Dodaj do ulubionych

Lady_I, co tam slychac?

IP: *.bnet.pl / 10.10.33.* 12.08.02, 13:43
Bardzo za Toba tesknie !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lady_I Re: Lady_I, co tam slychac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 13:49
      Pada!
      I nic mi się nie chce.
      A Ciebie tu nie ma, a też za Tobą tęsknię. I to jak!!!
      • Gość: giermek Re: Lady_I, co tam slychac? IP: *.bnet.pl / 10.10.33.* 12.08.02, 14:01
        U nas burzowo, zerknij prosze na @ i daj znac co o tym myslisz
        • Gość: Lady_I Re: Lady_I, co tam slychac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 14:12
          Już odpisałam. Myślę, że to korzystny termin.
          • Gość: pracus Re: Lady_I, co tam slychac? IP: *.bnet.pl / 10.10.33.* 12.08.02, 14:26
            Kocham Cie, za chwile odpowiem,
            jestem dzis zawalony praca
            :(
            • Gość: Lady_I Re: Lady_I, co tam slychac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 14:30
              Spokojnie, poczekam.
              Przecież wiesz...
              :))
              • Gość: spocony Re: Lady_I, co tam slychac? IP: *.bnet.pl / 10.10.33.* 12.08.02, 15:46
                No wiem :)
                Masz juz cos @
                • Gość: Lady_I Re: Lady_I, co tam slychac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 15:50
                  Odebrałam do tej pory 2 @ i wysłałam tyle samo.
                  Jeśli wysłałeś coś jeszcze, to na razie nie ma :)
                  Jak postępy w pracy?
                  • Gość: zdumiony Re: Lady_I, co tam slychac? IP: *.bnet.pl / 10.10.33.* 12.08.02, 15:55
                    ja rzeczywiscie wyslalem 2, i terz 2 otrzymalem (ale dopiero teraz)
                    Pracuje, pracuje, po to by moc potem wypoczac (mam nadzieje) :o)
    • Gość: chrabinia von Re: Lady_I, co tam slychac? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 16:30
      witam was serdecznie najjasniejsi:))) !!!!!!!!!!!!!!
      kurwa mac, jak suuper widziec was znowu!!!!!!!!!!!!!!!
      a powiedzcie, razem bedziecie w ten dluzszy weekend? lady - dojezdzasz tam, czy
      jestes tu? moze by siem do was wybrac????
      • Gość: Lady_I Re: Wielmożna Chrabinio von IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 16:43
        chyba się zobaczymy dopiero po 19.08, bo dopiero wtedy będziemy z M2 w kupie,
        czyli samowtór, Mościa Pani. Ja wpadłam do Wa-wy tylko na moment, jutro rano
        wyjeżdżam ponownie.
        • Gość: kochany Re: Wielmożna Chrabinio von IP: *.bnet.pl / 10.10.33.* 12.08.02, 16:46
          nawet mozna to po moim obecnym IP stwierdzic :)
          • Gość: chrabinia von toz durna nie jezdem, choc z chrabiow przez "ch".. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 16:49
            bo to od chamstwa ta chrabinia:))) ale mnie chodzilo o to, czy mozna tam do was
            dojechac na weekend!!! TAM!!!!
            z jasniepozdrowieniem:)))
            chrabinia
            • Gość: Lady_I Re: toz tłumaczę Waszmość Pani IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 16:54
              jak nie przymierzając krowie na miedzy (bez urazy), że z ukochanym mym urlop
              osobno spędzamy i nie TAM, gdzie Jejmość Pani myślisz :))

Milady, sługa uniżona :)
          • Gość: Lady_I Re: słabości możnych :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 16:51
            widać Chrabinia monokla w oko nie wetknęła, to i nie dopatrzyła się :)

• Gość: chrabinia von oj, najjasniejsi moi, z monoklem u mnie nie tak:)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 10:33
              widocznie sluzka mi nie przetarl szkiel:)) aluzju ponial, prijezdzaju!!!!
              milego odpoczynku zyczem wam obojgu, choc oddzielnie:)))
              odpoczniecie od siebie troszke, moze to i plus????
              • Gość: Lady_I Re: To się wielce radujemy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 10:46
                pospołu choć z osobna!
                Do miłego zobaczenia całkiem niedługo, dbajcie o Błękitne Dziwo:)
                • Gość: czort nastepny weekend zblekitnimy??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 10:53
                  bo musze sie przyznac, ze pierogi mi sie snia:))) co wy na to???
                  • Gość: Lady_I Re: nastepny weekend zblekitnimy??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 10:58
                    Mam taka nadzieję, ale nie mogę obiecać na 100%.
                    Ja wrócę w sobotę, ale nie wiem jak moja połówka.
                    Ustawiajcie się tak, żeby Wam było wygodnie.
                    Pozdrów S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka