Dodaj do ulubionych

OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!!

11.09.01, 16:13
CHOLERA WOJNA!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 16:26
      To znaczy co sie pali????jaka wojna???Gdzie?jasmina pijanas Ty ???
      • Gość: adderek Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 139.20.28.* 11.09.01, 16:30
        nie jest pijana.....
        2 samoloty wbily sie w World Trade Center
        a 1 w Pentagon
        Demokratyczny Front Wyzwolenia Palestyny (to moje tlumaczeni) przyznal sie do
        ataku

pieknie kurwa pieknie - jeszcze im sie wojny zachcialo
        • Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 16:41
          O w morde!!!Widzialam! szok! Zeby teraz to nie pizglo dalej! A my sie o
          duperele wyklocalismy ,zupelna ironia.:(
    • Gość: trapszo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.access.nacamar.de 11.09.01, 16:27
      Gdzie wojna???

Pozdrawiam
    • Gość: 2001 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 11.09.01, 16:36
      World Trade Center fall down.
      • Gość: kropka! Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 195.94.206.* 11.09.01, 16:44
        Pentagon także.
      • Gość: JASMINA Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 16:45
        SKY NEWS podało że leci następny samolot

Gość portalu: 2001 napisał(a):

> World Trade Center fall down.

• Gość: kropka! Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 195.94.206.* 11.09.01, 16:47
          jeden? namierzyli ich 3 !!!

Gość portalu: JASMINA napisał(a):

> SKY NEWS podało że leci następny samolot
          >
          > Gość portalu: 2001 napisał(a):
          >
          > > World Trade Center fall down.
          >

• anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 16:45
      poważnie? psia mać nie mam w pracy telewizora!
      • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 16:46
        Capitol się pali
        • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 16:47
          a biały dom?
          • Gość: kropka! Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 195.94.206.* 11.09.01, 16:49
            jak na razie nie ruszony.

anka1 napisał(a):

> a biały dom?

• anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 16:53
              LUDZIE SĄ DURNI!!! HISTORIA ICH NICZEGO NIE NAUCZYŁA!
            • Gość: adderek Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 139.20.28.* 11.09.01, 16:54
              i k.... fala nienawisci idzie dalej
              juz na forach amerykanskich chca utwarzac wewnetrzne obozy dla ludzi z
              bliskiego wschodu i deportowac ich... tak jak po pearl harbor
              pieknie
    • Gość: kropka! Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 195.94.206.* 11.09.01, 16:52
      porwany samolot właśnie leci w kierunku Pentagonu.
      • Gość: adderek Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 139.20.28.* 11.09.01, 16:57
        a tak nawiasem mowiac to World Trade Center mial wytrzymac uderzenie Boeinga 707
        • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 16:58
          tak a tytanic miał byc niezatapialny!
          • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 17:00
            jestem w szoku... chyba największym w życiu
            • Gość: adderek Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 139.20.28.* 11.09.01, 17:05
              nie jest dobrze
              juz podaja w internecie adresy gdzie mieszcza sie jakies centra islamskie...
              ladnie sie zapowiada
              niech teraz wkracza jakies debile do akcji, to bedzie III wojna, niektorzy juz
              deklaruja otwarcie sezonu strzeleckiego...... mam nadzieje, ze sobie najpierw
              palna w glupie lby
              • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 17:10
                zaczyna mi to przypominać 1914! brrr!!! tylko wtedy jeszcze nikt nie dałby rady wysadzić ziemi w
                kosmos!
                • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 17:11
                  ... gdzies tam mam przyjaciol .....
                  Enancjo
                • Gość: adderek Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 139.20.28.* 11.09.01, 17:12
                  terez mozna to zrobic,
                  cytat z przed paru sekund z wypowiedzi w stanach:
                  Time to use the NUKES

• anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 17:17
                    moja prababka kiedyś mówiła : nadejdą takie czasy, że człowiek będzie całował ślad drugiego człowieka
                    na ziemi tak malo ich zostanie. myślałam, że tego nie dożyję a teraz wszystko jest możliwe!
                    • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 17:24
                      anka1 napisał(a):

> moja prababka kiedyś mówiła : nadejdą takie czasy, że człowiek będzie
                      > całował ślad drugiego człowieka
                      > na ziemi tak malo ich zostanie. myślałam, że tego nie dożyję a tera
                      > z wszystko jest możliwe!

Einstein.. nie wiem jak bedzie wygladac 3 wojna swiatowa, ale czwarta bedzie na
                      kije .. to wiem ( cos w tym rodzaju )... ogolnie bez sensu ,
                      .. wlasnie mowia ze wypowiedziano wojne terorystyczna,
                      .. najbardziej sie martwie ze moze jakis swiatowy skurczysyn tak naprwde tym co
                      zrobil odwraca nasza uwage of tego co naprawde chce/moglby na zrobic.. tego sie
                      boje,
                      Enancjo
                      • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 17:27
                        przypominają mi się wszystkie przepowiednie Nostradamusa! a wesołe to one nie były!
                        • Gość: adderek Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 139.20.28.* 11.09.01, 17:29
                          co do slow Twojej babci, to chyba cytowala krolowe Sabe - jak sie nie myle to
                          jej przepowiednia...
                          poza tym, to jest calkiem realne
                          • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 17:32
                            dlaczego ludzie nie mogą żyć spokojnie? chyba jako gatunek jesteśmy na straconej pozycji. po nas
                            przyjdą inteligentne i potrafiące się do wszystkiego przystosować szczury!
                            • Gość: adderek Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 139.20.28.* 11.09.01, 17:35
                              i pozniej rozwina sie w istoty "wyzsze" i sie pozabijaja
                              • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 17:43
                                o matko a ja muszę siedzieć w pracy!!! inne strony Gazety chodzą jak żółwie!!!
                                • Gość: 2001 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 11.09.01, 17:45
                                  Aniu, co slychac w Bialymstoku?
                                  • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 17:46
                                    szlag mnie trafia nie mam telewizora!!!
                                    • Gość: 2001 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 11.09.01, 17:50
                                      Czy bedzie wojna atomowa?
                                • Gość: adderek Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 139.20.28.* 11.09.01, 17:46
                                  a u mnie tutaj zaczynaja wariowac,
                                  ze niby trzeba wykupywac produkty zywnosciowe ze sklepow,
                                  mam nadzieje, ze to tylko ewenement, bo jak wszyscy tak zaczna,
                                  to nic dobrego z tego nie wyniknie...
                                  • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 17:49
                                    ... mam lekkie skojarzenie QUO VADIS ???
                                    Enancjo
                                  • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 17:50
                                    odwołuję to, co dzisiaj pisałam na temat szczęścia...
                                    już nie jestem szczęśliwa, po raz pierwszy od nie wiem kiedy....
                                  • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 17:50
                                    wcale się ludziom nie dziwię! teraz każdy będzie miał przed oczami to co naprawdę ważne!
                                    • Gość: 2001 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 11.09.01, 17:52
                                      Ja jestem daleko od wszytkiego co jest mi wazne i co mam zrobic?
                                      • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 17:54
                                        przepraszam Jasmina odpisywałam Adderkowi! ja też nie jestem szczęśliwa!
                                    • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 17:53
                                      No i walnęło znowu obok letniej rezydencji prezydenta w Camp gdzieś tam....
                                      • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!!do wszystkich ! 11.09.01, 18:01
                                        słuchajcie ja gonię do domu! i mam nadzieję,że jutro jeszcze się spotkamy! uwielbiam Was! a jak trzeba
                                        będzie uciekać do lasów, bo trzeba będzie zostać partyzantem to do mnie! na podlasiu jeszcze
                                        wszystkich nie zdążyli wyciąć!!! trzymajcie się! niech moc bedzie z Wami!!!
    • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 18:00
      ... tam na samej gorze byla fajna restauracja .. jak byl silny wiatr to sie
      czulo jak sie kiwa na wietrze... glupie uczucie potrafilo kiwac sie o 20-30
      mietrow .. helikoptery lataly ponizej a samochody byly jak mrowki... nigdy nie
      myslalem ze beda z tej wysokosci skakac ludzie po to ... by co ratowac
      sie,uciekac, czy poporostu wybierac jak zgina... makabra.
      .. dziwne ... dzis podobno mijaja dokladnie 3 mce od egzekucji UNA BOMBERA.
      Enancjo
      • Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 18:20
        ...to jest wiadro lodowatej wody na nasze lby.....
        • Gość: JASMINA Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 18:25
          To jakaś cholerna abstrakcja! Nie mogę w to uwierzyć... A jak na tym się nie skończy???
          Czuję się okropnie
          • Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 18:26
            Wlasnie ze chyba sie na tym nie skonczy...:( i to jest przerazajace .A moze
            tylko tak czarno to widze?
          • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 18:27
            .. znow cos gdzies zlecialo.. tylko nie wiedza czy nie zostalo zestrzelone...
            Enancjo
            • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 18:30
              Jedyne na co mam ochotę to wrzasnąć: Piesku gdzieeeeeee jeeesteeeeś!!!!!! Już nie będę...
              • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 18:36
                Gość portalu: jasmina napisał(a):

> Jedyne na co mam ochotę to wrzasnąć: Piesku gdzieeeeeee jeeesteeeeś!!!!!! Już n
                > ie będę...

.. tutaj jesetm kwiatuszku i widzisz kochana Wlascicielko .. w takich chwilach
                Twoje pragnienia .. mowia mi prawde o Tobie .. moze i Ty do dostrzezesz :)), choc
                ja sam raczej czuje duza doze napiecia i smutku. Chcialbym tam byc by moc jakos
                pomoc....
                Enancjo
                • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 18:46
                  Och Piesku.... nie mogę w to uwierzyć, naprawdę... Nie wiem czy moje pragnienia cokolwiek o mnie
                  teraz mówią... czuję lęk, pustkę, bezradność... chciałabym coś zrobić, tylko co...

