Dodaj do ulubionych

Zapomniane obetnice

15.07.05, 21:14
Mówimy dziś o pięknych związkach o zakochaniu, miłości a przecież ja nie znam
ani jednego, w którym nie było zdrady.
W mojej firmie pracują sami młodzi ludzie. Małżeństwa mogę policzyć na
palcach. Wśród nich nie ma ani jednego "czystego". Zaczynając od samego
szefa, który właśnie rozwodzi się z żoną a kończąc na pracownikach, którzy
prowadzą podwójne życie widzę samo zepsucie i myślę o zapomnianych
obietnicach....
Obserwuj wątek
    • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 21:57
      zycie moja droga samo zycie dobra a jest gdzies jakas imprezka ?...
      • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:01
        a idziesz ze mną?
        • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:03
          no ba mowisz i masz:-)))Ps tylko zonke zapytam i juz jade...
          • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:05
            a ona nie chce iść z nami?
            • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:07
              nie My jestesmy jak ogien i woda ja imprezowicz Ona domatorka no to co idziemy?
              • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:12
                a będziesz rozrabiał?
                • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:23
                  nie ja sie bawie na wesolo nie jestem agresywny ...
                  • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:25
                    jak na wesoło to trzeba rozrabiać:) ale do till out nie idziemy!;)
                    • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:31
                      oki zle mnie zrozumialas rozrabiam na wesolo gdzie chcesz to idziemy ...
                      • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:33
                        a dobrze tańczysz?
                        • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:41
                          no niby tak hmm nawet bardzo no tancze i to nawet super tylko czemu wszyscy
                          leza i sie smieja jak tancze :-)))
                          • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:42
                            hihihihi ale śmieszny jesteś, idziemy!
                            • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:46
                              ale lezecczy tanczyc :-)))
                            • emilka222 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:48
                              Miłej zabawy!!!!!!! Ja idę do żonki Albercika ....z kolegą...no... dwoma
                              kolegami:)
                              • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:49
                                hm... może ja też pódę z emilką?
                                • emilka222 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:52
                                  A Albercik bedzie gasił? Nie ma sprawy...mogę jeszcze jednego zwerbować:)
                                • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:52
                                  kurde jaja se robicie a ja co ? no dobra nie to nie bawcie sie sami pa:-(((
                                  • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:53
                                    no dobra, jak chcesz to chodź
                                    • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:57
                                      kurde nie moge pali sie musze na akcje jechac jedziesz ze mna?
                                      • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:58
                                        jadę!
                                        • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:00
                                          oki bedziesz trzymala moja sikawke:-)))
                              • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:50
                                no to powodzenia oj jak Ona nie lubi jak sie ja budzi ze snu macie manto
                                zapewnione:-)))
                                • emilka222 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:56
                                  My się żonki nie boimy, bo cichutko ją zbudzimy. A jak taaaakich facetów
                                  zobaczy!! Albercik..no nie bądź zazdrosny:)
                                  • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:57
                                    i żonkę przerobimy:)
                                    • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 22:59
                                      no tak tylko na co ja przerobic bo to cale 50 kg zywej wagi:-)))
                                      • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:00
                                        przerobimy ją na swoje kopyto:)
                                      • emilka222 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:01
                                        Ja się dorzucę ze swoją i będzie 105kg.:)
                                        • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:04
                                          a może niech ona śpi?
                                          • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:05
                                            dobrze powiedziane :-)))
                                          • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:06
                                            albercik!
                                            • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:09
                                              no co?
                                            • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:10
                                              Ty już wiesz
                                              • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:27
                                                nic nie wiem ale cos tam niby wiem:-)))
                                                • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:29
                                                  i już się wytańczyłam, a butki wysokie i nóżki bolą
                                                  • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:39
                                                    najpiekniej sie tanczy na lace pelnej kwiatow kiedy rosa pokazuje swe krople i
                                                    chlodzi lagodnie Twe stopy zmeczone i wdziera sie trawa miedzy Twe palce
                                                    zmeczone laskoczac sprawiajac ci ulge i radosc tak wlasnie sie tanczy na lace:-
                                                    )))
                                                  • tapierwsza1 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:42
                                                    ja leżę już na łące, wśród kwiatów i śpiewu ptaków. I świerszcz gra mi do
                                                    ucha...zasypiam, pilnuj mnie strażaku
                                                  • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:48
                                                    oj moja droga granie swierszcza jest zarezerwowane dla Bardzo Przemilej Pani :-
                                                    )))ale moge zapewnic ze lezac na lace pelnej kwiatow i spiewu ptakow tych
                                                    nocnych oczywiscie mozesz spac spokojnie OSP czuwa radzi i nigdy Cie nie
                                                    zdradzi :-)))Dobranoc pa
                                        • albercik7 Re: Zapomniane obetnice 15.07.05, 23:04
                                          hoho widze ze Kolezanka ma nadwage:-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka