Dodaj do ulubionych

Polibuda białostocka-pilne!

22.07.05, 17:37
słuchajcie panowie,mam pytanie!Może się orientujecie który z akademików politechniki białostockiej jest najlepszy,najfajniejszy etc.,gdzie jest najciekawsza atmosfera???Ja się na tym nie znam a kumpela mnie prosiła,bo nie wie,jak są numerowane i który najlepiej wybrać i wpisać w podaniu o przyznanie go.
Liczę na to,ze mi udzielicie odpowiedzi,dzięki wielkie,pozdro
bad_habit
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: Polibuda białostocka-pilne! 22.07.05, 18:12
      ja moge podac tylko kolejnosc ;)

od skrzyżowania z Kopernika

1. Hotel Asystenta
      2. Delta
      3. Gamma
      4. Beta
      5. Alfa
      • bad_habit Re: Polibuda białostocka-pilne! 22.07.05, 18:17
        nekroskop88 napisał:

> ja moge podac tylko kolejnosc ;)
        >
        > od skrzyżowania z Kopernika
        >
        > 1. Hotel Asystenta
        > 2. Delta
        > 3. Gamma
        > 4. Beta
        > 5. Alfa
        >
        >
        oki,dzięki,dobre i takie informacje:)
        • nekroskop88 Re: Polibuda białostocka-pilne! 22.07.05, 18:19
          prosze :)
    • kamilar Re: Polibuda białostocka-pilne! 22.07.05, 22:00
      Alfa
      • kamilar Re: Polibuda białostocka-pilne! 22.07.05, 22:01
        Albo beta, wroci brat to go spytam;)
        • bad_habit Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 08:31
          kamilar napisał:

> Albo beta, wroci brat to go spytam;)

dzięki wielkie:)
          • kamilario Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 18:11
            Dobra a więc tak to w alfie kiedyś wyżucali rzeczy z pokoi. Ale to jest tak, że
            przydzielają akademiki wydziałami:(
            • bad_habit Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 18:32
              aha,rozumiem!Z tym że koleżanka ma wypełnić podanie o przyjęcie do akademca i tam ją pytają o konkretny akademik-,ma wpisać!I nie wiedziałam co jej poradzić,żeby nie żałowała potem-
              I have a dream...
              • nekroskop88 Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 18:33
                Niech wpisze Beta ;)
                • bad_habit Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:02
                  a dlaczego beta?ja się na tym nie znam:(
                  • nekroskop88 Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:06
                    skoro Kamilario napisał, że albo Alfa albo Beta, Alfa odpada bo wyrzucali tam
                    meble, wiec zostaje Beta :) to tak wedlug mnie :P
                    • bad_habit Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:11
                      nekroskop88 napisał:

> skoro Kamilario napisał, że albo Alfa albo Beta, Alfa odpada bo wyrzucali tam
                      > meble, wiec zostaje Beta :) to tak wedlug mnie :P
                      >
                      >
                      ok,zadzwonię jutro do niej i jej przekażę:)
                      • nekroskop88 Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:12
                        fajnie, przybedzie nam kolejna studentka :)
                        • bad_habit Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:14
                          tak,ochrony srodowiska:)
                          moi koledzy i koleżanki studiują już na politechnice:)
                          • nekroskop88 Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:15
                            korzystamy na tym, że Olsztyn nie ma Akademii Medycznej, Polibudy, Akademii
                            Muzycznej i Teatralnej :) dlatego do nas wszyscy jadą z regionu :)
                            • bad_habit Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:17
                              nekroskop88 napisał:

> korzystamy na tym, że Olsztyn nie ma Akademii Medycznej, Polibudy, Akademii
                              > Muzycznej i Teatralnej :) dlatego do nas wszyscy jadą z regionu :)
                              >
                              > tak!!!!Co z tego że mają Kortowo i UWM,skoro np. anglistykę zamknęli im w tym roku;)
                              • nekroskop88 Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:18
                                hihihihi a my mamy anglistyke :P
                                • bad_habit Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:20
                                  nekroskop88 napisał:

> hihihihi a my mamy anglistyke :P
                                  >
                                  >
                                  włąśnie,poza tym komunikacja PKS do Białegostoku jest o wiele lepsza niż do Olsztyna no i drogi w lepszej kondycji;) co z tego że jakąś rzekomo "dobrą pizzę" mają tam...Inne kwestie też powinny być brane pod uwagę;)
                                  • nekroskop88 Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:22
                                    poza tym Białystok to niepowtarzalne miasto, drugiego takiego na swiecie nie
                                    ma ;p
                                    • bad_habit Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:23
                                      nekroskop88 napisał:

> poza tym Białystok to niepowtarzalne miasto, drugiego takiego na swiecie nie
                                      > ma ;p
                                      > yes,yes,yes;)
                                      >
                                      • nekroskop88 Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:24
                                        hehehe :)
                                  • kamilar Re: Polibuda białostocka-pilne! 23.07.05, 21:47
                                    A te drogi i komunikacja wynikają z tego, ze przed Gierkiem byliśmy jednym
                                    województwem i dlatego połączenia tak robiono
                      • kamilar Tylko, że jak coś się nie będzie podobało to potem 23.07.05, 21:46
                        będzie na mnie??:)
                        Na poważnie to napisałem alfa albo beta, bo nie dlatego, że nie wiedziałem który
                        lepszy, tylko nie pamietałem który konkretnie lepszy. Teraz wiem, że to niby
                        alfa, tak sądził kolega z roku:)
                        Brat mówi, że najlepszy to jest akademik budownictwa, ale to różnie bywa.
                        • nekroskop88 Re: Tylko, że jak coś się nie będzie podobało to 23.07.05, 21:47
                          i tak zalezy od towarzystwa ;)
                        • bad_habit Re: Tylko, że jak coś się nie będzie podobało to 23.07.05, 21:47
                          kamilar napisał:

> będzie na mnie??:)
                          > Na poważnie to napisałem alfa albo beta, bo nie dlatego, że nie wiedziałem któr
                          > y
                          > lepszy, tylko nie pamietałem który konkretnie lepszy. Teraz wiem, że to niby
                          > alfa, tak sądził kolega z roku:)
                          > Brat mówi, że najlepszy to jest akademik budownictwa, ale to różnie bywa.

aha,a ona będzie studiować ochronę więc nie wiem który jej przydzielą,w razie czego powiem żeby wpisała alfę lub betę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka