kocie_oczko 05.06.05, 09:23 a Bartek został.... a wygra (mam nadzieję) Śliski :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiek Re: Dominika odpadła z Idola 05.06.05, 09:56 Teraz mi wsio rawno, taka trójka finałowa bardzo mi pasuje. Stawiam na Sławka, ale mam wrażenie, że chyba jednak Silski... Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: Dominika odpadła z Idola 05.06.05, 10:24 z racji miejsca zamieszkania stawiam na Sławka. Jednak Silski podoba mi sie najbardziej ale cóz patriotyzm lokalny itd... Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Dominika odpadła z Idola 05.06.05, 11:41 Odejście Dominiki mnie nie wzruszyło, bo od jakiegoś czasu męczyła mnie swoim głosem. Moim faworytem jest zdecydowanie Sławek Uniatowski (lubię takie głosy), Maciek Silski też jest świetny... i dlatego nie życze im wygranej. Bowiem umowa, którą "Idol" podpisać musi, jest tak skonstruowana, że zwycięsca nie ma już praktycznie nic do powiedzenia - jego zadaniem jest zaśpiewac to, co wytwórnia sobie zażyczy. Wolę więc, by poszli swoją drogą - wtedy się nie zawiodę, bo wierzę w chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Dominika odpadła z Idola 05.06.05, 12:39 mi się też ta trójka podoba najbardziej.wczoraj chyba najgorzej dobrane piosenki miał sławek,ja go widzę w smoothjazzowych klimatach,a nie w rockowych,bo reszcie zawodników dopasowali idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: Dominika odpadła z Idola 05.06.05, 13:27 Sławek właśnie w takich klimatach śpiewa w torunskich knajpkach Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: Dominika odpadła z Idola 06.06.05, 11:14 wlasnie dlatego powinien wygrać Sławek...bo to chłopiec, który z chęcią zaśpiewa wszystko, co mu każą...a Maćkowi życzę, żeby był druigi i nagrał potem same zajebiste płyty... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Dominika odpadła z Idola 08.06.05, 10:25 a ja się musze jeszcze czepić do Leszcza bo mi sie przypomniało że mnie wpienił najpierw się czepił Silskiego, że łeee co to za wybór, wszyscy zagłosują na piosenkę a nie na wykonawcę i wykonanie, żadnego ryzyka nie podjął itp. a za chwilę co słyszymy? Sławek, zaśpiewaj U2, wszyscy kochają U2 to pokochają i Ciebie ... no i czego się czepia jak to samo robi????? Odpowiedz Link Zgłoś