Dodaj do ulubionych

jestem glodna...

IP: *.pozn.gazeta.pl 25.07.02, 15:19
pisze to tak na wszelki wypadek, gdyby ktos nie slyszal jak mi w brzuchu
burczy:) (osobiscie odnosze wrazenie ze slychac to w calej polsce:)
myslalam ze kogos to wzruszy i rzuci mi jakas kanapke, na zatkanie ryjka:)
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi uwaga rzucaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!!! 25.07.02, 15:22
      Z zoltym serkiem i pomidorami :))))

Gość portalu: hm napisał(a):

> pisze to tak na wszelki wypadek, gdyby ktos nie slyszal jak mi w brzuchu
      > burczy:) (osobiscie odnosze wrazenie ze slychac to w calej polsce:)
      > myslalam ze kogos to wzruszy i rzuci mi jakas kanapke, na zatkanie ryjka:)
    • onlyania Re: jestem glodna... 25.07.02, 15:23
      wszyscy poszli jesc pewnie i nikt nie slyszy....
      • Gość: hm Re: jestem glodna... IP: *.pozn.gazeta.pl 25.07.02, 15:32
        jasmina dzieki:) mniam mniam , only dawaj lape, no chyba mi nie odmowisz:)
        • onlyania Re: jestem glodna... 25.07.02, 15:35
          chcesz sie zadowolic lapa????
          moze i noge podac...:))))
    • kitek1 ale ta jasminka jest mila............... 25.07.02, 15:39
      sama wpieprza pomaranczowe wariacje,
      a hymence rzuca bulke ze srem:(
      • Gość: Aroska Re: ale ta jasminka jest mila............... IP: *.Korbank.PL 25.07.02, 15:42
        ...kurcze...ja też jestem głodna:(((((((((((((((
      • silverstone ale Ty jestes kitek!............... 25.07.02, 15:44
        Pomaranczowe wariacje to po pierwsze jakbys uwaznie czytal - jeszcze sie nie ugotowaly, a po drugie sa na DESER! Poza tym
        rzucilam jej swoj ulubiony zestawik !

kitek1 napisał:

> sama wpieprza pomaranczowe wariacje,
        > a hymence rzuca bulke ze srem:(
        • Gość: iwusia ziemniaczki....... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 25.07.02, 15:49
          z kotlecikiem i wieeeeeelkie piwo......panterko dla Ciebie:))))))
          • johnny_scandal Re: ziemniaczki....... 25.07.02, 16:12
            niestety juz po lunchu - hmm, to moze jakis posilek wieczorny? w klimacie
            poludniowej italii, smaczny do tego burgund lub inny elkowentny trunek ? i
            tiramisu na deserek ?
            • Gość: iwusia Re: ziemniaczki....... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 25.07.02, 16:15
              mmmmmm tiramisu.......to i ja bym zjadła......mniam:) paluszki lizać:)
              • johnny_scandal Re: ziemniaczki....... 25.07.02, 16:19
                carramba :)
                • Gość: iwusia Re: ziemniaczki....... IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 25.07.02, 16:30
                  aaa bellisimo:)
                  • tom_voivod Re: ziemniaczki....... 25.07.02, 16:34
                    I tak swojski chlebek ze smalczykiem jest debest!
                    Plus pyffko.

... chyba się wcześniej urwę z pracy i lecę do "Chłopskiego Jadła"!
                    • johnny_scandal Re: ziemniaczki....... 25.07.02, 16:37
                      oui.. polnishe tluste fettyczne food bywa tesz good :E

ale.. chodzilo o nutke.. nutke .. eh :)
                      • Gość: hm Re: ziemniaczki....... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 25.07.02, 17:24
                        mniam mniam ale sie objadlam i opilam:)))))) dzieki kochani hmmm a to winooo:)))
                        • tom_voivod Re: ziemniaczki....... 25.07.02, 17:33
                          A winko, Pantereczko, było "krwawe" czy "śnieżne"?
                          A może "majtkowe"? :)) (bo ja osobiście to uwielbiam różowe - jest takie
                          fajne, się nazywa White Zinfandel, trochę cienkusz i do tego tylko 1/2-
                          wytrawne, ale miło się sączy z ukochaną...)
                          • czarna_pantera2 Re: ziemniaczki....... 25.07.02, 17:42
                            hmmm smaka mi zrobiles lotrze!!! polewaj!:) tylko nie lej po palcach bo jeszcze
                            bedzie trzeba zlizywac hihihi:)
                            • tom_voivod Re: ziemniaczki....... 25.07.02, 17:50
                              Ze zlizywaniem to precz na Erotikę!
                              :))

Wiesz przecież, czym to się skończy!
                              • czarna_pantera2 Re: ziemniaczki....... 25.07.02, 18:07
                                hahaha juz jestem grzeczna:) teraz ide do kuchni poudawac ze gotuje:) cmok
                                • tom_voivod Re: ziemniaczki....... 26.07.02, 09:20
                                  Jak wyszło wczorajsze udawanie?
                                  Posmakowałaś przyrządzonych własnymi ręcami specjałów???
                                  Mnie wczoraj po południu rodzice zmusili do pizzy - ojojoj! Odchorowało się w
                                  nocy! (bo mam zasadę, że jem tylko w pracy i nie później niż o 15.00 - wtedy i
                                  sylwetka akceptowalna :) i brzusio nie boli wieczorem!)

Smacznego na cały dzień!!!!
                                  Buziaki
                                  TV
                                  • Gość: hm Re: ziemniaczki....... IP: *.pozn.gazeta.pl 26.07.02, 09:45
                                    to cos co wyszlo spod moich rak to leczo hmmm (obiad na 3 dni:) hihi raz a
                                    dobrze i ze tak powiem nieskromnie da sie zjesc hahahaha:) otworz dziubek dam
                                    sprobowac:)
                                    • stonka_ziemniaczana Re: ziemniaczki....... 26.07.02, 10:01
                                      tylko poproszę bez ziemniaczków zjeść to leczo.
                                      Trzy dni oszczędności ziemniaków dobrze zrobi stonkom ziemniaczanym takim jak
                                      ja. Przez trzy dni będe jadła podwójne placki ziemniaczane.
                                      • czarna_pantera2 Re: ziemniaczki....... 26.07.02, 10:07
                                        :) hihihi widze ze tez idziesz na hurt, moze wpadne na placuszka, bardzo lubie
                                        mnia mniam:)
                                        • onlyania Re: ziemniaczki....... 26.07.02, 10:12
                                          myślałam że skorzystam z okazji i sama zjem wszystkie ziemniaczki których ty
                                          nie zjesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka