braineater 12.06.05, 17:16 W ramach programu 'Demokracja w działaniu' uprzejmię zapytujem, czy Szanowni Państwo, zgromadzeni tutaj życzą sobie foruma zamknietego, czy pozostajemy przy formule otwartej & ogólnodostepnej. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broch Re: Zamykamy? 12.06.05, 19:23 pardons, ale ja nie tutejszy. Możesz wytłumaczyć o co z tym "zamykaniem" chodzi? Chciałbym wiedzieć czego sobie życzę (jeśli mogę). Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Zamykamy? 12.06.05, 19:25 juz tłomaczę: forum zamknięte - czytają wszyscy, piszą Ci których do pisania dopuścimy - po prostu slą info na mój mail a ja demokratycznie decyduję czy dopuścić ich do głosu inna wersja - forum ukryte, czyli czytają i piszą jedynie demokratycznie zaproszeni. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Zamykamy? 12.06.05, 20:09 hmmm, wybór pozostawiam większości i już zaczynam kombinować jak tu się włamać do braineaterowgo serca ażeby mnie zaakceptował i na swą Listę wpisał :-))) dopuszczam możliwość uprzedniej lustracji... K. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A po co? 12.06.05, 20:16 Czyzby jakies watahy trolli grasowaly po TWA? A moze ktos obraza lub kala? Nie kala? To nie kompinowac. Jest dobrze jak jest. No! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: A po co? 12.06.05, 20:18 Własnie po nic, tak tylko pytam, bo ja moge mojego dyskusyjnego bloga:) w tej formie nadal prowadzić, ale postanowiłem zapytać:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Prosze nie dlubac przy TWA! 12.06.05, 20:30 Jest takie jak ma byc: narcystyczne, zadufane w sobie, przekonane o swej wyzszosci nad innymi forumami, i tego sie bedziem trzymac! Jak bedziesz przynudzal to nie bedziemy cie czytali wykrecajac sie pilnymi pracami w obejsciu. Tez pozdrawiam - dzis mam ambitny plan: szesciopak Guinnessa pod wrzaskliwe dudy pana Angusa McMahona! Lubie! McKrisK Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Prosze nie dlubac przy TWA! 12.06.05, 20:38 ok - wycofuje propozycje. Ale sygnaturki moge sobie dowlnie zmieniać?:) Pozdrowienia:) P.S. Dziś wino stołowe italijskie "Gondola" oraz jeszce nie wybrany film:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: Prosze nie dlubac przy TWA! 12.06.05, 22:31 braineater napisał: > Ale sygnaturki moge sobie dowlnie zmieniać?:) Jak najbardziej! bardzo je lubię czytać! B :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Prosze nie dlubac przy TWA!do braineatera 12.06.05, 22:53 I co Pan obejrzał? Bo ja byłam w kinie na "Autostopem przez Galaktykę" i mi się podobało, ale pewnie książka lepsza, więc teraz sobie wreszcie przeczytam zamiast odkładać na bliżej nieokreślone "później'. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Prosze nie dlubac przy TWA!do braineatera 13.06.05, 15:39 Styd siem proszem Paniom przyznać, bo zobejrzylismy z małzonkom po raz 3 Suicide Club, krwawy horror japońskiej produkcji, w którem oboje zakochani jesteśmy bezpamnięci, spowodu sceny otwierającej, czyli skoku 50 japońskich gimnazjalistek wprost pod rozpędzony pociąg metra tokijskiego, a także ze względu na cudownie nieudolne aktorstwo & wprowadzenie elementow musicallowych. A japoński musicall, tudziez komedia muzyczna, to jest najprawdziwsza rzeź:) Natomiast do czytania Autostopem, po raz kolejny gorąco zachęcam, po raz kolejny równiez polecając tekst w oryginale, bo nie ma dobrego polskiego tłumaczenia Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Prosze nie dlubac przy TWA!do braineatera 13.06.05, 20:05 Jak zdobędę oryginał to na pewno przeczytam. Na razie jednak zadowolę się chyba tłumaczeniem, które ma tę przewagę nad oryginałem, że posiadam je w domu. A więc Ty też jestem fanem kina, a zwłaszcza beznadziejnego? Cieszę się i nie ma się czego wstydzić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Zamykamy? 12.06.05, 20:59 Rzeczywiscie, dopoki nie ma trolii czy cytowania nas na innych forach w celach trollowych, to nie ma co. Poza tym chyba jeszcze troche nas tu za malo :-) choc nie ukrywam, ze zamkniete i ukryte fora przyciagaja ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: Zamykamy? 12.06.05, 22:29 Przeczytałam tytuł wątku i przeraziłam się z lekka. To już koniec? Braineater zabiera zabawki i idzie do domu (zlikwidowawszy uprzednio TWA)? A tu taka ulga :))) Mam wrażenie, że od potencjalnych TWA-owiczów to się na świecie roi i fajnie byłoby jeszcze kilku poznać. To może poczekajmy z tym zamykaniem i zejściem do podziemia, jeżeli w ogóle... Pozdrawiam urlopowo, bo od 5,5 godzin mam pierwszą część urlopu, hurrra! (Zazwyczaj o tej porze opycham się truskawkami i czereśniami w Krakowie, w tym roku ze względów różnych odwiedziłam kraj rodzinny na Wielkanoc i tak jakby mi teraz czegoś brak...) B Odpowiedz Link Zgłoś
daria13 Re: Zamykamy? 12.06.05, 23:40 Podpisuję się obiema rączkami pod postem Beaty: nie zamykać, bo ja na ten przykład bardzo lubię witać tu nowe osoby, a i wiele ożywczych miazmatów ma szansę się pojawiać, przez co poniektóre wtręty osób trzecich. Zamykaniu, przynajmniej na dziś mówię stanowcze NIE! Gorąco wszystkich pozdrawiam i postaram się jutro trochę więcej się odzywać, bo przemyśleń mam wiele, ale rodzina dziś postawiła veto na moje forumowanie i nie mogłam się odzywać. Zatem do jutra:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nienietoperz Wyrazy milosci dla zwierzchnosci... 13.06.05, 11:35 Przy otwartej formule pozostanmy, ojcze laskawy, dobroczynco niezwykly, wirtuozie literackonaukowy, fantasto niezrownany, kreatorze mocarny! No a jesli juz zamykac, to chybas Wasci czytal to co wyzej, i slugi wiernego, drobnego, jako robak w prochu sie czolgajacego, za odrzwiami nie zostawisz? Z nosem wcisnietym w klepisko, nienietoperz Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Wyrazy milosci dla zwierzchnosci... 13.06.05, 12:20 buhahahahahahahaha No to mi sie oberwało za całość:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś