12.06.05, 17:16
W ramach programu 'Demokracja w działaniu' uprzejmię zapytujem, czy Szanowni
Państwo, zgromadzeni tutaj życzą sobie foruma zamknietego, czy pozostajemy
przy formule otwartej & ogólnodostepnej.
Pozdrowienia:)
Obserwuj wątek
    • broch Re: Zamykamy? 12.06.05, 19:23
      pardons, ale ja nie tutejszy. Możesz wytłumaczyć o co z tym "zamykaniem" chodzi?
      Chciałbym wiedzieć czego sobie życzę (jeśli mogę).
      • braineater Re: Zamykamy? 12.06.05, 19:25
        juz tłomaczę:
        forum zamknięte - czytają wszyscy, piszą Ci których do pisania dopuścimy - po
        prostu slą info na mój mail a ja demokratycznie decyduję czy dopuścić ich do
        głosu
        inna wersja - forum ukryte, czyli czytają i piszą jedynie demokratycznie
        zaproszeni.
        • kwiecienka1 Re: Zamykamy? 12.06.05, 20:09
          hmmm,
          wybór pozostawiam większości
          i już zaczynam kombinować jak tu się włamać do braineaterowgo serca ażeby mnie
          zaakceptował i na swą Listę wpisał :-)))
          dopuszczam możliwość uprzedniej lustracji...
          K.
    • dr.krisk A po co? 12.06.05, 20:16
      Czyzby jakies watahy trolli grasowaly po TWA? A moze ktos obraza lub kala?
      Nie kala?
      To nie kompinowac. Jest dobrze jak jest.
      No!
      • braineater Re: A po co? 12.06.05, 20:18
        Własnie po nic, tak tylko pytam, bo ja moge mojego dyskusyjnego bloga:) w tej
        formie nadal prowadzić, ale postanowiłem zapytać:)
        • dr.krisk Prosze nie dlubac przy TWA! 12.06.05, 20:30
          Jest takie jak ma byc: narcystyczne, zadufane w sobie, przekonane o swej
          wyzszosci nad innymi forumami, i tego sie bedziem trzymac!
          Jak bedziesz przynudzal to nie bedziemy cie czytali wykrecajac sie pilnymi
          pracami w obejsciu.
          Tez pozdrawiam - dzis mam ambitny plan: szesciopak Guinnessa pod wrzaskliwe
          dudy pana Angusa McMahona! Lubie!
          McKrisK
          • braineater Re: Prosze nie dlubac przy TWA! 12.06.05, 20:38
            ok - wycofuje propozycje.
            Ale sygnaturki moge sobie dowlnie zmieniać?:)
            P.S. Dziś wino stołowe italijskie "Gondola" oraz jeszce nie wybrany film:)
            • beatanu Re: Prosze nie dlubac przy TWA! 12.06.05, 22:31
              braineater napisał:
              > Ale sygnaturki moge sobie dowlnie zmieniać?:)

Jak najbardziej! bardzo je lubię czytać!
              B :))))
            • noida Re: Prosze nie dlubac przy TWA!do braineatera 12.06.05, 22:53
              I co Pan obejrzał? Bo ja byłam w kinie na "Autostopem przez Galaktykę" i mi się
              podobało, ale pewnie książka lepsza, więc teraz sobie wreszcie przeczytam
              zamiast odkładać na bliżej nieokreślone "później'.
              • braineater Re: Prosze nie dlubac przy TWA!do braineatera 13.06.05, 15:39
                Styd siem proszem Paniom przyznać, bo zobejrzylismy z małzonkom po raz 3
                Suicide Club, krwawy horror japońskiej produkcji, w którem oboje zakochani
                jesteśmy bezpamnięci, spowodu sceny otwierającej, czyli skoku 50 japońskich
                gimnazjalistek wprost pod rozpędzony pociąg metra tokijskiego, a także ze
                względu na cudownie nieudolne aktorstwo & wprowadzenie elementow musicallowych.
                A japoński musicall, tudziez komedia muzyczna, to jest najprawdziwsza rzeź:)
                Natomiast do czytania Autostopem, po raz kolejny gorąco zachęcam, po raz
                kolejny równiez polecając tekst w oryginale, bo nie ma dobrego polskiego
                tłumaczenia
                • noida Re: Prosze nie dlubac przy TWA!do braineatera 13.06.05, 20:05
                  Jak zdobędę oryginał to na pewno przeczytam. Na razie jednak zadowolę się chyba
                  tłumaczeniem, które ma tę przewagę nad oryginałem, że posiadam je w domu.

A więc Ty też jestem fanem kina, a zwłaszcza beznadziejnego? Cieszę się i nie
                  ma się czego wstydzić ;-)
    • staua Re: Zamykamy? 12.06.05, 20:59
      Rzeczywiscie, dopoki nie ma trolii czy cytowania nas na innych forach w celach trollowych, to nie ma
      co.
      Poza tym chyba jeszcze troche nas tu za malo :-) choc nie ukrywam, ze zamkniete i ukryte fora
      przyciagaja ludzi...
    • beatanu Re: Zamykamy? 12.06.05, 22:29
      Przeczytałam tytuł wątku i przeraziłam się z lekka. To już koniec? Braineater
      zabiera zabawki i idzie do domu (zlikwidowawszy uprzednio TWA)?
      A tu taka ulga :)))

Mam wrażenie, że od potencjalnych TWA-owiczów to się na świecie roi i fajnie
      byłoby jeszcze kilku poznać. To może poczekajmy z tym zamykaniem i zejściem do
      podziemia, jeżeli w ogóle...

Pozdrawiam urlopowo, bo od 5,5 godzin mam pierwszą część urlopu, hurrra!
      (Zazwyczaj o tej porze opycham się truskawkami i czereśniami w Krakowie, w tym
      roku ze względów różnych odwiedziłam kraj rodzinny na Wielkanoc i tak jakby mi
      teraz czegoś brak...)
      B
      • daria13 Re: Zamykamy? 12.06.05, 23:40
        Podpisuję się obiema rączkami pod postem Beaty: nie zamykać, bo ja na ten
        przykład bardzo lubię witać tu nowe osoby, a i wiele ożywczych miazmatów ma
        szansę się pojawiać, przez co poniektóre wtręty osób trzecich.
        Zamykaniu, przynajmniej na dziś mówię stanowcze NIE!
        Gorąco wszystkich pozdrawiam i postaram się jutro trochę więcej się odzywać, bo
        przemyśleń mam wiele, ale rodzina dziś postawiła veto na moje forumowanie i nie
        mogłam się odzywać. Zatem do jutra:)))))
    • nienietoperz Wyrazy milosci dla zwierzchnosci... 13.06.05, 11:35

Przy otwartej formule pozostanmy, ojcze laskawy, dobroczynco niezwykly,
      wirtuozie literackonaukowy, fantasto niezrownany, kreatorze mocarny!

No a jesli juz zamykac, to chybas Wasci czytal to co wyzej, i slugi wiernego,
      drobnego, jako robak w prochu sie czolgajacego, za odrzwiami nie zostawisz?

Z nosem wcisnietym w klepisko,
      nienietoperz
      • braineater Re: Wyrazy milosci dla zwierzchnosci... 13.06.05, 12:20
        buhahahahahahahaha
        No to mi sie oberwało za całość:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka