Dodaj do ulubionych

Saqqarus kochanie

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 12:43
zly humor minal? 'te dni w miesiacu' juz sie skonczyly? pytam bo sie martwie:)

Twoje kochane dziecie
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 12:46
      zadne "te dni", juz tej drugiej zolzie mowilam:))humor nie ten co trzeba mam,
      nie musze zawsze mordy do slonca cieszyc, prawda? ;)
      jak zabki, lepiej?
      • Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 12:48
        mam pol otworu gebowego scierpniete:) znieczulenie walnal ze az milo

a Ty jako Niania masz miec zawsze dobry humor - cos nie pasi? przykro mi
        • saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 12:57
          to ja moze zadzwonie, co? wiem ze uslysze takie mile glglglglggl przez
          sluchawke... chociaz w sumie to codziennosc w kontaktach z Toba?;))

wiesz co, ja tyz czlowiek, choc moze nie wygladam;) ale tez mam prawo nie w
          sosie byc, miec troche wlasnych problemow, borykanie sie z ktorymi zabiera mi
          pozytywne nastawienie do zycia... bywa..:(
          • Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:24
            net mi padl - teraz dziala dopiero. moze przytulic i polaskotac - bedziesz sie
            chichrac od razu:)
            • saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 14:28
              jasne, net. telefony tez padly?;)

Fuego mi wczoraj prawie zycie uratowala, nie ona mi koscia w gardle stoi.
              ale nie ma to tamto, przezyje sie:)) chcesz przytulac? a myles sie;)
              • Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:31
                a co? nie czuc?:) mylem sie - wielkanoc byla w sumie niedawno:)
                • saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 14:40
                  no wlasnie, ze czuc...;))) i ta twarz sparalizowna, i ten korzen i te ciuszki
                  a'la Kasia, ja nie wiem czy ja chce byc przytulana przez takie cos:)))
                  • Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:42
                    a ja wiem ze chcesz:) tylko poczekaj - wyjme korzen, bo bedzie Cie uwieral:)
                    • saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 14:45
                      aaaaaaa, nie rob tego!!!! padna moje idealy na temat czlowieka doskonalego!!
                      zycie mi zrujnujesz!!!:))) nie rozpinaj, nie rozpi.......!!!
                      • Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:48
                        ale oniemialas!:) fajny co? tez mi sie podoba wzor na moich bokserkach:)
                        • saqqara Re: Saqqarus kochanie 17.07.02, 14:50
                          no, super! juz kiedys widzialam boxerki swiecace w ciemnosci we wzorek z malymi
                          rozowymi fjucikami, urocze;)))
                          • Gość: dzieciak Re: Saqqarus kochanie IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:53
                            ja caly jestem uroczy:) taka maskotka (na co ja sie zgodzilem?!) slodziutka. za
                            to mnie ofermo kochasz:)

dobra - uciekam. ide sobie kupic playboya - zajebiste opowiadania science
                            fiction drukuja!
                            Buzia ogromna wherever You want:) i nie lam sie-zadzwon do Kasi, Kasia Cie
                            pocieszy:)

ciao - ze sie tak wyraze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka