eugenia2 05.06.05, 22:55 dziwna jakaś. Moim osobistym zdaniem pierwsza częśc była lepsza, może dlatego że bardziej była fabularna a mniej artystyczna - jak to wydaje się być część druga. Udziwnione za mocno jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romana_polka Re: Boża podszewka II 05.06.05, 23:13 ja nie oglądałam,bo: 1.całośc dopiero we wrześniu 2.dzisiaj pokazali odcinek 3,a ja tam wolę serial oglądac od początku Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Boża podszewka II 06.06.05, 08:38 własnie dlatego,że artystyczna, podoba mi się i czekałam niecierpliwie na emisję. Fakt,że w pierwszej części prym wiedli Grabowski, Krukówna i Stenka, ale z ciekawością czekam co pokaże Preis i Gruszka. Po pilocie- nie zawiodłam się. Gruszka tak samo zakręcona jak Krukówna,klimat taki jak się spodziewałam. Ale chyba nie jestem obiektywna, bo duża część zdjęć kręcona była w moich stronach, z moim niejako osobistym udziałem( nie w aktorskiej roli oczywiście, ale zawsze:))W napisach końcowych było podziękowanie mieszkańcom Kłodzka- wzięłam to do siebie:)W Polanicy i okolicach też kręcili. Odpowiedz Link Zgłoś
polusiewka Re: Boża podszewka II 06.06.05, 08:49 Z początku drażniła mnie zmiana taśmy, oglądało się to trochę jak teatr telewizji, i jeszcze nie wiem czy podoba mi się Kinga zamiast Krukówny Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: Boża podszewka II 06.06.05, 20:57 dla mnie to był teatr tv, a nie film fabularny jestem na nie Odpowiedz Link Zgłoś
annkier Re: Boża podszewka II 07.06.05, 08:57 w/g mnie to tez był teatr i mimo ze krecili w moich stornach w lasach koło Wiązownej to jakoś nie wpłyneło to na moj werdykt obiektywnie kiepsciutka ta podszewka II bez krukowny to bedzie wielka klapa, nie zainteresowala mnie w ogole pozdrawiam agniekszę K :) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Boża podszewka II 07.06.05, 12:20 Na mnie największe wrażenie w I części zrobiła Stenka- miała niesamowitą rolę- od młodej kobietki po staruszkę. Super grała.. Wiem, że nie da rady wskrzesić tej roli, ale jakoś bez Stenki, to już nie ta podszewka. Krukówna też była niezła.. Odpowiedz Link Zgłoś