Dodaj do ulubionych

RANDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

07.08.02, 10:33
...kiedyś Ty torbo tę paczke wysłała!!!!?????
..do dziś nic nie doszło!!!!!!!!!!
..co jest kurde?????

tygrysek...
PS..dzień dobry!,...:))
Obserwuj wątek
    • nieustepliwy_osiol Re: RANDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.02, 10:42
      fju fju, ale mile pozdrowienia z samego rana;))Ty ja bryknij, a ja kopne, tylko
      jeszcze nie wiem, ktore:)))
    • Gość: 0nly Re: RANDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 10:51
      moze ci randia mailem poslala......zwieksz pojemnosc skrzynki......:))))
      • tygrysek_ Re: RANDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.02, 10:53
        ..sie smiejcie..a ja ją zabije jak spotkam!!!!!!!!:))
        • nieustepliwy_osiol Re: RANDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.02, 10:54
          a co? juz sie zapas czystych majtek w domu skonczyl?;)
    • randia Re: RANDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.02, 11:10
      Kochanie nie bij, tłumacz :))))
      • onlyania Re: RANDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.08.02, 11:15
        tlumacz tluczkiem.....
        • tygrysek_ Re: Saqqaruś!! 07.08.02, 11:18
          ..azebyś wiedziała że sie skończył!!!:))
          • Gość: Aroska Randia!!! IP: 195.116.92.* 07.08.02, 11:20
            Cześć!!!...a co z Twoimi zdjęciami????????????????????????
            • randia Re: Aroska !!! 07.08.02, 12:02
              Nie mogę ich zeskanować, mam nie liche problemy, wiesz cały czas KTOŚ ma
              kliszę :)))
          • nieustepliwy_osiol Tygrys 07.08.02, 11:21
            hehe, faceci... brakuje majtek do nalozenia na tylek to od razu wola
            RANDIA!!!! albo SAQQARA!!
            a sprobuj zawolac osla to nie bedziesz mial na co tych majtek nakladac,
            bedziesz sie konczyl nad pepkiem i zaczynal ponizej kolan;)))
            • tygrysek_ Re: Tygrys 07.08.02, 11:37
              ..wiesz co szaki!!,..ty chyba serio sie o wciry prosisz!!!!:))
              • nieustepliwy_osiol Re: Tygrys 07.08.02, 11:46
                a cos Ty myslal? moze chociaz my sobie troche krwi upuscimy, bedzie fun:))
                • tygrysek_ Re: Tygrys 07.08.02, 11:57
                  ...wrrrrrrr....żądam krwi!!!!:))
                  • nieustepliwy_osiol Re: Tygrys 07.08.02, 12:07
                    no nie, co tak po babsku? mam sie polozyc i spetac zeby Ci latwiej bylo?;)
                    • tygrysek_ Re: Tygrys 07.08.02, 12:09
                      noooo!!!!!!:)),...bo dzis leniwy jestem kapke..:)))
                      • nieustepliwy_osiol Re: Tygrys 07.08.02, 12:14
                        migasz sie :)))
                        a pocalowac sie dasz?;)
                        • tygrysek_ Re: Tygrys 07.08.02, 12:17
                          ..a może i dam!:))))
                          ..wy baby to tak zawsze...najpierw do bicia a potem do całowania!!!:))))
                          • Gość: mahda Re: Tygrys IP: *.wszia.edu.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 12:21
                            baby-kochane som!!!
                            i zmienne-o taaaak!
                            • nieustepliwy_osiol Re: Tygrys 07.08.02, 12:26
                              no wlasnie, my jestesmy zmienne a faceci nie? najpierw mi wciry chcial dac, a
                              teraz da sie calowac.... ech te chopy, z wami zle, bez was jeszcze gorzej:))

chodz pocaluje poki A. nie patrzy, to taki platoniczny bedzie pocalunek:))
                              • Gość: mahda Re: Tygrys IP: *.wszia.edu.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 12:29
                                ONI nie zmieniają sie tylko podczas snu:)
                                Tygrys jest nieobliczalnyuwaganadchodzi!!!
                                :))
                                • nieustepliwy_osiol Re: Tygrys 07.08.02, 12:33
                                  i kiedy spia sa tacy slodcy, az by sie chcialo... ukatrupic jednym ciosem:))

Tygrys jest ok, choc ze ma pod sufitem to ja wiem od dawna. mozg znaczy sie
                                  ma:)))
                                • tygrysek_ Re: mmmmm.... 07.08.02, 12:34
                                  ...cóż to za pocałunek był!!:)))
                                  ..a Ty mahada to kto?????:)
                                  • Gość: Aroska Re: mmmmm.... IP: *.Korbank.PL 07.08.02, 12:37
                                    ...A. patrzy...cały czas...;)))))))))))))))))))))))

...no jaki????????????????????????...miał być niewinny...:)))))))))))))
                                    • nieustepliwy_osiol alez byl!!! 07.08.02, 12:40
                                      jak inaczej moze calowac nieustepliwy osiol???:))))
                                  • onlyania Re: mmmmm.... 07.08.02, 12:39
                                    maghda to jest wszia....:)))
                                • onlyania Re: Tygrys 07.08.02, 12:36
                                  podczas snu to pewnie lepiej faceta zmienic.....:))
                                  • Gość: mahda Re: Tygrys IP: *.wszia.edu.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 12:38
                                    ludzie ja stara wyjadaczka tego miejsca pieknego:))
                                    pozdrawiam !
                                    Wszystkie Tygrysy mają COŚ...w główce swojej...
                                    znałam kiedyś jednego takiego:)
                                    • nieustepliwy_osiol Re: Tygrys 07.08.02, 12:41
                                      zmieniac? to ja tez wole isc spac albo cos innego robic:))

jasne, cos maja, pytanie co..:))) ten to akurat ma Aroskowe.. ten tego...
                                      popiersie:))))
                                      • Gość: mahda Re: Tygrys IP: *.wszia.edu.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 12:42
                                        a ON na to...ciiiiiiiiii
                                        • nieustepliwy_osiol Re: Tygrys 07.08.02, 12:45
                                          nawet okiem nie mrugnal ale za chwile osiol bedzie bez ogona
                                          takie zycie klapouchego:)))
                                          • Gość: mahda Re: Tygrys IP: *.wszia.edu.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 12:48
                                            krzyknij na Niego...:)
                                            • nieustepliwy_osiol Re: Tygrys 07.08.02, 12:51
                                              ale po co? z Tygrysem sie mozna dogadac po dobroci, zupelnie jak ze mna.
                                              wystarczy troche podrapac za uchem, ugryzc w szyjke na dzien dobry i juz jest
                                              Twoj - tzn w przenosni, rzzecz jasna:)))
                                              • Gość: mahda Re: Tygrys IP: *.wszia.edu.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 12:53
                                                no to nie krzycz:)
                                              • tygrysek_ Re: Tygrys 07.08.02, 12:53
                                                ...Tygrysek lubi to drapanie!!:))))
                                                • Gość: mahda Re: Tygrys IP: *.wszia.edu.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 12:58
                                                  ...każdy lubi...:)
                                                  nie tylko tygryski!
                                                  jesteś drapany:)???
                                                • nieustepliwy_osiol cos o tym wiem:) 07.08.02, 12:59
                                                  zatem nie bedziemy krzyczec a Pregus ma u mnie next time dodatkowa dawke
                                                  drapania, tam gdzie bedzie chcial;))

Aroska, platonicznie to zrobie, w ramach grzebienia, przeciez futra trzeba od
                                                  czasu do czasu przeczesac;)))
                                                  • tygrysek_ Re: cos o tym wiem:) 07.08.02, 13:03
                                                    ...kurde juz sie nie moge doczekać...:)))))
                                                    ..mahada...jest ktos taki kto od czasu do czasu podrapie!!!:))))
                                                  • Gość: mahda Re: cos o tym wiem:) IP: *.wszia.edu.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 13:03
                                                    ah,te znajomości
                                                  • Gość: mahda Re: cos o tym wiem:) IP: *.wszia.edu.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 13:04
                                                    nie jestem mahada!!!!
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: cos o tym wiem:) 07.08.02, 13:05
                                                    specjalnie na te okazje zapuszcze sobie paznokcie i pomaluje je na czerwono,
                                                    bedzie sexi. musze tylko pamietac zeby odpiac ogon klapouchego i przypiac zeby
                                                    wampira;)))
                                                  • Gość: mahda Re: cos o tym wiem:) IP: *.wszia.edu.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 13:08
                                                    no i dużo kleju pod paznokcie:))
                                                    to ma być ostre drapanko!!!
                                                    tylko przypominam:))
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: cos o tym wiem:) 07.08.02, 13:14
                                                    moze sobie zamiast paznokci takie pazury z tytanu przykleje? wtedy bedzie
                                                    drapanie... do krwi:))) raj dla wampiera;)
                                                  • Gość: mahda Re: cos o tym wiem:) IP: *.wszia.edu.pl / 192.168.0.* 07.08.02, 13:16
                                                    mogąbyć.
                                                    ale pamietaj o tym co tygryski lubią najbardziej...:)
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: cos o tym wiem:) 07.08.02, 13:19
                                                    no nieeeee..... brykanie Tygryska z oslica w gre nie wchodzi, za bardzo
                                                    nieustepliwa jestem.. wampir ma podejscie do sexu czysto sluzbowe, najpierw
                                                    krew ofary, potem zuzycie jej w celach sexualnych i po ptakach:)))
                                                  • tygrysek_ Re: cos o tym wiem:) 07.08.02, 13:21
                                                    ..a ja sie niedam zużyć i tyle!!!!hehe....
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: cos o tym wiem:) 07.08.02, 13:25
                                                    a kto by sie Ciebie pytal o zdanie? zostajesz zaskoczony od tylu, ugryziony w
                                                    szyje, pchniety na wyrko i nie masz co gadac;))
                                                  • tygrysek_ Re: cos o tym wiem:) 07.08.02, 13:27
                                                    juz to widze!!haha...: )
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: cos o tym wiem:) 07.08.02, 13:32
                                                    Tygrys, nie skacz, bo i tak bedzie tak jak ja chce!
                                                    jestem ustepliwa, moze byc na dywanie;)))
                                                  • tygrysek_ Re: cos o tym wiem:) 07.08.02, 13:34
                                                    ....ja też jestem uparty!!!!!!:)
                                                  • nieustepliwy_osiol widze ze lubisz na ostro? 07.08.02, 13:41
                                                    okej, niet problema:))
                                                    poczekaj tylko Cie czyms oglusze, moze zaspiewam? wtedy przywiazanie Cie do
                                                    nogi od lozka nie bedzie zadnym problemem, kiedy sie obudzisz bedziesz ....
                                                    hehe, w moich rekach:)))) nie wyrywaj sie... kuku bedzie male, tylko 2 male
                                                    dziurki, potem slodka nieswiadomosc!!!

Aroska, to nadal jest czysto sluzbowy zwiazek: wampir-ofiara:)))

• tygrysek_ Re: widze ze lubisz na ostro? 07.08.02, 13:44
                                                    i myślisz że ona Ci uwierzy po tym opisie!!!:)) haha..
                                                    ..już nie żyjesz!!!:),..zginiesz z jej ręki!!!:))
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: widze ze lubisz na ostro? 07.08.02, 13:50
                                                    przeciez mnie zna, ja chodzaca niewinnosc jestem
                                                    a Ciebie traktuje jak prznosny termos z krwia, sex to po prostu odkrecenie
                                                    termosu:)))
                                                  • tygrysek_ Re: widze ze lubisz na ostro? 07.08.02, 14:03
                                                    ....misiu słyszysz Ty to!!!!!!?????:))
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: widze ze lubisz na ostro? 07.08.02, 14:11
                                                    Termos, nie unos sie, bo Ci sie krew zetnie, a ja glutow nie bede pila:))
                                                  • tygrysek_ Re: widze ze lubisz na ostro? 07.08.02, 14:24
                                                    ...szkoda,..może byś sie zadławiła!!!:)))))
                                                  • nieustepliwy_osiol Re: widze ze lubisz na ostro? 07.08.02, 14:30
                                                    oooo zraniles mnie, zraniles mnie na wskros, albo mnie popychasz, albo
                                                    odpychasz.... ;))

ps. zawsze moge splunac, Tobie na buty;)
                                                  • tygrysek_ Re: widze ze lubisz na ostro? 07.08.02, 14:39
                                                    ..hihihi....zraniony wampir??????:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: widze ze lubisz na ostro? IP: *.Korbank.PL 07.08.02, 14:46
                                                    ...słyszę:)))))))))))))))...ale Szaki ma względy:)))))))))))
                                                  • saqqara Re: widze ze lubisz na ostro? 07.08.02, 14:46
                                                    a goowno!:))zaden wampir, to jakas oslica byla:))

teraz ja sie porzadnie zabiore do roboty, chociaz jak patrze to nie bardzo jest
                                                    za co:))) hehehe, jak to powiedzial Crimen, przesladuje mnie dzisiaj micro
                                                    soft:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka