b.szczelna 13.07.05, 23:21 towarzysko to teraz az za bardzo..gorąco..rozmowy sie same nawiązują,uśmiechy uśmiechają..a ja mam ochote na dotyk;)nistety pół roku abstynencji czeka;/ na was działa szał ciał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.szczelna Re: szał ciał 13.07.05, 23:28 a bo luby wyjechał;) taki zapasowy luby tez;] i co ja mam zrobic??????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: szał ciał 13.07.05, 23:29 Choć Ty s'iadaj i... i... i... i... i płacz!... Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 13.07.05, 23:34 płakanie odpada;P za dużo energii a satsfakcja zadna;) chyba że płakanie jakos oddala potrzebe dotyku? Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 13.07.05, 23:43 heheh ustalony na poczekaniu bo tu trzeba sie logowac:)ale dzieki.jam skarbnica nickow, pare juz mam;)do uzytku na zmiane;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: szał ciał 13.07.05, 23:50 Ja mam wrażenie, że Ciebie znam, ale mogę się mylić. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 13.07.05, 23:59 to sie mylisz;) bom tu własnie w dniu dzisiejszym straciła dziewictwo, tj pierwszy raz wmaszerowała na FT-od razu swoimm wątkiem;)) You know, samotne noce sa dłuuugie;) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: szał ciał 14.07.05, 00:00 Aaa, to zwracam honor. Piszecie bardzo podobnie, ale tamta nie używała Opery i tu zostawiłem sobie margines błędu. ;-) A co znacza nick - Bardzo Szczelna? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 14.07.05, 00:04 heheh myślałam o Beszczelnej?:)))dwuznaczność jest pociągająca, nie sądzicie?:)) niniejszym ułatwiam-na innych forach bywałam jako jacobS:)) taa dwuznaczność wciąga;) a cuż znaczy t-800? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: szał ciał 14.07.05, 00:15 b.szczelna napisała: > heheh myślałam o Beszczelnej?:)))dwuznaczność jest pociągająca, nie sądzicie?:) Bywa! ;-) > niniejszym ułatwiam-na innych forach bywałam jako jacobS:)) taa dwuznaczność wc > iąga;) No, niestety, nic mi ten nick nie mówi. Po prostu pudło, nie trafiłem. ;-) Ale dziękuję za informację. > a cuż znaczy t-800? Zgadnij! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 14.07.05, 00:29 wazysz 800 ton?;P jak nie trafiłam t0 naprowadz! Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 13.07.05, 23:36 prawie poszukałam.takiego co nie wyjezdza. w znajomym z byłej pracy. co to na niego miałam ochote zawsze;] ale sie opamietałam. moralniaka bym miała;] ja jakas niestworzona do wiernosci:((((((( znaczy si enie przywiazuje na stałe do ludzi:(( uh tyle fajnych sie dookoła szwenda...;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: szał ciał 13.07.05, 23:41 nie rozumiem ;) najpierw piszesz ze nie bo bedzie zle a potem ze nie jestes stworzona do wiernosci, wiec bys jednak to zrobila wiec jak to jest? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 13.07.05, 23:44 ekhm robie a potem mam moralniaka:) i cykora coby sie nijak nie wydało :)) a Ty?jak działasz? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: szał ciał 13.07.05, 23:46 to trzeba takiego co nie bedzie nikomu rozpowiadal najlepiej takiego dopiero poznanego, ktorego nikt z Twoich znajomych nie zna ;) a ja jestem sam, wiec nie mam zadnych problemow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 13.07.05, 23:52 heheh tacy co ich wszyscy znajomi znaja tez pasuja...sami sie boja rozpowiadac...tacy zajeci to bezpieczni sa bo i nie w ich interesie brak dyskrecji;)) a Ty sam jestes..:))ale Ty pewnie szukasz tylko seksu..a ja lubie gadanie przytulanie i cala reszte przyspieszaczy, co robia ze nagle jest 8 godzin pozniej;)z zaznaczeniem ze na dluzsza mete to sie nie pisze;) skad Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: szał ciał 13.07.05, 23:59 a kto tak rozpowiada ze szukam tylko sexu? :) nie samym sexem czlowiek zyje ;) a ja z Warszawy a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 14.07.05, 00:00 a ja 200km poza;)) a długo już żyjesz, żeś nie seksem żyć nauczył?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: szał ciał 14.07.05, 00:04 to troche nas dzieli zyje wystarczajaco, 25 to znowu zadam to samo pytanie ;) a Ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 14.07.05, 00:08 ja 21 żyje;)ponoć.za 2 tygodnie konkretnie minie;)tak mówią, że minie rocznica urodzin, ale bo ja wiem czy im wierzyć?nie pamietam zdarzenia;) uff a już sądziłam ze 80 przy nick'u to wiek, i dlategoś taki uczłowieczony;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: szał ciał 14.07.05, 00:12 b.szczelna napisała: > ja 21 żyje;)ponoć.za 2 tygodnie konkretnie minie;)tak mówią, że minie rocznica > urodzin, ale bo ja wiem czy im wierzyć?nie pamietam zdarzenia;) to ladnie, bedzie oczko ;) to wpadnij w ten nie pamietny dzien to siakos oblejemy i nawet siakies zyczenia sie znajda ;)) > uff a już sądziłam ze 80 przy nick'u to wiek, i dlategoś taki uczłowieczony;) hehe :) nawet nie chcialbym tyle zyc, bo to tylko meczarnia Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 14.07.05, 00:15 słabo to oczko poczuje znajomi całym stadem,ok 30 osob w londynie tu pozostały niedobitki <no, ja pracuje;)> a z przygodnymi ludzmi to nie to samo... a facet ze daleko-przywykłam;)sie nie zdarzyło zeby było inaczej;)pafczki tez maja swoj urok ;PP thx za zaproszenie, w wwie owszem bywam;) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: szał ciał 14.07.05, 00:21 b.szczelna napisała: > słabo to oczko poczuje wazniejsze jest jak Ty sie czujesz, a nie Twoje cyferki > znajomi całym stadem,ok 30 osob w londynie > tu pozostały niedobitki <no, ja pracuje;)> w pracy, czy na wakacjach i czemu z nimi nie wyjechalas? > a z przygodnymi ludzmi to nie to samo... rozumiem, lepiej to robic z kims bardzo blizkim > a facet ze daleko-przywykłam;)sie nie zdarzyło zeby było inaczej;)pafczki tez > maja swoj urok ;PP albo go bardzo kochasz, albo boisz sie go zostawic bo myslisz ze tak jak jest, nie jest zle, a nie chcesz byc calkiem sama??? > thx za zaproszenie, w wwie owszem bywam;) to moze kiedys sie stykniemy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 14.07.05, 00:26 eh ja sie czuje kiepskawo tak nagle pozbawiona stałych znajomych;] nie wyjechałam bo PRACUJE:] eh da rade taka opcja-->bardzo kocham chociaz wymaga to tryliona cierpliwosciowych testow i czesto odliczania do tejze liczby coby nie wrzasnac?no..i ..ekhm maaaaało czułosci.ale zaden inny sie nie nadaje;)no po prostu cos w sobie ma TEN ale co NIE PYTAC sama siebie nie smiem;) a jakze sie poznamy jak sie stykniemy?:>przypadki chodza po ludziach;)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: szał ciał 14.07.05, 00:32 oj napewno sie jakis by znalazl co bys mogla byc z nim na codzien a nie tylko co pol roku zawsze mozna sie wymienic fotkami ;) tak bynajmniej poznawalem innych i potem sie spotykalismy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 14.07.05, 00:35 heheh ee wyjazdy sie zdarzaja;)pol roku po 2,5 nie wyjezdzania jakos ujdzie;) to slij fotke na gazete;))i ja swojej jakiejs posuzkam;) jesli masz ochote Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 14.07.05, 01:03 nie doszło czy doszło i nie uchodzi?:>>>:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: szał ciał 14.07.05, 00:38 dobranoc, jutro tata przyjezdza i sie przypieprzy do worków pod oczami z niewyspania. miłej nocki nocne marki:) Odpowiedz Link Zgłoś
b.szczelna Re: szał ciał 14.07.05, 00:39 czy tata????bo ja nic ie wiem!!!;)) jak moj to bałagan zastanie i sie przypieprzy, a nie worki;)) Odpowiedz Link Zgłoś