> Gość portalu: jasmina napisał(a):
                  >
                  > > Jedyne na co mam ochotę to wrzasnąć: Piesku gdzieeeeeee jeeesteeeeś!!!!!!
                  > Już n
                  > > ie będę...
                  >
                  >
                  > .. tutaj jesetm kwiatuszku i widzisz kochana Wlascicielko .. w takich chwilach
                  > Twoje pragnienia .. mowia mi prawde o Tobie .. moze i Ty do dostrzezesz :)), ch
                  > oc
                  > ja sam raczej czuje duza doze napiecia i smutku. Chcialbym tam byc by moc jakos
                  >
                  > pomoc....
                  > Enancjo

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 18:48
                    .. ale szukasz swojego pieska .... tylko to mialem na mysli
                    Enancjo

> Och Piesku.... nie mogę w to uwierzyć, naprawdę... Nie wiem czy moje pragnienia
                    > cokolwiek o mnie
                    > teraz mówią... czuję lęk, pustkę, bezradność... chciałabym coś zrobić, tylko co
                    > ...
                    >
                    > > Gość portalu: jasmina napisał(a):
                    > >
                    > > > Jedyne na co mam ochotę to wrzasnąć: Piesku gdzieeeeeee jeeesteeeeś!!
                    > !!!!
                    > > Już n
                    > > > ie będę...
                    > >
                    > >
                    > > .. tutaj jesetm kwiatuszku i widzisz kochana Wlascicielko .. w takich chwi
                    > lach
                    > > Twoje pragnienia .. mowia mi prawde o Tobie .. moze i Ty do dostrzezesz :)
                    > ), ch
                    > > oc
                    > > ja sam raczej czuje duza doze napiecia i smutku. Chcialbym tam byc by moc
                    > jakos
                    > >
                    > > pomoc....
                    > > Enancjo
                    >

• Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 18:51
                      Piesku, szukam Cię odkąd po raz pierwszy zobaczyłam Twojego nicka! A Ty ciągle uciekasz! Nawet
                      kino nie pomogło .... :-((((((
                      • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:01
                        ... Quo Vadis ... kwaatuszku? ..... mozemy Ci z samanta zorganizaowac pobyt u
                        nas ... tez mamy kino .. stawiam 3 bilety na cokolwiek ..
                        ...moze byc opera lub operetka .... bedzie jakas premiera po koniec mca !!!
                        ...albo rejs okrezny POLONIA z 22/23 wrzesnia ( PLN 180 spanie i jedzonko
                        included + transport do i z naszego miasta )?

Enancjo
                        • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:07
                          Hmmmmmm..... miło o tym pomyśleć..... ale bilety już są.... Samanta się nie obrazi, że tylko dwa:-)))
                          opowiemy jej jak było....
                          A tak serio: Samanta też ze Szczecina??? A to niespodzianka!

Gość portalu: Enancjo napisał(a):

> ... Quo Vadis ... kwaatuszku? ..... mozemy Ci z samanta zorganizaowac pobyt u
                          > nas ... tez mamy kino .. stawiam 3 bilety na cokolwiek ..
                          > ...moze byc opera lub operetka .... bedzie jakas premiera po koniec mca !!!
                          > ...albo rejs okrezny POLONIA z 22/23 wrzesnia ( PLN 180 spanie i jedzonko
                          > included + transport do i z naszego miasta )?
                          >
                          > Enancjo

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:09
                            ... nie wiem czt ze szczecina ale reaguje na pytania o pogode w Szczecinie ..
                            wiec mus krajanka ... choc moze naplywowa ( hihi)
                            Enancjo

> Hmmmmmm..... miło o tym pomyśleć..... ale bilety już są.... Samanta się nie obr
                            > azi, że tylko dwa:-)))
                            > opowiemy jej jak było....
                            > A tak serio: Samanta też ze Szczecina??? A to niespodzianka!
                            >
                            > Gość portalu: Enancjo napisał(a):
                            >
                            > > ... Quo Vadis ... kwaatuszku? ..... mozemy Ci z samanta zorganizaowac poby
                            > t u
                            > > nas ... tez mamy kino .. stawiam 3 bilety na cokolwiek ..
                            > > ...moze byc opera lub operetka .... bedzie jakas premiera po koniec mca !!
                            > !
                            > > ...albo rejs okrezny POLONIA z 22/23 wrzesnia ( PLN 180 spanie i jedzonko
                            > > included + transport do i z naszego miasta )?
                            > >
                            > > Enancjo
                            >

• Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:12
                              Oj Piesku!!! Czeka Cię noc pod wersalką! Ja tu o kinie, a Ty konsekwentnie o pogodzie! Zapomnij o
                              jabłuszkach.
                              • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:16

> Oj Piesku!!! Czeka Cię noc pod wersalką! Ja tu o kinie, a Ty konsekwentnie o po
                                > godzie! Zapomnij o
                                > jabłuszkach.

.. kochana .. gdzie sie twoje dobro konczy przed wersalka czy przed jabluszakmi ?
                                Enancjo
                                • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:22
                                  Nie wiem gdzie się kończy ale napewno zaczyna się na wersalce z jabłuszkiem w dłoni hehehehe

>
                                  > > Oj Piesku!!! Czeka Cię noc pod wersalką! Ja tu o kinie, a Ty konsekwentnie
                                  > o po
                                  > > godzie! Zapomnij o
                                  > > jabłuszkach.
                                  >
                                  > .. kochana .. gdzie sie twoje dobro konczy przed wersalka czy przed jabluszakmi
                                  > ?
                                  > Enancjo

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:26
                                    wiesz .. zostalas sprowokowana do tej odpiwedzi .. hihi :)) i za to Cie lubie...
                                    Enancjo
                                    • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:30
                                      Wiem! :-)))) I też Cię za to lubię!

> wiesz .. zostalas sprowokowana do tej odpiwedzi .. hihi :)) i za to Cie lubie..
                                      > .
                                      > Enancjo

• Gość: 2001 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 11.09.01, 18:27
            Czy Amerykanie sa powazni? Jedna z glownych wiadomosci ...zamknieto Disneyland.
            • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 18:32
              ...sa adderek.. tylko musisz wiedziec ze to kraj zyjacy informacja i ona ma
              tam ogromne znaczenie.. i to ze w tak targicznej chwili dyrekcja
              ogolnoswiatowego parku rozrywki zamknela wrota tego parku .. to bardzo powazna
              i madra decyzja .... i trzeba to powiedziec innym -
              • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 18:35
                Enancjo, i co teraz będzie???? Ze światem, gwiazdami, ludźmi, tym co nieodkryte, tym do czego
                dążyliśmy, liśćmi, jesienią, życiem...,. To już nie to samo...
                • Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN??-Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 18:40
                  Enancjo !Mieszkasz w centrum miasta? U mnie na zadupiu
                  (Sloneczne,Bukowe,majowe) zamarlo zycie .Po 17-tej opustoszaly sklepy ,ulice ...
                  • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN??-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 18:44
                    Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Enancjo !Mieszkasz w centrum miasta? U mnie na zadupiu
                    > (Sloneczne,Bukowe,majowe) zamarlo zycie .Po 17-tej opustoszaly sklepy ,ulice ..
                    > .

.. mieszkam przy Jasnych Bloniach .. papieza mam po lewicy a orly po prawicy a
                    zielony par przedemna... jest cicho... ludzie sidza po domach i tez mysla . ja
                    mam CNN i Chicago Tv na podgladzie.
                    Enancjo

• Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN??-Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 18:50
                      Znaczy sie kolo mojej uczelni mieszkasz. :) To samo na Cnn gadaja co u nas?
                      • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN??-Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 18:56

> Znaczy sie kolo mojej uczelni mieszkasz. :) To samo na Cnn gadaja co u nas?

.. tam to leci na bierzaco ....nasi .. mam trojke wlaczona .. calkiem rozsadnie
                        to zbieraja do kupy tak by podawc to w syntetycznych dawkach.

Enancjo
                        • Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN??-Enancjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:03
                          dzieki!
                • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 18:41

> Enancjo, i co teraz będzie???? Ze światem, gwiazdami, ludźmi, tym co nieodkryte
                  > , tym do czego
                  > dążyliśmy, liśćmi, jesienią, życiem...,. To już nie to samo...

.. bedzie .. powiem inaczej ....
                  .. mozna byc obok siebie i nigdy nie byc razem, ale mozna byc tysiace mil od
                  siebie i byc razem ... moze to dotyczyc dwojga i moze to dotyczyc milionow,
                  dlatego tak dlugo jak bedzie chociaz nas dwoje ... zycie ma swoja szanse i
                  nadzieje w niej ukryta, a ewolucja jest nieublagana ... dzis ja jestem z nimi Ty
                  jestes z nimi i oni wiedza ze czesc swiata jest z nimi.
                  Enancjo
                  • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 18:49
                    Enancjo, oni nie są wstanie teraz myśleć! Nasze myślenie niewiele im pomoże... dlatego czuję się
                    jeszcze okropniej... Piesku....
                    • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 18:54

> Enancjo, oni nie są wstanie teraz myśleć! Nasze myślenie niewiele im pomoże...
                      > dlatego czuję się
                      > jeszcze okropniej... Piesku....

reakcje sa napewno intuicyjne.. ale badz co niebadz jak sie czyta czerwony
                      pazdziernik .. to nie tylko o katastrofach ale tez jak temu zaradzic... to caly
                      wielki system ktory musi dzialac gdzy ludzie nie sa w stanie.. i jak widac
                      dzial.. wystaczy sledzic fakty u dolu na CNN.
                      .. ponadto ja wierze w czlowieka .. i to bialego ... ( nie jestem raisista nie )
                      ale to my zesmy to wszystko stworzyli i dali innym .. ale nie umiemy panowac nad
                      drugim czlowiekiem bo mam zle doswiadczenia z dyktatura i probujemy umwierzyc w
                      demokracje. moim zdaniem przyszlosc to roszadny mezaliand miedzy dyktatura i
                      demokracja.
                      Enancjo
                      • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:03
                        Nie wiem, co jest rozsądnym wyborem dla ludzkości, nikt tego tak naprawdę nie wie... Do tej pory
                        wojna była dla mnie totalną abstrakcją.... teraz to wszystko wisi na włosku... czy cokolwiek ma
                        sens??? Piesku... rozmawaij ze mną, bo zwątpię we wszystko...
                        • mario2 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 19:10
                          Kochani- zastanowmy sie nad kosekwencjami!- To akcla przygotowana przez
                          profesjonalistow. Paraliz calej gospodarki USA, systemow bankowych. Smierc
                          dziesiatkow tysiecy ludzi. W samay WTC pracowalo ich ok. 50 000!
                          Konsekwencja bedzie akcja odwetowa USA- tego sie beda domagac ludzie. A wtery w
                          USA rozpeta sie pieklo terroru, ktory bardzo szybko przeniesie sie na inne
                          czesci swiata.
                          Poza tym mouliwy jest krach gospodarczy- ameryka bez systemu bankowego- to
                          slabnycy dolar, poza tym jeszcze mozliwe porachunki z Arabami- wiec szlaban na
                          rope. I modlmy sie aby tylko na tym sie skonczylo!
                          • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:26
                            jedyne co staram się teraz robić to właśnie o tym nie myśleć! Jeśli USA rozpęta (to chyba złe słowo)
                            wojnę, szansa na to, że jej końca nie będziemy oglądać z chmurki, a wraz z nami cała ludzkość, jest
                            raczej niewielka!

mario2 napisał(a):

> Kochani- zastanowmy sie nad kosekwencjami!- To akcla przygotowana przez
                            > profesjonalistow. Paraliz calej gospodarki USA, systemow bankowych. Smierc
                            > dziesiatkow tysiecy ludzi. W samay WTC pracowalo ich ok. 50 000!
                            > Konsekwencja bedzie akcja odwetowa USA- tego sie beda domagac ludzie. A wtery w
                            >
                            > USA rozpeta sie pieklo terroru, ktory bardzo szybko przeniesie sie na inne
                            > czesci swiata.
                            > Poza tym mouliwy jest krach gospodarczy- ameryka bez systemu bankowego- to
                            > slabnycy dolar, poza tym jeszcze mozliwe porachunki z Arabami- wiec szlaban na
                            > rope. I modlmy sie aby tylko na tym sie skonczylo!

• Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:05
                        wiecie co sobie pomyslalam ?Zwroccie uwage na nasze zachowanie,jak te zagrozone
                        zwierzatka tulimy sie do siebie .Potrzeba bycia z drugim czlowiekiem ...
                        • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:08
                          .. dlatego lubie byc pieskiem....
                          Enancjo
                          • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:18
                            Pieskiem jesteś od niedawna! Co lubiłeś przedtem? :-)))

> .. dlatego lubie byc pieskiem....
                            > Enancjo

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:23
                              .. wybacz wyznania .. ciut pozniej ide obejrzec nasz wiadomosci.
                              .. bede za ca 60 minut...

.. a odpowiadajac .. to ja zawsze jestem taki sam .. tylko roznie mnie
                              nazywaja.. czyli co taki ZELIG Woody Allena . nomen omen z NYK brrrr az mi
                              ciarki ida po plecach.
                              .. od pozniej pa
                              Enancjo
                              • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:28
                                Piesku, Twoje wyznania nie zawierają treści, które trzeba byłoby kiedykolwiek wybaczać...
                                Nie idź.........
                                I nie mógłbyś się tak kiedyś zalogować?!

> .. wybacz wyznania .. ciut pozniej ide obejrzec nasz wiadomosci.
                                > .. bede za ca 60 minut...
                                >
                                > .. a odpowiadajac .. to ja zawsze jestem taki sam .. tylko roznie mnie
                                > nazywaja.. czyli co taki ZELIG Woody Allena . nomen omen z NYK brrrr az mi
                                > ciarki ida po plecach.
                                > .. od pozniej pa
                                > Enancjo

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:33
                                  .. wow .. zalogowac !!!!(!)
                                  .. jak ?
                                  Enancjo

> Piesku, Twoje wyznania nie zawierają treści, które trzeba byłoby kiedykolwiek w
                                  > ybaczać...
                                  > Nie idź.........
                                  > I nie mógłbyś się tak kiedyś zalogować?!
                                  >
                                  >
                                  >
                                  > > .. wybacz wyznania .. ciut pozniej ide obejrzec nasz wiadomosci.
                                  > > .. bede za ca 60 minut...
                                  > >
                                  > > .. a odpowiadajac .. to ja zawsze jestem taki sam .. tylko roznie mnie
                                  > > nazywaja.. czyli co taki ZELIG Woody Allena . nomen omen z NYK brrrr az mi
                                  >
                                  > > ciarki ida po plecach.
                                  > > .. od pozniej pa
                                  > > Enancjo
                                  >

• Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:35
                                    Myślałam, że już nic mnie dziś nie zaskoczy! Jak to jak?! Normalnie... :-)))). Skup się Piesku!

> .. wow .. zalogowac !!!!(!)
                                    > .. jak ?
                                    > Enancjo
                                    >
                                    >
                                    > > Piesku, Twoje wyznania nie zawierają treści, które trzeba byłoby kiedykolw
                                    > iek w
                                    > > ybaczać...
                                    > > Nie idź.........
                                    > > I nie mógłbyś się tak kiedyś zalogować?!
                                    > >
                                    > >
                                    > > Gość portalu: Enancjo napisał(a):
                                    > >
                                    > > > .. wybacz wyznania .. ciut pozniej ide obejrzec nasz wiadomosci.
                                    > > > .. bede za ca 60 minut...
                                    > > >
                                    > > > .. a odpowiadajac .. to ja zawsze jestem taki sam .. tylko roznie mni
                                    > e
                                    > > > nazywaja.. czyli co taki ZELIG Woody Allena . nomen omen z NYK brrrr
                                    > az mi
                                    > >
                                    > > > ciarki ida po plecach.
                                    > > > .. od pozniej pa
                                    > > > Enancjo
                                    > >
                                    >

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:48
                                      .. bawie sie w to od ca 14 dni .. i nie czuje tego logowania..
                                      .. chodzi o stalu adres na GW !!!!! .. jezlei tak to moze, myslalem ale
                                      sie nie zdecydowalem... poki co .. moze do za kilka minut

Enancjo

> Myślałam, że już nic mnie dziś nie zaskoczy! Jak to jak?! Normalnie... :-)))).
                                      > Skup się Piesku!
                                      >
                                      >
                                      > > .. wow .. zalogowac !!!!(!)
                                      > > .. jak ?
                                      > > Enancjo
                                      > >
                                      > >
                                      > > > Piesku, Twoje wyznania nie zawierają treści, które trzeba byłoby kied
                                      > ykolw
                                      > > iek w
                                      > > > ybaczać...
                                      > > > Nie idź.........
                                      > > > I nie mógłbyś się tak kiedyś zalogować?!
                                      > > >
                                      > > >
                                      > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a):
                                      > > >
                                      > > > > .. wybacz wyznania .. ciut pozniej ide obejrzec nasz wiadomosci.
                                      > > > > .. bede za ca 60 minut...
                                      > > > >
                                      > > > > .. a odpowiadajac .. to ja zawsze jestem taki sam .. tylko rozni
                                      > e mni
                                      > > e
                                      > > > > nazywaja.. czyli co taki ZELIG Woody Allena . nomen omen z NYK b
                                      > rrrr
                                      > > az mi
                                      > > >
                                      > > > > ciarki ida po plecach.
                                      > > > > .. od pozniej pa
                                      > > > > Enancjo
                                      > > >
                                      > >
                                      >

• jasmina_tdi Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 19:52
                                        Bingo! śpisz dziś na mojej poduszce! i nie myśl za długo, bo jak CNN uczy, szkoda na to życia :-)

> .. bawie sie w to od ca 14 dni .. i nie czuje tego logowania..
                                        > .. chodzi o stalu adres na GW !!!!! .. jezlei tak to moze, myslalem ale
                                        > sie nie zdecydowalem... poki co .. moze do za kilka minut
                                        >
                                        > Enancjo
                                        >
                                        > > Myślałam, że już nic mnie dziś nie zaskoczy! Jak to jak?! Normalnie... :-)
                                        > ))).
                                        > > Skup się Piesku!
                                        > >
                                        > >
                                        > > > .. wow .. zalogowac !!!!(!)
                                        > > > .. jak ?
                                        > > > Enancjo
                                        > > >
                                        > > > Gość portalu: jasmina napisał(a):
                                        > > >
                                        > > > > Piesku, Twoje wyznania nie zawierają treści, które trzeba byłoby
                                        > kied
                                        > > ykolw
                                        > > > iek w
                                        > > > > ybaczać...
                                        > > > > Nie idź.........
                                        > > > > I nie mógłbyś się tak kiedyś zalogować?!
                                        > > > >
                                        > > > >
                                        > > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a):
                                        > > > >
                                        > > > > > .. wybacz wyznania .. ciut pozniej ide obejrzec nasz wiadom
                                        > osci.
                                        > > > > > .. bede za ca 60 minut...
                                        > > > > >
                                        > > > > > .. a odpowiadajac .. to ja zawsze jestem taki sam .. tylko
                                        > rozni
                                        > > e mni
                                        > > > e
                                        > > > > > nazywaja.. czyli co taki ZELIG Woody Allena . nomen omen z
                                        > NYK b
                                        > > rrrr
                                        > > > az mi
                                        > > > >
                                        > > > > > ciarki ida po plecach.
                                        > > > > > .. od pozniej pa
                                        > > > > > Enancjo
                                        > > > >
                                        > > >
                                        > >
                                        >

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:55
                                          .. poduszce hmmm .. czy taka samurajka jak Ty nie spi na cegle .. przez
                                          przypadek .. tylko sprawdzam !!!
                                          Enancjo

jasmina_tdi napisał(a):

> Bingo! śpisz dziś na mojej poduszce! i nie myśl za długo, bo jak CNN uczy, szk
                                          > oda na to życia :-)
                                          >
                                          >
                                          > > .. bawie sie w to od ca 14 dni .. i nie czuje tego logowania..
                                          > > .. chodzi o stalu adres na GW !!!!! .. jezlei tak to moze, myslalem ale
                                          > > sie nie zdecydowalem... poki co .. moze do za kilka minut
                                          > >
                                          > > Enancjo
                                          > >
                                          > > > Myślałam, że już nic mnie dziś nie zaskoczy! Jak to jak?! Normalnie..
                                          > . :-)
                                          > > ))).
                                          > > > Skup się Piesku!
                                          > > >
                                          > > >
                                          > > > > .. wow .. zalogowac !!!!(!)
                                          > > > > .. jak ?
                                          > > > > Enancjo
                                          > > > >
                                          > > > > Gość portalu: jasmina napisał(a):
                                          > > > >
                                          > > > > > Piesku, Twoje wyznania nie zawierają treści, które trzeba b
                                          > yłoby
                                          > > kied
                                          > > > ykolw
                                          > > > > iek w
                                          > > > > > ybaczać...
                                          > > > > > Nie idź.........
                                          > > > > > I nie mógłbyś się tak kiedyś zalogować?!
                                          > > > > >
                                          > > > > >
                                          > > > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a):
                                          > > > > >
                                          > > > > > > .. wybacz wyznania .. ciut pozniej ide obejrzec nasz w
                                          > iadom
                                          > > osci.
                                          > > > > > > .. bede za ca 60 minut...
                                          > > > > > >
                                          > > > > > > .. a odpowiadajac .. to ja zawsze jestem taki sam .. t
                                          > ylko
                                          > > rozni
                                          > > > e mni
                                          > > > > e
                                          > > > > > > nazywaja.. czyli co taki ZELIG Woody Allena . nomen om
                                          > en z
                                          > > NYK b
                                          > > > rrrr
                                          > > > > az mi
                                          > > > > >
                                          > > > > > > ciarki ida po plecach.
                                          > > > > > > .. od pozniej pa
                                          > > > > > > Enancjo
                                          > > > > >
                                          > > > >
                                          > > >
                                          > >
                                          >

• Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 20:03
                                            Co robisz w moim łóżku!!!!!!! Bo dostaniesz cegłą!!!!!!! :-)
                                            Wolę poduszki. Albo męskie plecy. Zależy.
                                            • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 20:34
                                              .. no a pies to do czego ?
                                              Enancjo

> Co robisz w moim łóżku!!!!!!! Bo dostaniesz cegłą!!!!!!! :-)
                                              > Wolę poduszki. Albo męskie plecy. Zależy.

• Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 20:38
                                                Noooooo..... Pies to do przytulania całościowo. Nie tylko plecy! No i do całowania!

> .. no a pies to do czego ?
                                                > Enancjo
                                                >
                                                >
                                                > > Co robisz w moim łóżku!!!!!!! Bo dostaniesz cegłą!!!!!!! :-)
                                                > > Wolę poduszki. Albo męskie plecy. Zależy.
                                                >

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 21:04
                                                  .. psiak idzie sie logowac - zobaczymy co z tego wyjdzie.
                                                  Enancjo

> Noooooo..... Pies to do przytulania całościowo. Nie tylko plecy! No i do całowa
                                                  > nia!
                                                  >
                                                  >
                                                  >
                                                  >
                                                  > > .. no a pies to do czego ?
                                                  > > Enancjo
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > > > Co robisz w moim łóżku!!!!!!! Bo dostaniesz cegłą!!!!!!! :-)
                                                  > > > Wolę poduszki. Albo męskie plecy. Zależy.
                                                  > >
                                                  >

• Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 12.09.01, 09:57
                                                    Widzę, że w drodze do komputera zatrzymywałeś się pod kaŻdym drzewkiem :-)))) Gdzie ten login?
                                                    Obróżka z radionadajnikiem była jednak dobrym pomysłem! Podaj Piesku swój numer identyfikacyjny!

> .. psiak idzie sie logowac - zobaczymy co z tego wyjdzie.
                                                    > Enancjo
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Noooooo..... Pies to do przytulania całościowo. Nie tylko plecy! No i do c
                                                    > ałowa
                                                    > > nia!
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > > .. no a pies to do czego ?
                                                    > > > Enancjo
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > > > > Co robisz w moim łóżku!!!!!!! Bo dostaniesz cegłą!!!!!!! :-)
                                                    > > > > Wolę poduszki. Albo męskie plecy. Zależy.
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    >

• Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:10
                          To instynkt! Dzisiaj to mój przyjaciel zadzwonił do mnie z tą wiadomością... w drodze do sali konf
                          udało mi się skrzyknąć całą firmę dosłownie, i tak chyba w 100 osób staliśmy przez godzinę
                          stłoczeni przed jednym telewizorem..... to niesamowite...ale byli tam wszyscy,,,, i po raz pierwszy
                          w historii tej firmy wszyscy myśleli o jednym....
                        • mario2 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 19:11
                          Nie Samanto - to potrzeba podzielenia sie z innymi wrazeniami o tej tragedii!
                          • mario2 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 19:13
                            Niemieckie wiadomosci podaja, o katastrofalnym spadku kursoe gieldowych.
                            Bruksela jest ewakuowana ( siedziba Nato)- fajnie- nie!- Ci co maja nas bronic-
                            Ci uciekaja do mysich dziurek
                            • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:14
                              mario2 napisał(a):

> Niemieckie wiadomosci podaja, o katastrofalnym spadku kursoe gieldowych.
                              > Bruksela jest ewakuowana ( siedziba Nato)- fajnie- nie!- Ci co maja nas bronic-
                              >
                              > Ci uciekaja do mysich dziurek

jest taki tekst

... sitting in their bunkers
                              drinking champagne and laughing in vain ...
                          • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:13
                            .. o witaj .. PREZES ZAKAL mna laczach ....
                            Enancjo
                            • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:14
                              Piesku dostałeś czkawki?!

> .. o witaj .. PREZES ZAKAL mna laczach ....
                              > Enancjo

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:18
                                . zabralas jablak .. to jakbym nie mial paliwa ....odwolam sie do Toarzystwa
                                Opieki... i Prezesa
                                Enancjo
                                • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:19
                                  Prezes ma Cię w nosie! Lepiej pomyśl o łapówce dla właścicielki!

> . zabralas jablak .. to jakbym nie mial paliwa ....odwolam sie do Toarzystwa
                                  > Opieki... i Prezesa
                                  > Enancjo

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:31

... Ok zaczne od duzego buziaka ... i kilka (!)(!)(!) i radosnych psich sapniec
                                    hech, hech ... :))
                                    ... moze byc ?

Enancjo

> Prezes ma Cię w nosie! Lepiej pomyśl o łapówce dla właścicielki!
                                    >
                                    >
                                    > > . zabralas jablak .. to jakbym nie mial paliwa ....odwolam sie do Toarzyst
                                    > wa
                                    > > Opieki... i Prezesa
                                    > > Enancjo
                                    >

• Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:37
                                      Tylko dlaczego masz taki zimny nos?!

>
                                      > ... Ok zaczne od duzego buziaka ... i kilka (!)(!)(!) i radosnych psich sapniec
                                      >
                                      > hech, hech ... :))
                                      > ... moze byc ?
                                      >
                                      > Enancjo
                                      >
                                      >
                                      > > Prezes ma Cię w nosie! Lepiej pomyśl o łapówce dla właścicielki!
                                      > >
                                      > >
                                      > > > . zabralas jablak .. to jakbym nie mial paliwa ....odwolam sie do Toa
                                      > rzyst
                                      > > wa
                                      > > > Opieki... i Prezesa
                                      > > > Enancjo
                                      > >
                                      >

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 19:50

... kochana Wlascicielko .. zimny i mokry u psiaka znaczy ze zdrowy jak rydz ...
                                        Enancjo

> Tylko dlaczego masz taki zimny nos?!
                                        >
                                        >
                                        > >
                                        > > ... Ok zaczne od duzego buziaka ... i kilka (!)(!)(!) i radosnych psich sa
                                        > pniec
                                        > >
                                        > > hech, hech ... :))
                                        > > ... moze byc ?
                                        > >
                                        > > Enancjo
                                        > >
                                        > >
                                        > > > Prezes ma Cię w nosie! Lepiej pomyśl o łapówce dla właścicielki!
                                        > > >
                                        > > >
                                        > > > > . zabralas jablak .. to jakbym nie mial paliwa ....odwolam sie d
                                        > o Toa
                                        > > rzyst
                                        > > > wa
                                        > > > > Opieki... i Prezesa
                                        > > > > Enancjo
                                        > > >
                                        > >
                                        >

• jasmina_tdi Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 19:53
                                          eeeeeeeeeeee........ myślałam, że co innego....
                                          • Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 20:36
                                            ... gdzies ta nauka sie zaczyna...
                                            Enancjo
                                            • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 20:39
                                              tylko uważaj, żeby CI nie poszła w las!

> ... gdzies ta nauka sie zaczyna...
                                              > Enancjo

• Gość: Enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 21:03
                                                ok wygralas ide sie jakos zalogowac
                                                Enancjo

> tylko uważaj, żeby CI nie poszła w las!
                                                >
                                                >
                                                > > ... gdzies ta nauka sie zaczyna...
                                                > > Enancjo
                                                >

• Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 12.09.01, 09:42
                                                  I za to właśnie nigdy nikomu Cię nie oddam!

> ok wygralas ide sie jakos zalogowac
                                                  > Enancjo
                                                  >
                                                  >
                                                  > > tylko uważaj, żeby CI nie poszła w las!
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > > > ... gdzies ta nauka sie zaczyna...
                                                  > > > Enancjo
                                                  > >
                                                  >

• enancjo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 12.09.01, 15:17
                                                    ... a nosisz szpileczki .. bo czuje jakby mnie co klulo... chyba ze mam zle
                                                    wyostrzone receptory.... cholinder ... ale wpadlemmm :))
                                                    Enancjo

> I za to właśnie nigdy nikomu Cię nie oddam!
                                                    >
                                                    >
                                                    > > ok wygralas ide sie jakos zalogowac
                                                    > > Enancjo
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > > tylko uważaj, żeby CI nie poszła w las!
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > > > > ... gdzies ta nauka sie zaczyna...
                                                    > > > > Enancjo
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    >

• jasmina_tdi Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 12.09.01, 17:44
                                                    Piesku to zazdrość Cię kłuje, a nie szpileczki! hehehehehhe.... tylko dlaczego?

enancjo napisał(a):

> ... a nosisz szpileczki .. bo czuje jakby mnie co klulo... chyba ze mam zle
                                                    > wyostrzone receptory.... cholinder ... ale wpadlemmm :))
                                                    > Enancjo
                                                    >
                                                    >
                                                    > > I za to właśnie nigdy nikomu Cię nie oddam!
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > > ok wygralas ide sie jakos zalogowac
                                                    > > > Enancjo
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > > > > tylko uważaj, żeby CI nie poszła w las!
                                                    > > > >
                                                    > > > > Gość portalu: Enancjo napisał(a):
                                                    > > > >
                                                    > > > > > ... gdzies ta nauka sie zaczyna...
                                                    > > > > > Enancjo
                                                    > > > >
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    >

• Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:13
                            Mario, to też, ale w takich chwilach, sam przyznasz, że nie chodzi tylko o plotki!
                            • Gość: trapszo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.access.nacamar.de 11.09.01, 19:18
                              Jak ktos ma satelite i rozumie troche,to moze sobie obejrzec jak mocno sa
                              wystraszeni.

Pozdrawiam
                              • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:20
                                oglądamy od kilku godzin,,,,, nie jest mi przez to lepiej
                                • Gość: trapszo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.access.nacamar.de 11.09.01, 19:24
                                  Ale gdy sie wie, jest duzo lepiej.Ciekawe kto zatym stoi?

Pozdrawiam
                                  • mario2 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 11.09.01, 19:28
                                    Jak to kto?- pytanie conajmniej dziwne. Od 3 godzin wymienia sie tylko jednego
                                    czlowieka. Ale atak przygotowywala na pewno ekipa expertow. A
                                    wykonawcami "kreci" zadekowani w Stanach od dawna! Wiec i atak musial byc
                                    dluuuugo przygotowywany- profesjonalnie!
                                    • Gość: trapszo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.access.nacamar.de 11.09.01, 19:33
                                      Z tego co podaja to tak. Ale wydaje mi sie ze problem jest bardziej zlozony.
                                      Ja wkazdym razie wykopalem z pwnicy kalasznikowa i wyczyscilem.

Pozdrawiam
                                    • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:33
                                      Najbardziej przerażające jest to, że zaatakowano najpilniej strzeżone instytucje na tym świeciie! Jak to
                                      jest? Można tak po prostu uprowadzić sobie samolot i pierdolnąć w Pentagon????????? Przecież to jest
                                      bardziej nieprawdopodobne niż Archiwum X!

mario2 napisał(a):

> Jak to kto?- pytanie conajmniej dziwne. Od 3 godzin wymienia sie tylko jednego
                                      > czlowieka. Ale atak przygotowywala na pewno ekipa expertow. A
                                      > wykonawcami "kreci" zadekowani w Stanach od dawna! Wiec i atak musial byc
                                      > dluuuugo przygotowywany- profesjonalnie!

• Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:29
                                    Tego jeszcze nie wiadomo....

Gość portalu: trapszo napisał(a):

> Ale gdy sie wie, jest duzo lepiej.Ciekawe kto zatym stoi?
                                    >
                                    > Pozdrawiam

• Gość: trapszo Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.access.nacamar.de 11.09.01, 19:38
                                      Pentagon wcale nie jest tak strzezony. Tak powiedziala w telewizorze jedna Pani
                                      bo to jest denokratyczna instytucjia, HaHaHaHa.

Pozdrawiam
                          • Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN???MARIO IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:37
                            mario2 napisał(a):

> Nie Samanto - to potrzeba podzielenia sie z innymi wrazeniami o tej tragedii!

To Twoje zdanie Mario. Dla mnie od kilku godzin pare spraw ,ktore wydawaly mi sie
                            wazne zbladlo ,bardzo zbladlo....Czlowiek kiedy odczuwa lek ma potrzebe
                            przebywania w towarzystwie ....a moze to tylko moja potrzeba?
                            • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta IP: 194.181.38.* 11.09.01, 19:45
                              Nie Samanto: to potrzeba tych wszystkich, którzy mają odwagę się do tego przyznać. Postawa "jestem
                              ponad to" nie jest chyba najszczęśliwszym wyborem.

> mario2 napisał(a):
                              >
                              > > Nie Samanto - to potrzeba podzielenia sie z innymi wrazeniami o tej traged
                              > ii!
                              >
                              >
                              > To Twoje zdanie Mario. Dla mnie od kilku godzin pare spraw ,ktore wydawaly mi s
                              > ie
                              > wazne zbladlo ,bardzo zbladlo....Czlowiek kiedy odczuwa lek ma potrzebe
                              > przebywania w towarzystwie ....a moze to tylko moja potrzeba?

• Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:50
                                Jasmina ,co z Toba? Jakos dziwnie mowisz?
                                • jasmina_tdi Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta 11.09.01, 19:56
                                  Eh! Nie wiem.... Mam po prostu ochotę, jedną z obecnych tu osób przełożyć przez kolano i porządnie
                                  stłuc. Ja bym odreagowała stresy, a ten wstrętny, zblazowany bachor miałby do myślenia.

> Jasmina ,co z Toba? Jakos dziwnie mowisz?

• mario2 Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta 11.09.01, 20:06
                                    jasmino, propagujesz idee pedu owczego, czy instynktu stadnego. U nas w pracy,
                                    tez wszyscy ogladali te tragedie w tel. Wiesz co dalo przebywanie w stadzie?-
                                    komentarze typo- a moze przestawimy sie z produkcji folii meblowych na czarna
                                    folie?- fajnie nie?. To mi dalo duzo do myslenia o glupocie tlumu. Nikt nie
                                    pomyslal o tragedii ofiar i ich rodzin. A to jeszcze nie koniec- przekonacie
                                    sie!
                                    • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta IP: 194.181.38.* 11.09.01, 20:11
                                      Drogi mario! lepsza taka idea niż żadna. poza tym, już od wieków wiadomo, że tzw czarny humor służy
                                      odreagowaniu stresów. u mnie w pracy też latały głupie komentarze. na szczęście, mało mamy tu
                                      kretynów, więc wiadomo było o co chodzi, tak naprawdę. nie przeczę istnieniu hien, które na tej tragedii
                                      albo zbiją majątek albo przynajmniej poostrzą sobie zęby. mam jednak świadomość, że świat nie składa
                                      się tylko z dewiantów, idiotów, małpoludów i podstawiaczy nóg. czego i tobie życzę.

> jasmino, propagujesz idee pedu owczego, czy instynktu stadnego. U nas w pracy,
                                      > tez wszyscy ogladali te tragedie w tel. Wiesz co dalo przebywanie w stadzie?-
                                      > komentarze typo- a moze przestawimy sie z produkcji folii meblowych na czarna
                                      > folie?- fajnie nie?. To mi dalo duzo do myslenia o glupocie tlumu. Nikt nie
                                      > pomyslal o tragedii ofiar i ich rodzin. A to jeszcze nie koniec- przekonacie
                                      > sie!

• mario2 Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta 11.09.01, 20:15
                                        Masz racje Jasmino, ale ten swiat jest przez nich opanowywany. Liczy sie szmal-
                                        i kto go ma decyduje o wszystkim! Jesli go nie ma usliuje przewrocic porzadek
                                        rzeczy! Tak jak dzisiaj! Zreszta zastanow sie- kogo wiecej na swiecie szuj- czy
                                        ludzi prawych. I skad sie bierze tyle zla i podlosci?

A co do czarnego humoru- w obliczach takiej tragedii jest on czyms wrednym.
                                        Pomysl o tych tysiacach niewinnych ludzi i niech Ci sprobuje zawitac usmiech na
                                        twarzy!
                                        • Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:23
                                          mario2 napisał(a):

> Masz racje Jasmino, ale ten swiat jest przez nich opanowywany. Liczy sie szmal-
                                          >
                                          > i kto go ma decyduje o wszystkim! Jesli go nie ma usliuje przewrocic porzadek
                                          > rzeczy! Tak jak dzisiaj! Zreszta zastanow sie- kogo wiecej na swiecie szuj- czy
                                          >
                                          > ludzi prawych. I skad sie bierze tyle zla i podlosci?
                                          >
                                          > A co do czarnego humoru- w obliczach takiej tragedii jest on czyms wrednym.
                                          > Pomysl o tych tysiacach niewinnych ludzi i niech Ci sprobuje zawitac usmiech na
                                          >
                                          > twarzy!

**I to jest smutna prawda.Rzadzi szmal ,szuje ,kanciarze .latwiej w zyciu trafic
                                          na drania jak na uczciwego,porzadnego czlowieka.czarny humor w obliczu tej
                                          tragedii?To juz chyba lepiej milczec bo chyba nie ma tu miejsca na zaden
                                          humor.Tam zginelo mase ludzi,niewinnych ludzi ......Nie kloccie sie ,prosze.
                                          • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta IP: 194.181.38.* 11.09.01, 20:40
                                            Ale my się nie kłócimy!
                                            • Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:42

> Ale my się nie kłócimy!

***To dobrze,widocznie mi sie zdawalo:)
                                        • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta IP: 194.181.38.* 11.09.01, 20:36
                                          Mario - myślę o tych ludziach cały czas i cały czas chce mi się ryczeć. Nie mam jednak wpływu na
                                          tych, którzy stoją z boku i nerwowo chichoczą. Choć to bardzo przykre.
                                          Nie wiem skąd się bierze tyle podłości: żądza pieniądza jest chyba właśnie tą teorią, na której można by
                                          oprzeć nasze domniemania. Masz rację, świat w przeważającej części składa się z szuj, ale nie mogę
                                          żyć tylko tą świadomością. Za 5 lat dostałabym zawału, za 10 byłabym sfrustrowaną jędzą żrącą
                                          prozac garściami, a za 15 albo bym kogoś ukatrupiła albo wylądowała w wariatkowie. Mam bardzo dużą
                                          potrzebę doszukiwania się dobra.... Nic na to nie poradzę. W psychologii społecznej istnieje zjawisko
                                          zwane "przecenianiem" innych i ja jestem klinicznym przypadkiem. Wiele razy dostałam za to po dupie, i
                                          wiele razy jeszcze pewnie dostanę, ale niestety taka się urodziłam. I niech tak zostanie.

mario2 napisał(a):

> Masz racje Jasmino, ale ten swiat jest przez nich opanowywany. Liczy sie szmal-
                                          >
                                          > i kto go ma decyduje o wszystkim! Jesli go nie ma usliuje przewrocic porzadek
                                          > rzeczy! Tak jak dzisiaj! Zreszta zastanow sie- kogo wiecej na swiecie szuj- czy
                                          >
                                          > ludzi prawych. I skad sie bierze tyle zla i podlosci?
                                          >
                                          > A co do czarnego humoru- w obliczach takiej tragedii jest on czyms wrednym.
                                          > Pomysl o tych tysiacach niewinnych ludzi i niech Ci sprobuje zawitac usmiech na
                                          >
                                          > twarzy!

• trapszo Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta 11.09.01, 20:24
                                        Jasminie sie ze strachu wszystko pomieszalo, powinna pojsc do kosciola, albo do
                                        papierza napisac.Moze jej pomoze. To co pisze niema nic wspolnego ztrzezwym
                                        mysleniem. Amerykanie dostali po "lapach" za to ze sie mieszaja w kazdy
                                        konflikt na swiecie i chca decydowac jako jedyna wyrocznia o wszystkim,kto i
                                        gdzie ma byc prezydentem, jak i jaka wojna ma wybuchnac itd.A to ze za bledy
                                        politykow placa ludzie tak bylo zawsze.

Pozdrawiam
                                        • Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN??Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:30
                                          To ze amerykanie pchaja sie zawsze i wszedzie nie zmienia faktu ze ucierpieli
                                          niewinni ludzie.A Ty sie nie boisz? Myslisz ze na kilku samolotach sie
                                          skonczylo???Pomysl...
                                        • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN??trapszo IP: 194.181.38.* 11.09.01, 20:45
                                          Nic mi się nie pomieszało. Doskonale zdaję sobie sprawę co jest przyczyną tego konfliktu. Ale właśnie
                                          dlatego, że za błędy jakiś dupków od koryta płacą niewinni ludzie, nie jestem wstanie myśleć o polityce.
                                          Przynajmniej w tej chwili. I nie oceniaj mnie zbyt pochopnie.
                                          A do kościoła idź sobie sam. Raczej wątpię, abym tam kiedykolwiek zawitała.

trapszo napisał(a):

> Jasminie sie ze strachu wszystko pomieszalo, powinna pojsc do kosciola, albo do
                                          >
                                          > papierza napisac.Moze jej pomoze. To co pisze niema nic wspolnego ztrzezwym
                                          > mysleniem. Amerykanie dostali po "lapach" za to ze sie mieszaja w kazdy
                                          > konflikt na swiecie i chca decydowac jako jedyna wyrocznia o wszystkim,kto i
                                          > gdzie ma byc prezydentem, jak i jaka wojna ma wybuchnac itd.A to ze za bledy
                                          > politykow placa ludzie tak bylo zawsze.
                                          >
                                          > Pozdrawiam

• Gość: samanta1 Re: OGLĄDACIE CNN??M IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 20:25
                                      mario2 napisał(a):

> jasmino, propagujesz idee pedu owczego, czy instynktu stadnego. U nas w pracy,
                                      > tez wszyscy ogladali te tragedie w tel. Wiesz co dalo przebywanie w stadzie?-
                                      > komentarze typo- a moze przestawimy sie z produkcji folii meblowych na czarna
                                      > folie?- fajnie nie?. To mi dalo duzo do myslenia o glupocie tlumu. Nikt nie
                                      > pomyslal o tragedii ofiar i ich rodzin. A to jeszcze nie koniec- przekonacie
                                      > sie!

***chyba nie chodzilo o przebywanie w stadzie polglowkow tylko w stadzie
                                      normalnie myslacych ludzi.
                                      • Gość: jasmina Re: OGLĄDACIE CNN??M IP: 194.181.38.* 11.09.01, 20:50
                                        Tu pracuje stado "półgłówków" :-) ale w takich chwilach, jak te dzisiejsze przeczą teorii i potrafią po
                                        ludzku zareagować.

> mario2 napisał(a):
                                        >
                                        > > jasmino, propagujesz idee pedu owczego, czy instynktu stadnego. U nas w pr
                                        > acy,
                                        > > tez wszyscy ogladali te tragedie w tel. Wiesz co dalo przebywanie w stadzi
                                        > e?-
                                        > > komentarze typo- a moze przestawimy sie z produkcji folii meblowych na cza
                                        > rna
                                        > > folie?- fajnie nie?. To mi dalo duzo do myslenia o glupocie tlumu. Nikt ni
                                        > e
                                        > > pomyslal o tragedii ofiar i ich rodzin. A to jeszcze nie koniec- przekonac
                                        > ie
                                        > > sie!
                                        >
                                        > ***chyba nie chodzilo o przebywanie w stadzie polglowkow tylko w stadzie
                                        > normalnie myslacych ludzi.
                                      • Gość: Enancjo Re: jakie to polskie i zakorzenione.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 21:01
                                        Pozcytalem WAS troche i mam ciut odmienne zdanie :
                                        - to troche z zeszlej epoki POLSKI ze uwazamy szmal i ped do niego za zlo,ja
                                        uwazam ze to kwestia tylko jak go zdobywasz,
                                        - natomiast dobro dzis mozna budowac tylko na szmalu ==> vide npo Orkietra
                                        Swiatecznej pomocy,
                                        - zgadzam sie ze duzo jest zla przy pieniadzach --korupcja , narkotyki ,
                                        intersy malych ludzi itd.
                                        - tzw szuje + szmal = zlo to nam ladowano od dziecinstwa w glowe w zeszlej
                                        epoce , wywolcie sie od tego, ale nie dajcie sie zaszufladkowac,
                                        - to ze u nas jest jak jest to niech mi ktos powie jak bylo w USA 100 lat
                                        temu .. moze uczciwie.. co.. moze Rockefeler pierwszy milionik zarobil
                                        uczciwie, moze do USA wowczas nie wysylano za kare? a tam przeciez stworzono
                                        podstawy systemu do ktorego my dopiero aplikujemy ,
                                        - wszyscy macie opinie ( niestety wynikajaca z owczego pedu czy tez stadnego
                                        instynktu .. to wszystko jedno ) na temat tego co sie stalo, prawie wiecie kto
                                        to zrobil i ze to jeszcze nie koniec. Moze i macie racje a moze po prostu nie
                                        macie .. ja nie wiem, ale wiem ze to co sie stalo boli i dzis gdy tam ludzie
                                        jeszcze W TEJ CHWILI umieraja, plona, placza, dowiaduja sie ze jednak zyja ..
                                        nie podoba mi sie to co czytam .. bo dla mnie jedynym faktem jest ze w godzine
                                        zginelo moze 10, moze 50 tysiecy ludzi ca 1000 na minute a moze wiecej ,
                                        - uszanujmy to prosze .
                                        Enancjo
                                        • Gość: samanta1 Re: jakie to polskie i zakorzenione.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 21:03

> Pozcytalem WAS troche i mam ciut odmienne zdanie :
                                          > - to troche z zeszlej epoki POLSKI ze uwazamy szmal i ped do niego za zlo,ja
                                          > uwazam ze to kwestia tylko jak go zdobywasz,
                                          > - natomiast dobro dzis mozna budowac tylko na szmalu ==> vide npo Orkietra
                                          > Swiatecznej pomocy,
                                          > - zgadzam sie ze duzo jest zla przy pieniadzach --korupcja , narkotyki ,
                                          > intersy malych ludzi itd.
                                          > - tzw szuje + szmal = zlo to nam ladowano od dziecinstwa w glowe w zeszlej
                                          > epoce , wywolcie sie od tego, ale nie dajcie sie zaszufladkowac,
                                          > - to ze u nas jest jak jest to niech mi ktos powie jak bylo w USA 100 lat
                                          > temu .. moze uczciwie.. co.. moze Rockefeler pierwszy milionik zarobil
                                          > uczciwie, moze do USA wowczas nie wysylano za kare? a tam przeciez stworzono
                                          > podstawy systemu do ktorego my dopiero aplikujemy ,
                                          > - wszyscy macie opinie ( niestety wynikajaca z owczego pedu czy tez stadnego
                                          > instynktu .. to wszystko jedno ) na temat tego co sie stalo, prawie wiecie kto
                                          > to zrobil i ze to jeszcze nie koniec. Moze i macie racje a moze po prostu nie
                                          > macie .. ja nie wiem, ale wiem ze to co sie stalo boli i dzis gdy tam ludzie
                                          > jeszcze W TEJ CHWILI umieraja, plona, placza, dowiaduja sie ze jednak zyja ..
                                          > nie podoba mi sie to co czytam .. bo dla mnie jedynym faktem jest ze w godzine
                                          >
                                          > zginelo moze 10, moze 50 tysiecy ludzi ca 1000 na minute a moze wiecej ,
                                          > - uszanujmy to prosze .
                                          > Enancjo

*** Ja pomilcze...
                                        • mario2 Re: jakie to polskie i zakorzenione.. 11.09.01, 23:01
                                          Odniose sie tylko do jednej kwestii, z reszta sie zgadzam. Ja nie pisalem o
                                          checie zdobywania szmalu, bo to naturalne. Pisalem o tym, ze wlasnie nadmiar
                                          kapitalu, zgromadzony u 5 % ludzkosci daje tym ludziom prawo do stanowienia o
                                          losach innych. Wiesz, tych ludzi nie interesowaloby, czy wybuchnie teraz
                                          wiekszy konflikt czy nie. Juz sama psychoza strachu bedzie nakrecac ich
                                          interesy np. w przemysle obronnym. To jest smutne!
                                          • Gość: Enancjo Re: jakie to polskie i zakorzenione.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 08:58
                                            .. zgadzam sie z Toba .., z tym , juz to pisalem, odpowiadamy jako rasa ludzi
                                            bialych za to ze to co stworzylismy na tym swiecie w XX wieku a wymknelo nam sie
                                            spod kontroli .. jezeli za to odpowiada te 5 procent,to cos z tym trzeba zrobic.
                                            Kiedys zastanawialem sie czy np nie zlikwidowac prawa do dziedziczenia firm i
                                            spadku, ale mysle ze zawsze by sie znalazlo obejscie gdzie wlascicielami nowych
                                            firm moglyby byc nawet dzieci nienarodzone lub koorporacyjny, holdingowy uklad,
                                            gdzie decyduja zupelnie inne mechanizmy.
                                            .. ponadto wychodze z zalozenia ze wiekszosc z tych 5 procent piewrszy milion
                                            zrobila mniej uczciwa droga, reszta juz z reguly jest bardziej uczciwa .. wiec
                                            byc moze nakrecamy pewnym grupom koniunkture,ale przy tym kapitale ktory juz
                                            kontroluja czy ma to jakies znaczenie ?
                                            .. ponadto czy handel to napewno kompromis czy oszustwo ==> vide co dzis na
                                            gieldach!!!.. wydaje sie ze wybudowalismy dziedziny wiedzy epatujace oszustwo, bo
                                            tak dlugo jak sa transakcje futures , handel waluta ... to handlujemy pozorna
                                            rownowaga, rachunkiem prawdopodobientwa .. bez konkretnego pokrycia.

... mozna by duzo gadac a i tak to nic nie da ..
                                            ... milego dnia .. to chyba wazniejsze..
                                            Enancjo

mario2 napisał(a):

> Odniose sie tylko do jednej kwestii, z reszta sie zgadzam. Ja nie pisalem o
                                            > checie zdobywania szmalu, bo to naturalne. Pisalem o tym, ze wlasnie nadmiar
                                            > kapitalu, zgromadzony u 5 % ludzkosci daje tym ludziom prawo do stanowienia o
                                            > losach innych. Wiesz, tych ludzi nie interesowaloby, czy wybuchnie teraz
                                            > wiekszy konflikt czy nie. Juz sama psychoza strachu bedzie nakrecac ich
                                            > interesy np. w przemysle obronnym. To jest smutne!

• Gość: 2001 Nie jestem adderek!!! IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 11.09.01, 20:08

> ...sa adderek.. tylko musisz wiedziec ze to kraj zyjacy informacja i ona ma
                > tam ogromne znaczenie.. i to ze w tak targicznej chwili dyrekcja
                > ogolnoswiatowego parku rozrywki zamknela wrota tego parku .. to bardzo powazna
                > i madra decyzja .... i trzeba to powiedziec innym -
                • Gość: Janek Niech już wstanie nowy dzień....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 00:16
                  ......w który nie spadnie żaden samolot.
                  Kiedy przed 16-stą zobaczyłem doniesienia na Interii myślałem, że znalazłem się
                  w jakimś koszmarnym filmie. Zginęło więcej ludzi niż w Pearl Harbour....
                  Ktoś tu wtrącił, że USA płaci za to, że chce decydować o wszystkim. Gdyby było
                  odwrotnie, to by oznaczało politykę izolacjonizmu. Ostatnio taką politykę
                  prowadzono w USA w końcu lat 30-stych. I Europa pogrążyła się w chaosie, o
                  którym czytamy w książkach.
                  Wiara w to, że taki "światowy żandarm" nie jest potrzebny jest utopią, wiarą w
                  to, że dobro może trwać wiecznie, że nie trzeba go pilnować i strzec.
                  Bezpieczeństwa ktoś musi pilnować.

Pozdrowienia
                  • Gość: ikk Re: Niech już wstanie nowy dzień....... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 00:40
                    Ja nawet nie wiem jak nazwać to co czuję.Jestem w szoku od kilku godzin.I nie
                    potrafię sobie wmówić,że mnie to nie dotyczy.Patrzę jak otępiała w
                    telewizor.Mam na jutro(na dziś!) napisać parę stron jakichś"głupot",ale nie
                    wiem czy sklecę kilka zdań.To tak jakby dotknęła mnie osobista
                    tragedia.Obezwładniający smutek i ta świadomość czyjegoś ogromnego cierpienia.
                    • Gość: samanta1 Re: Niech już wstanie nowy dzień....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 07:32
                      Gość portalu: ikk napisał(a):

> Ja nawet nie wiem jak nazwać to co czuję.Jestem w szoku od kilku godzin.I nie
                      > potrafię sobie wmówić,że mnie to nie dotyczy.Patrzę jak otępiała w
                      > telewizor.Mam na jutro(na dziś!) napisać parę stron jakichś"głupot",ale nie
                      > wiem czy sklecę kilka zdań.To tak jakby dotknęła mnie osobista
                      > tragedia.Obezwładniający smutek i ta świadomość czyjegoś ogromnego cierpienia.

*** Najgorsze jest poczucie bezradnosci...

• Gość: ronja Re: Niech już wstanie nowy dzień....... IP: 212.244.252.* 12.09.01, 07:55
                        Dzisiaj w pracy będę stosowała metodę pt. wielka improwizacja Konrada...
                        Od wczoraj od kiedy usłyszałam o tym pierwszy raz w radio mam dreszcze.
                        Wszystkie osiągnięcia cywilizacji biorą w łeb przez fanatyków.... Skurwiele...
                        • anka1 Re: Niech już wstanie nowy dzień....... 12.09.01, 08:13
                          gdybym dorwała sukinsyna, który to zrobił zamknęłabym go w szklanych ścianach i wpuściła
                          mu kilka komórek nowotworowych albo wirusa Marburg, żeby umierał długo, w męczarniach i
                          ze świadomością, że nie ma dla niego ratunku.
                          • Gość: trapszo Re: Niech już wstanie nowy dzień....... IP: 195.145.184.* 12.09.01, 08:58
                            Szok, dopiero teraz otworzyly sie oczy wszystkim.
                            Ale tak jet codziennie, gina ludzie w zamachach,
                            konfliktach,Hiszpania,Irlandia,Bliski Wschod itd.Od konca II wojny swiatowej
                            nie bylo na ziemi pokoju ani jednego dnia.

Pozdrawiam
                            • anka1 Re: Niech już wstanie nowy dzień....... 12.09.01, 09:08
                              jak patrzę na zdjęcia w gazetach przypominają mi się obrazy Beksińkiego. reprodukcję jednego
                              z nich mam na 1984 Orwella. dziwny stwór ni to człowiek ni zwierzę z zabandażowaną
                              krwawiącą twarzą ucieka z płonącego miasta.
                              witaj Trapszo w niewesołym dniu!
                              • mario2 Re: Niech już wstanie nowy dzień....... 12.09.01, 09:15
                                Witajcie- dzien dobry. Mowilem wczoraj, ze rzecz potoczy sie dalej?- Kabul juz
                                dotkniety dzuma, czas na nastepnych. Obawiam sie, ze grozi nam nie tylko
                                katastrofa gospodarcza (drastyczny wzrost cen ropy i spadek obrotow na
                                gieldach), ale tez eskalacja terroru. Eskalacja strachu...
                                • Gość: Ronja Re: Niech już wstanie nowy dzień....... IP: 212.244.252.* 12.09.01, 09:23
                                  Rany boskie, może nie będzie tak źle.... Mam nadzieję, że może jeszcze jakoś ta
                                  tragedia otrzeźwo ludzi. Skoro się nie przyznają to może sami widzą co zrobili
                                  i boją się anstępstw. Zresztą to gadanie głupiego, nic nie zmienia faktu, że to
                                  sk...
                                  Najważniejszy wniosek: Wszystko, co zbudowaliśmy, w każdej chwili może runąć...
                              • trapszo Re: Niech już wstanie nowy dzień....... 12.09.01, 09:18
                                Witajcie!! Dla mnie jest ten dzien jak kazdy inny.
                                Dobrze tylko ze paru ludziom otworzyly sie oczy na to co sie dzieje na swiecie.

Pozdrawiam
                                • anka1 Re: Niech już wstanie nowy dzień....... 12.09.01, 09:29
                                  jako historyk z wykształcenia nie podzielam Twojego optymizmu Trapszo... ale dobrze, że są
                                  ludzie którzy spokojnie do tego podchodzą....
                                  witajcie!
                                  • trapszo Re: Niech już wstanie nowy dzień....... 12.09.01, 09:37
                                    Jako historyk powinnas wiedziec ze wszystko jest zbudowane na przemocy, krwi
                                    niewinnych ludzi. Od mometu gdy czlowiek wziol kij do reki, do dzisiaj.
                                    No ale teraz biore sie do pracy, do popoludnia.

Pozdrawiam
                                    • anka1 Re: Niech już wstanie nowy dzień....... 12.09.01, 09:51
                                      i dlatego czarno to wszystko widzę...
                                      zostaw maila, dziś jestem do 16.00. pa!
                                    • mario2 Re: Niech już wstanie nowy dzień....... 12.09.01, 09:53
                                      Tapszo, nie wiem dlaczego podchodzisz do tego co sie stalo w sposob tak
                                      cyniczny!? Jest dzisiejszy dzien naprawde takim samym jak kazdy inny? Czy
                                      oznacza to, ze nie potrafisz wspolczuc, ze nie potrafisz przewidziec tego co
                                      grozi calemu swiatu? Wiesz- gazety na zachodzie glosno zastanawiaja sie czy
                                      wczorajszy atak nie doprowadzi do wojny. Moze nie swiatowej, ale wojny w ktorej
                                      beda gineli ludzie co najmniej tak samo niewinni, jak Ci, ktorzy wczoraj, tak
                                      jak Ty dzisiaj, zabierali sie do pracy w WTC.
                                      Mamy tutaj jeszcze jeden aspekt- zastanowcie sie do czego moze doprowadzic
                                      fanatyzm religijny!
                                    • Gość: jasmina Re: Niech już wstanie nowy dzień....... IP: 194.181.38.* 12.09.01, 09:54
                                      Od rana zastanawiam się jaki to wszystko ma sens.... Nie tylko to co wczoraj stało się w USA. Jaki
                                      sens ma to co ja robię? Nie przypuszczałam, że kiedyś dopadną mnie rozterki egzystencjalne... I to
                                      w takim stopniu.....
                                      A tak wogóle to dzień dobry.... musi być choć trochę dobry...
                                      • Gość: anka1 Re: Niech już wstanie nowy dzień....... IP: 212.33.74.* 12.09.01, 10:04
                                        w Białymstoku niebo płacze...
                                      • trapszo Re: Niech już wstanie nowy dzień....... 12.09.01, 10:07
                                        Drogi Mario!! Ja wspolczuje ludziom codziennie.
                                        Ale ludzie sami sa sobie winni.

Pozdrowienia
                                        • mario2 Re: Niech już wstanie nowy dzień.......do Trapszo 12.09.01, 12:12
                                          A czym zawinili sobie Ci ludzie w N. Yorku? Tym, ze przyszli rano do pracy, czy
                                          tym ze sa Amerykaninami. Skoro to ich wina- to maszerujmy dzis na Ambasade USA
                                          w Warszawie- zrobimy tylko dobry uczynek!
    • Gość: gnu Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 195.216.121.* 12.09.01, 10:06
      Drogi Mario!!! Ja myślę, że każdy fanatyzm jest niebezpieczny, a bierze się on
      stąd, że nie potrafimy obiektywnie i z dystansu patrzeć na pewne bolesne dla
      rzeczy. Łyknij coś na uspokojenie i zastanów się, co możesz dziś zrobić, aby
      jutro ten świat uczynić lepszym. PZDR!
      • mario2 Re: OGLĄDACIE CNN???????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! do Gnu 12.09.01, 12:19
        Ja nie moge nic zrobic!!!- nie mam na to srodkow!!! A bezsilnosc doprowadza
        mnie do stanu, ze nawet srodki uspakajajace na mnie nie podzialalyby!!!

I zgadza sie, ze fanatyzm moze poprowadzic do zgubnych czynow, ale to nie ja
        jestem fanatykiem i nie potrzebuje dystansu do ogladania stanu rzeczy! Martwie
        sie tylko, ze i w Polsce symptomy fanatyzmu religijnego zaczynaja sie coraz
        bardziej uzewnetrzniac!
      • Gość: ikk Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 12:24
        Gość portalu: gnu napisał(a):

> Drogi Mario!!! Ja myślę, że każdy fanatyzm jest niebezpieczny, a bierze się on
        > stąd, że nie potrafimy obiektywnie i z dystansu patrzeć na pewne bolesne dla
        > rzeczy. Łyknij coś na uspokojenie i zastanów się, co możesz dziś zrobić, aby
        > jutro ten świat uczynić lepszym. PZDR!
        Drogi Gnu!
        Nie piszesz do mnie, ale nie mogę nie zareagować na takie banały.Ja każdego dnia
        staram się by świat wokół mnie był lepszy,mam serce i wrażliwość, nie chcę innych
        krzywdzić nawet( a może przede wszystkim )słowem ,szanuję odczucia innych i
        jestem tolerancyjna.Tyle mogę zrobić.A jak czytam takie wypowiedzi jak Twoja mam
        wrażenie,że świat jest zły przez takich ludzi z kamienia. Dziś jestem bardzo
        spokojna, ch.... spokojna, a na pytanie dlaczego jesteś smutna odpowiadam
        kłamiąc: to przez tę pogodę. Wiesz, obiektywnie i z dystansu to ja popatrzę na tę
        tragedię za jakiś czas. Wtedy pomyślę o skutkach gospodarczych czy
        poliycznych,ale dopóki wiem,że pod gruzami są tysiące ludzi nie potrafię...A
        fanatyzm religijny(szczególnie w wydaniu islamistów) zawsze mnie przerażał.

• anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 12.09.01, 11:00
      słyszeliscie? podobno zrobili to islamscy separatyści z Kaszmiru .
      • Gość: Ronja Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 212.244.252.* 12.09.01, 12:10
        Tak, i podobno zrobili to, co każdy muzułmanin zrobić powinien...
        • mario2 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 12.09.01, 12:15
          Bylo to ugrupowanie Laszkar-e-Taiba. Korzystajace ze schronienia w Palestynie.
          Zamachowcami bylo 5 Arabow z tego ugrupowanie. W tym 2 z Arabii Saudyjskiej.
          Skoro by sie to potwierdzilo- slady moga prowadzic do Osma ben Ladena!
      • Gość: Janek Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.ipartners.pl 12.09.01, 12:20
        Ja myślę, że wszystko powróci do normalności w ciągu kilku dni.
        A po jakimś czasie dowiemy się, że USA dokonało odwetu. A bombardowanie Kabulu
        to ponoć nie jest (jeszcze?) sprawka USA.
        Trzeciej wojny światowej nie będzie. Nikt nie spowoduje konfliktu globalnego z
        USA w takim stylu jaki znamy z historii. Teraz mamy erę globalnego terroryzmu.

Pozdrowienia
        • mario2 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 12.09.01, 12:28
          Janku,
          moze sie stac odwrotnosc Wietnamu. Na Administracji moze zostac wymuszony
          odwet. Wiesz, ludzie zrozpaczeni sa zdolni do wszystkiego. Wystarczy mala
          iskierka...
          • Gość: Ronja Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 212.244.252.* 12.09.01, 12:40
            Janku, wypowiadasz się jak rozsądny, oczytany człowiek. Jednak czy religijni
            fanatycy są rozsądnymi, obiektywnymi ludźmi? Dla nich życie ludzi, cywilów czy
            wojskowych nic nie znaczy! Dla nich zabicie niewiernego otwiera bramy raju! Dla
            mnie III wojna światowa nie ma sensu! A dla nich?...
            • Gość: Janek Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: *.ipartners.pl 12.09.01, 12:56
              Wojna taka jaka była z setkami czołgów i samolotów odchodzi w przeszłość. Nowa
              wojna to walka małych oddziałów uderzających w wybrane punkty. Tak jest w
              Czeczenii. Jugosławia to inna historia. Nikt już nie wysyła żołnierzy tam,
              gdzie zagraża długotrwała walka. Używa się lotnictwa w skali jaką oglądaliśmy
              nad Serbią.
              A wojna w Zatoce? Typowo amerykańska. Żołnierze wchodzą do walki, kiedy już
              wszystko z powietrza jest zlikwidowane.
              Mogę się założyć, że USA i Rosja teraz będą coś robić, aby zniszczyć talibów,
              niekoniecznie zaraz i niekoniecznie od razu, ale krok po kroku. Afganistan
              bardziej zagraża Rosji bo tam przenikają muzułmanie. USA już raz zbombardowało
              Kabul. Problem w tym, że ponoć Ben Laden nie przyznał się, że to On. Zmasowany
              atak rakietowy na Afganistan wisi na włosku. Ale Amerykanie i tak go załatwią.
              Zmusili Libię, zmuszą i Afganistan.
              To moje przemyślenia. Chaos potrwa kilka dni, później wszystko wróci do normy.
              Ale służby wywiadowcze nie tylko amerykańskie zaczną tropić i zabijać. Żaden
              terrorysta nie może teraz czuć się bezpieczny.

Mario. Wietnamu nie będzie.

Pozdrowienia
              • Gość: mario2 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 193.28.97.* 12.09.01, 13:08
                Wiesz Janku,
                te celowe ataki malych oddzialow byly tak precyzyjne, ze trafily np. Ambasade
                Chin w czasie konfliktu w Iraku, nie mowiac juz o cywilach! I zagwarantujesz
                mi, ze fanatycy nie uzyja broni masowej zaglady- np. bromi chemicznej czy
                barteriologicznej? I czy potrafisz przewidziec jaka bedzie odpowiedz. A
                konsekwencje?
          • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 12.09.01, 12:46
            jeden wystrzał w Sarajewie w 1914 wystarczył ,zeby rozpętać piekło które na dobrą sprawę
            skonczyło się w 1989. jakie piekło może rozpętać się teraz wolę nie myśleć!
            • Gość: magnolia Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 195.205.73.* 12.09.01, 12:56
              Meg/Mag
              Cześć wszystkim, których znam i których spotykam1-y raz.
              Polecam też : Forum/Pytanie dnia GW
              Wiele różnych komentarzy, do których można się przyłączyć.
              Pozdrowienia!
              M.
              • Gość: samanta1 Re: . IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 13:35
                jestesmy totalnie zidiocialym spoleczenstwem.Nasluchalam sie w pracy takiech
                bzdetow ,lacznie z tym ze to wina komunizmu (!) ze juz nie wiem czy smiac sie z
                tego czy gorzko zaplakac!
    • anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! 12.09.01, 13:37
      coś mi się zdaje, że arabowie popełnili polityczne samobójstwo. do tej pory niektórzy im
      współczuli , że tacy " biedni", "uciskani". teraz polityczna poprawność dostała w mordę tak, że
      się nie prędko podniesie!
      • Gość: anka1 Re: OGLĄDACIE CNN????????????? WSZYSTKO SIę PALI!!!! IP: 212.33.74.* 12.09.01, 15:16
        do jutra mam nadzieję!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka