Dodaj do ulubionych

Ciemne chmurki nad ................

05.08.02, 07:41
.........Warszawką, chłodny wiaterek, aż miło pracować :)))
Dzień Dobry wszystkim!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aroska Re: Ciemne chmurki nad ................ IP: 195.116.92.* 05.08.02, 07:45
      Nad Wrockiem tak samo:))))))))))))
      ...Cześć Randyjko:))))))))...to kiedy przyjeżdżasz???????:)))))))))
      • randia Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 07:48
        Dziś się dowiem czy on będzie w Wawie w tym tygodniu. Jak nie to Ja będę we
        Wrocku :)))
    • randia Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 07:46
      A teraz to i jeszcze lać zaczęło, ale ślicznie :)))
      • Gość: Aroska Re: Ciemne chmurki nad ................ IP: 195.116.92.* 05.08.02, 07:49
        A jak Twój humorek???????...lepszy niż przed weekendem???????
        • randia Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 07:51
          Można tak powiedzieć.....................choć ostatnio chandryczno-nostalgiczny
          humor Mnie nie omija. Nie wiem czemu, tak jakoś :)
        • randia Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 07:52
          A jak Ty, Skarbie, weekendzik spędziłaś ????
          • Gość: Aroska Re: Ciemne chmurki nad ................ IP: 195.116.92.* 05.08.02, 07:57
            ...jak zwykle za szybko minął:(((((((((...odwiedziłam rodzinkę...i teraz mam
            psa na utrzymanie:))))))))))...
            • tygrysek_ Re: torbo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 05.08.02, 07:58
              ..co zaś smęcisz!!!!!:))),..weź se chlapnij i powiedz coś wesołego!!!:)
              • randia Re: torbo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 05.08.02, 08:02
                Chlapnęłam to Ja sobie w piątek i to na tyle dobrze, że chciałam śpiewać w
                klubie karaoke :)) Dobrze, że trochę przytomności umysłu zostało, bo bym teraz
                kanałami przez Warszawę chodziła :))))

• randia Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 08:05
              Arosiu to się ciesz, psiątka to cudowne stworzonka :))))
              • Gość: Aroska Re: Ciemne chmurki nad ................ IP: 195.116.92.* 05.08.02, 08:08
                ...oczywiście:))))))))))))...mam go dopiero drugi dzień, a już przewrócił mój
                dom i dotychczasowy tryb życia do góry nogami:)))))))))...ale chociaż częściej
                wychodzę na spacerki...nie mam wyjścia:))))))))
                • randia Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 08:10
                  Częstotliwość wychodzenia na spacerki, po otrzymniu psa zwiększa się
                  strasznie :))) A cóż to za piesek ???
                • tygrysek_ Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 08:11
                  ..ale z jamnikiem to sie ciężko chodzi!:)),
                  ...przez pasy idziesz z nim z pół godziny!:)...hehe..:)

..Randia ty już lepiej nie pij!!:)
                  • Gość: Aroska Re: Ciemne chmurki nad ................ IP: 195.116.92.* 05.08.02, 08:14
                    ...Bardzo zabawne Tajger:))))))))...a pies to mieszaniec...jamnika z terierem i
                    pewnie jeszcze coś:)))))))))...biedaczek został teraz sam w domku:(((((((...aż
                    do 15...
                  • randia Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 08:15
                    Nie śpiewałam tylko dlatego, że nie chciałam być powodem zamieszek w Wawie :))))
                    • tygrysek_ Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 08:18
                      ..jamnik z terierem????,..musi wygladać strasznie to coś!!:))
                      ..ale nie martw się Kochanie...są jeszcze gorsze...:))

..a dlaczego zamieszek babo???:)
                      • randia Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 08:21
                        Jak to dlaczego ???
                        Zdenerwowani klienci po usłyszeniu Mnie mogliby wpaść w szał i wtedy zamieszki
                        gotowe :)))
                        • tygrysek_ Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 08:26
                          ..a fakt!,..nie pomyślałem...przy Twoim wyciu umarły by z grobu wstał!!:)
                        • Gość: Aroska Re: Ciemne chmurki nad ................ IP: 195.116.92.* 05.08.02, 08:27
                          ...lepiej od Ciebie...i nie drażnij mnie...
                          • tygrysek_ Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 08:35
                            ..co lepiej ode mnie ?
                            • Gość: Aroska Re: Ciemne chmurki nad ................ IP: 195.116.92.* 05.08.02, 08:40
                              ...przeczytaj dokładnie...jest jasno napisane...
                              • tygrysek_ Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 09:10
                                ..aha już wiem.....to cześć!!:(
                                • Gość: Aroska Re: Ciemne chmurki nad ................ IP: 195.116.92.* 05.08.02, 09:15
                                  ...sam zacząłeś...:(((((
                                  • tygrysek_ Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 09:16
                                    ..a Ty nie umiesz nic na luzie wziąć!!,..wszystko tak na serio!:((((
                                    • Gość: Aroska Re: Ciemne chmurki nad ................ IP: 195.116.92.* 05.08.02, 09:20
                                      ...widocznie taka już jestem...a jak Ci się to nie podoba to nie musisz się ze
                                      mną kontaktować...żarty żartami, ale...
                                      • tygrysek_ Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 09:43
                                        wiesz co misiu,...chyba troszke przesadzasz...
                                        • Gość: Aroska Re: Ciemne chmurki nad ................ IP: 195.116.92.* 05.08.02, 09:52
                                          ...ok...ale Ty znowu nie pamiętasz, że czasami miewam gorsze dni...:(((((((
                                          • tygrysek_ Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 10:14
                                            a co się stało misiaczkowi!???:),..Tygrysek rozweseli!:))))
                                            • Gość: Aroska Re: Ciemne chmurki nad ................ IP: 195.116.92.* 05.08.02, 10:37
                                              ...to co czasami:))))))))))....dostałeś przed chwilką sms-ka????...net mi coś
                                              nie chodził...
                                              • tygrysek_ Re: Ciemne chmurki nad ................ 05.08.02, 10:52
                                                ..a już wiem co!!!:)),..nie martw się misiaczku!,..przejdzie!!:))))
                                                ..sms-ka dostałem!:),..i odpisałem...mi tez cos słabo GW chodzi dziś..:(((
                                                ..może pogadamy później na GG!!:))
                                                ..dostałaś już od Lezia albo innych jakieś zdjęcia ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka