skrzydlate 18.06.05, 21:46 tak troszkę nieśmiało sobie zaglądnęłam, PUK PUK, to ja, chwilke zerknęłam i grzecznie się witam... nikogo nie znam... coś naklikałam przy okazji :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala20033 Re: nieśmiało 19.06.05, 04:21 Skrzydlaty motylku..wpadaj czesciej...Mala Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 19.06.05, 09:13 witaj skrzydlate stworzonko, tez Cie nieznamy ale juz sie cieszymy na Twe przybycie, moze co nieco przedstawie Ci poduchowe towarzystwo, niemal wszyscy sa z kraju, i z tego co sie orientuje ,to mala i ja stukamy z zagramanicy, pracujemy i klikamy tu w miare gdy mamy troche czasu. a jak jest z Toba?? bo tez jestesmy ciekawi:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 19.06.05, 12:54 Warszawa, dwa psy, dwa dzieci :) praca, hobby... i ileśtam wolnego czasu... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: nieśmiało 19.06.05, 13:50 skrzydlate napisała: > Warszawa, dwa psy, dwa dzieci :) praca, hobby... i ileśtam wolnego czasu... :)) > ) Szczecin, jeden pies, dwie corki, jeden maz;-) praca tez, jakies tam hobby , a czasu wciaz za malo;-) przyjaciele na vistuli:) Kendus gdzie Twoja linka reklamujaca forum?:) w koncu ktos zaglada na pielesza;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 19.06.05, 21:34 slo-onko napisała: > skrzydlate napisała: > > > Warszawa, dwa psy, dwa dzieci :) praca, hobby... i ileśtam wolnego > czasu... :)) > > ) > > Szczecin, jeden pies, dwie corki, jeden maz;-) praca tez, jakies tam hobby , a > czasu wciaz za malo;-) przyjaciele na vistuli:) > > Kendus gdzie Twoja linka reklamujaca forum?:) > w koncu ktos zaglada na pielesza;-) tak myslalam nad tym ogonem, ale nie umie go sobie doprawic;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 19.06.05, 16:55 :))))) teraz hobby: czasem pisze wiersze, maluje obrazki i rysuje rysunki.. lubie pływac, wędrowac po górach i jestem bardzo towarzyska :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 19.06.05, 21:33 jak widze towarzystwo pieskowe, wszyscy posiadaja psiunki i ja tez, ale niema kota,choc czasem sie zastanawiam czy naprawde, bo w obecnej dobie mozna go dostac niemal od wszystkiego,gdzie trzeba cos zalatwic;)) pozatem czasem tez dysponuje,ale roznie go moge wykorzystac, ale byle gorzej nie bylo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: nieśmiało 20.06.05, 01:29 dwa psy,na decku gniazdo ptasie,nie wiem ile tam przychowku,jeszcze nie wylecialy ale cwierkaja bo sa stale glodne.Musze pilnowac psiakow aby sie do nich nie dobraly.Kocham ksiazki..ich zapach,zaszyc sie i czytac,czytac,czytac,...Atlanta USA...czasem Calgary...Witaj Skrzydlaty Motylku w Klubie! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 20.06.05, 18:19 tak, ja cytata byłam dopóki sie młode nie pokazały, teraz łowię chwile na ksiązki, a oczęta jakieś niebożątka słabe ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: nieśmiało 20.06.05, 20:06 Moje wlasne juz z gniazda wylecialo,wiec czasu wieczorem zdziebko wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 20.06.05, 22:02 mozna udzielic pomocy oczetom i sprawic okulary:)) i do poduszeczki jakas bajeczke dla doroslych poczytac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 20.06.05, 22:13 amnie odbiło i na kolejne studia sobie chce pojśc, teraz juz sie robi coraz wiecej czasu, ze sama nie wiem, co z nim zrobic, zobaczymy, czy cos wyjdzie z tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 21.06.05, 10:01 o skrzydlate! ciekawe... a co chcesz studiowac?? nowa dziedzine czy podwyzszyc dotychczasowe meriter? Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 21.06.05, 15:48 ja całe zycie spedzam na realizowniu swoich kolejnych marzen, te studia to wlasnie takie coś jest, cos zupelnie nowego, nie związanego z wykonywanym zarobkowo zajeciem, ale z moim hobby, ale nie powiem teraz :) pochwale sie kiedy juz bede studentką, pewnie najstarszą na wydziale ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 21.06.05, 17:20 bedziemy czekac w napieciu na wiesci, niech Ci sie poszczesc w dostaniu i w zakonczeniu pomyslnie:)) trzymam juz kciuki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: nieśmiało 23.06.05, 15:57 Trzymam kciuki..moje marzenie to pracowac w..ksiegarni wsrod ksiazek..w nstepnym wcieleniu je zrealizuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 24.06.05, 15:38 a ja dotad prowadziłam ksiegowośc różnym firmom - bo trzeba było dla kasy... a wolnych chwilach malowałam, rysowałam i pisałam wiersze, teraz juz chyba napewno .. ale za pięc lat będe magistrem jakiejśtamsztuki, bedę mogła uczyć dzieci plastyki, będę wystawiac sie w galeriach, sprzedawać ietedeitedeitede Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 24.06.05, 16:53 skrzydlate,piekne marzenia, oby wszystkie sie spelnily po koleii, trzymam mocno kciuki:-))zyczac powodzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 24.06.05, 22:40 zaczynam serio nowe zycie i jestem bardzo zadowolona, wiem, ze to bedzie jeden wielki sukces, trenowalam osiąganie go w dziedzinach, ktore mnie guzik obchodzily, ze zwyklej solidnosci zreszta, nie z pasji... wiec mysle ze teraz to juz polece jak rakieta Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 24.06.05, 22:44 tez tak mysle skrzydlata, tym bardziej ,ze to Twoje ulubione tematy co bedziesz czytac, wiec nie bedzie zakuwania na sile,same widomosci beda lgnely do "lepatynki" powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 25.06.05, 17:53 zasadniczo ja te wioadomości w duzej mierze juz mam, teraz tylko na papierze zostanie to uwiecznione :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 28.06.05, 20:04 a tam latwiutko, to wszystko niewazne .. bo mam teraz cos, co mnie uskrzydla, ja tak musze, jesli sie nie podochoce w jakis specjalny sposob do zycia czuje sie jak zombi od nowa kazdego dnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: nieśmiało 21.06.05, 10:42 to ja też się cieplutko pryzwitam :), też zaglądam tu od niedawna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 21.06.05, 10:46 witam baszi.... jakos ostanio sie przezedzily Twe odwiedzinki:)) milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: nieśmiało 22.06.05, 08:23 cześć kendo :) miałam troche wolnego, więc byłam z dala od komputera. musiałam nacieszyć się przestrzenią bo jak zaprzęgnę się do pracy to znowu lato minie zanim się zdążę nim nacieszyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 22.06.05, 09:06 a to prawda,gdy sie ma wolne chce sie czlek cieszyc nim na maxa, ja niedlugo na urlopik do Mamy pojade i nie bedzie mnie az dwa tygodnie,wroce 22 lipca:-)) moze wpade gdzies do kawiarenki i Was odwiedze;) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: nieśmiało 27.06.05, 09:36 witaj Mala, znowu mnie nie było... wolny weekend:) Odpowiedz Link Zgłoś
annabellee1 Re: nieśmiało 27.06.05, 08:54 A ja do Skrzydlate.. Czy ty na HS sie wybierasz? Bo ja mam tez lat co nieco ,tez psy i koty i drugi rok Hs za soba..wiec .. Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: nieśmiało 27.06.05, 16:49 Trzymam kciuczki za realizacje Waszych marzen Dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: nieśmiało 28.06.05, 17:38 A gdzie nasze marzycielskie skrzydlate odlecialo?? Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 28.06.05, 20:02 Skrzydlate lezy nieopodal Gdańska na leżaku schowane przed wiatrem na malenkim wylowionym miedzy krzaczkami kawalku naslonecznionego trawnika, lekuchno mu sie odbija po piwku, chłonie wakacje, marze i rysuje różnosci w wolnych chwilach, pozdrawiam wszystkich czytaczy i klikaczy z tego rozkosznego zakątka, macham przyjaźnie łapką i całusy śle!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 28.06.05, 20:11 ale relaxsik na maxa;)) dobrze sobie ma skrzydlate:-)) a co rysuje sobie skrzydlate?? w skandynawi wiejs chlodny zefirek i niema mowy o lezaczkowaniu:(( pozdrawiam cieplutko zyczac milego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 28.06.05, 20:35 narysowalam portrecik, pejzazyk, akcik mojej opalającej sie akurat gospodyni, cymesik wyszedl z tego ... oj, takie rozne robie, bawie sie okropnie i nalogowo, znecam sie nad lezakiem, juz to gdzies tu chyba pisalam, pastwie sie nad truskawkami z ogrodka, szalenstwo i sadyzm :) tu tez wieje chlodny jakis chyba zefirek, ale ja sie chowam miedzy krzaczkami i jest jak w solarium dokladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 28.06.05, 21:09 tak,sezon truskawkowy obfity,tu sie dopiero zaczal, mozna sie raczyc swiezutkimi co dzien.... to portrecik mowisz gospodyni namalowalas?? a co na to gospodyni zadowolona z dziela?? Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: nieśmiało 28.06.05, 22:36 Prac na miare Leonarda,wspanialych wakacji skrzydlaty elfie! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 29.06.05, 11:45 staram sie, jesli nie Leonardo to przynajmniej Vinci ;-), pracuje usilnie .. gospodynię moją obsmarowałam elegancko i ile sie da ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: nieśmiało 29.06.05, 16:37 Jak sie odwazysz to zamiesc..te szkice..tutaj..Milego opalania sie..Mala Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: nieśmiało 29.06.05, 20:14 ..czemu nie..zapytaj Kendusia jak to zrobic..buziaczki..Mala Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nieśmiało 29.06.05, 21:13 no cos mala ,na razie nie mozna na prywatnych forach zamieszczac zdejc jedynie na zwierzakach/ogrodach/kuchni ale w ogrodach by pasowalo zamiesci szkice;)) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 30.06.05, 12:42 Mala, tam na gorze jest napisane "poczta", czy Ty tam czasem klikasz? Chyba nie... kliknij i poczytaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: nieśmiało 01.07.05, 14:58 Ba, a ja wziąż niezadowolona........... z siebie ..... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: nieśmiało 01.07.05, 18:50 Oj skrzydlate...tak pieknie Ci kolorowe pedzle i kredki fruwaja po papierze,a ty marudzisz..tez bym tak chciala.Kiedys dziecku kolezanki narysowalam psa.Dziecko zmarszczylo brewki i mi powiedzialo:"Lepiej ciocia niech podpisze,ze to pies" Odpowiedz Link Zgłoś