Dodaj do ulubionych

i kibice to przypałowcy

26.07.05, 21:59
Obserwuj wątek
    • kamilario Wklejam link:) 26.07.05, 22:00
      sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2840245.html
      Wiem, że to ułamek kibiców, ale niestety ten ułamek jest tak zdebilniały, ze żal
      się robi na samą mysl.
      • bmwariat Niestety.. 27.07.05, 07:08
        Niestety pochodze ze szkieletczyzny, ale moje miasto Ostrowiec nienawidzą się z
        Kielcami. Pamiętacie może jakie pojednania były? Między innymi było KSZO Korony
        i Radomiaka. 3 nienawidzących się drużyn. Niestety to pojednanie padło na meczu
        w Ostrowcu z Korona(gdzie i tak wynik był kupiony, bo Sarnat miał już wtedy
        podpisany kontrakt z Koroną i puścił 3 "ciekawe" bramki).Kibice Korony spalili
        szaliki Kszo i Lecha. Pojednanie to było tylko na pokaz..a mecze pokazały
        prawdziwą fałszywość. Żenujące, przykre i wstydliwe. A Kielce...powinni to
        zdegradować za kupno meczy od 3 ligi. Bo już wtedy dziwnym trafem Korupter
        Karny Korona Kiełce (tak się potocznie teraz mówi na korone, choć bardziej to
        Korupter) dostawał karne w końcówkach meczu.
        Żenujące....
        • kamilario Żeby tylko Korona 27.07.05, 10:08
          ale jeszcze Arka, oczywista Piast Gliwice, który jednak jest ogrmnie zasłużony
          dla polskiej piłki, dlatego nie poniesie konsekwencji. Jak sobie przypomne z
          młod9ości występy Piasta na arenie miedzynarodowej, grę ich wychowanków w
          reprezentacji i za górskiego i za Piechniczka, ba nawet teraz za Janasa, co
          drugi to z Piasta, to aż mi się miło od wspomnień na sercu robi
    • nekroskop88 Re: i kibice to przypałowcy 26.07.05, 22:42
      kibice i górnicy - to jest to czego nie moge znieść w Polsce
    • zewsi Re: i kibice to przypałowcy 28.07.05, 09:32
      I jeszcze te ich wulgarne:-) przyśpiewki:

"Boi się nas każda polska wiocha
      Boi się nas Orzeł II Baniocha
      Boją się nas panki oraz skiny
      Boją się nas Japonia i Chiny

la la la
      la la la
      la la la la la