Dodaj do ulubionych

Kitusiu kochany...

26.07.02, 23:46
dziekuję bardzo za aż trzy małe wiruski w dniu imienin:))
Ty to wiesz jak uszczęśliwić kobietkę:))
Obserwuj wątek
    • kitek1 Lenoczko Mila.........to nie ja 27.07.02, 07:46
      jak gazetka uszczesliwila nas nowym forum,
      do mnie rowniez zaczela przychodzic masa mailowego ciulstwa,
      m.in. od Ciebie,
      nie warto narazie korzystac z poczty gazetki, dopoki tego NOSPAMA nie
      uporzadkuja:)
      • Gość: mario2 Re: Lenoczko Mila.........to nie ja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 09:10
        Zdradze Wam tajemnice, ze nie tylko Wy jestescie uszczesliwieni. Ja sie tutaj
        ciesze widzac poczte od dawno zapomnianych przyjaciol, a tu sie okazuje, ze
        system antywirusowy alarm podnosi. Wlasnie sie zastanawialem, czy nicki takie
        jak Yess, Jasmina, Motor, Men, Kitek same w sobie nie sa wirusami :o)
        • Gość: men_ pitolicie w kółko o tych wirusach, a co to jest ?? IP: 212.75.107.* 27.07.02, 09:21
          Ja mam przekierowanie na o2 i żadne wiruski nie docierają, tylko normalna
          poczta, O !
      • Gość: men_ Kitek, do cholery ! Zaraziłeś Lenoczkę ????:) IP: 212.75.107.* 27.07.02, 09:19
        Jak mogłeś, nie stosujecie żadnych zabezpieczeń antywirusowych, hę ?:)
        • kitek1 ales, Ty meniku ciemniaczek.................. 27.07.02, 09:28
          przeciez to nie my wysylamy,
          tylko jakis ciulik wchodzi na nasze konta,
          i to badziejstwo wysyla:)
          • Gość: men_ Kitek, nie ściemniaj, tylko gadaj, dlaczego IP: 212.75.107.* 27.07.02, 09:31
            Lenoczkę zaraziłeś, hę ?:)

p.s.: wiem, ale do mnie docierają różne neile z przekierowania gazetki i
            żadnego, nawet malutkiego wiruska, buuuuuu:((
            • kitek1 Re: Kitek, nie ściemniaj, tylko gadaj, dlaczego 27.07.02, 09:33
              dobra to swoja poczte przekieruje na twoja,
              i zobaczysz co bedziesz dostawal,
              ostatnio mialem pozdrowienia z wakacji od weroniki,
              ktore spedza nago i z kuzynem:(
              • Gość: men_ Re: Kitek, a fotkę Weronika też Ci wysłała, IP: 212.75.107.* 27.07.02, 10:43
                z tego opalania ?:)
                • kitek1 prosila, zeby jej podal Twoj adres:) 27.07.02, 11:13
                  weronika.polish-lolita.com
                  • Gość: men_ Rozumiem, że wybierasz się do wawy w najbliższym IP: 212.75.107.* 27.07.02, 13:18
                    czasie z tą Weroniką, hę ?:)
                    • Gość: oona Re: Rozumiem, że wybierasz się do wawy w najbliżs IP: 212.75.107.* 27.07.02, 14:10
                      Kitek,pliss,wybierz sie do wawy,bo
                      niedługo bedziesz jedynym forumowiczem,
                      ktorego nie znam osobiscie:((
                      • kitek1 pol roku, ci stwarzalem roznego rodzaju okazje.... 27.07.02, 18:17
                        olalas wszystkie totalnie,
                        to ja mam teraz na jedno zawolanie leciec:)
                        • Gość: oona Re: pol roku, ci stwarzalem roznego rodzaju okazj IP: *.dialup.supermedia.pl 27.07.02, 21:38
                          no!:)
                          • kitek1 to no:)..............jest takie menikowate 27.07.02, 22:19
                            ze coraz bardziej prawdopodobna staje sie wersja,
                            ze menik uneczke.........:(((((((((((((
                            • Gość: oona Re: to no:)..............jest takie menikowate IP: *.dialup.supermedia.pl 27.07.02, 22:32
                              ze oon to ja????:)
                              • kitek1 Re: to no:)..............jest takie menikowate 27.07.02, 22:37
                                no wlasnie,
                                oona nigdy tak no!:) nie pisala:)
                                • Gość: oona Re: to no:)..............jest takie menikowate IP: *.dialup.supermedia.pl 27.07.02, 22:43
                                  samo prezesowstwo M+M2 mnie widziało....wiec chyba istnieje???
                                  Randia mnie całowała w usta,Leziox dotykał w ramie ,Czort
                                  objeżdżał za odmowe wypicia wścieklaka itd,
                                  troche dowodów juz sie uzbierało:)
                                  • kitek1 bardzo wirtualne te dowody.......... 27.07.02, 22:49
                                    jak dla mnie, meniku:)
                                    • Gość: oona Re: bardzo wirtualne te dowody.......... IP: *.dialup.supermedia.pl 27.07.02, 22:53
                                      hę?:)

