drzejms-buond Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 10:54 jeśli zamiast randki w ciemni , to już się cieszę.. będzie rozmawiać z parami? ciekawe czy będą geje i kaczyńskie....? czylim,że program prorodzinny elpeerowski? a moze ona praktyki w ten sposób sobie załatwiła na studiach? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 10:55 randkę obejrzałam nawet ze 3 razy ze względu na Konnia:D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 11:30 konnio z kammelem..dobrana para... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 11:43 już widzę pary takie jak : Cezary Pazura z Weroniką, Warchulska z Sadowskim, Ostałowska ze Zduniakiem...jakie są jeszzce pary? :D DOBRANE :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 11:58 myślałam, że mówimy o małżeństwach :) chociaz co do nich, to pewności mieć nie można ... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 12:14 no jakżesz!! najbardziej dobraną parą dziesiątej rzeczpospolitej jest przeca kamizela z luckiem!! a no i kaśniewscy, oczywiście ( baaaardzo wzorowa rodzina, chociaz ostatnio coś jolcia do cimosza stuka....) a potem pójdzie romcio gie z żoną, której załatwił studia..i dziećmi sąsiada... dalej proponowałbym ojca bezdzietnego(oficjalnie) dyrektora, z maryją i księdza mońsjniore z kolegą z plebanii Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 12:18 drzejms-buond napisał: > i księdza mońsjniore z kolegą z plebanii we biurze myslą już, ze ze mnie skończona debilka, co rży do monitora:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 12:22 proponuję Simone z wielkim cycem oraz Perepeczko Marka, to jest dopiero dobrana para Odpowiedz Link Zgłoś
mon_ja Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 13:51 A czytaliście niżej, na temat Dominiki Ostałowskiej i jej kryzysie w małżeństwie? Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 13:57 może miał dość cf=hrząkania i wygryzionyj wary, może go ta filuterna fryza odstraszyła albo worek stajl, chu nołs... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 15:58 halo?! ja nic nie wiem? ja jej największa fanka, oł noł...a co się stało? Huberty nie wytrzymały presji :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 16:16 humprey_bogart napisała: humprey ty to skaczesz po tym necie jak nie przymierzająć AGENT HYMREY DYMTEY? w chorwacji się było taaaaaaaaaaaa? lodóweczka za mała? taaaaaaaaaa? Odpowiedz Link Zgłoś