Dodaj do ulubionych

To kto chce z nami w sobote grillowac?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 08:37
Na Bemowie. Fajne miejsce, pogoda odpowiednia, czego w domu siedziec
bedziecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kijanka Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: 193.74.43.* 23.08.02, 08:41
      ale ma być okrutna burza z piorunami i to kulistymi he he he!!!
      • Gość: mario2 Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 08:44
        to siedz w wodzie i sie nie wychylaj. Watek rzeznaczony jest dla tych, ktorzy
        chca przyjsc, a nie dla malkontentow. To tyle!
        • Gość: kijanka Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: 193.74.43.* 23.08.02, 09:04
          od razu malkontentów, po prostu mówię co widziałam w tv na pogodzie.
          • Gość: mario2 Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 09:11
            a jaki to ma zwiazek z tym, ze my chcemy grillowac? hę?
            • Gość: kijanka Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: 193.74.43.* 23.08.02, 09:13
              przyznaje koledze rację, żaden. Tylko żeby ogień w grilu nie zagasł martwię
              sie...
              • Gość: mario2 Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 09:20
                z tego co piszesz, to chyba nie Twoj problem...?
                • Gość: kijanka Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: 193.74.43.* 23.08.02, 09:22
                  jak to nie?! duchem będę z wami, pewnie mi zaraz odpowiesz : całe szczęście że
                  tylko duchem wredoto jedna!
                  • Gość: mario2 Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 09:35
                    duchem to i tak za duzo
                    Brunhildo :o)
                    • Gość: kijanka Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: 193.74.43.* 23.08.02, 09:39
                      w sensie pozytywnym? ;)
                      • Gość: mario2 Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 09:43
                        pejoratywnym
                        • Gość: kijanki Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: 193.74.43.* 23.08.02, 09:54
                          oczywiście zdajesz sobie sprawę ze znaczenia tego słowa? ;), (tak sie upewniam)
                          bo nie rozumiem skąd to negatywne nastawienie do mojej osoby ;((((((
                          • Gość: mario2 Re: To kto chce z nami w sobote grillowac? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 10:19
                            bo nie potrafisz czytac :o)

Watek jest dla tych co CHCA przyjsc :o)
    • saqqara ja nie moge, randke mam 23.08.02, 08:43
      ale dobrej zabawy zycze!:))
      • Gość: mario2 Re: ja nie moge, randke mam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 08:44
        zabierz randie, tfu randke z soba :o)
        • saqqara Re: ja nie moge, randke mam 23.08.02, 08:46
          M2, zlituj sie!! na grilla??!!!
          zostalam zaproszona na spacery przy ksiezycu i kolacje przy swiecach!:)sam
          rozumiesz...
          • Gość: mario2 Re: ja nie moge, randke mam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 08:48
            Swiece beda tez na grilu, jak sie nie wypala mozesz wykorzystac!

Ksiezyc ma byc w pelni....

Szakira nie badz taka Laeila!
            • saqqara Re: ja nie moge, randke mam 23.08.02, 08:52
              swieczki mi raczej! nie beda potrzebne :P

wiem, ze pelnia, wampiry to czuja, krew sie burzy...:))

hehehe, chcialbys spytac czy majtki nalozylam? :)))
              • Gość: mario2 Re: ja nie moge, randke mam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 08:54
                dzis na pewno nie, a w sobote i tak nie beda potrzebne!

Wiec...
                15 tak gdzie ostatnio!

A jak nie, to sobie inaczej pogadamy.

Chyba ze sie wybranca wstydzisz!
                • saqqara Re: ja nie moge, randke mam 23.08.02, 09:16
                  M2, zrozum
                  to romantyczne spotkanie ma byc, rozyczka w trzesacych sie lapkach, niesmiale
                  spojrzenia spod rzes, usmieszki skryte za rabkiem filizanki, potem kolacyjka.
                  A Ty mnie namawiasz na kielbase z grilla z musztarda i wosk ze swiec kapiacy
                  znowu!!! na moje spodnie... mile to strasznie, ale plizzz!!!

nie strasz, ja sie Ciebie nie boje! chyba:))
                  nie wstydze sie, a wogole co ja sie, kurna tlumacze? ech :))
                  • Gość: mario2 Re: ja nie moge, randke mam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 09:28
                    Czyli sie nas po prostu wstydzisz. Menik dla ciebie za malo romantyczny jest.
                    Dobra zapamietamy to.

Ja i tak wiem, ze sie narzeczonego wstydzisz!
                    • saqqara Re: ja nie moge, randke mam 23.08.02, 09:41
                      nikogo sie nie wstydze, a juz na pewno nie narzeczonego, bo go nie mam!i wogole
                      sie uspokoj, bo sie facet wyploszy, on tu czasem podczytuje;)

hehe, romantyzm Mena powala wszystko, szczegolnie Mena:))
                      • Gość: mario2 Re: ja nie moge, randke mam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 10:12
                        Boisz sie i wstydzisz! Facio na pewno jest strachliwy. A Ty go w ciula robisz.
                        Przyprowadz to mu kregoslup wyprostujemy!
                        • saqqara no wiesz???!!! 23.08.02, 10:35
                          hehehe, ten Pan strachliwy nie jest, dodowem na to fakt, ze sie chcial ze mna
                          umowic! a kregoslup ma prosty jak trzeba, bo inaczej ja bym sie nie zgodzila
                          spotkac!

juz to prostowanie widze, matkoboska... wizja z piekla rodem:)))
                          • Gość: mario2 Re: no wiesz???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 10:43
                            jesli sie go nie wstydzisz, to po prostu przyjdziesz.
                            Nie boj sie prostowanie nie bedzie bolesne... :o)

Kto to jest ta alibabka?
                            Dawno chyba opierdolona nie byla? :o)
                            • saqqara Re: no wiesz???!!! 23.08.02, 11:03
                              o zesz, nie bierz mnie na ambicje, to najlepszy sposob zebym lykla haczyk!
                              nie bedzie bolalo, bo pacjent wyciagnie nie tylko kopytka? ;))

na serio, bardzo bym chciala przyjsc, ale nawet godzina mi nie pasi, bo
                              jedziemy za miasto i wracamy do wawki wieczorem, taki plan.

nie wiem kto ona zacz, ale jak sie prosi to badz tak mily i spraw pani
                              przyjemnosc:)))
                              • Gość: mario2 Re: no wiesz???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 11:14
                                ale wiesz gdzie to miejsce, wiec wieczorem ok. 17 mozecie juz tam byc!
                                Dluzej za miastem nie wytrzymacie. Komary beda w dupe gryzly :o)
                                • saqqara Re: no wiesz???!!! 23.08.02, 11:25
                                  hehe, wiesz, zawsze mozna zabrac "off'a" i z komarami niet problema:)))
                                  • Gość: mario2 Re: no wiesz???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 11:28
                                    nasmarujesz dupsko offem?
                                    potem bedzie pieklo :o)
                                    • saqqara Re: no wiesz???!!! 23.08.02, 11:29
                                      tak w zyciu bywa, cos za cos, nic za darmo:)))
                                      • Gość: mario2 Re: no wiesz???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 11:35
                                        nie mozesz sie bzyknac z rana a potem z nami na lonie przyrody wypoczac?
                                        • saqqara Re: no wiesz???!!! 23.08.02, 11:51
                                          czy ja wspominalam ze to ma byc romantyczna randka?
                                          a moze ja mam spaczony poglad, bo romantyczna randka to wyglada tak:
                                          no kochanie, fajnie ze cie widze, a teraz bzyknijmy sie, tylko szybko, bo grill
                                          juz sie zaczal...;)
                                          • Gość: mario2 Re: no wiesz???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 12:03
                                            a kto ci sie bzykac kaze?
                                            To tylko propozycja. Pro- pozycja? :o)
                                            • saqqara Re: no wiesz???!!! 23.08.02, 12:24
                                              no, niby fakt, musu nie ma, ale juz tak mi zakreciles ze sie pogubilam i
                                              sadzilam ze to obowiazkowy rytual na romantycznej randce;))

• Gość: mario2 Re: no wiesz???!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 12:27
                                                Tobie tylko jedno we lbie.

Obowiazkowo jestes na grillu! Widze, ze ciebie tez trzeba wyprostowac! :o(
      • motor Re: ja nie moge, randke mam 23.08.02, 08:46
        Kusząca propozycja - możesz mi przesłać na priwa jakiś numer kontaktowy?
        Jak będę miał możliwość - a myślę, że tak to chętnie pogriluję z Wami
        • Gość: mario2 Re: ja nie moge, randke mam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 08:49
          Motorek, juz nie pamietasz mojego, Maryjki albo Czorta numerka?
          • Gość: samanta Re: ja nie moge, randke mam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 09:14
            ja bym chciala,ale ...ta odleglosc.......;)))Pozdrowko dla wszystkich.Ps.Brachu
            i co? Oki???????
          • motor Re: ja nie moge, randke mam 23.08.02, 09:24
            Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Motorek, juz nie pamietasz mojego, Maryjki albo Czorta numerka?

Twojego nigdy nie miałem - Maryjki mogę sobie zorganizować - a do Czorta
            oczywiście mam! Ale chciałe dostać od Ciebie osobiście - jak nie to bez łaski
            • Gość: mario2 Re: ja nie moge, randke mam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 09:41
              Motor od pol godziny masz @ na gazecie :o(
    • iwusia buuuuuuuu 23.08.02, 09:22
      pogrilowałabym chętnie z Wami ale kurcze mam już plany na sobote
      wieczór.......buuuuu.......dobrej zabawy:))))
      • Gość: mario2 Re: buuuuuuuu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 10:20
        jedziesz do Niemiec? :o)
        • iwusia Re: buuuuuuuu 23.08.02, 11:06
          z pomocą humanitarną dla powodzian......skąd wiedziałeś?:)
          • motor Mario!!! 23.08.02, 11:08
            Jak się przedstawia lista osób, których można się spodziewać na jutrzejszym
            grilowaniu?
            • Gość: mario2 Re: Mario!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 11:15
              Meniki, My, Czorty.... moze Yesska. To na razie tyle...
              • Gość: flo Re: Mario!!! IP: *.pl 23.08.02, 11:18
                Ja będę pewnie też. Dzień dobry:)
                • motor Re: Mario!!! 23.08.02, 11:21
                  No i robi sie co raz fajniej
                  • saqqara Boszszeee, Flo, bedziesz??? 23.08.02, 11:22
                    a buuuuu, juz zaczynam lac lzy, bo ja nie dam rady!!!:((((
                    • Gość: flo Re: Boszszeee, Flo, bedziesz??? IP: *.pl 23.08.02, 11:25
                      saqqara napisała:

> a buuuuu, juz zaczynam lac lzy, bo ja nie dam rady!!!:((((

Boszszeee, będę:) I nie ma takiej możliwości, żeby ciebie nie było:)
                      • saqqara Re: Boszszeee, Flo, bedziesz??? 23.08.02, 11:27
                        no wlasnie, ze jest. i nie dam rady nic na to poradzic:(((

Flo, Slonce moje, sciskam Cie mocno, jak ja sie stesknilam za Toba:)))
                        • Gość: flo Re: Boszszeee, Flo, bedziesz??? IP: *.pl 23.08.02, 11:36
                          saqqara napisała:

> no wlasnie, ze jest. i nie dam rady nic na to poradzic:(((
                          >
                          > Flo, Slonce moje, sciskam Cie mocno, jak ja sie stesknilam za Toba:)))

Ja za tobą też:)
                          Becz, becz, do soboty oczy spuchnięte i nos wielkości dyni masz jak w banku.
                          Więc świece zdmuchnij przed kolacją:)
                          • saqqara Re: Boszszeee, Flo, bedziesz??? 23.08.02, 11:52
                            wiesz jak ja Cie ljublju, ale ja taka gupia nie jestem, bede beczec "na
                            sucho":))
                  • Gość: flo Re: Mario!!! IP: *.pl 23.08.02, 11:22
                    motor napisał:

> No i robi sie co raz fajniej

Jak zwykle:)
                    • Gość: mario2 Re: Mario!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 11:27
                      Juz mi sie pysio smieje. A szakira niech sie bzyka z bakami za miastem :o)
                      • saqqara Re: Mario!!! hehehe 23.08.02, 11:33
                        ja sie umowilam z jednym bakiem, a nie kilkoma, ale dzieki ze mi tak dobrze
                        zyczysz:))
                        • Gość: mario2 Re: Mario!!! hehehe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 11:37
                          nawet wsrod bakow sa zbaczenia :o)
                          • ulalka Re: grill :-))))) 23.08.02, 11:47
                            hejka :-)))) no i moglam Was poznac osobiscie... a tu kaszanka.. :-(( i tak
                            lubie grilla.. a tu nici, bo wlasnie z Wawy (sluzbowo - studencko) wrocilam,
                            kasa siadla (a w planach czesne... brrrr..) i jeszcze mnie w weekend dawno nie
                            widziana Siostra nawiedza :-)))
                            a szkoda... :-(((
                            smacznego i milej imprezki :-)))))) wypijcie za moje zdrowko (a ja zrobie to w
                            domu, wiec sie zjednoczymy duchowo :-))))))
                          • saqqara Re: Mario!!! hehehe 23.08.02, 11:54
                            tja? jakie? opowiedz mi, to sie psychicznie na to przygotuje:))
                            • Gość: mario2 Re: Mario!!! hehehe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 11:59
                              czyli bedziesz? :o)
                              • saqqara Re: Mario!!! hehehe 23.08.02, 12:24
                                wiercisz dziure
                                • Gość: mario2 Re: Mario!!! hehehe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 12:28
                                  Tobie sie wszystko z sexem kojarzy?
    • saqqara MARIO!!!! 23.08.02, 12:52
      nie tylko sex, troche zwojow tez w czasce posiadam!;))

a prostowac mnie nie trzeba, z moja skolioza zyje mi sie calkiem niezle;))
      • Gość: leziox Re: MARIO!!!! IP: *.arcor-ip.net 23.08.02, 12:57
        Jak pięknie,bando,że uskuteczniacie chociaż jakieś grillowe pożegnanie lata i
        nadziei
        z nim związanych np.na zarobienie kolejnych milionów.
        Zgłosiłbym natychmiast swój akces na podpiekanie padlinki,ale że odległość nie
        ta,no to może innym razem.
        W każdym razie słoneczka życzę,którego pewnie nie będzie,tylko jak nie będzie
        to żeby nie było na mnie,że wykrakałem,albo co.
        • saqqara Re: MARIO!!!! 23.08.02, 13:52
          jesli zacznie padac deszcze to trzymaj rekami piekace uszy , bo wtedy wszyscy
          beda o Tobie mowic z prawdziwa czuloscia i pietyzmem:))
          ja bede:))))
          • Gość: leziox Re: MARIO!!!! IP: *.arcor-ip.net 23.08.02, 14:10
            Odczepta się od moich uszu,w końcu jak gdzieś wybucha wojna,to też nie ja
            jestem winien,więc tak samo z pogodą.Tak mi siem powiedziało przypadkiem o tym
            deszczu.
            • saqqara Re: MARIO!!!! 23.08.02, 14:17
              ale ja bardzo lubie Twoje uszka:)) i ryjek tyz:))
              • Gość: leziox Re: MARIO!!!! IP: *.arcor-ip.net 23.08.02, 14:23
                Ty mi tu nie jesteś czasem za miła Sakusia?bo wiesz,ja nie mam paru groszy do
                pozyczenia...No ale jak to prawda co piszesz to piffko sie klania,hehe.
                • saqqara Re: MARIO!!!! 23.08.02, 14:39
                  a fe! skad ta podejrzliwosc? przeciez moge byc mila zupelnie bezinteresownie!
                  no wlasnie.... duzo pifka?:))
                  • Gość: leziox Re: MARIO!!!! IP: *.arcor-ip.net 23.08.02, 14:47
                    No dużo będzie piffka,starczy mi kasy nawet na 4 butelki bez zastawu,ale
                    korzystając z porad pewnej osoby z forum,można wypić zaraz przy kasie.
                    • saqqara Re: MARIO!!!! 23.08.02, 14:58
                      przy kasie? ok. zgoda, ale dorzucisz do tego jakies slone paluszki?
                      • Gość: leziox Re: MARIO!!!! IP: *.arcor-ip.net 23.08.02, 15:05
                        <Nawet precelki mogie załatwić,wprawdzie przeterminowane ale slone nadal.
                        • saqqara Re: MARIO!!!! 23.08.02, 15:10
                          o rany rany, jaka ja wdzieczna, przeciez moglbys mi przyniesc kg soli, a tu
                          prosze, precelki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka