Dodaj do ulubionych

K.Cichopek i JEJ nowy program

30.06.05, 10:39
m-jak-milosc.blog.pl
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 10:54
      jeśli zamiast randki w ciemni , to już się cieszę..
      będzie rozmawiać z parami?
      ciekawe czy będą geje i kaczyńskie....?

czylim,że program prorodzinny elpeerowski? a moze ona praktyki w ten sposób
      sobie załatwiła na studiach?
      • invicta1 Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 10:55
        randkę obejrzałam nawet ze 3 razy ze względu na Konnia:D
        • drzejms-buond Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 11:30
          konnio z kammelem..dobrana para...
          • aga_ata Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 11:43
            już widzę pary takie jak : Cezary Pazura z Weroniką, Warchulska z Sadowskim,
            Ostałowska ze Zduniakiem...jakie są jeszzce pary? :D DOBRANE :))))))
            • invicta1 Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 11:45
              bracia kaczki
              • aga_ata Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 11:58
                myślałam, że mówimy o małżeństwach :) chociaz co do nich, to pewności mieć nie
                można ...
                • drzejms-buond Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 12:14
                  no jakżesz!! najbardziej dobraną parą dziesiątej rzeczpospolitej jest przeca
                  kamizela z luckiem!!
                  a no i kaśniewscy, oczywiście ( baaaardzo wzorowa rodzina, chociaz ostatnio coś
                  jolcia do cimosza stuka....)
                  a potem pójdzie
                  romcio gie z żoną, której załatwił studia..i dziećmi sąsiada...
                  dalej proponowałbym
                  ojca bezdzietnego(oficjalnie) dyrektora, z maryją
                  i księdza mońsjniore z kolegą z plebanii
                  • invicta1 Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 12:18
                    drzejms-buond napisał:

> i księdza mońsjniore z kolegą z plebanii
                    we biurze myslą już, ze ze mnie skończona debilka, co rży do monitora:))))
                    • humprey_bogart Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 12:22
                      proponuję Simone z wielkim cycem oraz Perepeczko Marka, to jest dopiero dobrana
                      para
                      • mon_ja Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 13:51
                        A czytaliście niżej, na temat Dominiki Ostałowskiej i jej kryzysie w małżeństwie?
                        • humprey_bogart Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 13:57
                          może miał dość cf=hrząkania i wygryzionyj wary, może go ta filuterna fryza
                          odstraszyła albo worek stajl, chu nołs...
                          • aga_ata Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 15:58
                            halo?! ja nic nie wiem? ja jej największa fanka, oł noł...a co się stało?
                            Huberty nie wytrzymały presji :) ?
                          • drzejms-buond Re: K.Cichopek i JEJ nowy program 30.06.05, 16:16
                            humprey_bogart napisała:

humprey ty to skaczesz po tym necie jak nie przymierzająć AGENT
                            HYMREY DYMTEY?
                            w chorwacji się było taaaaaaaaaaaa? lodóweczka za mała? taaaaaaaaaa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka