stephen_s 12.07.05, 18:25 Jak Wam się podoba? serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,2816036.html :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzespelc Re: "Polska pielęgniarka" ;) 12.07.05, 18:45 Ja wiem, że na zachodnioeuropejskie standardy to i tak nieźle, ale jak dla mnie mogli wybrać ładniejszą... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: "Polska pielęgniarka" ;) 12.07.05, 18:51 Ba! Ja tam nie rozumiem, co takiego pięknego było w owym hydrauliku... Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: "Polska pielęgniarka" ;) 12.07.05, 19:08 Na ten temat niech się kobiety wypowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: "Polska pielęgniarka" ;) 12.07.05, 20:02 hydraulik taki laluś...w typie Beckhama :P a pielęgniarka- może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: "Polska pielęgniarka" ;) 12.07.05, 20:41 pielęgniarka może być. Hydraulik odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: "Polska pielęgniarka" ;) 14.07.05, 08:55 Hudraulik odpada. Moze, gdyby mial byc ogrodnikiem, to tak, ale ta uroda mi sie absolutnie z pracami wymagajacymi pomyslunku nie kojarzy. Pielegniarka - wariant w okularach lepszy, au naturel tez jakas taka zdziebko lalkowata. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza hydraulik stanowczo lepszy 12.07.05, 22:51 a dlaczego ona "czeka"? przeczytałam na plakacie je t`attends - czekam na ciebie hydraulik na nikogo nie czekał:-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 14:00 no to co robił? Zachęcł do przyjazdu a nie czekał?? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 14:03 > no to co robił? Zachęcł do przyjazdu a nie czekał?? A to niewierny drań! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 14:35 stephen_s napisał: > > no to co robił? Zachęcł do przyjazdu a nie czekał?? > > A to niewierny drań! > :-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 15:06 Ale komu on miał byc wierny? Tym milionom cudzoziemek?? Przeczytałam dziś, że Salomon miał 700 żon i 300 nałożnic. Może to idol hydraulika? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 15:19 mamalgosia napisała: > Ale komu on miał byc wierny? Tym milionom cudzoziemek?? > no a na kogo czeka pielęgniara? też na miliony?... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 18:30 Hmmm, sama już nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 16:34 > Przeczytałam dziś, że Salomon miał 700 żon i 300 nałożnic. Eeeee, kiedy on by miał czas na te wszystkie śluby?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Salomon 13.07.05, 18:30 Jakby codziennie brał slub, to zajęłoby mu tylko 3 lata. nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 22:48 grzespelc napisał: > > Przeczytałam dziś, że Salomon miał 700 żon i 300 nałożnic. > Eeeee, kiedy on by miał czas na te wszystkie śluby?? z nałożnicami nie musiał, więc zostają tylko żony - w dwa latka by obleciał... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 22:57 W dwa latka? Codziennie noc poślubna? facet by wikitował. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 23:01 a000000 napisała: > W dwa latka? Codziennie noc poślubna? facet by wikitował. facet nie może codziennie? nie mówię, że do rana, ale raz i w kimono (interesująco nam wątek skręca;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 23:34 Facet, który twierdzi że może codziennie, bajki opowiada. Po miesiącu jak wymoczek padnie. Mądrość ludowa mówi: I wzięła se chłopa jak niedźwiedzia, po roku zrobiła z niego śledzia. W grę wchodzi tysiąc bab. Z każdą raz na tysiąc dni, czyli co trzy lata. Myślę, że żon z którymi sypiał było kilka, a reszta to prestiżowy "dobytek", który zaszczycił w noc poślubną i nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 23:49 a000000 napisała: > Facet, który twierdzi że może codziennie, bajki opowiada. Po miesiącu jak > wymoczek padnie. Mądrość ludowa mówi: No nie! Są tacy, którzy mogą codziennie.(Choćby raz). > > > że żon z którymi sypiał było kilka, a reszta to prestiżowy "dobytek", który > zaszczycił w noc poślubną i nigdy więcej. I który mu się cichcem rozpełzał po sługach i sąsiedztwie,hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: hydraulik stanowczo lepszy 14.07.05, 09:59 kochanica-francuza napisała: > I który mu się cichcem rozpełzał po sługach i sąsiedztwie,hihihi... I bardzo dobrze. W ten właśnie sposób księżna Czartoryska uratowała "zdechłe" geny rodu. Jaśnie państwo koligaciło się między sobą, w obawie przed utratą majątku i schamieniem. I w ten sposób geny się degenerowały. Na całe szczęście kamerdynerzy byli przystojni. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hydraulik stanowczo lepszy 14.07.05, 14:23 > I bardzo dobrze. W ten właśnie sposób księżna Czartoryska uratowała "zdechłe" > geny rodu. Jaśnie państwo koligaciło się między sobą, w obawie przed utratą > majątku i schamieniem. I w ten sposób geny się degenerowały. Na całe szczęście > kamerdynerzy byli przystojni. Nie mówiąc o stangretach,hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: hydraulik stanowczo lepszy 14.07.05, 14:33 > Nie mówiąc o stangretach,hihi. Ach, ci stangreci w bryczesach..!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: hydraulik stanowczo lepszy 14.07.05, 10:02 kochanica-francuza napisała: > No nie! Są tacy, którzy mogą codziennie.(Choćby raz). Do czasu. Codziennie mogą bardzo młodzi chłopcy. Facet jak Salomon, który ma 700 żon i 300 nałożnic raczej młodzieńcem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 23:50 a000000 napisała: > Facet, który twierdzi że może codziennie, bajki opowiada. Po miesiącu jak > wymoczek padnie. Mądrość ludowa mówi: > > I wzięła se chłopa jak niedźwiedzia, > po roku zrobiła z niego śledzia. > > Mądrości ludowe ,bywa, przeczą jedne drugim , więc nie są dla mnie źródłem wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: hydraulik stanowczo lepszy 14.07.05, 15:51 Ale najpierw musiały być przecież zaręczyny.... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: hydraulik stanowczo lepszy 14.07.05, 18:36 No właśnie! To by sobie facet dopiero kolana zdarł - 700 razy klękać przed rodzicami??? Zwyrodnień się można nabawić... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: hydraulik stanowczo lepszy 14.07.05, 18:57 Jeden dzień poznanie panny, drugi oświadczyny, trzeci ślub. To trzy dni na pannę. Razy 700, to stanowi około 7 lat. Masochista jakiś, ten Salomon, czy cuś. Wszystko bym jeszcze zrozumiała, ale 700 teściowych????? Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: hydraulik stanowczo lepszy 13.07.05, 18:50 > Przeczytałam dziś, że Salomon miał 700 żon i 300 nałożnic. Mądry faktycznie ten Salomon, umiał się urządzić... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: "Polska pielęgniarka" ;) 13.07.05, 13:59 Jest prześliczna. A o tym hydrauliku już słyszałam wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: "Polska pielęgniarka" ;) 13.07.05, 14:17 mamalgosia napisała: > Jest prześliczna. > A o tym hydrauliku już słyszałam wcześniej No nie czekał.Tylko zachęcił "Przyjeżdżajcie licznie". Mój kochaniczy nos węszy tu patriarchalizm...(pielęgniarka czeka, bo kobita - poza tym co - ona jedna czeka na wielu facetów? symboliczny seks zbiorowy?) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: "Polska pielęgniarka" ;) 13.07.05, 14:21 > Mój kochaniczy nos węszy tu patriarchalizm...(pielęgniarka czeka, bo kobita - > poza tym co - ona jedna czeka na wielu facetów? symboliczny seks zbiorowy?) Prawdę mówiąc, też mi się to na podobnych sferach skojarzyło... Jakby to rzec: hydraulik zaprasza, by sobie poseksić z cudzoziemkami, pielęgniarka czeka, aż cudzoziemiec przyjedzie i ją zaprosi na seks... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: "Polska pielęgniarka" ;) 13.07.05, 14:35 stephen_s napisał: > > Mój kochaniczy nos węszy tu patriarchalizm...(pielęgniarka czeka, bo kobi > ta - > > poza tym co - ona jedna czeka na wielu facetów? symboliczny seks zbiorowy > ?) > > Prawdę mówiąc, też mi się to na podobnych sferach skojarzyło... Uffff... Już myślałam, że jestem przefeminizowana... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: "Polska pielęgniarka" ;) 13.07.05, 14:50 Ludzie, co Wy z tym seksem. Oni czekają, żeby turyści przyjechali i ziwedzali zabytki w naszym kraju i podziwiali piękno krajobrazu Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: "Polska pielęgniarka" ;) 13.07.05, 14:52 > Ludzie, co Wy z tym seksem. Oni czekają, żeby turyści przyjechali i ziwedzali > zabytki w naszym kraju i podziwiali piękno krajobrazu Ach, to to się obecnie "zwiedzaniem zabytków" i "podziwianiem krajobrazu" nazywa..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: "Polska pielęgniarka" ;) 13.07.05, 15:07 NO nie, steph, jesteś de best Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: "Polska pielęgniarka" ;) 13.07.05, 15:06 mamalgosia napisała: > Ludzie, co Wy z tym seksem. Oni czekają, żeby turyści przyjechali i ziwedzali > zabytki w naszym kraju i podziwiali piękno krajobrazu ten zabytek w zielonym fartuchu to ja chętnie pozwiedzam... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: "Polska pielęgniarka" ;) 13.07.05, 15:09 Krajobrazy pod białym kitlem też są pewnie zapierające dech w piersiach :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: steph, kochanica 13.07.05, 18:49 > Ależ Wy jesteście niewyżyci...;) Co chcesz, lato jest... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: steph, kochanica 13.07.05, 22:47 stephen_s napisał: > > Ależ Wy jesteście niewyżyci...;) > > Co chcesz, lato jest... ;) > Eeee tam. Ja jestem niewyżyta cały rok, a co do lata, to czekam, aż się skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: steph, kochanica 14.07.05, 11:44 Myślałam, że będziecie zaprzeczać... Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: "Polska pielęgniarka" ;) 14.07.05, 08:57 E, no, nie, nie weszcie od razu seksistowskich podtekstow. Moze to wynik okolicznosci, ze hydraulik odwiedza eeee... klientow w domach, bo tam maja te cieknace kolanka czy inne takie, natomiast pacjenci z kolankami przychodza do pielgniarki, znaczy sie do szpitala czy przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu! 13.07.05, 23:58 www.dziendobry.fr/annonces/detail.php?siteid=8217 Odpowiedz Link Zgłoś
karafka_do_wina Re: "Polska pielęgniarka" ;) 24.07.05, 19:27 ładna dziewczyna. ale dlaczego pielegniarka ma zachecac turysow do przyjazdu do naszego kraju? czyzby czekal tu na nich bród i zagrozenie, a w efekcie ladna (wizualnie) pomoc medyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
karafka_do_wina Re: "Polska pielęgniarka" ;) 24.07.05, 19:31 a ten hudraulik wyglada jak koles z gazetki erotycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: "Polska pielęgniarka" ;) 24.07.05, 19:38 syf, choroby i nieszczelne kolanka, a na to zaradzą: pielęgniarka i hydraulik... Odpowiedz Link Zgłoś
karafka_do_wina zaradzą... 24.07.05, 19:40 ..ciekawe w jaki sposob.... pewnie zrzucajac z siebie ubranka i... (jak to w gazetkach erotycznych bywa) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Uzasadnienie 24.07.05, 19:53 Podobno na Zachodzie polscy hydraulicy i pielęgniarki mają naprawdę dobrą opinię, są widziani jako rzetelni specjaliści... Inna rzecz, że te plakaty faktycznie podszyte są erotyzmem :) Ktoś nawet zwracał uwagę, że jak przedobrzymy, to Polska wykreuje się jako kraj seksturystyki... Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Uzasadnienie 25.07.05, 19:26 Inna rzecz, że te plakaty faktycznie podszyte są erotyzmem :) Ktoś nawet > zwracał uwagę, że jak przedobrzymy, to Polska wykreuje się jako kraj > seksturystyki... BVez przesady. Wiele reklam jest podszytych erotyzmem, a nawet szystych nim grubymi nićmi. Nikogo to już szczególnienie obrusza. Zresztą, przesadzacie z tym erotyzmem.... Odpowiedz Link Zgłoś