Gość: dzieciak IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 12:43 zly humor minal? 'te dni w miesiacu' juz sie skonczyly? pytam bo sie martwie:) Twoje kochane dziecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 12:46 zadne "te dni", juz tej drugiej zolzie mowilam:))humor nie ten co trzeba mam, nie musze zawsze mordy do slonca cieszyc, prawda? ;) jak zabki, lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 12:48 mam pol otworu gebowego scierpniete:) znieczulenie walnal ze az milo a Ty jako Niania masz miec zawsze dobry humor - cos nie pasi? przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 12:57 to ja moze zadzwonie, co? wiem ze uslysze takie mile glglglglggl przez sluchawke... chociaz w sumie to codziennosc w kontaktach z Toba?;)) wiesz co, ja tyz czlowiek, choc moze nie wygladam;) ale tez mam prawo nie w sosie byc, miec troche wlasnych problemow, borykanie sie z ktorymi zabiera mi pozytywne nastawienie do zycia... bywa..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:24 net mi padl - teraz dziala dopiero. moze przytulic i polaskotac - bedziesz sie chichrac od razu:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 14:28 jasne, net. telefony tez padly?;) Fuego mi wczoraj prawie zycie uratowala, nie ona mi koscia w gardle stoi. ale nie ma to tamto, przezyje sie:)) chcesz przytulac? a myles sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:31 a co? nie czuc?:) mylem sie - wielkanoc byla w sumie niedawno:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 14:40 no wlasnie, ze czuc...;))) i ta twarz sparalizowna, i ten korzen i te ciuszki a'la Kasia, ja nie wiem czy ja chce byc przytulana przez takie cos:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:42 a ja wiem ze chcesz:) tylko poczekaj - wyjme korzen, bo bedzie Cie uwieral:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 14:45 aaaaaaa, nie rob tego!!!! padna moje idealy na temat czlowieka doskonalego!! zycie mi zrujnujesz!!!:))) nie rozpinaj, nie rozpi.......!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:48 ale oniemialas!:) fajny co? tez mi sie podoba wzor na moich bokserkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 14:50 no, super! juz kiedys widzialam boxerki swiecace w ciemnosci we wzorek z malymi rozowymi fjucikami, urocze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:53 ja caly jestem uroczy:) taka maskotka (na co ja sie zgodzilem?!) slodziutka. za to mnie ofermo kochasz:) dobra - uciekam. ide sobie kupic playboya - zajebiste opowiadania science fiction drukuja! Buzia ogromna wherever You want:) i nie lam sie-zadzwon do Kasi, Kasia Cie pocieszy:) ciao - ze sie tak wyraze:) Odpowiedz Link Zgłoś