Dodaj do ulubionych

He he, zielona Saq;)

18.07.02, 09:46
Saq...włączyłam Ci funkcję "przyjaciel"...świeciesz mi sie teraz na zielono;)
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 09:49
      dla mnie to powinna byc opcja "czerowny, walacy po oczach":)))
      ciesze sie jednak i z tego zielonego;))

a ten karzel to sie nie dziwie ze szary jest, bo to szary czlowiek jest, z
      lasu;))
      • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 09:50
        z liściem na głowie?;)E...liść by go powalił;)
        • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 09:52
          hahahahaha, po ziemi musialby go wlec...;)) ale jestesmy wredne s...;)))
          • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 09:56
            ssssssssukiereczki?;)))
            Odfrunąłby jak, nie przymierzając, na latającym dywanie;)
            • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 10:14
              teraz juz wiem dlaczego sie tak tej parasolki uparl... bal sie ze go podmuch
              wiatru porwie:))
              • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 10:17
                a tak chociaz spadochron by miał;)
                • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 10:25
                  chyba kotwice;)))
                  • mexx_x Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 10:26
                    przepraszam, że się wtrącę...jak się "włącza funkcje "przyjaciel""...
                  • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 10:27
                    widziałaś kiedyś kotwice z falbankami?;)
                    • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 10:38
                      a widzialas krasnala z plecakiem?;))

wlacza sie w opcji "moje forum" to po srodku glownego katalogu, trzeba sie
                      najpierw zalogowac.
                      • mexx_x Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 10:43
                        Dzieki Saqqara
                        Lubię Cię czytać:)
                      • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 10:51
                        nie...nie zaprosilaś mnie na pokaz;)
                        • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 10:56
                          Mexx
                          prosze bardzo, sie na przyszlosc polecam:)

Fuego
                          a spytalas? nie, siedzialas i udzielalas porad a'la wujek SAMO ZLO:))
                          • mexx_x Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:00
                            a wiesz,pracuje w McDonaldzie:)
                            • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:04
                              ciekawe czy w tym, co bylam ostatnio, tam mnie juz na pewno nie obsluza;))
                              • mexx_x Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:05
                                żartuję;)
                                Ciebie obsłużyłbym zawsze i wszędzie;)
                                • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:17
                                  skoro nie pracujesz w McD's to, ze tak glupio spytam, jak mialbys zamiar mnie
                                  obsluzyc, co?;)) juz nie wspominam ze zawsze i wszedzie...;)
                                  • mexx_x Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:30
                                    faktycznie głupio;)
                                    jak to jak?Długo i dokładnie...
                                    • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:39
                                      "dlugo i dokladnie"? to mi sie kojarzy z reklama odswiezaczy powietrza do wc;)))
                                      a moze si myle?;)
                                      • mexx_x Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:58
                                        jak zechcesz, to odświeżacz też załatwię:)

a teraz coś tylko dla Ciebie:

KOCHANKO MOJA! NA CO NAM ROZMOWA?
                                        CZEMU CHCĄC Z TOBĄ UCZUCIA PODZIELAĆ,
                                        NIE MOGĘ DUSZY PROSTO W DUSZĘ PRZELAĆ?
                                        ZA CO JĄ TRZEBA ROZDRABNIAĆ W SŁOWA,
                                        KTÓRE NIM SŁUCH TWÓJ I SERCE DOŚCIGNĄ,
                                        W USTACH WIETRZEJĄ, NA POWIETRZU STYGNĄ
                                        • saqqara Mexx 18.07.02, 12:27
                                          zaczynasz mi sie podobac.... romantyk jestes i odswiezony:)))

• mexx_x Re: Mexx 18.07.02, 12:39
                                            cóż...trzeba wiedzieć jak podejść taką kobietke jak Ty:)
                                            Bo widze, że do Ciebie bez kija to nikt nie podejdzie;)
                                            • saqqara Re: Mexx 18.07.02, 12:44
                                              hm... skoro taka "bez kija nie podchodz" jestem to czy warto sie wogole
                                              trudzic?;)

• fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:04
                            bo mi się chciało tańczyć;) (mam nadzieję, że skumasz, o co chodzi;)
                            • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:06
                              skumalam, durna, nie oceniaj mnie tak zle!!! i powiem jedno, kretynka jestes i
                              tyle:))) moglabys sobie nogi poobcinac, nie bylyby Ci potrzebne:))
                              • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:18
                                Raczej o głowe bym sie skróciła...mózg prawdopodobnie tez by mi sie nie
                                przydał;)
                                • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:22
                                  wydlubanie oczu tez mialoby jakis sens..;)
                                  • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:23
                                    tyle że wtedy nie zrobiłabym się krótsza...oczu na czółkach przeciez nie mam;)
                                    • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:30
                                      ooo, to co to jest co Ci sie pod pacha majta? nie oczy na szypulkach jak u
                                      slimaka?;)
                                      • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:33
                                        Nic mi się nie majta!;)
                                        PS.Dzisiaj w rózowym wystepuje;)Łódź omamiam;)
                                        • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:44
                                          jak sie nie majta, skoro sie majta?;))

ps. a potem problemy z wykopertnietymi tramwejami znowu zrzucisz na glupote
                                          panow burmistrzow??? pieknie...;)
                                        • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 11:44
                                          jak sie nie majta, skoro sie majta?;))

ps. a potem problemy z wykopertnietymi tramwejami znowu zrzucisz na glupote
                                          panow burmistrzow??? pieknie...;)
                                          • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 12:08
                                            Ja nim nie jechałam!;)

Może sie i majta, ale na pewno nie pod pachami;))
                                            • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 12:21
                                              nie musialas, wystarczylo ze przechodzilas obok;))

hehehe, nie pod pachami to gdzie?;)))
                                              • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 12:25
                                                aż takiej siły to ja nie mam;))

Na swoim miejscu;)
                                                • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 12:31
                                                  skromnisia:))

a jednoczesnie zarozumiala, no prosze, paradoks na paradoksie:)))
                                                  • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 12:40
                                                    bo jesteeeeem kobietąąąąąąąąą, wodą, ogniem, burzą, perłą na dnie-e-e;))
                                                    Sprzeczności we mnie tkwią...tajemnicza jestem;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: He he, zielona Saq;) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 12:47
                                                    Ty kobieta patalachu? nie rozsmieszaj mnie.
                                                  • Gość: fuego Re: He he, zielona Saq;) IP: *.man.lodz.pl 18.07.02, 12:52
                                                    cześć Mały.
                                                    Zaloguj się, plis
                                                  • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 12:54
                                                    tez sie zaloguj;)

witam Dzieciatko, jak uzebienie?;) pytam o ten jeden zab z przodu:))
                                                  • dzieciak_ Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 12:56
                                                    Saqqarus - tym jednym zegbem tez moge Cie gryzc w ucho:)
                                                  • dzieciak_ Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 12:55
                                                    nie bo nie bedziesz moich postow widziala - wrogiem Twoim jestem:)))
                                                  • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 12:59
                                                    o matkoboska!!! jeszcze mnie nikt nigdy ZEGBEM nie gryzl!!! jzu sie moge
                                                    nadstawic?:)))
                                                  • dzieciak_ Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 13:00
                                                    kretynka:)
                                                  • saqqara Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 13:04
                                                    dzieciak_ napisał:

> kretynka:)

milo mi Kasiu, saQQara jestem:)))
                                                  • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 13:05
                                                    źle to powiedziałaś...trzeba było:
                                                    a ja saqqara;))))
                                                  • dzieciak_ Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 13:06
                                                    ha, ha, ha - zasmial sie z pamieci dzieciak:) Twoj inteligentny dowcip cisnal
                                                    mna o podloge:)
                                                  • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 13:13
                                                    wiedziałam...;)chcesz więcej?
                                                  • Gość: fuego posłuchaj tego!! IP: *.man.lodz.pl 18.07.02, 13:15
                                                    Dzieciak jest najwspanialszy na świecie i kocham Go miłością bezgraniczną!;)
                                                  • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 13:00
                                                    uważaj, bo parchów dostaniesz;))
                                                  • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 12:59
                                                    chciałam sprawdzic, czy na jakis inny kolor będziesz sie świecił...ale niestety
                                                    jesteś tak samo zielony. Nie podoba mi sie:(
                                                  • dzieciak_ Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 13:01
                                                    Ty tez mi sie nie podobasz. jakis taki skrzat jestes:)
                                                  • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 13:02
                                                    ufffff, no to kamień spadł mi z serca...
                                                  • dzieciak_ Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 13:05
                                                    spac mi sie chce - dziwne. wstalem o 12:45, spalem 10 godzin... zdolny chlopiec
                                                    ze mnie:)
                                                  • fuego Re: He he, zielona Saq;) 18.07.02, 13:06
                                                    no to juz do wyra!Wynocha!;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka