nataan 25.07.05, 22:14 Czy Izka powiedzila Ci juz kto byl wybrancem??? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataan Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 16:26 mi tez nie.... razem to od niej wciagniemy... czuje to w kosciach Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 16:48 Hihi:) Witajcie robaczki:) Czy mi sie wydaje czy ktos tu knuje za moimi plecami!!?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 16:53 Czesc;-).Nikt tu nie knuje , obudz sie dziolcha , ile mozna spac;ppp;-)))Jak imprezka?;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 16:59 dzieki Nezja, bylo super:-) i maly balagan wiec juz sie uwinelam:) Ostatni gosc poszedl godzinke temu:-) Glowka troszke boli ale humorek mi dopisuje:-) Moze sobie piwko strzele, slyszalam ze dobre na kacyka:))) A ja Twoj wieczor? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 17:07 oj , strasznie , wczoraj o 21;00 juz we wyrku bylam i dzis chyba tez wszystko na to wskazuje wczesnie sie w nim znajde, cosik sie nie za dobrze czuje ;-)...ale zlego licho nie bierze wiec jutro pewno do Was i tak wróce;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 17:12 Wy mi tutaj sie tak uprzejmosciami nie wymieniajcie......:) a strategie mam taka, ze ...hmmm.... jeszcze musze dopracowac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 17:13 Wiesz co, ja wlasnie strasznie sie poczulam, w dodatku ten potworny bol brzucha..Dobry humor znikl w sekunde...:-( Francuzi zaprosili mnie dzis gdzies na miacho, ale kurka w takim stanie chyba juz o 8 w wyrku wyladuje..:/ A tak przy okazji..gdzie natan? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 17:18 brzuszek boli..? moze Ty w ciazy jestes...... ;) a wypad w miasto z francuzami to chyba nie jest dobry pomysl w Twojej sytuacji.... bedziecie jedli paskudne zarcie... brzuszek nie wytrzyma.... a ja juz jestem w domu.... a ze dzisiaj byla ladna pogoda to dzis tez odkurzyla mi sie rakieta.... :) trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 17:44 Eh,wlasnie ten bol brzuszka przyniosl mi ta dobra nowinke ze w ciazy nie jestem;) Ale boli okrutnie..No i zoladek cofa mi sie do gardla, jesli wiesz o czym mowie.. generalnie teraz jest zle...buuu. Mam za swoje, za dobra zabawe trzeba teraz zaplacic..:/ Grales w tenisa? Oj, jakbym sobie pograla, ale moze nie dzis..:/ Najgorsze ze francuzi nalegaja, i co gorsza nie maja zamiaru jesc, tylko pic... bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 17:49 uuaaaaaa ale jak dzisiaj brzuszek boli to pewnie wieczorem, albo jutro sie zacznie cierpienie za grzech pierworodny.. :P a ja zmienile zdanie...powinnas isc z francuzami sie napic, co bedzie stanowic klinika.. :) a w tenisa wygralem do 3 i do 4.... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 18:00 natan, ja tu umieram a ty namawiasz do zlego. nie daje rady, wracam do lozka, nie jestem dzis zbyt towaszyska..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Nezja!!!!!! 26.07.05, 18:09 izka82 napisała: > nie jestem dzis zbyt towaszyska..:/ widze :P:P:P:P:P:P:P:P:P>P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P zdrowiej szybko...:) Odpowiedz Link Zgłoś