Dodaj do ulubionych

Gorąco....

12.07.05, 21:16
Zaraz się ugotuję :(
Winter! Come back! ;)
Obserwuj wątek
    • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:17
      nekroskop88 napisał:

> Zaraz się ugotuję :(
      > Winter! Come back! ;)
      >
      >
      wczoraj nie mogłam uwierzyć kumplowi który marudzil mi na gg że od 2 dni jest strasznie goraco w B-stoku...Dziś musiałam!Myślałąm że sama nie wytrzymam...:/
      • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:18
        i dlatego nie nawidze lata :(
        Lubie zime :D i jesień (bo mam urodziny hehehe)
        • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:19
          nekroskop88 napisał:

> i dlatego nie nawidze lata :(
          > Lubie zime :D i jesień (bo mam urodziny hehehe)
          >
          > lubie wiosne,bo juz jest po moich urodzinach,hehe i późną jesien bo sa jeszcze moje imieniny,hihi:P
          • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:19
            hehe :)
            • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:20
              nekroskop88 napisał:

> hehe :)
              >
              >
              niom!
              • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:20
                a kiedy masz urodziny?
                • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:22
                  nekroskop88 napisał:

> a kiedy masz urodziny?
                  >
                  > a tajemnica;)
                  • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:23
                    powiedz... ;) obiecuje, ze nie bedziesz musiała kupować cukierków :P
                    • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:23
                      nekroskop88 napisał:

> powiedz... ;) obiecuje, ze nie bedziesz musiała kupować cukierków :P
                      >
                      > może kiedyś???:)
                      • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:24
                        ale jeszcze przed urodzinami, zebym Ci zyczenia mogl zlozyc ;)
                        • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:26
                          nekroskop88 napisał:

> ale jeszcze przed urodzinami, zebym Ci zyczenia mogl zlozyc ;)
                          >
                          > ok:)
                          ale to będzie w ciągu roku,a ja w Białym nie będę mieć netu:)
                          to będzie w niedzielę;)
                          • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:27
                            aha, to powiedz wczesniej, zapisze sobie hehehehe ;)
                            • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:28
                              nekroskop88 napisał:

> aha, to powiedz wczesniej, zapisze sobie hehehehe ;)
                              >
                              >
                              ok!na pewno,jakby co,to maila mi wyślecie;)(Zartowałam;)
                              • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:29
                                dobra hehe ;)
                                • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:30
                                  nekroskop88 napisał:

> dobra hehe ;)
                                  >
                                  >

fajnie!będę sprawdzać skrzynkę,o we czwartek muszę już to zrobić...:P
                                  • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:32
                                    a we czwartek jakaś okazja szczególna? :)
                                    ja sprawdzam skrzynke codziennie, bo mam newslettery zamowione z GW :)
                                    • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:34
                                      nekroskop88 napisał:

> a we czwartek jakaś okazja szczególna? :)
                                      > ja sprawdzam skrzynke codziennie, bo mam newslettery zamowione z GW :)
                                      >
                                      > ps,zapomniała
                                      niom,maila mam dostać.Ups zapomniałam,ze miałam wysłać coś Zabolowi:P,ja też mam newslettery:)
                                      • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:38
                                        hehe a jakie?

bo ja mam ze wszystkich miast :P oraz wiadomosci gospodarcze, kulturalne,
                                        naukowe, technologiczne, wiadomosci dnia, z kraju :)
                                        • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:39
                                          nekroskop88 napisał:

> hehe a jakie?
                                          >
                                          > bo ja mam ze wszystkich miast :P oraz wiadomosci gospodarcze, kulturalne,
                                          > naukowe, technologiczne, wiadomosci dnia, z kraju :)
                                          > ja mam chyba naukowe,białystok,kulturalne,więcej na razie nie zamawiałam:)
                                          • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:40
                                            a Olsztyna nie brałaś? :)
                                            • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:42
                                              nekroskop88 napisał:

> a Olsztyna nie brałaś? :)
                                              >
                                              >
                                              a po jakiego groma mi to ma zaśmiecać skrzynke?mam nadzieje że ta z gazety się nie psuje jak moja skrzynka pocztowa w tlenie(ostatnio nie dostałam 4 wiadomości-odesłano do nadawcy:/
                                              • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:43
                                                aha, może Olsztyn pisze coś o Olecku czasami :)
                                                • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:45
                                                  nekroskop88 napisał:

> aha, może Olsztyn pisze coś o Olecku czasami :)
                                                  > marzenie...
                                                  >
                                                  • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:47
                                                    hehe
                                                  • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:48
                                                    nekroskop88 napisał:

> hehe
                                                    >
                                                    > raz jeden byłam w Olsztynie i więcej tam nie pojadę:/
                                                  • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:48
                                                    czemu?
                                                  • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:49
                                                    nekroskop88 napisał:

> czemu?
                                                    >
                                                    >mam podświadomy uraz do tego miasta i nikt mnie nie przekona.
                                                  • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:50
                                                    hmmm...
                                                    podobno UWM jest ładnie położony w Kortowie :)
                                                  • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:53
                                                    nekroskop88 napisał:

> hmmm...
                                                    > podobno UWM jest ładnie położony w Kortowie :)
                                                    >
                                                    > nie wiem,ja tam nie narzekam na AMB i nikt mnie stąd nie wywiezie,nawet siłą...W końcu od września mogę się czuć jak prawdziwa kobieta z B-stoku;)
                                                  • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:55
                                                    a pewnie, AMB jest 100 razy lepsza od UWM :)))
                                                  • nekroskop88 Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:55
                                                    a im sie marzy Collegium Medicum UWM, heheheheh śmiech na sali :)
                                                  • bad_habit Re: Gorąco.... 12.07.05, 21:55
                                                    nekroskop88 napisał:

> a pewnie, AMB jest 100 razy lepsza od UWM :)))
                                                    >
                                                    > nie porównuj!w tym roku np. anglistyka na UWM nie uzyskała akredytacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka