widzisz Magnolio, człowiek całe życie się uczy i głupim umiera.Może Samanta
                                            wyznaczy mi termin poprawkowy? ;-)
                                            • Gość: mario2 Re: Prezesie! C IP: 193.28.97.* 14.09.01, 12:19
                                              No dlachego dziewczyny sie tak na Crimenie mscicie. Meska solidarnosc kaze mi
                                              sie za nim ujac! Crimen nie daj sie, bo inaczej pogadamy z tymi kobietkami!
                                              • Gość: lola17 Re: Prezesie! IP: 194.181.38.* 14.09.01, 13:32
                                                Mów do mnie Mario!!!!!!!!!!!!!!
                                                Tylko nie przesadzaj z tą "innością" :-))))))))

Gość portalu: mario2 napisał(a):

> No dlachego dziewczyny sie tak na Crimenie mscicie. Meska solidarnosc kaze mi
                                                > sie za nim ujac! Crimen nie daj sie, bo inaczej pogadamy z tymi kobietkami!

• Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 14:10

> No widzisz Magnolio, człowiek całe życie się uczy i głupim umiera.Może Samanta
                                              > wyznaczy mi termin poprawkowy? ;-)
                                              ***Crimenku!Wiesz ze cieszysz sie moimi specjalnymi wzgledami wiec oczywiscie nie
                                              odmowie!(egazminu!)

• mario2 Re: Prezesie! C 14.09.01, 16:19
                                                Samanto- najpierw zdaj swoj egzamin. Profesor Potwor dopytuje sie o egzamin
                                                ustny!
                                                • mario2 Re: Prezesie! C do Loli 14.09.01, 16:21
                                                  A ty nie przesadzaj ze zmiana nickow, bo tego nie lubie. !!!!
                                                  A mowic i nie tylko zawsze moge!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Loli IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 16:24
                                                    Ooo!Jeszcze mozesz? gdybym wiedziala ze wystarczy pare wykrzyknikow>>>!:(
                                                • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 16:22
                                                  nieprawda! potwora zniknelo!:)
                                                  • mario2 Re: Prezesie! C 14.09.01, 16:37
                                                    Potwora nie zniknelo, tylko dalo mi znac, ze Samanta do ustnego czas przystapic!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 16:44
                                                    mario2 napisał(a):

> Potwora nie zniknelo, tylko dalo mi znac, ze Samanta do ustnego czas przystapic
                                                    > !
                                                    I moze Potwor ma egazaminowac? To ja rezygnuje ze studiow!

• mario2 Re: Prezesie! C 14.09.01, 16:55
                                                    Jednoosobowa komisje egzaminacyjna tworze ja!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 16:58
                                                    mario2 napisał(a):

> Jednoosobowa komisje egzaminacyjna tworze ja!
                                                    *** czyli gotow w imie obowiazku a jak chcialam dla przyjemnosci to pogardziles!

• mario2 Re: Prezesie! C 14.09.01, 17:10
                                                    Najpierw obowiazki- potem przyjemnosci. Wczesniej nie chcialem, bo wygladaloby
                                                    to na kumoterstwo!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:22
                                                    mario2 napisał(a):

> Najpierw obowiazki- potem przyjemnosci. Wczesniej nie chcialem, bo wygladaloby
                                                    > to na kumoterstwo!

A na co teraz mialoby wygladac?
                                                  • mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 14.09.01, 20:04
                                                    na zdawanie egzaminu!! Prosze sie dobrze przygotowac- zreszta poprawki nie sa
                                                    przewidziane. Po egzaminie zaraz do pracy. I dziennie to samo- ustny, ustny,
                                                    ustny!!!
                                                  • samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty 14.09.01, 20:54
                                                    Phi! jestem pewna ze szostke dostane!!!!! Tylko egzaminator bedzie biedny bo
                                                    bedzie marzyl o poprawkowym!
                                                  • mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 15.09.01, 02:42
                                                    Zatrudnie Ci u siebie jako doktorantke- zeby jezyk szlifowac!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 10:56
                                                    mario2 napisał(a):

> Zatrudnie Ci u siebie jako doktorantke- zeby jezyk szlifowac!
                                                    ***swoj czy moj????

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 15.09.01, 11:07
                                                    skoro, ja Ciebie egzaminuje z ustnego, znaczy moj juz oszlifowany- teraz na
                                                    Twoja perfekcje jezykowa przyszedl czas!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 11:10
                                                    *** Jestes pewien ze ten egzamin jest potrzebny? Poza tym nie jestes w stanie
                                                    przeprowadzic egzaminu na odleglosc.
                                                  • mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 15.09.01, 11:17
                                                    Nie doceniasz moich..... wymiarow, ani pomyslowosci. A egzamin jest potrzebny -
                                                    mnie!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 11:20
                                                    To zabrzmialo baaardzo tajemniczo.Chcesz sie sprawdzic?hi,hi!
                                                  • mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 15.09.01, 12:33
                                                    Chce Cie sprawdzic, a przy okazji sprawdze, czy moje metody dydaktyczne odnosza
                                                    skutek!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 13:18
                                                    I jak wyjdzie pozytywnie to naturalnie zaslugi przypiszesz sobie????
                                                  • mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 15.09.01, 15:34
                                                    Jako pedagog z doswiadczeniem, zeby wzbudzic w Tobie motymacje do dalszych
                                                    dzialan, czesc zaslug oddam w Twoje rece!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:43
                                                    mario2 napisał(a):

> Jako pedagog z doswiadczeniem, zeby wzbudzic w Tobie motymacje do dalszych
                                                    > dzialan, czesc zaslug oddam w Twoje rece!

*** Z pewnoscia wplynie to pozytywnie na dalsze moje dzialania ,na czym i
                                                    egzaminator skorzysta.
                                                  • mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 15.09.01, 16:12
                                                    liczy i ma nadzieje na wspolna korzysc- wszak do habilitacj droga
                                                    daleka!!! :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 16:20
                                                    mario2 napisał(a):

> liczy i ma nadzieje na wspolna korzysc- wszak do habilitacj droga
                                                    > daleka!!! :o)))

Alez egzaminator rozpuscil fantazje!!!:))
                                                  • mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 15.09.01, 16:55
                                                    a mam rozpuscic wlosy?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 17:09
                                                    mario2 napisał(a):

> a mam rozpuscic wlosy?

***A co masz pod spodniczka?
                                                  • mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 16.09.01, 03:48
                                                    ja nic- bo nie jestem Szkotem- pweidz raczej, co Ty masz w spodniach?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 11:18
                                                    mario2 napisał(a):

> ja nic- bo nie jestem Szkotem- pweidz raczej, co Ty masz w spodniach?
                                                    ****Kieszenie!!!

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 16.09.01, 18:22
                                                    z dziurami, zeby moc w chowanego grac?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 18:25
                                                    mario2 napisał(a):

> z dziurami, zeby moc w chowanego grac?
                                                    ***Odpada ! Z reguly sa to waskie dzinsy i tylko ja sie tam mieszcze!:)

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 17.09.01, 20:33
                                                    ale pograc w szukanie mozesz? Z braku innych zajec i to jest niezle!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 20:43
                                                    mario2 napisał(a):

> ale pograc w szukanie mozesz? Z braku innych zajec i to jest niezle!
                                                    ***Wlasnie dochodze do wniosku ze mam INNE zajecie!

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 18.09.01, 00:38
                                                    Mozesz sie pochwalic jakie?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:11
                                                    mario2 napisał(a):

> Mozesz sie pochwalic jakie?
                                                    ***Nie jestem chwalipieta a poza tym Ty tez mi sie nie chwalisz!:)

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 18.09.01, 12:26
                                                    a czym, ja biedaczek mam sie chwalic?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 16:06
                                                    mario2 napisał(a):

> a czym, ja biedaczek mam sie chwalic?
                                                    **No,no!jeszcze powinienes dodac jaki to niepozorny ,niesmialy jestes:)))

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 18.09.01, 20:29
                                                    bo jestem - nie zauwazylas tego- w dodatku subtelny, delikatny i mily!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 21:12
                                                    mario2 napisał(a):

> bo jestem - nie zauwazylas tego- w dodatku subtelny, delikatny i mily!
                                                    Owszem potrafisz byc taki ale tez potrafisz zachowywac sie jak niedzwiedz !!!

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 18.09.01, 23:18
                                                    Mam szerokie spektrum zachowan kochanie! Czyzby Ci to nie odpowiadalo? Ze mna
                                                    nie mozna sie nudzic!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:31
                                                    mario2 napisał(a):

> Mam szerokie spektrum zachowan kochanie! Czyzby Ci to nie odpowiadalo? Ze mna
                                                    > nie mozna sie nudzic!
                                                    ***Alez kocham Cie takiego jaki jestes tylko....musisz byc tym niedzwiedziem?

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 18.09.01, 23:33
                                                    Musze- juz taka moja natura. zreszta niedzwiadki tez potrafia byc mile! I w
                                                    dodatek cala zime przesypiaja!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: 213.76.59.* 19.09.01, 00:00
                                                    mario2 napisał(a):

> Musze- juz taka moja natura. zreszta niedzwiadki tez potrafia byc mile! I w
                                                    > dodatek cala zime przesypiaja!
                                                    *** Jak bedziesz zly to chociaz wiem ze mam zawsze w dol uciekac !

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 19.09.01, 08:39
                                                    Glupota- kto Ci takich rzeczy naopowiadal?. Nigdy nie uciekac, zeby misia
                                                    instynkt lowczego nie poniosl! (serio)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 13:41
                                                    mario2 napisał(a):

> Glupota- kto Ci takich rzeczy naopowiadal?. Nigdy nie uciekac, zeby misia
                                                    > instynkt lowczego nie poniosl! (serio)

*** Ja tez powiem-glupota! jesli niedzwiedz goni(!) ratunkiem jest ucieczka w dol!
                                                    Zadnie lapy ma dluzsze wiec jest wolniejszy jak pod gore!:)Lesni mnie uczyli !!!
                                                  • mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 19.09.01, 18:22
                                                    Samanto- uczylas sie lasu od czlonkow UPA?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 18:36
                                                    mario2 napisał(a):

> Samanto- uczylas sie lasu od czlonkow UPA?
                                                    *** Nie !Moj tatko lal sie z nimi! Od ludzi ktorzy zyja w
                                                    Bieszczadach ,lesniczych ,..i takich tam zakapiorow:)

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 20.09.01, 00:05
                                                    wiec cale szczescie, ze w zyciu nie spotkalas niedzwiedzia, bo z kim bym
                                                    rozmawial, gdyby Cie dopadl w czasie ucieczki w dol?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 07:38
                                                    mario2 napisał(a):

> wiec cale szczescie, ze w zyciu nie spotkalas niedzwiedzia, bo z kim bym
                                                    > rozmawial, gdyby Cie dopadl w czasie ucieczki w dol?

***Cale szczescie ze Ty tez na miska nie trafiles bo kogo bym kochala gdyby mis
                                                    zjadl Cie stojacego jak slup solny??:)
                                                  • mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 20.09.01, 19:34
                                                    z miskami w Roztoce spotykalem sie nie raz- a zjadly mi i to tylko raz, pol
                                                    plecaka!
                                                  • Gość: lola17 Re: Prezesie! C do Samanty IP: 194.181.38.* 20.09.01, 19:37
                                                    Jak już jesteś po kolacji to idź na pocztę.

mario2 napisał(a):

> z miskami w Roztoce spotykalem sie nie raz- a zjadly mi i to tylko raz, pol
                                                    > plecaka!

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 20.09.01, 20:01
                                                    a moze mnie jeszcze do baru wyslesz?
                                                  • Gość: lola17 Re: Prezesie! C do Samanty IP: 194.181.38.* 20.09.01, 20:04
                                                    A co potrafisz tańczyć na metalowym drążku?!

mario2 napisał(a):

> a moze mnie jeszcze do baru wyslesz?

• mario2 Re: Prezesie! C do Samanty 20.09.01, 23:30
                                                    Nie ale potrafie banknoty do majtek tanczacych dziewczyn wkladac!
                                                  • Gość: lola17 Re: Prezesie! C do Samanty IP: 194.181.38.* 21.09.01, 00:28
                                                    Jaka szkoda, że chodzę bez majtek!

mario2 napisał(a):

> Nie ale potrafie banknoty do majtek tanczacych dziewczyn wkladac!

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 17:30
                                                Serdeczne dzięki Samantko.Wiedziałem że na Ciebie zawsze mogę liczyć:)
                                                • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:33

> Serdeczne dzięki Samantko.Wiedziałem że na Ciebie zawsze mogę liczyć:)
                                                  *** Mozesz byc pewien tym bardziej ze znajac Twa wspaniala dusze moge miec
                                                  nadzieje ze reszta rowniez jest niezawodna!:)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 17:36
                                                    Zaskakujesz mnie.O jakiej reszcie mówisz? ;-)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:37

> Zaskakujesz mnie.O jakiej reszcie mówisz? ;-)
                                                    *** czyzbys byl bratem Mario???????????????? ;)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 17:47
                                                    A kto może wiedzieć jakimi drogami nasi ojcowie chadzali?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 17:53

> A kto może wiedzieć jakimi drogami nasi ojcowie chadzali?
                                                    *** To ja sie jescze zastanowie Crimenku. Nie planuje otwierac szkoly
                                                    specjalnej!;-)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 18:21
                                                    Nie ma się nad czym zastanawiać Samanto.Sama dawno stwierdziłaś że mam fisia:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 18:26

> Nie ma się nad czym zastanawiać Samanto.Sama dawno stwierdziłaś że mam fisia:)
                                                    **tak,ale nie bylo mowy o tym ze taki niekumaty jestes!!!!:)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 18:43
                                                    Ale skąd taki wniosek aniołku?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 18:47
                                                    A kto nie wiedzial o jaka reszte chodzi???;))
                                                    ps.Nowe cialko na forum,nie idziesz?;)
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 12:39
                                                    No wreszcie mnię wpuściło.Dobrze niech będzie.Wiem o jaką resztę chodzi.
                                                    Nowe ciało zostawiam innym.Wolę zabezpieczyć stan posiadania:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:03
                                                    *** Juz myslalam ze Cie w swiat ponioslo! I po co ja glupia juz od wczoraj
                                                    plakalam za Toba?:)
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 18:29
                                                    Nie mogło mnie ponieśc bo jeszcze nie udzieliłaś mi urlopu.A poza tym tak
                                                    szybko się ode mnie nie uwolnisz:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 18:33

> Nie mogło mnie ponieśc bo jeszcze nie udzieliłaś mi urlopu.A poza tym tak
                                                    > szybko się ode mnie nie uwolnisz:)
                                                    ***No to masz przerabane bo:
                                                    1.Nie udzielam Ci urlopu!
                                                    2.Nie zamierzam sie uwalniac od Ciebie!

Alez jestem wredna!!!!!!!!!!!!!!:(((

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 18:42
                                                    Przecież wiem.Ale może dasz się przekupić?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:00

> Przecież wiem.Ale może dasz się przekupić?
                                                    ***To potargujmy sie!A co maaaasz????:)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 19:18
                                                    A co lubiiisz?Może podrapać po brzuszku?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:24

> A co lubiiisz?Może podrapać po brzuszku?

***Hi,hi!Przypomnial mi sie ten kawal o krowie:A buuuuzi??? :))
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 19:59
                                                    Czy Ty jesteś domina?Znowu odbierasz mi inicjatywę:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 20:09

> Czy Ty jesteś domina?Znowu odbierasz mi inicjatywę:)
                                                    ***Cha,cha,cha!!! Nie jestem domina i nic Ci nie odbieram.Po prostu kawal mi sie
                                                    przypomnial!!!! No dobrze,to juz drap po brzuszku.:))
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 20:22
                                                    No to teraz buzi i przewróć się na brzuszek.Teraz będziesz głaskana po tyłeczku.
                                                    To jak?Podpiszesz ten urlop?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 20:24

> No to teraz buzi i przewróć się na brzuszek.Teraz będziesz głaskana po tyłeczku
                                                    > .
                                                    > To jak?Podpiszesz ten urlop?
                                                    Nie tak szybko! Prosze po pleckach mnie podrapac! :))

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 20:35
                                                    Dla Ciebie wszystko.Eeeech kobiety.Aby od was cokolwiek uzyskać trzeba się
                                                    urobić po łokcie:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 20:57

> Dla Ciebie wszystko.Eeeech kobiety.Aby od was cokolwiek uzyskać trzeba się
                                                    > urobić po łokcie:)))
                                                    ***No doooobra,niech Ci bedzie! Ale to tylko dlatego ze fajnie po plecach
                                                    drapiesz! udzielam Ci Crimenku urlopu!Oczywiscie robie to z bolem serca i lzami w
                                                    oczach!!!:)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 21:04
                                                    całkiem miła robota, zwłaszcza że zakonczenie pleców niczego sobie.Po powrocie
                                                    będę kontynuował, jeżeli pozwolisz:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: 213.76.59.* 15.09.01, 21:12

> całkiem miła robota, zwłaszcza że zakonczenie pleców niczego sobie.Po powrocie
                                                    > będę kontynuował, jeżeli pozwolisz:)

**jasne!Moje zakonczenie plecow bedzie czekalo na Ciebie!:))))
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 21:27
                                                    No i teraz nie będę mógł spać po nocach:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 21:54

> No i teraz nie będę mógł spać po nocach:)))
                                                    *** Bedziesz ,bedziesz! Tyle pleckow chodzi po swiecie...!:)))( z zakonczeniami
                                                    oczywiscie!)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 23:03
                                                    Ale wirtualnie wymasowałem Twoje.To bardziej działa na wyobraznię niż real.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: 213.76.59.* 15.09.01, 23:41
                                                    Oj Crimenku ! Gdzie Ty sie tych sztuczek nauczyles co? Na prawde potrafisz byc
                                                    nieziemsko sympatyczny!!!!:)
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 00:09
                                                    Staram się.Przecież wiem że to lubisz;-)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 00:48
                                                    Osiagasz dobre rezultaty .Milych snow Crimenku!:-*
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 01:00
                                                    Śpij dobrze Samantko:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 11:19

> Śpij dobrze Samantko:)
                                                    ***Juz wstalam i sle buziaczka na dzien dobry!:-*

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 14:00
                                                    Kochanie, Ty zawsze wiesz jak mi poprawić humor:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 14:07

> Kochanie, Ty zawsze wiesz jak mi poprawić humor:)
                                                    ***czyzbys mial nienajlepszy nasroj dzisiaj??? jesli to ma tak dobry wplyw na
                                                    Ciebie sle drugiego !:-*

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 14:18
                                                    Mokro i zimno, brrr... Kandydatka do przytulenia mile widziana:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 14:33

> Mokro i zimno, brrr... Kandydatka do przytulenia mile widziana:)
                                                    **Wez przyklad z Mario .On twierdzi ze wystarczy usiasc w fotelu ,kiwnac palcem i
                                                    wszystkie baby sie zleca bo biologia je zmusza!

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 14:48
                                                    ... i pewnie ma racię.Tylko co ja bym robił ze wszystkimi babami? :)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 14:55

> ... i pewnie ma racię.Tylko co ja bym robił ze wszystkimi babami? :)))
                                                    *** G..ma a nie racje! To sa kompletne bzdury! Ale na razie nie masz problemu bo
                                                    masz tylko mnie do drapania.:)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 15:11
                                                    To wszystko kwestia gustu, dlatego nie zaczepiam nowych i obcych.Wystarczą
                                                    mi "zakały".Ale w Ciebie trzeba dużo pracy wkłądać.Na dłuższy czas to jeden
                                                    facet nie poradzi.No chodz, przytul się, to Cię podrapię:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 16:57
                                                    **No widzisz jaki jestes aktywny!Drap skarbie,drap ,to takie przyjemne!:)
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 18:18
                                                    Ty też musisz wykazać aktywność, bo przysnąłem:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 18:23

> Ty też musisz wykazać aktywność, bo przysnąłem:)

***taaak? A nie powiesz mi znowu ze chce dominowac???:))
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 18:57
                                                    Nie.Skąd.Ja też czasem lubię na "leniuszka":))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 19:02

> Nie.Skąd.Ja też czasem lubię na "leniuszka":))))
                                                    *** Oj Crimen ,Crimen ,kudlate masz mysli! Ledwie buzi Ci dalam a Ty juz lezysz i
                                                    czekasz????:)))Ze mna trzeba troche "pochodzic" .:)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 19:29
                                                    To ja paznokcie zdarłem od drapania, mam szum we łbie od ciągłego wysiłku
                                                    intelektualnego, a Ty teraz mówisz że trzeba jeszcze pochodzić?Ale co tam.Już
                                                    deklarowałem że dla Ciebie wszystko.Wiedz że masz bezinteresownego
                                                    wielbiciela:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 19:38

> To ja paznokcie zdarłem od drapania, mam szum we łbie od ciągłego wysiłku
                                                    > intelektualnego, a Ty teraz mówisz że trzeba jeszcze pochodzić?Ale co tam.Już
                                                    > deklarowałem że dla Ciebie wszystko.Wiedz że masz bezinteresownego
                                                    > wielbiciela:)))

*** Nie martw sie ,okres Twoich wojazy zalicze do stazu ,mimo Twojej
                                                    nieobecnosci! Musialabym byc oblakana zeby dobrowolnie zrzec sie takiego
                                                    wspanialego drapacza! Juz ja pomysle co tu zrobic zeby moja moralnosc nie
                                                    ucierpiala i Twoja cierpliwosc!:)))
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 19:48
                                                    Aniołku, wracasz mi wiarę w kobiety:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 19:56

> Aniołku, wracasz mi wiarę w kobiety:)))

****No,no!Ty tak z ta wiara to nie przesadzaj! jeden przypadek nie potwierdza
                                                    reguly!Nie zapominaj ze jestem wyjatkowa!:))

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 20:06
                                                    Gdybyś nie była wyjątkowa to bym sobie Tobą głowy nie zawracał:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 20:21

> Gdybyś nie była wyjątkowa to bym sobie Tobą głowy nie zawracał:)))
                                                    *** W tym momencie uroslam dobre dwa centymetry!Jak tak dalej pojdzie bede
                                                    patrzyla na Ciebie z wysokosci 3 m.! czuje sie rozpieszczana,rozbestwiana przez
                                                    Ciebie.Ale nie przerywaj Crimenku ,to takie mile!:))

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 21:18
                                                    Gdy już zacząłem skarbie to muszę kontynuować.Gdy wyjadę, przynajmniej będziesz
                                                    omnie pamiętać(przez jakiś czas). :)))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 21:34

> Gdy już zacząłem skarbie to muszę kontynuować.Gdy wyjadę, przynajmniej będziesz
                                                    >
                                                    > omnie pamiętać(przez jakiś czas). :)))))
                                                    **Na pewno bede pamietac i to nie tylko jakis czas!zapominasz ze jestesmy bracmi
                                                    krwi!!?? Smutno bedzie bez Ciebie i naszych pijackich dialogow.:(

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.09.01, 21:46
                                                    I tak sprawdzę jak pilnujesz mojego fotela wiceprezesa.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: 213.76.59.* 16.09.01, 22:09

> I tak sprawdzę jak pilnujesz mojego fotela wiceprezesa.

*** Alez nie zawiode kolego Twojego zaufania! Bede pilnowac Twojego stolka jak
                                                    cerber .Kazdego potencjalnego wygryzacza osobiscie zamorduje!:)
                                                  • crimen Re: Prezesie! C 16.09.01, 22:21
                                                    Pocieszyłaś mnie Samanto.Dobranoc.Muszę uśpić synka:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: 213.76.59.* 16.09.01, 22:44
                                                    crimen napisał(a):

> Pocieszyłaś mnie Samanto.Dobranoc.Muszę uśpić synka:)
                                                    *** O tej godzinie?????? To co on taki malutki jeszcze czy juz taki duzy?:)
                                                    Dobranoc brachu, ja tez pojde sie juz uspic.:)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 14:17
                                                    Synek jest mały, ale kat na baby.Jak dotąd tylko raz dostał kosza od jednej
                                                    trzylatki:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 17:16

> Synek jest mały, ale kat na baby.Jak dotąd tylko raz dostał kosza od jednej
                                                    > trzylatki:)

***Nie mowi sie kat tylko pies na baby! Wdziek po tatusiu widocznie
                                                    odziedziczyl!:))
                                                    Ps.Co tu tak dziwnie? Wymarli wszyscy?
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 17:56
                                                    Jak Ty jesteś to reszta mnie nie interesuje.A co do tatusia to mam nadzieję że
                                                    oboje myślimy o tym samym facecie:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 18:03

> Jak Ty jesteś to reszta mnie nie interesuje.A co do tatusia to mam nadzieję że
                                                    > oboje myślimy o tym samym facecie:)))
                                                    *** Crimenku!Coz za galanteria!!! :)) Ty -tatus ,masz watpliwosci?:))

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 18:22
                                                    Lubię swojego synka i wplę nie sprawdzać.Czy Tobie kobiecie mam tłumaczyć jakie
                                                    jesteście? ;-)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 18:24

> Lubię swojego synka i wplę nie sprawdzać.Czy Tobie kobiecie mam tłumaczyć jakie
                                                    >
                                                    > jesteście? ;-)
                                                    *** Owszem!Jakie jestesmy? nalezysz do oogolniaczy???? :)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 19:19
                                                    Nie uogólniam, tylko trochę teoretyzuję.Nie chcę też was zmieniać.Nie
                                                    zmieniajcie się, bron Boze.Jesteście wspaniałe:))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 19:20

> Nie uogólniam, tylko trochę teoretyzuję.Nie chcę też was zmieniać.Nie
                                                    > zmieniajcie się, bron Boze.Jesteście wspaniałe:))))
                                                    ***Ty podlizuchu!!!:))) Rozne sa kobiety i rozni sa faceci .Wszedzie sa czarne
                                                    owieczki!:)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 20:01
                                                    No pewnie że różne są kobiety i każda inaczej smakuje:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 20:31
                                                    Chle,chle ,chle!A Ty chodzisz i sprawdzasz smaki???:)
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 22:49
                                                    A co, nie wierzysz? :))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 23:03

> A co, nie wierzysz? :))))
                                                    Oczywiscie ze Ci wierze!!;)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 23:13
                                                    To już jest nas dwoje:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 23:40

> To już jest nas dwoje:)
                                                    ***fajnie masz!Ja tam do siebie nie mam grosza zaufania! Wiesz,wariaci sa
                                                    nieobliczalni!:)

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.09.01, 23:52
                                                    Co to aniołku, nie wierzysz w siebie?Jak wrócę, wezmę Cię na kurację.Cóż może
                                                    być wspanialszego niż wariat wierzący w siebie? :)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 23:54
                                                    No i tylko sie cieszyc z tego! Ufajacy sobie wariat moze byc zaglada dla
                                                    ludzkosci!:)Jestem nieuleczalna!
                                                  • Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 00:05
                                                    Ja też:)Co nas ludzkość obchodzi?Chcesz może Chrystusem zostać?Tylko podobno to
                                                    był facet:)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 00:09

> Ja też:)Co nas ludzkość obchodzi?Chcesz może Chrystusem zostać?Tylko podobno to
                                                    >
                                                    > był facet:)
                                                    Nie!Matka Samanta ze Szczecina!:))

• Gość: crimen Re: Prezesie! C IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 18.09.01, 00:31
                                                    Pokój z Tobą, dobra kobieto:)
                                                  • Gość: Janek Re: Prezesie! C IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 01:14
                                                    Ja już aureolę widzę.

Pozdrawiam
                                                  • Gość: samanta1 Re: Prezesie! C IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 07:35
                                                    Pokoj z Wami drogie dzieci!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka