Dodaj do ulubionych

100 lat dla Romy z okazji Imienin!

15.06.05, 00:17
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!
Obserwuj wątek
    • romy_sznajder Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:20
      Dżizus! Fenks e lot!!!!!!!!! Jezuu, dzięki, jak miło:))))))))))
      • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:21
        specjalnie siedziałam do północy coby dzisiaj było a nie wczoraj :)
        • romy_sznajder Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:23
          boże, byłas pierwsza. wzruszyłam sie normalnie.
    • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:22
      chlup i ten teges:)
      • romy_sznajder Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:23
        chlup:)))))))))))
        • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:24
          no to chlup, inaczej być nie może :)
    • forumowicz_pospolity Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:24
      sto lat, sto lat!!!
      i spokojnego adminowania:)

a procenciki jakoweś bendom, czy ograniczymy się do życzeń:)?
      • romy_sznajder Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:26
        już zaczynamy! ja będę podcięta jutro po mieście chodzić, ale co tam. raz sie
        żyje! no... coby nam sie!
      • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:27
        No przeca już chlupiemy! Znowu pójdę do pracy po pijaku czopki serwować.
        • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:28
          te, a moherowe berety wlozyli czy co? toz to przeca swieto forumowe nie.
          juz.
          • forumowicz_pospolity Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:30
            ja swój uprałem i siem suszy
            troche mi sie przybrudził podczas parady tych szatanów:)
            • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:32
              to ja didżej jestem.
              zaczynamy od hita:
              'mała chinka czykuczykulinka' rudej z klanu
              a potem dr.alban:)
          • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:31
            taaa, berety włożylim i siwientujem całom gembom
            • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:32
              oj forumowiczu to uważaj coby siem nie skudłacił bo fason straci !
              • forumowicz_pospolity Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:34
                around_the_sun napisała:

> oj forumowiczu to uważaj coby siem nie skudłacił bo fason straci !

o zesz, moze trza bendzie o nowy wystąpić do koła bojowego albo
                na szydełku wydziergac nowiusienki??
                • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:36
                  najlepiej naciągnij na głowę i tak susz, zachowa fason a Ty w stroju
                  organizacyjnym będziesz.
              • romy_sznajder Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:35
                jaką śliczna kartke dostałam od around!
                nie nawykłam do takich wzruszeń, nie zasnę!
                dziękuje serdecznie.
            • romy_sznajder Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:33
              siedzom przy kompach w beretach, i pijom, i sie chichrajom - no to piekne jest
              po prostu
              • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:34
                dobra a teraz 'sabrina' evribadi cycki!
              • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:34
                I bufet i didżej i kreacje, prawdziwa impreza!
                • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:36
                  forumowicz nie szlajac sie tam przy damskiej tualecie tylko na parkiet!
                  • forumowicz_pospolity Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:38
                    mnietka.kokietka napisała:

> forumowicz nie szlajac sie tam przy damskiej tualecie tylko na parkiet!

to damska była?? wszelki duch.. to przez ten naciągniety na czaszke beret
                    nic nie widze i polazłem w tamte rejony
                    • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:39
                      Zależy jaki masz splot na berecie, można pomylić trójkącik z kółeczkiem, fakt.
                      • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:40
                        mniecia zapodawaj następne przeboje bo siem cicho robi!
                      • forumowicz_pospolity Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:43
                        around_the_sun napisała:

> Zależy jaki masz splot na berecie, można pomylić trójkącik z kółeczkiem, fakt.

jak to jaki? krzyżowy-prawoskrętny:)
            • xemxija Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:37
              Zara!! To Romy nie ma na imie Romy?????;)
              Tylko Abraham, Jolanta abo i Modest????
              Pojdz w me ramiony, Romy, ja sie wlasnie swiezo wykompalam i ani pol pylka na
              mnie nie siedzi, pojdz bedziem dawac imieninowe buziaczki:))
              • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:37
                w szlafroku na impreze?! bez bereta?!!! no nie no...
                3 karniaki dla żmijki!
                • xemxija Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:40
                  Jak bez bereta??? O!! Ja mam beret! Ja bym w zyciu bez bereta na imieniny nie
                  poszla!!:))))
                  • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:41
                    no to co go w szlafroku klinuje?! zakłada i dans!
                    a teraz specjalne dedikejszons (chyba od wincenta) 'misirilou' z plap fynkszem
                    czy jakoś:)
                    i 3 i 4!
                    • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:43
                      oj to jest to o łumenie, wzruszyłam siem.
                  • xemxija Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:42
                    a zreszta w szlafroku sie lepiej taniec na stole wykonywa;)
                    Bo jak rozumiem, tance na stolach bendom? na czesc Romy, ma sie rozumiec:)
                    • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:44
                      pod warunkiem iż też ma się conajmniej stryngi.
                      lub iż też kalesone - nie mylić z calzone:)
                      no i nie strącać flaszek swymy wywijaniem erm, dupaszek?
                      dobra a teraz next hicior
                      agadu du du - i kołeczko robimy, kołeczko mowie - nie trójkaciki czy jakieś tam!
                      • xemxija Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:47
                        ja ciesz kurde, poly mi sie wiwajom!!:)))
                        • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:48
                          U Romy, na imieninach ! Oj to nie ta melodia, ups
                          • xemxija Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:50
                            Around, nie pkaj okcia w moj taleszsz!:)
                          • xemxija Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:50
                            biodrowy, ma sie rozumiec!;)
                        • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:49
                          co przepraszam?!
                          dzizaz ludzie, no nie dosc ze sie spoznila to poprostu ja piernicze ale
                          dans!!!! :))))
                          wywija jak żmija!!!:)))))
                          dobra, teraz chwila odpoczynku bo trza wypić i oddecha złapać więc oto
                          speszjali for ju
                          kajli oraz dżejson: speszjali for ju - z dedykejszon dla małacha, jakby czytaŁ.
                          może wpadnie zanim się upiję i do końca wynile mi sie podrapio.
                          • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:51
                            No to chlup coby po próżnicy nie siedzieć !
                            • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:52
                              oj bardzo ajmsory, cuś mnię siem pomyliło z tem okciem.
                              • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:54
                                a solenizantka z forumowiczem gdzie siem szlajajom?
                                zaraz będzie, że im beretki na oczy spadły, no no !
                                • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:54
                                  a som, som, a to baarrrdzo przepraszam.
                                  • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:55
                                    za zdrowie scoutka, najlepszego i 100 lat !
                                • romy_sznajder Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:56
                                  beretka na głowie jak przyspawana. jeszcze sie trzyma. równiutko.

no to co? na którą to będzie nózkę? pewnie z dziesiątą! to zdrowie gości!!!!!!!
                            • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:53
                              espeszli for juuuuuu aj łona nou ju fil we sejm łej tu
                              ju ar in maaaaaaaaaaaaj harrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt!!!!!!!!!!

(a te zdzire cielakówne za to ze se nago plywala w jednej scenie z tobo - to
                              zabije - ZABIJE!!!!! no gdzie moj kielonek hik!)
                            • forumowicz_pospolity Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:53
                              around_the_sun napisała:

> No to chlup coby po próżnicy nie siedzieć !

no to cyk!
                              uff, pali rure ten destylat z ziemniaków:)
              • romy_sznajder Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:53
                mało tego, że ja, imieniny obchodzi też.... SCOUTEK!!!!!!!!!!

wężykiem, wężykiem! sialalalala!
                • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:54
                  ozesz kurde dabelparti
                  nie iwem czy starczy hiciorów
                  no dobra
                  to już teraz dla skoutka 3 i 4
                  'i rym cym cym i rah ciach ciach!'
                  evribadi!
                  hik....
                • forumowicz_pospolity Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:56
                  łozesz, to trza dubeltowo zapic
                  asz mi sie czerep zagrzał pod tym beretem
                  • xemxija Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:57
                    HIK!
                  • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:57
                    i jeeeeszcze jeden i jeeszcze raaaz !
                  • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:57
                    dobra, no juz dobra
                    to teraz skoro już wszyscy jestesmy i jest 1 nad ranem
                    to puscmy nasz hymn
                    wszyscy stajo, bioro sie za rece, kielonki w gore i
                    ' wystarczy słowo jeden gest......' :)))))
                    • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:58
                      padłam :))))))))))))))
                      • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:59
                        nie hikać!
                        wstawać!
                        i
                        M JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK MIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • xemxija Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:00
                          wieeeele imjon maaaaaaaaaaaaaa.....Abraham, Jolanta i Modest:)
                          kurde, ale to mozliwe, zeby ktos mial na imie MODEST???
                          Ja tylko Medarda znalam, psiepraszam, jezdem nieczezwa:)
                      • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 00:59
                        ze śmiechu znaczy, bo piję dalej!
                        • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:00
                          M JAK MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          LALALALALALALALALA!

M JAK MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŁOŚĆ!!

GŁOŚNIEJ BO NAS NIE SŁYCHAĆ NA SERWERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • forumowicz_pospolity Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:02

> M JAK MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            > LALALALALALALALALA!
                            >
                            > M JAK MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŁOŚĆ!!
                            >
                            > GŁOŚNIEJ BO NAS NIE SŁYCHAĆ NA SERWERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przenioso nas karnie na "kulture" albo jeszcze gdzies dalej, przenioso
                            • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:03
                              albo do izby wytrzeżwień :) tralalalalaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
                        • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:00
                          wieeeeele iiiiiiiimionn maaaaaaaaaaaaaa
                          • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:01
                            mam cynka że majo przyjechac zaraz z tvn24!!!
                            berety otrzepać!!!!!!!!!!

M JAK MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:02
                              traaaaalalalaaaaaaaaaaaaaa
                              • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:03
                                dobra ide do wu ce
                                a teraz specjalnie dla was kochani
                                mandaryna i
                                'bo z dziewczynami' umpa umpa itp.
                            • forumowicz_pospolity Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:04

> mam cynka że majo przyjechac zaraz z tvn24!!!
                              > berety otrzepać!!!!!!!!!!
                              >
                              > M JAK MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bendziem w telewizji???
                              lecem beret przyczesać
                              • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:06
                                ufff no dobra, polejta coś bo mnie słucho w gardle no

'prawy do lewego, lewy do prawego'
                                niech wam bedzie bo ja już siem krence jak te płyty!
                                jaja jak berety nie? ;)))
                                • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:07
                                  racja barchu wypijmy za to
                                  bo ktoznamineiwypije tegowe dwa kije
                                  blaony pani mani
                                  racja barhu hik!
                                  • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:08
                                    góraaaaaaaaaaaaaaaaaluuuuuuuuuuuuuuuuuu czy ci nie
                                    żaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllll
                                    • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:09
                                      góraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaluuuuuuuuuuuuuuu
                                      wraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaaaaaj do haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
                                      • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:10
                                        cio do guuuurala to
                                        aut bibat, aut abeat
                                        czyjakieś teges no
                                        hik!
                                        • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:12
                                          czarna dziewczyyyyyyynooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
                                          • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:13
                                            eeeeeeeee no jusz tylko ja śpiewam??????????? a wodzirej mniecia gdzie???
                                            • xemxija Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:16
                                              jak pije to nie spiewam, coby sie nie zachlysnonc..wiec nie aut abeat mje
                                              prosze, zreszto mi beret na oczy zlata
                                            • forumowicz_pospolity Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:16
                                              around_the_sun napisała:

> eeeeeeeee no jusz tylko ja śpiewam??????????? a wodzirej mniecia gdzie???

siem pod stoła opsuneła chyba
                                            • mnietka.kokietka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:16
                                              hik
                                              feci, quod potui, faciant meliora potentes ....
                                              ja juz ciemność widze
                                              oraz berety pod stołem
                                              hik!
                                              kimne się za konsoletą
                                              a plyt mi nie podrapać!
                                              hik!
                                              • romy_sznajder Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 01:33
                                                mniecia!!!!!!! nie mogę!!!!!!!!!!! mniecia!!!! to masz talent!!!
                                                do wszystkieeeegooo normalnie.
    • xemxija Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 03:06
      O matko...no...butelek narozrucanych...jakis szlafrok zwisa z
      zerandola...podobny do mojego...kurde!!! TO MOJ!!! O, jakis
      beret...koplam...jakies farfocle mi na bucie sie ostaly...cholera, bigos ktos
      przygotowal do wyniesienia...ale w berecie???!!! jakby keszeni nie mieli...no
      tutaj to juz sama nie wiem...lezy...jakby istota ludzka czy cos...jakas torbe
      do lona przyciska, ciekawe co w tej torbie...W MORDE!!!! Sie usmiechnela
      nieludzko...bym powiedziala kokieteryjnie...ta istota! O ludzie!! To
      Mnieczyslawa!! Z torba pelna plyt...a plyty wymienszane z bigosem...co oni z
      tem bigosem wszyscy!! JEZUS!!!! Nastepna...jakby to
      powiedziec...istota...bodajze rowniez ludzka...w berecie...zaiste...i tez z
      torba!!! A spod beretu sie wydobywa..."goraluuuuu....goraluuuu...." na przemian
      z oparami ankoholu, cicho, zajrze do torby...Aaaaaaa!!! Cala torba czopkow!!!!
      To Around!! Z twarzy bym nie poznala...bo beret...po czopkach tylko.
      Kurde, jakiejs mnietly moze dobyc? Eee, niech spio lepiej...ja sobie na
      szlafroku spoczne gdzie w kacie...kieszenie bigosem wypchane, to poduszki juz
      nie
      szukam....hrrrrrr...hrrrrrr...hik!!....hrrrrr....hrrrr....goraluuu.....hik!!!
      • dzidzia_bojowa Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 08:01
        Wszystkiego najlepszego dla solenizantki Romy!!!! Same serdeczności!!!To
        tytułem wstępu. A teraz... no ładna impreza tu się odbyła w nocy, ładna, no,
        no,no. I nikt mnie nie zawołał! To ja sobie słodko śpię a tu takie melanże się
        odbywają. Pewno jeszcze śpią, pijaki jedne. Zaglądam ,a tu wszystko w bigosie
        utytłane. Sałatkę ktoś rozdyźdał po podłodze. Torta kawałek się ostał, ale
        jakiś taki dziwny...jak nie tort.Nogi czyjeś spod stołu wystają. O, płyty komuś
        wypadły.Sabriny słuchali! I Szakina Stiwensa! Modern Toking, rany boskie!
        Pozbieram butelki i idę sprzedać. Przynajmniej tyle skorzystam. Pijaki!
        • scoutek Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 08:17
          Romy, kochana, wszystkiego dobrego Ci zycze i samych usmiechow i wzruszen i
          prezentow!!!!!
          i dzieki, ze pamietalas :)))
    • feber Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 07:59
      Sto lat! Sto lat!
      • brezly Wydziergalim berecikow komplet 15.06.05, 08:25
        Dla kierowniczki zza sciany. Zyczymy wam szczescia w pracy i powodzenia w zyciu
        osobistem. Acha i dyplom uznania.

Dalszeje pomyslnej realizacji planow produkcyjnych i rychlych 50 000.

BreslY za Kolektyw DziewMaszu
    • jj_krewetka Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 08:36

dzień dobry, zastałem Jolkę ?

stooo laaaat, stoooo laaaat
      • drzejms Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 09:13
        z kwiatem przyjszłem
        @)--'--,--'--

a gdzie TYRT?

"jooolkaaa jooolkaaa pamiętosz, kaj ja ci pszoł..."
        • around_the_sun Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 09:46
          Mam torbę z płytami i bigosem, to chyba mnieci, a gdzie som moje czopki pytam
          siem, gdzie???
          Ma ktoś coś do picia bo mnię suszy okrutnie ? Hej sokoooołyyyyyyyy!
        • scoutek Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 09:50
          A taki tort moze byc?:

@
          @@@
          @@@
          @@@@@
          @@@@@
          @@@@@@@
          @@@@@@@
          • scoutek Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 09:50
            drugie pol tortu jest za sciana, trzeba przyjsc...
          • drzejms Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 10:15
            scoutek napisała:

> A taki tort moze byc?:
            >
            > @
            > @@@
            > @@@
            > @@@@@
            > @@@@@
            > @@@@@@@
            > @@@@@@@

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał! smakowity kasek...i powabny bardzo, bardzo
    • mmk9 Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 09:41
      Bo wszystkie Jolki sa fajne dziewczyny. I niech nam żyją !!!!!
      • drzejms Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 09:51
        if ju łud lajk som wajn, pliz help jorself, dżery
      • blubelle Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 09:53
        Co to za balangi w środku tygodnia, od czego łikendy? No to cyk na dwie nóżki,
        ale ja kawke, bo z rana nie ten tego... Romcia sto lat!
    • gregpatter4 Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 10:01
      WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO WSZYSTKIEGO:-)
      • tw_muza STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 10:03
        hi hi w taki upał pijemy od rana?
        • drzejms Re: STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 10:06
          bo TFARDYM TRZEBA BYĆ,NIE MIENTKIM!!!
          jak to było wczoraj? o niepiciu z rana: "TO TYLKO PRZESĄDY"!!!
          • tw_muza Re: STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 10:10
            o tfu tfu na psa urok, toć nie jestem przesądna :)
          • around_the_sun Re: STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 10:11
            Tfardam ja jest ale nogi cuś miętkie :) kto polewa?
            • drzejms Re: STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 10:16
              around_the_sun napisała:

> Tfardam ja jest ale nogi cuś miętkie :) kto polewa?

pewnie od przerzucania wczorajszych desek!!!
              :-D
              • invicta1 Re: STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 10:32
                wyżule stare! to ja we biurze grzecznie siedzę pod kołnierzykiem, a Wy się już
                tażacie po gumnie z butelkami?!?!?!:)
                szto lat Romy!
              • around_the_sun Re: STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 11:07
                drzejms napisał:

> around_the_sun napisała:
                >
                > > Tfardam ja jest ale nogi cuś miętkie :) kto polewa?
                >
                > pewnie od przerzucania wczorajszych desek!!!
                > :-D

A było się tak chować, było?
                • tw_muza Re: STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 11:10
                  szkoda że nie spróbowałaś wywabić na cukier :)
                  • around_the_sun Re: STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 11:13
                    taaa, na wuzetkę, że też na to nie wpadłam.
                    • drzejms Re: STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 11:34
                      widze,ze wszystko co mówię łobraca się naprzeciw mię...
                      kajne wuzetka...kajne ekleeer ino drzazg w tyłku pełno...
                      ja w takich warunkach pracowac nie mogie...
                    • romy_sznajder Re: STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 11:36
                      Scoutek, wszystkiego! Najleeeeepszego!
                      To moszsze po lamce szampana? Sie panie czenstujom! I panowie!
                      • scoutek Re: STO LAT, STO LAT!!! 15.06.05, 11:45
                        cenkju werymacz po raz sekend...
                        torta juz podalam, okruchy zostaly zdaje sie....
    • mnietka.kokietka ciiiiii 15.06.05, 11:43
      nie krzyczeć tak....

film
      mnie
      sie
      zerwał
      czyco?

łomatko....
      • romy_sznajder Re: ciiiiii 15.06.05, 11:45
        to prześpij sie w kąciku, ja Cię obudze za godzinkę.
        nikt nie zauważy.
        ooooo, pij kochanie pij....
        ekhm, śpij kochanie śpij!
        aaaa, kotki dwa....
        • tw_muza GÓRALUUUUUUU!!!!!!!!! 15.06.05, 11:48
          ups! Mietka spi. :)
          • romy_sznajder Re: GÓRALUUUUUUU!!!!!!!!! 15.06.05, 11:51
            niech śpi. napracowała się wodzirejsko, gardło zdarte od hymnu....
            • dzidzia_bojowa A nie mówiłam? 15.06.05, 11:59
              Pijaki...moje kochane, moje moczymordki,:))))) Wszystkiego dobrego dla
              Jolek,ktore się nie przyznały..
              • drzejms-buond Re: A nie mówiłam? 15.06.05, 14:37
                dzidzia_bojowa napisała:

> Pijaki...moje kochane, moje moczymordki,:))))) Wszystkiego dobrego dla
                > Jolek,ktore się nie przyznały..

to ich jest więcej niż JEDNA?????????????
                bożżż,,
                TRZEŹWY STĄD NIE WYJDZIE NIKT!!!
      • paprotka-gd Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 12:01
        wsiego naj naj najlepszego dla SCOUTEK :))) i dla ROMY :)))
        • romy_sznajder Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 12:13
          Dziękujemy:)
          i rzeczywiście - dla wszystkich nieujawnionych:
          niech im gwiazdka pomyślnośćy nigdy nie zagaaaaśnie! niegdy nie zagaaaaasnie!
          • around_the_sun Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 12:25
            mniecia, Ty szukaj mojej torby z czopkami bo nie mam czego Dżejmsowi zapodawać,
            a właśnie wygramolił się spod desek :)
            • around_the_sun Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 12:28
              znajszły sięęęę, czopki się znajszły !!! W beretce upchnięte były !!!

Dżejms, kładź się tyłkiem to góry, drzazgi będziemy wyciągać.
              Tylko wcześniej chlapnij cośkolwiek w celu znieczulenia, bo moja ręka dzisiaj
              mało pewna jest.
              • moniq_c Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 12:58
                around_the_sun napisała:

> Dżejms, kładź się tyłkiem to góry, drzazgi będziemy wyciągać.

akuuurat!!!! drzazgi!!!! Ty go znowu czopkiem chcesz potraktować !!!!!!! :)

najlepszego dziewuszki!
              • paprotka-gd Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 13:03
                wyciąganie drzazgów to precyzyjna robota ,
                Around ! ja moge pomagać ....... pincete może podać ?
          • drzejms-buond Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 14:38
            romy_sznajder napisała:

> Dziękujemy:)
            > i rzeczywiście - dla wszystkich nieujawnionych:
            > niech im gwiazdka pomyślnośćy nigdy nie zagaaaaśnie! niegdy nie zagaaaaasnie!

TO JA, W RAMACH UJAWNIEŃ POPARADNYCH
            też się ujawnię....
            JOLKA JESTEM !!! :-/
        • romy_sznajder Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 12:49
          paprotka! dziękuję za kartkę!!!! cudna.
          • pomme Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 12:55
            wszytko pewnie juz zostało powiedziane, aqle ja jeszcze wszystkiego nie
            powiedziłam:-)
            Twoje zdrowie:-)
            • paprotka-gd Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 12:58
              zdrówko!!!!wszystkich Jolasek fajnych lasek !!! ;)
              • romy_sznajder Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 13:02
                hehe, dobre, dobre:)))
                jeszcze jest troche alku, ktoś reflektuje?
                • around_the_sun Re: SZTO Laaaat SZTO Laaaaat 15.06.05, 13:03
                  polewaj!!! Na kaca jak znalazł !
                • romana_polka NO NIE !!! 15.06.05, 13:04

• romy_sznajder Re: NO NIE !!! 15.06.05, 13:05
                    co nie? pij!
                  • romana_polka Ty głupi serwerze 15.06.05, 13:06

• paprotka-gd Re: Ty głupi serwerze 15.06.05, 13:13
                      hahaha no i chluuuup za ten gupi serwer :))))
                      • romana_polka Re: Ty głupi serwerze 15.06.05, 13:18
                        no wreszcie udało mi sie coś napisac,bo ta łajza mi tu cały czas jakąś dywersję uskutecznia
                        słyszalam,że jeszcze jakieś procenty z wczoraj zostały,poproszę coś na uspokojenie bo mi ciśnienie skoczyło przez te problemy
                        • romy_sznajder Re: Ty głupi serwerze 15.06.05, 13:22
                          proszę, proszę. specjalny drynio z wódki i wina, pt. "serwer zacina"
                    • romana_polka kurffa,uwziął sie na mnie ten serwer czy co?!!! 15.06.05, 13:14
                      Taka fajna impreza z tańcami na stole wczoraj była,a mnie nikt nie zaprosił,buuuu.
                      Nikt mnie nie lubi,buuuu.
                      Ale nic to,ocieram łzy,wciskam na łeb mój wyjściowy różowy moher i winszuję wszystkiego naj naj najlepszego obu solenizantkom,a dla Romy jeszcze specjalny song
                      hmm,hmm
                      uwaga śpiewam
                      wrażliwi zatkac uszy

hepi berzdej tu juuu
                      hepi berzdej tu juuu
                      hepi berzdej misis prezident naszego kółka różańcowego
                      hepi berzdej tu juuuuuuuuuuuuuuuu.
                      • drzejms-buond chwilunia!!! 15.06.05, 14:41
                        zaraz zaraz...
                        dowodziki poprosze..
                        NIEWIECIEŻE ALKOHOL BARDZOSZKODZI?
                        szczególnie na młodocianą muskułę?
                        ..skad wiadomo , kto jest już letni a kto nie?
                        WSZYSCY PÓJDZIECIE SIEDZIEĆ, ja wam mówię... SIEEEEEDZIEEEĆ
                        za rozpijanie przedszkola..
                        no to chlup
                        • mnietka.kokietka Re: chwilunia!!! 15.06.05, 15:01
                          no właśnie chwilunia.
                          albo ja jeszcze mam procenty i widze podwójnie
                          albo jest wiecej niż jeden dżejms...
                          o co choszi???
                          • scoutek Re: chwilunia!!! 15.06.05, 15:02
                            bo 007 jest w dwoch osobach... jak bedzie w trzech to sie zaczne bac....
                            • drzejms Re: chwilunia!!! 15.06.05, 15:11
                              robie uniki. bo wywala mnie co raz z jednego to drugiego...
                              i tak CUD że tyle udało mi sie dzisiaj napisac....
                              chyba nie lubio mni we wtej gazecie, nie lubioo.
                              :-( polejcie, bo z tego żalu nie wytrzymie...
                              • around_the_sun Re: chwilunia!!! 15.06.05, 17:14
                                ech, aj już w domu, mogę imprezować od nowa. To co, jakieś poprawiny? polewajta!
                                • tw_muza Re: chwilunia!!! 15.06.05, 17:18
                                  to ja rozchodniaczka poproszę, gdyż czas do domu. Jak nie pójde zaraz, to może
                                  mi jeszcze jakaś robótka na biureczko przybyć.
                                • drzejms Re: chwilunia!!! 15.06.05, 17:18
                                  już się leje... z nieba
                                  ty, pijanico ty!!!!
                                  a może byśmy coś przekąsili , bo ja głodny jestem...ZNOWU...wczoraj o tej porze
                                  też byłem głodny...fassssssscynujące...
                                • romana_polka Re: chwilunia!!! 15.06.05, 17:18
                                  ja odtruwam organizm koktajlem z truskawek.Around pamiętaj:Alkohol bardzo szkodzi!
                                  :)))
    • holka1 Re: 100 lat dla Romy z okazji Imienin! 15.06.05, 17:35
      ło matko bosko!
      Dwa dni mnie nir bylo a tu takie siurpasy
      wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj ... dla Romy i scoutka

Jolka Jolka pamietasz lato ze snu, dgy pisałas: tak mi zle?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka