Gość: Nata IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.02, 23:58 Spadaj pajacu z tad jestes najwiekrzym dupkiem jakiego znam :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hoop1 Re: do onylania 09.08.02, 00:00 napoje nata nie moga nawet conkurofac z cola hoop......:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
besii Re: do onylania 09.08.02, 00:06 0nly napisała: > spadaj hoop to moj fatek....:))) zazdrosny ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do onylania IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.08.02, 00:20 Only, Ty też płeć zmieniłeś??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: do onylania 09.08.02, 00:23 a tam.... tez sobie postanowilem poszalec po wczorajszej rozgrzewce....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do onylania IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.08.02, 00:26 Żeby tylko jakaś epidemia z tego nie wybychła, bo ja nic sobie nie dam obcinać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: do onylania 09.08.02, 00:44 no coz, reklamy tez ci nie zrobie.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: do onylania 09.08.02, 00:58 znaczy brak jakiegokolwiek zainteresowania???? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 01:10 Pamięć mam dobrą, no i maryśką mnie dzisiaj nie poczęstowałaś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: do onylania 09.08.02, 01:12 no po to zeby ci sie pamiec nie polepszyla...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 01:15 Przecież niczym Ci to nie grozi.Nie mam na Ciebie haków:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 01:40 Ja wiem co ja wiem, ale nie wiem co Ty wiesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 01:46 Ty mi tu z Kartezjuszem nie wyskakuj, gdy rozmawiamy o hakach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: do onylania 09.08.02, 01:51 no to moze porozmawiamy o hakach jutro, bo dzis cos pozno jest Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 01:53 No to masz buziaczka na dobranoc i kolorowych snów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
besii Re: do onylania 09.08.02, 00:06 hoop1 napisała: > napoje nata nie moga nawet conkurofac z cola hoop......:))))) jakby nie bylo i tak smakuje lepiej jak cola Odpowiedz Link Zgłoś
hoop1 Re: do onylania 09.08.02, 00:12 nic nie moze konkurofac z takim odrdzewiaczem jak ja..... Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: do onylania 09.08.02, 00:38 Znow zboczki pieprzycie glupoty. Lepiej posluchajcie tego: Rucha się Crimen z Lezioxem i ten co jest walony w dupe czyli Crimen co chwila przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Leziox do niego: PRZESTAŃ BO MI ZĘBY WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Crimen znów zaczyna rytmicznie odchylać głowe do tyłu, więc Leziox po raz drugi zwraca mu uwage: NO PRZESTAŃ BO MI TO PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze raz.Więc Leziox pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na to Crimen: STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK ROZEPNIJ. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 00:41 Łap się za swojego ptaszka, onanisto i spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: do onylania 09.08.02, 00:42 czytali, czytali my ta wasza towarzyszu kagan relacja..... ale serio nie musisz zdawac relacji ze swoich doznan, zwlaszcza poslugujac sie nickami innych..... Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: do onylania 09.08.02, 00:45 Jestem czlowiekiem wyksztalconym (SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii), mocno a(a raczej anty)religijnym i 100% hetero! Jestem tez przeciwko pedalstwu! Dlatego tez musze was zwalczac zboczki o malpich mozgach. Kagan Mlot Na Pedaly Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 00:48 Zapomniałeś o fakultecie w Tworkach, co znajduje odbicie w twoich tekstach pisanych. Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: do onylania 09.08.02, 00:53 To jest moje wyksztalcenie zboczku. A czym ty sie mozesz pochwalic? Tylko malpim rozumem ktory prezentujesz tu na forum. Kazdy debil potrafi pisac listy dwuwyrazowe. PhD - Monash University, Melbourne (2001) Thesis: `Visions of the Future in the Writings of Stanislaw Lem' - MA - The University of Melbourne (1996) Thesis: `Decline of Manufacturing in Poland 1989-1994' - BComm (Hons) - Warsaw School of Economics (1973) - Diploma in Electrical Engineering - Technical College in Warsaw (1968) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: do onylania 09.08.02, 00:56 nie pisz tu swego cv bo po pierwsze: nikogo to nie obchodzi pracy ci nikt tu nie zalatwi (no chyba ze w bojowkach leppera)...... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 00:59 A czym ty się popisujesz?Twoje wypociny są długie i mętne jak Ganges, tylko znacznie płytsze, koniowale. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: do onylania 09.08.02, 00:54 kagan_z_australii napisał: > Jestem czlowiekiem wyksztalconym (SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii), > mocno a(a raczej anty)religijnym i 100% hetero! Jestem tez przeciwko > pedalstwu! Dlatego tez musze was zwalczac zboczki o malpich mozgach. > > Kagan Mlot Na Pedaly mozna byc wyksztalconym i glupim jednoczesnie..... o regligi nikt z toba gadac nie bedzie chcial, bo my tu mamy innego boga..:))) to zes hetero tez nikt sprawdzac chciec raczej nie bedzie, bo nikt na to czasu nie ma, ani ochoty.... i szkoda ze masz takie wewnetrzne przymusy, bo to tylko swiadczy o jakies niedobrej oznace ze cos ci sie chyba z glowa stalo niedobrego...... Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: do onylania 09.08.02, 00:59 0nly napisała: > kagan_z_australii napisał: > > > Jestem czlowiekiem wyksztalconym (SGH w Warszawie, MA i PHD w Australii), > > mocno a(a raczej anty)religijnym i 100% hetero! Jestem tez przeciwko > > pedalstwu! Dlatego tez musze was zwalczac zboczki o malpich mozgach. > > > > Kagan Mlot Na Pedaly > > mozna byc wyksztalconym i glupim jednoczesnie..... > o regligi nikt z toba gadac nie bedzie chcial, bo my tu mamy innego boga..:))) > to zes hetero tez nikt sprawdzac chciec raczej nie bedzie, bo nikt na to czasu > nie ma, ani ochoty.... > i szkoda ze masz takie wewnetrzne przymusy, bo to tylko swiadczy o jakies > niedobrej oznace ze cos ci sie chyba z glowa stalo niedobrego...... Nie chcecie ze mna dyskutowac bo nie jestescie w stanie. A waszym Bogiem jest pedalstwo. Latwo to zauwazyc. Kagan Mlot Na Pedaly Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 01:05 Dyskutować można z kimś posiadającym elementarną wiedzę i poruszającym się w obrębie faktów, a nie z tumanem klepiącym bzdurne slogany. Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: do onylania 09.08.02, 01:16 1. Kagan ma zawsze pod reka merytoryczne argumenty, takie jak: - dane statystyczne, - cytaty z miarodajnych zrodel czy tez - linki do witryn na internecie. 2. Kagan nigdy pierwszy nie rzuca "miesem", wiec trudno mu zarzucic chamstwo. 3. Kagan z miejsca rozpoznaje atak ad personam, demaskuje ten rodzaj ataku jako ponizej pasa, a wiec niejako osmiesza tych, co stosuja w dyskusji niegodne i nieetyczne metody. 4. Kagan nie jest dogmatykiem, wiec nie jest ograniczony w argumentacji w takim stopniu, jak np. katolicy, monetarysci czy neoliberalowie (ekonomiczni i polityczni). Wniosek: Kagan to przeciwnik, ktorego lepiej omijac z daleka, jak sie nie ma pod reka racjonalnych argumentow merytorycznych... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: do onylania 09.08.02, 01:23 crimen napisał: > A feraz powiedz to własnymi słowami. Nie mozesz tego pojac swoim malpim mozgiem? Wcale sie nie dziwie jesli masz tylko pedalstwo w glowie! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 01:31 Widzisz matole jaki jesteś interesujący?Dziewczynę mi usypiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: do onylania 09.08.02, 01:35 crimen napisał: > Widzisz matole jaki jesteś interesujący?Dziewczynę mi usypiasz. Ja usypiam? To ty nudzisz. Co ty wlasciwie powiedziales madrego dzisiaj? Moze wypowiedz sie na temat Polski w Nato. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 01:30 Nawet nie mam zamiaru podejmować prób pojmowania bezmózgowców.Ptysiu, jesteś prosty jak konstrukcja cepa.Rozmowa z tobą o czymkolwiek przypomina dyskusję ze ślepym o kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: do onylania 09.08.02, 01:32 crimen napisał: > Nawet nie mam zamiaru podejmować prób pojmowania bezmózgowców.Ptysiu, jesteś > prosty jak konstrukcja cepa.Rozmowa z tobą o czymkolwiek przypomina dyskusję ze > > ślepym o kolorach. Tak? No to konkrety prosze. Ja probuje nawiazac dyskusje, a ty tylko umiesz odpowiadac dwoma lub trzema wyrazami. Wstyd zboczku! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: do onylania 09.08.02, 01:36 jakie konkrety, jakie konkrety..... czy ty kagan myslisz ze ludzie nie maja na glowie innych spraw tylko twoje pedalstwo...... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: do onylania 09.08.02, 01:37 Koniowale, konkretami można odpowiedzieć na konkrety, a nie na twoje kabaretowe teksty.A po drugie na tym forum z nikim, a z tobą nigdzie nie będę dyskutował o polityce.Coś ciężko myślisz, ale to chyba potrafisz zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś