wesolutka72 Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 12:04 dolaczam sie, buzka kochana :))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny a kyz! 25.08.05, 12:19 do ogolnego, to tylko ja mam prawo. Ty mozesz tylko (za moja zgoda) jedynie SZCZEGOLNY wyslac. Ale tez nie za duzy, bo pacjentka jest w stanie kuracji. I moze peknac ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: a kyz! 25.08.05, 12:23 ja przesyłam wielkiego uśmiecha ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 ja też 25.08.05, 12:25 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny ostrzegalem! 25.08.05, 12:28 pacjentka miala dobre wejscie... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=28152957. a przez Wasz nadmiar usmiechu zejdzie. a raczej nadmie sie jak balon i uleci! Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ostrzegalem! 25.08.05, 12:31 brak parametru , numeru watku, zapodaj jeszcze raz ten link;-( Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ostrzegalem! 25.08.05, 12:35 nezja napisała: > brak parametru , numeru watku, zapodaj jeszcze raz ten link;-( jeden gruchacz mu tu przelecial i narobil mi na recepte. (usun te kropke z konca) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ostrzegalem! 25.08.05, 12:36 hahahahaahhaah;-)...PANIE DOKTORZE!!!!- mam peknac?;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ostrzegalem! 25.08.05, 12:39 nie! masz sie nie nadymac! pamietaj, ze najwazniejsza jest profilaktyka. Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 to poproś Pana Doktora o... 25.08.05, 12:31 ....receptę na pampersy bo będą Ci potrzebne ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ostrzegalem! 25.08.05, 12:38 widze , ze jestem Twoim szczegolnym przypadkiem panie doktorze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ostrzegalem! 25.08.05, 12:42 ogolnie biorac, to tak, ale w szczegolach to i tak sie sam gubie, wiec sie w nie nie zaglebiajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ostrzegalem! 25.08.05, 12:46 ja sie nie zaglebiam panie doktorku , ja tylko po tabletki na uspokojenie przyszlam , a to pan doktor jakies niebezpieczenstwo dla mojego istnienia zauwazyl;ppp;-)Pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ostrzegalem! 25.08.05, 12:52 nezja napisała: ja tylko po tabletki na uspokojenie > przyszlam , a to pan doktor jakies niebezpieczenstwo dla mojego istnienia > zauwazyl;ppp;-) O tak. pamietaj , Drogie dziewcze, ze od nadmiaru troski jeszcze nikt nie umarl, a z jej braku i owszem. Ty ile chcesz tych tabletek? i moze zapodac Ci od razu dla Twych rownie uroczych siostrzyczek, to wyjdzie taniej? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: ostrzegalem! 25.08.05, 12:55 lekarzu prosze nie zapisywać koleżance żadnych tabletek nie zna umiaru i jeszcze przedawkuje jak ostatnio te nasenne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ostrzegalem! 25.08.05, 12:58 poczkaj, to tobie prewencyjnie, zapodam cos na przeczyszczenie, zebys, w razie czego, mogla ja odratowac. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ostrzegalem! 25.08.05, 13:05 neita33 napisała: > ja i bez tego potrafię jej pomóc ;-) Nie przypominam sobie Ciebie, Siostro, zebys byla u mnie na kursie ratowania zycia metoda usta-usta? Chyba bylem wtedy na urlopie i zajecia prowadzil sam szef, Ordynator, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: ostrzegalem! 25.08.05, 13:09 nie wiem czy to Ordynator,czy może jego wysokość Lekarz Ogólny ale przystojny był i dużo się dowiedziałam na owym kursie Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ostrzegalem! 25.08.05, 13:13 neita33 napisała: > nie wiem czy to Ordynator,czy może jego wysokość Lekarz Ogólny > ale przystojny był i dużo się dowiedziałam na owym kursie. No tak. Siostra przelozona juz dawno mi mowila, ze z szefa, Ordynatora, to straszny Ordynus jest. A Ty go jeszcze chwalisz? O tempora, o mores... Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: ostrzegalem! 25.08.05, 13:17 o wybacz mój nietakt,byłam pewna że to ty jesteś owym wykładowcą jestem siostrą z innego oddziału więc was nie rozpoznałam Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ostrzegalem! 25.08.05, 13:25 neita33 napisała: > o wybacz mój nietakt,byłam pewna że to ty jesteś owym wykładowcą > jestem siostrą z innego oddziału więc was nie rozpoznałam < I nic dziwnego. Z mojego szefa, Ordynatora, to straszny kretacz. Tobie tez wmowil, ze cwiczenia, podobnie jak badania, najlepiej wykonywac w przyciemnionym swietle? Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: ostrzegalem! 25.08.05, 13:02 neita33 napisała: > lekarzu prosze nie zapisywać koleżance żadnych tabletek > nie zna umiaru i jeszcze przedawkuje > jak ostatnio te nasenne ;-) hahaha tak, tak pamietam to :)))))) lekarzu to ja tez poprosze te tabletki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: ostrzegalem! 25.08.05, 13:04 no chyba żartujesz chcesz przespać pół życia??!!!?? ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ostrzegalem! 25.08.05, 13:08 neita33 napisała: > no chyba żartujesz chcesz przespać pół życia??!!!?? ;-)))))))))))< moze ma z kims... niezwyklym...? to co jej zalujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ostrzegalem! 25.08.05, 13:09 ludzieeeeeeeeeeeeee , ale sie usmialam ;-))))))))))))))))Lekarzu gdzies Ty bywal , jak z nami Ciebie nie bylo?!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ostrzegalem! 25.08.05, 13:15 zajmowalem sie intensywnie jedna pacjentka, ale zdaje sie wyzdrowiala, lub tez jest obloznie chora, bo nie daje znaku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: a kyz! 25.08.05, 12:24 neita33 napisała: > a jeśli nie ma specjalizacji, to co? to wtedy jest ogolnie dobrze! chociaz w szczegolach, to do d... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: a kyz! 25.08.05, 12:25 panie doktorze , ale ja sie dzis dobrze czuje;p;-)... wszystko pod kontrola;-) Leki lykam , zolowe herbatki tez parze;p;-)...nie pekam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: a kyz! 25.08.05, 12:30 nezja napisała: ...nie pekam;-) to dobrze, moje Drogie Dziewcze. ale zobacz, co Ci grozi od nadmiaru! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=28156993&a=28158423 Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: a kyz! 25.08.05, 12:33 nie kumam ;-( ...co ?!- w kolku macieju bede sie niby ...?;-( Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: a kyz! 25.08.05, 12:38 nezja napisała: > nie kumam ;-( ...co ?!- w kolku macieju bede sie niby ...?;-( juz Ci napisalem, Drogie Dziewcze, ze to przez tego Gruchacza, co przelecial mi przez pokoj i narobil mi na recepte (stawiajac kropkie na koncu linka). Ale w Kolo Macieju, tez mozna! Umarl, Maciej, umarl i lezy na... Ale jak sie usmiechniesz, to... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja wadii braciszku , witaj ...napisalam ci dobra ... 25.08.05, 12:48 ..opinie;-D Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 12:41 no to przeczytajcie sobie : ale o co tak na prawdę chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 12:44 bomboha - chodzi tylko o to ,że przesłałam ogólnu uśmiech dla nezji w ramach pojednania - coś w tym stylu. Reszty postów też nie kumam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 12:45 hihihi no widzisz czyli nikt nie wie o co chodzi:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 12:47 nie, ja z tym uśmiechem to wiem o co chodzi , a jeśli chodzi o te choroby czy lekarzy to nie mam zielonego pojęcia, to bardziej prywatna wymiana zdań, nie czytam już nawet tego. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 12:48 paola80 napisała: Reszty postów też nie kumam.:) nie mysl, ze ja kumam. jako lekarzowi ogolnemu i tak najcziesciej myla mi sie szczegolne przypadki z diagnozami, nie mowiac juz o receptach. Najwazniejsze, zeby ogolna suma sie zgadzala, bo w koncu z tego mnie kasa chorych rozlicza. Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 12:50 daje słowo - czeski film !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 12:53 czy jest na sali ładowarka???? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:00 nie. zapakowala juz wszystko i poszla do domu. ale jak jestes bardzo w potrzebie, to mamy w schowku turboladowacza. Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:04 a maszynki do golenia nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:06 chcesz Nezyje ogolić???! Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:06 tez nie. jestesmy juz tak goli, ze wiecej nie trzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:08 aż musiałam w lustro spojrzeć;) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:09 bamboha napisała: > aż musiałam w lustro spojrzeć;) nie boj sie. my, czyli ja i te moje pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:09 No i to jest właśnie mnie denerwuje - to zmienianie tematów.....od uśmiech po golenie ...matko kochana ....ale widać tak już tu jest Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:12 a mi wlasnie to sie podoba .... Receppturka na dobry ubaw:bierzesz tekst , przerabiasz , szukasz w nim glebi i sie bawisz;-0))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:15 ale mi sie wydaje, że forum ma troche inne zasady - wypowiedzi na dany temat, o danej specyfice . Na przykład forum auto moto - rewelacja ! A tutaj zmiana tematu z tematu - to po co w ogóle te sposty - to bardziej przypomina czat. Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:20 potwierdzam pan wąski jest de beściak i jego mafia też Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:21 przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać taka już ze mnie przekorna cholera:) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:21 Pierwsze slysze, Corko, ze na FT nalezy mowic na temat. A ogolnie ze zdrowkiem wszystko w porzadku? Prosze sie, rozebrac, to moze sprawdzimy? Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:22 tak tak pan doktor wie co mówi Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:25 jak sama nazwa brzmi FORUM TOWARZYSKIE-pogaduszki ze znajomymi i nieznajomymi więc trudno tu oczekiwać konkretnych tematów i porad eksperckich od tego są inne fora Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Neito;-) Zatrudniam Ciebie na ... 25.08.05, 13:33 od tej chwili wszelkie sugestie,zapytania,skargi,wnioski i zażalenia proszę składać do mnie oficjalnie reprezentuję Nezję czy to jasne? ;-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja ahhahaahah ;-)))... CHyba nie bedzie sprzeciwow... 25.08.05, 13:34 ... wiesz , w koncu ma sie te ukllady z mafija;-DDD... A WLASNIE , JAK TAM MOJE AUTKO?!;-) KIEDY DOSTARCZA?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: ahhahaahah ;-)))... CHyba nie bedzie sprzeciw 25.08.05, 13:40 twoje autko trzeba najpierw wyklepać,bo nieopatrznie się wgniotło,nie wiedzieć czemu ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ahhahaahah ;-)))... CHyba nie bedzie sprzeciw 25.08.05, 13:42 neita33 napisała: > twoje autko trzeba najpierw wyklepać,bo nieopatrznie się wgniotło,nie wiedzieć > czemu ;-)))))))) Ja widzialem przez okno mego gabinetu... To ten Gruchacz na nim usiadl i tupnal noga. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ahhahaahah ;-)))... CHyba nie bedzie sprzeciw 25.08.05, 13:44 hahaahahhaahah -KOCHA CIEBIE buhahahahahahha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ahhahaahah ;-)))... CHyba nie bedzie sprzeciw 25.08.05, 13:48 hahaha to do neity bylo , ale Ciebie tez;-) buhahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:23 ale jak to sięrozebrać hmmmm czy mogę zobaczyć pańskie referencje??? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:27 bamboha napisała: > ale jak to sięrozebrać hmmmm czy mogę zobaczyć pańskie referencje??? Pokaze Ci je w stosownym momencie, dziewcze. Ale skoro do mnie sama przyszlas, to przeciez znaczy, ze mi ufasz. A teraz prosze, zdjac biustonosz i wykonac gleboki oddech. Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:23 tu chodzi o sensowne formum towarzyskie , po prostu coś mi tu nie pasuje. Ale to chyba ja nie pasuje do tego forum . Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:25 słoneczko a kto tu pasuje? ogolony pan doktor??? Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:25 a może bamboocha przez jedno o i samo h? Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 13:27 i na czym to sensowne forum towarzyskie powinno polegać? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: :) :))) :))))) 25.08.05, 13:27 ups...podpielam nie tam gdzie trzeba;-)Azael to dla mnie jak mniemam ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 wszyscy razem chodźmy do tego lekarza 25.08.05, 13:28 bo ja tu widzę, ze ciężko z nami;))) ma tam pan, Doktorku jakiś termin na fundusz zdrowia? bo prywatnie, to nie wiem, czy mnie stać.... jakiś wykwalifikowany pan, czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: wszyscy razem chodźmy do tego lekarza 25.08.05, 13:33 Jak zescie obywatelko z panstwowej kasy chorych, to prosze sie zapisac na termin u siostry przelozonej. Kolezanka neita, poda wam, jak ja znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: wszyscy razem chodźmy do tego lekarza 25.08.05, 13:36 Gabinet Siostry Przełożonej znajduje się na końcu korytarza,po lewej stronie terminy wizyt prosze najpierw uzgadniać ze mną a ja odpowiednio was zaanonsuję Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: wszyscy razem chodźmy do tego lekarza 25.08.05, 13:43 to ja bym poprosiła termin jak najbliższy... bo mi normalnie łeb troszku dymi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Uwaga ! 25.08.05, 13:35 już wiem ! Wiem co mi nie pasuje w tym forum ! Brak mi tu wypowiedzi pełnych , zbudowanych ze zdań złożonych , zawierających sensowne treści ( ale ja na prawde nie chce Was obrazić , mam takie odczucia ) i dlatego wracam na inne forum i Wam polecam to samo - warto spojrzeć na to innym okiem . To forum bardziej mi przypomina rozmowe jakichś kosmitów. Z góry przepraszam jeśli kogoś uraziłam . Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Uwaga ! 25.08.05, 13:37 NA KONIEC POSZLO tOBIE NAJLEPIEJ , RECHOCZE JAK ZABA ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: Uwaga ! 25.08.05, 13:38 paola80 napisała: > już wiem ! Wiem co mi nie pasuje w tym forum ! Brak mi tu wypowiedzi pełnych , > zbudowanych ze zdań złożonych , zawierających sensowne treści ( ale ja na > prawde nie chce Was obrazić , mam takie odczucia ) i dlatego wracam na inne > forum i Wam polecam to samo - warto spojrzeć na to innym okiem . To forum > bardziej mi przypomina rozmowe jakichś kosmitów. Z góry przepraszam jeśli kogoś > > uraziłam . Żegnam My, przedstawiciele Swiata Alternatyvnego, vel intelygentni inaczej, przesylamy Ci rowniez serdeczne pozdrowienia i zyczenia udanego pobytu w Normalnym Swiecie i na Normalnych Forach. czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Uwaga ! 25.08.05, 13:42 to nawet treść i zadania złożone napisał;)))) matko... żeby jeszcze na forum trzeba było zdania układać... Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Uwaga ! 25.08.05, 13:44 hahhahaha....KOSMICI używają prostych zwrotów ale za to jaka to wysoko rozwinięta "cywilizacja" Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: Uwaga ! 25.08.05, 13:44 esterka8 napisała: > to nawet treść i zadania złożone napisał;)))) matko... żeby jeszcze na forum > trzeba było zdania układać... Tu sie nie ma z czego smiac, Kolezanko! Musza istniec ludzie Normalni, zebysmy mieli od kogo odstawac! Odpowiedz Link Zgłoś
paola80 Re: Uwaga ! 25.08.05, 13:47 Jeszcze raz przepraszam jeśli kogoś uraziłam tymi kosmitami i nie tylko. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 ale jednak koleżanka od nas się oderwać nie może;) 25.08.05, 13:48 i zagląda sobie co my tu bazgrzemy;)))) oj Paola wrócisz Ty jeszcze do nas;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadi77 Re: ale jednak koleżanka od nas się oderwać nie m 25.08.05, 13:50 to napewno z powodu tej kosmicznej energii ma teraz takie problemy z opuszczeniem nas (prosze wyłączyć generatory mocy) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz_ogolny Re: ale jednak koleżanka od nas się oderwać nie m 25.08.05, 13:50 esterka8 napisała: > i zagląda sobie co my tu bazgrzemy;)))) oj Paola wrócisz Ty jeszcze do nas;)))) e tam, cos mi sie wydaje, ze wychodzac stad nadepnela tylko na gume do zucia i Adidas jej sie do podlogi przykleil... Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: ale jednak koleżanka od nas się oderwać nie m 25.08.05, 13:52 buhahahahahahahahha o jesoooo....;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ale jednak koleżanka od nas się oderwać nie m 25.08.05, 13:56 jak ja sie dzis ubawilam ;-)))))))))))))))))))))ech uffffffff..... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 14:17 czy ja tez moge sie usmiechnac?;):)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roman.nowy Re: Ogólny uśmiech dla nezji .... 25.08.05, 14:22 panna_z_mokra_glowa napisała: Widzisz mnie przecież po raz pierwszy, w jaki więc sposób mogłeś mnie rozpoznać? - moze po znajomym zapachu perfum? _______________________________________________________________________________ mondrej, przepraszam, mokrej glowie - dosc po slowie. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa zapytal Maly Ksiaze Krola;) 25.08.05, 14:28 a skad wiesz, jakich perfum uzywal Maly Ksiaze?;):)) Odpowiedz Link Zgłoś
roman.nowy Re: zapytal Maly Ksiaze Krola;) 25.08.05, 14:33 panna_z_mokra_glowa napisała: > a skad wiesz, jakich perfum uzywal Maly Ksiaze?;):)) jako pismak, czuje pismo nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_z_mokra_glowa Re: zapytal Maly Ksiaze Krola;) 25.08.05, 17:40 roman.nowy napisał: > > jako pismak, czuje pismo nosem pismo, nie perfumy... a i pismo slabo wyczules;) Odpowiedz Link Zgłoś
roman.nowy Re: zapytal Maly Ksiaze Krola;) 25.08.05, 17:45 panna_z_mokra_glowa napisała: > pismo, nie perfumy... a i pismo slabo wyczules;) juz ty sie o mnie nie bojaj, Panna. czuj Duch! Odpowiedz Link Zgłoś