nie wierzysz rowniez w istnienie wymienionych osób???
                                      a ja wnp.czoraj byłam na imprezie z Twoim ulubionym storczykiem
                                      i Twoją nieulubioną Samantą....:)
                                      • kitek1 Re: bardzo wirtualne te dowody.......... 27.07.02, 22:55
                                        a wlasnie ze ja samantke tez lubie,
                                        bo zlego slowa na mnie na mazurach nie powiedziala,
                                        a mogla:)
                                        • Gość: oona Re: bardzo wirtualne te dowody.......... IP: *.dialup.supermedia.pl 27.07.02, 22:58
                                          no i laska z niej,ze fiuuuuuu fiu:)
                                          • kitek1 Re: bardzo wirtualne te dowody.......... 27.07.02, 23:02
                                            oj ty fiuuuuuuutku meniku:)
                                            • Gość: oona Re: bardzo wirtualne te dowody.......... IP: *.dialup.supermedia.pl 27.07.02, 23:04
                                              nie pitol Kitkowaty, kurna, ja to ja, O!:)))
                                              • kitek1 a swistaki te sreberka zawijaja........ 27.07.02, 23:07
                                                ale swoja droga,
                                                ciekawe co uneczka porabia:)
                                                • Gość: oona Re: a swistaki te sreberka zawijaja........ IP: *.dialup.supermedia.pl 27.07.02, 23:11
                                                  zaraz do siebie zadzwonie i zapytam co porabiam:)
                                                  • kitek1 Re: a swistaki te sreberka zawijaja........ 27.07.02, 23:16
                                                    jak pamietasz jeszcze moj numerek,
                                                    to mozesz do mnie,
                                                    zeby to dziwnie nie wygladalo:)
                                                  • oona Re: a swistaki te sreberka zawijaja........ 27.07.02, 23:25
                                                    a odszczekasz na forum,ze jestem wytworem wyobrazni mena?:)
                                                  • kitek1 Re: a swistaki te sreberka zawijaja........ 27.07.02, 23:30
                                                    jak zadzwonisz,
                                                    i nie bedziesz jego glosem gadac,
                                                    to odszczekam:)
                                                  • Gość: oona Re: a swistaki te sreberka zawijaja........ IP: *.dialup.supermedia.pl 27.07.02, 23:31
                                                    ok:))
                                                  • men_ No to Kituś zaczynaj 27.07.02, 23:35
                                                    ujadać, ups.: szczekać :)))
            • lena8 Re: Kitek, nie ściemniaj, tylko gadaj, dlaczego 27.07.02, 09:34
              hę,hę, hę Menik:))
    • lena8 o i znowu 27.07.02, 09:32
      kolejnego dzisiaj dostałam wirusa Kitusia:))
      • kitek1 o i znowu mam kaca............... 27.07.02, 09:53
        jak tam po imieninkach,
        lenoczko:)))
        • lena8 Re: o i znowu mam kaca............... 27.07.02, 10:07
          dokładnie tak jak w Twoim temacie:)
          aż trzy były Anie, świętowanie zaczełyśmy już w czwartek, wczoraj to były takie
          poprawiny czyli leczenie kaca napojami wyskokowymi:) właśnie odbieram kartki
          imieninowe internetowe, już nie wysyła się normalnych kartek:((

• kitek1 jak ludzie przestali pisac na kopertach....... 27.07.02, 10:19
            adres nadawcy,
            to co sie dziwisz:)
            • lena8 Re: jak ludzie przestali pisac na kopertach...... 27.07.02, 10:26
              :))) masz rację, ale pewnie przestali żeby było bardziej tajemniczo:))
              • kitek1 no to niech sie potem nie dziwia............. 27.07.02, 10:28
                ze do nich kartki pocztowe, nie docieraja:)
                • lena8 Re: no to niech sie potem nie dziwia............. 27.07.02, 10:32
                  zawsze jest jednak ryzyko, ze oprócz kartki dostaną przesyłkę niespodziankę z
                  wąglikiem w środku:)
                  • kitek1 nie rob ze mnie bin ladenka........... 27.07.02, 11:14
                    :)))
    • onlyania Re: Dostalam z microsoftu wiadomosc..... 27.07.02, 19:01
      o tytule "przetestowana w wi".....z zalacznikami....
      a zalaczniki kurde takie same jak zalaczniki w innej podejrznej
      poczcie..........
      to to juz jest ciekawe......a dodatkowo zadnego tekstu.....
      • phi_ Re: Dostalam z microsoftu wiadomosc..... 28.07.02, 02:52
        onlyania napisała:

> o tytule "przetestowana w wi".....z zalacznikami....
        > a zalaczniki kurde takie same jak zalaczniki w innej podejrznej
        > poczcie..........
        > to to juz jest ciekawe......a dodatkowo zadnego tekstu.....

Only, odeślij im poste restante!

[żartuję!]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka