Dodaj do ulubionych

Dominika odpadła z Idola

05.06.05, 09:23
a Bartek został.... a wygra (mam nadzieję) Śliski :-)
Obserwuj wątek
    • aasiek Re: Dominika odpadła z Idola 05.06.05, 09:56
      Teraz mi wsio rawno, taka trójka finałowa bardzo mi pasuje. Stawiam na Sławka,
      ale mam wrażenie, że chyba jednak Silski...
      • holka1 Re: Dominika odpadła z Idola 05.06.05, 10:24
        z racji miejsca zamieszkania stawiam na Sławka. Jednak Silski podoba mi sie najbardziej ale cóz patriotyzm lokalny itd...
        • colour-ize Re: Dominika odpadła z Idola 05.06.05, 11:41
          Odejście Dominiki mnie nie wzruszyło, bo od jakiegoś czasu męczyła mnie swoim
          głosem. Moim faworytem jest zdecydowanie Sławek Uniatowski (lubię takie głosy),
          Maciek Silski też jest świetny... i dlatego nie życze im wygranej. Bowiem umowa,
          którą "Idol" podpisać musi, jest tak skonstruowana, że zwycięsca nie ma już
          praktycznie nic do powiedzenia - jego zadaniem jest zaśpiewac to, co wytwórnia
          sobie zażyczy. Wolę więc, by poszli swoją drogą - wtedy się nie zawiodę, bo
          wierzę w chłopaków.
          • fiodorop Re: Dominika odpadła z Idola 05.06.05, 12:39
            mi się też ta trójka podoba najbardziej.wczoraj chyba najgorzej dobrane
            piosenki miał sławek,ja go widzę w smoothjazzowych klimatach,a nie w
            rockowych,bo reszcie zawodników dopasowali idealnie
            • holka1 Re: Dominika odpadła z Idola 05.06.05, 13:27
              Sławek właśnie w takich klimatach śpiewa w torunskich knajpkach
          • gregpatter4 Re: Dominika odpadła z Idola 06.06.05, 11:14
            wlasnie dlatego powinien wygrać Sławek...bo to chłopiec, który z chęcią
            zaśpiewa wszystko, co mu każą...a Maćkowi życzę, żeby był druigi i nagrał potem
            same zajebiste płyty...
            • moniq_c Re: Dominika odpadła z Idola 08.06.05, 10:25
              a ja się musze jeszcze czepić do Leszcza bo mi sie przypomniało że mnie wpienił
              najpierw się czepił Silskiego, że łeee co to za wybór, wszyscy zagłosują na
              piosenkę a nie na wykonawcę i wykonanie, żadnego ryzyka nie podjął itp.
              a za chwilę co słyszymy? Sławek, zaśpiewaj U2, wszyscy kochają U2 to pokochają
              i Ciebie ...

no i czego się czepia jak to samo robi?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka