Dodaj do ulubionych

AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc!

05.08.02, 01:33
AK byla, jak Solidarnosc, organizacja zbrodnicza, bo oklamywala miliony
Polakow. Gora AK i "S" miala geby pelne frazesow o "lepszej i niepodleglej
Polsce", a chodzilo im o oddanie Polski pod kontrole kapitalu amerykansko-
anglosaskiego i zydowskiego. Zreszta w SS i Gestapo tez bylo pelno ludzi
ideowych, tak samo jak w Czeka, NKVD i KGB! Dzierzynski, Himmler - to byli
przeciez typowi ideowcy, oni tego nie robili dla pieniedzy! Moj wujek tez
zginal w tym powstaniu! Uwazam, ze go zamordowalo dowodztwo AK, wysylajac go
marnie uzbrojonego i slabo wyszkolonego na pewna smierc! Czy fakt, ze ktos
byl robil cos dla idei, automatycznie robi z niego bohatera? Inkwizytorzy, na
przyklad, byli w wiekszosci ludzmi ideowymi!
Najgorsze jest to, ze ci mlodzi Polacy szli na pewna smierc, myslac ze walcza
o tzw. wolna Polske, gdy tymczasem byli pionkami w rozgrywce o wladze!
Walczyli nie o Polske, ale o posadki dla Andersa i pozostalych squrvieli z
tzw. "rzadu londynskiego". Byli oglupieni przez propagande, podobnie jak
miliony czlonkow Solidarnosci w latach 1980, ktorzy mysleli, tak jak ja, ze
walcza o lepsza Polske, a walczyli o bezrobocie dla siebie i o oddanie Polski
obcemu kapitalowi i zydom...
Kagan

Obserwuj wątek
    • Gość: leziox Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! IP: *.dialo.tiscali.de 05.08.02, 01:34
      Kurwa,Kagan,a ty jeszcze nie poszedłeś z najebanymi w trupa koala spać?Co mnie
      twoja AK obchodzi?Na drzewo chłopie.
      • kagan_z_australii Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 05.08.02, 01:38
        Na nic innego cie nie stac tylko na atak ad personam? Pewnie jestes
        niedouczonym katolem. Jakie to typowe dla was wszystkich!

Kagan
        • crimen Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 05.08.02, 01:43
          Kagan, użyj raz w życiu swojego łba zgodnie z przeznaczeniem i spróbuj
          pomyśleć.Może ci się spodoba.
        • Gość: leziox Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! IP: *.dialo.tiscali.de 05.08.02, 01:44
          Jestem nie tylko niedouczonym katolem,ale także pojebanym chujem,nie lubiącym
          typowego pierdolenia o niczym szczurów z Australii,u których takowe to
          pierdolenie jest właśnie tak typowe.
          • kagan_z_australii Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 05.08.02, 01:47
            Pewnie jestes tez pedalem. Zal mi cie zboczku!
            • Gość: leziox Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! IP: *.dialo.tiscali.de 05.08.02, 01:51
              Nic innego pod ręką nie masz,prymitywku,jak tylko twoje wyświechtane i znane
              już na wszystkich forach frazesy o pedałach,oraz półinteligentach,z którymi
              zmuszony jesteś obcować,różowy prosiaczku.Weź się lepiej za zaspokajanie
              futrzaków,bo jutro znowu niezaspokojona przez ciebie kangurzyca pokaże swoje
              niezadowolenie i cię zboksuje jak śmiecia.
              • kagan_z_australii Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 05.08.02, 01:54
                Nie unos sie zboczku. Twoj nick leziox jest typowo pedalski. Ja mysle i zmuszam
                do myslenia innych, a to wlasnie ty tutaj pieprzysz o niczym jak polglowek.
                • crimen Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 05.08.02, 01:58
                  Gdybyś myślał, to rozumiałbyś własne teksty pisane i nie umieszczał takich
                  bzdur na forum.Twoje teksty mogą zainteresować jedynie psychiatrów.
                • Gość: leziox Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! IP: *.dialo.tiscali.de 05.08.02, 02:00
                  Ty akurat,ze swoim półmózgiem,pracującym na 1/4 gwizdka nie jesteś w stanie
                  zmusić kogokolwiek do czegokolwiek,co najwyżej do bezgłośnego śmiechu po
                  przeczytaniu twoich wypocin.Fakt,że nikt cię już nie chce czytać,zmusił cię
                  pewnie do emigracji na forum towarzyskie.Ale tu,bęcwale,nie znajdziesz pożywki
                  dla swoich durnowatych,zabarwionych impotencją intelektualną tekstów.
                  Po prostu każdy cię olewa.Ja też nie zamierzam z tobą więcej dyskutować,kładę
                  na ciebie laskę i niech cię aborygeni dymają we wszystkie otwory,pacanie.
                  • kagan_z_australii Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 05.08.02, 02:14
                    Jak nie macie kontrargumentow to omijajcie moje posty zamiast sie
                    kompromitowac
                    atakujac mnie ad personam co tylko dowodzi
                    waszego chamstwa, braku wiedzy i
                    niskiej inteligencji!
                    Kagan
                    • crimen Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 05.08.02, 02:19
                      Słuchaj dupku, aby usłyszeć argumenty, najpierw sam je wysuń.Wpierdalasz się
                      tam gdzie nikt cie nie potrzebuje.Tkwisz tu jak pryszcz na dupie.Wpadnij do
                      jakiegoś przedszkola z prelekcją.Tam trafisz na swój poziom.A stąd wypad,
                      pustaku.
                      • kagan_z_australii Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 05.08.02, 02:32
                        To ty sie wpierdalasz w mopj watek nieproszony. Jak nie masz nic do powiedzenia
                        to idz pogadaj sobie na watek "O dymaniu w mroku" . Ten watek powinien nazywac
                        sie " Rozmowa debilow w mroku". zrobiles koles blad atakujac Kagana. Teraz ja
                        ci dopiero zycie umile.

Co powiesz na to?

Rucha się Crimen z Lezioxem i ten co jest walony w dupe czyli Crimen co chwila
                        przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Leziox do niego: PRZESTAŃ BO MI ZĘBY
                        WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Crimen znów zaczyna rytmicznie odchylać
                        głowe do tyłu, więc Leziox po raz drugi zwraca mu uwage: NO PRZESTAŃ BO MI TO
                        PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze raz.Więc Leziox
                        pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na to Crimen:
                        STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK ROZEPNIJ.

To jest na twiom poziomie. Tu nie musisz myslec. Po prostu zamykasz oczy i
                        marzysz.

Jestes teraz zadowolony dupku?

KAGAN

• szarywilk Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 05.08.02, 13:50
      A ty matołku to w co właściwie wierzysz?:)Jaka więc siła polityczna była dla
      Ciebie najlepsza? I co powinni byli wtedy młodzi ludzie robić?
      A historię to Ci chyba wujek z gestapo pisał:)
      Tak się rozgrzałeś tymi politycznymi i rasistowskimi obelgami...hmmm..jak
      chcesz się bardziej rozgrzać to przebiegnij się na górę kościuszki i zadepcz
      własnymi stopami tego litewskiego sprzedawczyka, co to tysiące słabo
      uzbrojonych chłopów na armaty słał...a jak Ci mało to proponuję kup sobie
      popiersie np. Piłsudskiego i zbij je o ziemie da Ci to niezwyklą satysfakcję że
      mogłeś sobie przypieprzyć gościowui co to dziesiątki tysięcy ludzi na biedne
      hordy rosjan słał:))) A na koniec pocałuj psa pod ogon i zagryź obwarzankiem:)
      To takie powiedzenie tych wrednych kawalerzystów z pomorza z 1939 r. co to nie
      chcieli przpuścic biednych niemców do prus królewskich:))))
      • kagan_z_australii Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 07.08.02, 03:34
        A Powstanie Warszawskie to byla najwieksza zbrodnia na
        narodzie Polskim! Aby squrviel Anders mogl wjechac na
        bialym koniu do Warszawy, poslano na pewna smierc kwiat
        polskiej mlodziezy i znisczono stolice Polski, lacznie
        z bezcennymi zabytkami. Za to cala AK powinna byc, jak
        Gestapo, uznana za organizacje przestepcza!

• onlyania Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 07.08.02, 07:50
          biedny kagan, kwiat polskiej mlodziezy...
          tak sie wzruszyl zniszczeniem polski przez polskie organizacje zbrodnicza typu
          Ak ze az na eukaliptusy wyemigrowal.....
          kogo ci w sumie zal????
          chyba samego siebie....nie moze se miejsca znalesc w kraju eukaliptusow ze az
          wytlumaczyl sobie ze to wszystko przez AK, papieza, i jeszcze jakies inne....
          no bo watpie ze do emigracji zachecila cie przyroda australii.....choc w koncu
          jest to mozliwe.....
          mysl, mysl dalej......moze proch wymyslisz......
          • Gość: samanta Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 08:09
            Przestan Only ,to klon Kagana.ktos chce mu swinie podlozyc.Faceta "kochaja" jak
            cholera za jego poglady;)))
            • onlyania Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 07.08.02, 08:19
              w takim razie to bylo do klona kagana.....poglady pogladami, ale ten ktos chyba
              czytal historie do gory nogami albo z elementarza dla misiow koala.....
              :)))
              • kitek1 brawo only............... 07.08.02, 08:21
                podoba mi sie to co gadasz,
                i ze po raz kolejny zwracasz uwage samantce,
                zeby sie nie wymadrzala:)))
                • onlyania Re: brawo only............... 07.08.02, 08:24
                  kitek, to zrob mnie na czerwono......bo az sie zarumienilam......:)))
                  • kitek1 Re: brawo only............... 07.08.02, 08:27
                    dobrze ze nie zabraklo Ci obiektywizmu,
                    przy Twoich preferencjach politycznych:)
                    • onlyania Re: brawo only............... 07.08.02, 08:29
                      preferencje polityczne......?????
                      zrob mnie teraz na zielono, az tak bardzo znam sie na polityce....:)))
                      • kitek1 i o to chodzilo...... 07.08.02, 08:33
                        bo nie mam uprawnien,
                        zeby robic kogos na czerwono:)
                        • onlyania Re: i o to chodzilo...... 07.08.02, 08:35
                          nie ufaj kitkowi
                          zrob sie sam!!!
    • Gość: Drwal Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 08:36
      do ktos tam z australii
      czyli mamy do czynienia z komuchem ?
      nie wiem czy interesujesz sie historia ale chyba nie dociera do ciebie to co
      czytasz powstanie nie mialo szans fakt wiekszosc o tym wiedziala ale
      -trzeba bylo pokazac debilom na zachodzie ze polska nadal istnieje i sa Polacy
      w Polsce aby nie zezwolili na zrobienie z nas kolejnej sowieckiej republiki
      - ludzie woleli zginac walczac nic dac sie zatluc jak zydzi w gettcie przeciez
      bylo rozporzadzenie o wywozce kilkusettysiecy mezczyzn na roboty okopy i co
      myslisz ze wrociliby mila to byc kolonia wiekszosc by zakatrupiono
      -nie chce mi sie dalej pisac jak widze pierdolenie i porownywanie ak do
      solidarnosci troche czasy nie te inna sytuacja zapominasz ilu ludzi ak
      ratowalo tylko polityka cie interesuje
      szarywilk z kosciuszka takze przesadziles mam cicha nadzieje ze specjalnie
      przejaskrawiles ale nie wiem
      dno
      • motor Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 07.08.02, 09:26
        Ale ty kagan jesteś popierdoleńcem- ani odrobiny szacunku - takich jak ty
        kondomie winno się kastrować i wpierdalać w worku do jeziora
        • Gość: crimen Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 09:35
          Motor, daj spokój.To zboczeniec, który podnieca się, gdy dostaje joby.
    • Gość: Ronja Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! IP: 212.244.252.* 07.08.02, 09:17
      A moze by się tak po prostu zamknąć i nie maglować o tych, co ginęli w imię
      ideałów?
      • Gość: crimen Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 07.08.02, 09:22
        Masz rację Ronju.Ciekawe, że sensu Powstania nie kwestionują sami Powstańcy, a
        robią to tylko niedouczone matoły z Australii.
        • Gość: samanta Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 09:24
          nie obrazaj mieszkancow Australii Cuks ,ten dupek zna tylko ja z TV:)
          • ronja Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 07.08.02, 09:29
            Ale fakt, nie chodzi tu o mieszkańców Australii Samanto. Chodzi o uszanowaniu
            ludzkiej śmierci...
            Byłam 1 sierpnia na Powązkach, widziałąm tylu starszych ludzi z biało-
            czerownymi opaskami na rękach, poryczałam się. Niech autor wątku pójdzie i im
            powie to co nam...
            • motor Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 07.08.02, 09:33
              Szkoda słó to śmieć
            • kitek1 warszawskie dzieci pojdziemy w bój............... 07.08.02, 09:35
              brawo ronja:)))
              • Gość: Drwal dyskusja czy pyskowka? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 09:53
                widze ze argumenty sie koncza:)
                zauwazmy ze duza czesc tych weteranow uczestniczyla w jakis stopniu ale
                bohaterowie zgineli zostali ci co byli na tylach malo na 1 linii
                • ronja Re: dyskusja czy pyskowka? 07.08.02, 10:03
                  Albo mieli szczęscie...
                  • Gość: Drwal Re: dyskusja czy pyskowka? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 10:07
                    oczywiscie nie neguje ale wiekszosc :) zbaczamy z tematu sorki ze zaczolem ale
                    musialem napisac co mi lezalo
                • szarywilk Re: dyskusja czy pyskowka? 07.08.02, 11:36
                  jest takie mądre zdanie: Historia jest choćby przez to kłamstwem, że pisali ją
                  Ci co przeżyli...no koment
                  Fakt jest niezaprzeczalny ,że na mocny pluton Wermachtu 50 chłopa w pełnym
                  rynsztunku, rzucało się mniej więcej podobna liczba, gdzie jakies badziewne
                  uzbrojenie miało kilku, kilkunastu...ale co było robić?:(
                  Ale Drwalu do Ciebie teraz , jasne że przejaskrawiam co do Kościuszki, chodziło
                  tylko o efekt, nawet nie sądziłem że komuś przyjdzie coś innego do głowy:)))),
                  aczkolwiek pisali kiedyś o nim Kostiuszko, z litewska...ale to byli pewnie Ci
                  co to musieli wyemigrować do Australii przez AK i Solidarność i potem mieli
                  pragnienie poużywać sobie na polskim forum:(((((
    • enancjo Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 07.08.02, 12:07
      ... Kagan .. musiales chyba zarobic w torbe od
      jakiegos kangura i spedziwszy czesc zycia w formie
      zatorbionej .. nauczyles sie byc lontem .. tfu
      kaganem .. cio takim knypkiem ledwo wystaje z wosku
      i az sie pali by zaplonac ... wspolczuje ze masz
      takiego malego knypka .. ale to sie da leczyc .. zapytaj
      specjalisty ..

... taaaaa ... a historia w Twoim wydaniu ... to juz chyba
      Mieszko mial w dupie zyjacych slowian .. gdyz chodzilo
      mu jedynie o korone i posadki ....
      ... a AK to byla sekta pelna baranow ktorzy wierzyli
      swojemu guru i jak ten powiedzial "se-puku" to miedzy
      innym ktos z Twojej i mojej rodziny i innych .. rodziny ..
      polecial sobie to ochoczo zrobic .. i robil to przez 63
      dni ..
      ... a Solidarnosc
    • tomek159 Re: AK oglupiala Polakow jak Solidarnosc! 07.08.02, 14:45
      Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.Tobie nawet przez myśl by nnie przeszło
      ryzykować własnym życiem za Polskę.Pewnie teraz boisz sie zadzwonić po policję
      gdy bandziory kopią staruszkę a jak słyszysz hymn to pewnie myślisz,ze to
      kolejny kawałek disco-polo a'la Polsat.Jak poczytasz trochę o historii to wróć
      na to forum
    • men_ Czyżby nowy K.ubek na forum towarzyskie 07.08.02, 14:49
      zawitał ?
      • kitek1 a moze to ten, naukowiec z uniwersytetu opolskiego 07.08.02, 15:00
        ktory wybadal, ze w oswiecimiu ludzi nie gazowali,
        • szarywilk Re: a moze to ten, naukowiec z uniwersytetu opols 07.08.02, 15:08
          a gazowali?:)))))))
          przeciez to niewinne odkażanie, ...niech ich szlag!!!!!!
        • men_ E tam, bnardziej stawiam na cos w pokroju tej 07.08.02, 15:11
          babinki, co nie ma czasu przylecieć do kraju z Wielkiej brytanii (tej
          pobierającej emeryturę specjalną) !
          • szarywilk Re: E tam, bnardziej stawiam na cos w pokroju tej 07.08.02, 15:22
            a wiesz że pirwsze co pomyslałem to to że on to pewnie z tych co po 1989
            szybciorem musieli spływac, albo co przez 40 lat w więzieniach tłukli
            zbrodniarzy z AK czy też innej siły politycznej, obcej komuchom:(
            • men_ Domyślam się, przecież ten gnój (szambo) 07.08.02, 15:32
              czuć na kilometr w tych postach !
              • kitek1 Re: Domyślam się, przecież ten gnój (szambo) 07.08.02, 16:56
                masz racje:)
                • kagan_z_australii Re: Domyślam się, przecież ten gnój (szambo) 08.08.02, 00:14
                  Ja przynajmniej mam odwage sie przyznac, ze zmarowalem
                  kilka lat w "S" (w Polsce i na emigracji), dopoki sie
                  nie zorientowalem, o co naprawde chodzilo gorze "S" (tzw.
                  wewnetrznemu zwiazkowi, uzywajac terminologii Orwella)...
                  Dowodztwo AK wraz z tzw. rzadem londynskim uzywali
                  powstancow jako pionki, poslali ich na pewna smierc, aby
                  zdobyc stolki i dorwac sie do zlobu, co sie im
                  zreszta (na szczescie) nie udalo. A przy okazji
                  zniszczyli stolice i stracili Wilno i Lwow (gdyby nie
                  histeria wokol Katynia i poparcie dla propagandy Goebbelsa,
                  to byly spore szanse na utrzymanie tych dwoch miast:
                  ostatecznie to nie Polacy, ale Ukraicy i Litwini walczyli
                  w Waffen SS)...
                  • Gość: Drwal Kagan mysl :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 08:41
                    oj kagan kagan czy ty czytales jakies ksiazki o 2 wojnie orientujesz sie w
                    sytuacji z tamtego okresu czy po prostu gadasz zeby gadac bo co s obilo sie o
                    uszy o waffen ss i ak i sam sobie doradzasz teorie jasne wilno nasze lwow nasz
                    hahahahahaha kurwa jego mac tylko zapominasz o 1 malutkim problemie ze to juz
                    bylo dawno przed powstaniem ustalone konferencje teheran jalta
                    a karty rozdawal WUJEK STALIN a powstanie bylo potrzebne aby zwrocic uwage USA
                    WLK BRYTANIA aby WUJEK NIE ROZSTRZELAL kilku lub kilkunastu milionow polakow od
                    tak dla zabawy albo chorej psychiki WUJEK dawal rozkaz i cale narody byly
                    przesiedlane ale ty masz swoja teorie rozumiem mozesz byc rozgoryczony
                    solidarnoscia ale PROSZE NIE PISZ O CZYMS O CZYM NIE MASZ POJECIA OSMIESZASZ SIE
                    pozdrawiam
                    • enancjo Re: Drwal .. Kagan to poor man's show !!! 08.08.02, 08:49
                      .. niech se chlopina pisze .. dyc tak musowo
                      zarabia na zycie .. wiec dajmy mu pokangurzyc !!!

.. ale z towarzyskiego punktu widzenia to niezle
                      sie czyta, bo nic mnie tak rano nie wquzwia jak
                      jego teksty .. i zaraz zaczynam lepiej pracowac
                      by sie pozbyc tej nadwyzszki porannej adrenaliny ..

Enancjo
                  • szarywilk Re: Domyślam się, przecież ten gnój (szambo) 08.08.02, 09:27
                    kagan_z_australii napisał:

> Ja przynajmniej mam odwage sie przyznac, ze zmarowalem
                    > kilka lat w "S" (w Polsce i na emigracji), dopoki sie
                    > nie zorientowalem, o co naprawde chodzilo gorze "S" (tzw.
                    > wewnetrznemu zwiazkowi, uzywajac terminologii Orwella)...
                    > Dowodztwo AK wraz z tzw. rzadem londynskim uzywali
                    > powstancow jako pionki, poslali ich na pewna smierc, aby
                    > zdobyc stolki i dorwac sie do zlobu, co sie im
                    > zreszta (na szczescie) nie udalo. A przy okazji
                    > zniszczyli stolice i stracili Wilno i Lwow (gdyby nie
                    > histeria wokol Katynia i poparcie dla propagandy Goebbelsa,
                    > to byly spore szanse na utrzymanie tych dwoch miast:
                    > ostatecznie to nie Polacy, ale Ukraicy i Litwini walczyli
                    > w Waffen SS)...

Mam dla Ciebie fragment książki którą akurat czytam (własnymi słowami):
                    Myśli i sens rozmowy ogłupianych akowców przez wyższe dowódzwto:
                    W czasie okupacji jedni idą do lasu i walczą z okupantem lub chronią ludność
                    miejscową a drudzy siedzą w domu i nic nie robią lub co gorsza
                    kolaborują...Zabawa polega na tym że obu tym grupom chodzi o to samo- chcą
                    przeżyć wojnę...Tylko jak to się jeden z partyzantów wypowiedział: Tak mi sie
                    wydaje, że ci co siedzą to zbieraja siły żeby zakrzyczec po wojnie tych co
                    walczą...
                    Proszę przemyśl zanim coś napiszesz, a najlepiej nic nie mów i idź kangury doić
                    i drapać misei koala po dupie, a nam nie zawracaj głowy...pzdrw
                    • ania_z_belgii Kradziez nicka "Kagan" 08.08.02, 12:17
                      Ktos (najprawdopodobniej z Agory SA) ukradl Kaganowi
                      haslo do nicka kagan_z_australii i teraz udaje kagana na
                      roznych forach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka