Dodaj do ulubionych

Do szczególnie upierdliwych

IP: *.arcor-ip.net 24.08.02, 18:30
Ja tam nikomu w drogę nie wchodzę.Nie jestem potworem.Nie jestem też bardziej
ani mniej złośliwy,niż pozostali,występujący tu od czasu do czasu.Nie
twierdzę,że zawsze mam rację.Nie twierdzę,iż zawsze słusznie wydzieram ryja
na tego czy tamtego.
Ale-każdy ma prawo mieć jakieś zdanie o mojej skromnej osobie i to jego
słuszne,bo demokratyczne prawo.
Jakich wyrazów przy tym używa,to też jego sprawa.
Są jednak pewne granice.Obrażać się dla byle prostaków nie dam i nie dziwcie
się skurwiele różnej maści,że zawsze dostaniecie właściwą odpowiedź na wasze
obelżywej treści wredne wpisy.Jestem cholerykiem i odpowiadam na gorąco.
Wielu forumowiczów stąd bardzo lubię,spotkałem już większość z nich w realu
i mogłem się przekonać o tym,kto da się lubić.Ci,których spotkałem-wszyscy.
Są to ludzie wartościowi oraz inteligentni,wbrew jakimś kalumniom rzucanych
na ich głowy przez prymitywne gadziny różnego typu,o których to śmieciarzach
nawet wspominać nie warto,zresztą każdy wie,o kogo chodzi.
Jeśli ktoś mnie nienawidzi do takiego stopnia,że już nawet mojego nicka nie
może znieść,to może się umówić ze mną podczas którejś z wizyt w wawie na:
1.Piwo oraz późniejsze ubliżanie
2.W przypadku panienek na piwo oraz późniejsze ubliżanie,albo przepraszanie
3.Seansik wzajemnego obijania sobie mordy

Znacie adres mojej poczty,tam możecie zawsze wysłać jakąś propozycję nie do
odrzucenia.Tylko się podpiszcie,abym wiedział,z kim będę pił piwo i z kim się
kłócił,
z kimś zaś napierdalał krzesełkiem,albo co.Chodzi o odpowiedni strój
imprezowy.
Hołocie typu Kagan i pokrewnym zwyczajowo nie będę odpowiadał na ich
pseudointelektualne wypociny,ale w razie wyrażenia ochoty na drobny sparring
jestem do dyspozycji.
Tyle więc mam do wykrakania.Szanujcie i będziecie szanowani.

Obserwuj wątek
    • derektor Re: Do szczególnie upierdliwych 24.08.02, 18:52
      Panie leziox, czy jak ci tam, chętnie z zaproszenia skorzystam. Bedę w kraju
      gdzieś w połowie pażdziernika w moim kochanym Krakowie ( specjalnie
      przyjeżdżam na przedstawienie Mistrza i Malgorzaty - Krystiana Lupy )więc może
      w Krakowie? upić sie w Krakowie to coś cudownego, wierz mi!!! Obić sobie
      mordy, też fajnie...
      • Gość: leziox Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.arcor-ip.net 24.08.02, 19:16
        Bardzo chętnie skorzystałbym z zaproszenia.Z paru powodów nie bywam jednak w
        Krakowie.A nie bywam,bo:
        1.Jest to dla mnie za daleko,mógłbym pobłądzić,bom debil
        2.Bilet kosztuje sporą kasę,a ja jestem żebrakiem i biedną świnią
        3.Intelektualne promieniowanie tego miasta onieśmiela mój skarłowaciały móżdżek
        4.Nie mam szansy na spotkanie w Krakowie osobników o IQ co najmniej 45,czyli
        dorównującym mojemu,więc po cholerę tam mam jechać,zresztą intelektualiści z IQ
        80 onieśmielają mnie tym bardziej
        5.Wielkie dzwony typu Zygmunt wpływają ujemnie na moją potencję
        6.W stolicy czyli Wawie nie mam najmniejszych problemów z wypiciem piffka lub
        wzajemnym obijaniem ryja z różnymi osobnikami,a powiedziałbym nawet,że o to
        ostatnie jest tam nawet łatwiej niż w byłej stolicy naszego sympatycznego kraju
        Więc znowu-czego mam szukać w Krakowie?
        7.Gwoli informacji w stolicy zamierzam być między 7 a 15 września tego roku i
        odnalezienie mnie przez osoby chętne do bitki i wypitki w dowolnej kolejności
        nie powinno nastręczać nikomu żadnego problemu,zwłaszcza osobie tak
        ucywilizowanej jak imć Derechtor.
        Późniejsze terminy na chlanie i napierdalanie to listopad oraz grudzień br.
        • derektor Re: Do szczególnie upierdliwych 24.08.02, 19:21
          Jakoś brak determinacji w dążeniu do celu widzę, trudno kolego, ja mam jeszcze
          dalej niż Ty. Watek od poczatku kretyński i kretynem się okazałeś!
          • Gość: crimen Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.smlw.pl 24.08.02, 20:23
            Obicie derektorskiej mordy to naprawdę kusząca propozycja.Chyba nie potrafię
            się temu oprzeć:)))
            • Gość: samanta Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 21:00
              Drogi derektorze ,ze mi ublizasz to zlewam to dokladnie jak dobrze o tym
              wiesz ,ale od moich znajomych odpierdol sie kochanie ,oki?
              • Gość: crimen Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.smlw.pl 24.08.02, 21:04
                Samanciu, nie denerwuj się.Dobrze wiesz że to cienias:)))
                • Gość: samanta Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 21:11
                  nie przeceniaj go Cuksiku,on nie jest w stanie mnie zdenerwowac.:)))
                  • Gość: crimen Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.smlw.pl 24.08.02, 21:20
                    Łazi za Tobą, bo ma chorobe sierocą i pragnie kobiecego ciepła:)))
                    • Gość: samanta Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 21:22
                      kurdeee...tylko dlaczego akurat mojego?czyzby tak emenowalo az do
                      cyberprzestrzeni?:)))))
                      • Gość: crimen Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.smlw.pl 24.08.02, 21:27
                        Sława Twojego uroku i wdzięku osobistego już dawno wyszła poza Forum
                        Towarzyskie:)))
                        • Gość: samanta Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 21:36
                          Twoj bajer tyz Cuksik;)))
                          • Gość: crimen Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.smlw.pl 24.08.02, 21:47
                            Uważasz że to mój bajer zwabił tu kagana?On wyraźnie na mnie leci:)))
                            • Gość: samanta Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.02, 21:49
                              no derektor przynajmniej jezd monogamiczny bo leci tylko na mnie a kagan wielbi
                              Ciebie i Lezia:)))))
                              • Gość: leziox Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.arcor-ip.net 24.08.02, 22:05
                                Kretynem byłeś dyrektor już od samego początku pojawienia się na forum,ale ja
                                tam ci nie będę za dużo pieprzył.Uważam cię za szmatławca i niech tak już
                                zostanie.Wiesz,kiedy jestem w wawie,chcesz mnie pookładać po pysku,to bardzo
                                chętnie ci to umożliwię.Jeżeli nie masz czasu,to może i nad Krakowem się
                                zastanowię.A teraz na odchodnym chuj ci w dupę jak ta latarnia.
                              • Gość: crimen Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.smlw.pl 24.08.02, 22:05
                                Wiem jak boli nieodwzajemnione uczucie:)))
            • iwusia Re: Do szczególnie upierdliwych 25.08.02, 20:41
              Ludziska a może zrzucimy go ze stołka!!!!!! he he he he.....wiesz crimen tyz
              bym miała ochote zobaczyć krwawiące i błagające oblicze pana
              mundrego.....taaaak widok byłby wielce przedni:))))))))
    • lena8 Re: Do szczególnie upierdliwych 25.08.02, 00:08
      Ja Lezia bardzo lubię i szanuje i
      chociaż czasem sobie popierduje
      to wiem, że Lezio mi wybaczy
      bo i tak nic nie czuje
      przez monitor:)
    • Gość: mario2 Te derektor IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 08:25
      Ja tam nie bede mial problemu dotrzec do Krakowa i w zastepstwie Lezia zrobic z
      ciebie scierke nasaczona alkoholem, lub krwisty pasztet. Przygotuj wiec wasc
      ubite klepisko oraz sekundantow. Najlepiej od razu z zakladu pogrzebowego. Aha
      i nie zapomnij o spisaniu testamentu.

P.S. Biletu w druga strone radze nie wykupowac, szmal bedzie integralna czescia
      masy spadkowej!
      • kitek1 tez sie chetnie do krakowka, wybiore......... 25.08.02, 08:27
        tego gownojada, obejrzec,
        przed i po:)
        • Gość: mario2 Re: tez sie chetnie do krakowka, wybiore......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 08:30
          a co chcesz po ogladac?
          chcesz dodatkowy fakultet z patologii robic? :o)
          • kitek1 zeby ta wredote obejrzec, zanim nie stanie sie.... 25.08.02, 08:39
            obiektem nie do zidentyfikowania:)
            • Gość: mario2 Re: zeby ta wredote obejrzec, zanim nie stanie si IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 08:54
              Uprzedzam, ze wynik takowych ogledzin bedzie jednakowo wstretny jak po zabiegu
              kosmetycznym, jaki mam zamiar przeprowadzic!
              Zastanawiam sie tylko, czy bic tak, zeby jeszcze jego organy nadaly sie do
              powtornego uzycia, czy nie baczyc na takie szczegoly i zafundowac mu bezplatna
              podroz w czasie do czasow inkwizycji i unaocznic mu w jak bardzo cywilizowanym
              swicie obecnie zyjemy!?
              • kitek1 ale trzeba przyznac, inkwizytatorom, ze mieli leb. 25.08.02, 08:57
                do wymyslania fajnych urzadzen:)
                • Gość: mario2 Re: ale trzeba przyznac, inkwizytatorom, ze mieli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 09:01
                  tak, to trzeba im przyznac i glupota bylobi nie wykorzystanie ich pomyslow i
                  doswiadczen. Ciekawe jak sie zachowa derektorski nos w zetknieciu z moja
                  raczka? Zawsze moge go oskarzyc o to, ze to on walnal mnie nosem w reke. Moge
                  tez wyrywac mu na zywo paznokcie, albo jeszcze cos mniejszego, np. siusiaka!
                  • Gość: leziox Re: ale trzeba przyznac, inkwizytatorom, ze mieli IP: *.arcor-ip.net 25.08.02, 15:12
                    Mario,uspokój się chłopie,w końcu nie ma co się tak podniecać w sprawie
                    mydłka,albo derechtora,jak go tam zwą.Ja swoje powiedziałem,licytować się nie
                    mam zamiaru,zobaczymy co nam przyszłość przyniesie.
                    A ja bym chciał żeby przyszłość mi jakie dobre rizotto przyniosła z browarkiem
                    i pod zagrychę z frankfurterek,hehehe...
                    • Gość: mario2 Re: ale trzeba przyznac, inkwizytatorom, ze mieli IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 17:47
                      Dlaczego pozbawiasz mnie przyjemnosci Leziu.? Wiesz przeciez jak brakuje mi
                      ruchu. Mala gimnastyka bardzo by mi sie przydala.

Co do zagrych i dan gotowych, jak zwykle sluze swoimi umiejetnosciami.
    • Gość: ona Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.02, 15:29
      jezeli juz to ty jestes tutaj zwykla menda i do tego upierdliwa i jak widze to
      reszta jest taka sama
      • 0nly Re: Do szczególnie upierdliwych 25.08.02, 15:30
        i juz???
        to cala wypowiedz????
        etam.....
        :(
        • Gość: leziox Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.arcor-ip.net 25.08.02, 15:56
          Ona,odreaguj się w jakiś sposób,mordeczko,bo zarzucanie komuś czegoś bez
          znajomości osoby to tylko demagogia.
          Ze skakaniem z mordą oraz obrażaniem tak z mety nic tu nie uzyskasz,więc
          zawrzyj jadaczkę póki czas i nie podskakuj dzieweczko jak wsza na
          grzebieniu,cio?
          Ja tam otwarty jestem na każdy pokojowy dialog,ale do tej pory to tylko ty
          udowadniasz na siłę swoją upierdliwość.Jeszcze staram się być uprzejmy.
          • Gość: ona Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.02, 19:26
            no jezeli twoje wypowiedzi sa mile to ja dziekuje ty chyba nie wiesz co piszesz
            • Gość: mario2 Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 19:42
              a nie lepiej sie normalnie przywitac i pogadac?
              Recze za to, ze Lezio sie tym samym odwzajemni!
              • Gość: ona Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.02, 19:48
                Gość portalu: mario2 napisał(a):

> a nie lepiej sie normalnie przywitac i pogadac?
                > Recze za to, ze Lezio sie tym samym odwzajemni!

mam watpliwosci :-))
                • Gość: mario2 Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 19:53
                  A ja nie. Znam przeciez Lezia osobiscie. I nie tylko ja...
                  • Gość: ona Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.02, 21:28
                    a skad lezio stuka moze sie spotkam z nim osobiscie i zmienie o nim zdanie kto
                    wie kto wie :-))))
                    • Gość: mario2 Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 21:45
                      z zagranicy, do reszty wyjasnien nie jestem upowazniony.

We wrzesniu bedzie w Warszawie, wiec...
                      • 0nly Re: Do szczególnie upierdliwych 25.08.02, 21:51
                        cena za spotkanie jeszcz nie ustalona.....
                        jako menager lezia moge tylko stwierdzic ze bedzie zalezna od ilosci krzynek
                        ktora se zarzyczy za godzine bycia dostepnym, he he he
                        :)))
                        • Gość: leziox Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.arcor-ip.net 25.08.02, 22:58
                          Mnie nie przeszkadza spotykanie się z kimkolwiek,nawet z takimi ludźmi,co za
                          wszelką cenę usiłują zostać moimi wrogami.
                          Tak jak córeczka Only powiedziała-przy skrzynce browara idzie wszystko
                          załatwić,dodatkowego kwacha należy postawić za wyciągnięcie z dołka i przyjęcie
                          do grona ludzi grypsujących.
                          • kagan_z_australii Re: Do szczególnie upierdliwych 26.08.02, 14:57
                            Ja do ciebie Leziox nic nie mam. To ty zaatakowales mnie pierwszy na moim watku
                            o AK. Moze troche przesadzilem i zle cie ocenilem. To co piszesz tu spodobalo
                            mi sie i nie bede juz nic pisal o tobie. Jestemy kwita i nie wchodzmy sobie w
                            droge.
                            Kagan
                            • 0nly Re: Do szczególnie upierdliwych 26.08.02, 15:03
                              ups....
                              az mi sie spac odechcialo z wrazenia.............:OOOOOO
                              • Gość: leziox Re: Do szczególnie upierdliwych IP: *.arcor-ip.net 26.08.02, 23:15
                                Przyjaciółmi pewnie nie zostaniemy,bo za dużo było napisane i powiedziane.
                                Schodzenie komukolwiek z drogi nie nie leży w mojej naturze,nie zależy mi wcale
                                na tym,czy przestaniesz o mnie pisać,czy dalej kopiować będziesz opowieści
                                typu "rucha Leziox Crimena"...
                                Co do AK-ludzie,którzy przeżyli uczestnictwo w tej organizacjj,nie pytali,czy
                                są pionkami na szachownicy politycznych skurwieli,tylko uważali,że walczą o
                                Polskę.Lepszą.
                                Mój ojciec w podzięce za to otrzymał 25 lat do odsiadki na Sybirze,z czego 10
                                lat spędził w tym jakże uroczym zakątku globu.Moja wypowiedź była złośliwa,bo
                                nie umiem akurat do tego tematu podejść obojętnie.
                                Przyznam,że omal butelka z piwem nie wypadła mi z rąk,kiedy przeczytałem,co
                                napisałeś.Może rzeczywiście rozsądniej zostawić sprawy takimi,jakimi są.To
                                w końcu tylko wirtualna rzeczywistość.

W tym miejscu urywają się wpisy na wątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka