Dodaj do ulubionych

Jaka dieta?

30.08.02, 12:39
Czy Waszym zdaniem dieta może mieć wpływ na błyskotliwość , dowcip i humor
np. w rozmowie?
Co najlepiej wpływa?
Warzywa czy gorzała?
kubek
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:40
      u ciebie wiagra, albo jahambina, ale to indywidualna przypadlosc :o) @
      • q.kubek Re: Jaka dieta? 30.08.02, 12:53
        Gość portalu: mario2 napisał(a):

> u ciebie wiagra, albo jahambina, ale to indywidualna przypadlosc :o) @

Nie, Kolego Mariuszu. Zwyczajnie NIE.
        Może wśród Twoich gdzieś tak bywa, ze wpierw się opluwacie , a potem ktoś komuś
        za plecami i poza wzrokiem innych sugeruje bratanie. Podkreślam, może gdzieś ,
        ale to ich i Twoja sprawa.
        Jeśliś powiedział A , to trzeba mieć twarz.
        To nie znaczy , ze podtrzymać chcę wojowanie, ale chcę byś wiedział,
        że ...NIEKTÓRYCH UPRASZA SIĘ NIE PISAĆ. Ale ukłony za @.

Zaś co do tych afrodyzjaków, to sądzę że to jeszcze jednak nie mój czas. A
        jeśli taki się pojawi to nie wykluczam. Staram się słuchać mojego dziadka,
        który mając wiele lat twierdził, ze wszystko...w rękach partnerki:-)))
        Pan Kubek

• Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:55
          rozumiem, ze znowu nie zrozumiales. Trudno, masz pecha. Nie wszyscy sa az tak
          glupio- ambitni.
          I nie rozumiem co sugerujesz k.ubeku?
          • q.kubek Re: Jaka dieta? 30.08.02, 13:04

> rozumiem, ze znowu nie zrozumiales. Trudno, masz pecha. Nie wszyscy sa az tak
            > glupio- ambitni.
            > I nie rozumiem co sugerujesz k.ubeku?
            Niczego nie sugeruję, jedynie dziękuję Ci za korespondencję prywatną ,
            jednocześnie zwracam się abyś do mnie w taki sposób się nie zwracał.
            DLA CIEBIE MÓJ ADRES PRYWATNY NIE ISTNIEJE. Nie życzę sobie takiej
            korespondencji i tyle. Jasne?
            Natomiast jeśli uważasz, ze jest to przerost ambicji, to Twoja opinia.
            Nie sprawdzasz się jako osoba wiarygodna i sensowna na Forum, (wedlug mnie)
            więc nie zamiarzam z Tobą utrzymywać jakichkolwiek kontaktów.
            Oczy3wiście jeśli tylko spotkam Cię na Forum, rad nierad nieraz pewnie wrzucę
            kilka uwag. Czasem lepszych , czasem gorszych.
            Ale to jest Forum publiczne i musisz się liczyć z tym , ze niektorzy Cię
            kochają a inni kochają "zupełnie inaczej"...i tych żebyś nie był smutny to Ci
            życzę ilu chcesz
            :-)))Pan Kubek
            • Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:10
              Wiec ja sie zwracam do ciebie k.ubeku o niewykorzystywanie moich danych
              osobowych we wpisach na forum. Nota bene z korespondencji, ktora jako pierwszy-
              lizodupie zainicjowales, jeszcze jako znany konfident "starykon"

Rozumiem, ze to nobilituje, ale w twoim przypadku jest pozbawione sensu i
              pomyslunku*

*patrz slownik wyrazow dla glabow!
            • Gość: mario2 P.S. ze kochasz inaczej to ja podejrzewalem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:11
              • q.kubek Re: P.S. ze kochasz inaczej to ja podejrzewalem! 30.08.02, 13:18
                I nie tylko podejrzewałeś , ale byłeś pewnym na więcej niż sto procent, ze
                Szarywilk i kubek to jedna osoba...
                A świstak siedzi i zawija je w te sreberka...
                Pan Kubek Panie guru detektywów, podejrzewających i superśledczych.
                Kiedy Ty człowieku chociaż odrobinę zmądrzejesz?
                Nie gniewaj się za retorykę...;-)))
                kubek
                • Gość: mario2 Re: P.S. ze kochasz inaczej to ja podejrzewalem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:21
                  nie gniewam sie Z POWODU retoryki, nie moge po Tobie niczego innego
                  oczekiwac :o)
                  • q.kubek Re: P.S. ze kochasz inaczej to ja podejrzewalem! 30.08.02, 13:23

> nie gniewam sie Z POWODU retoryki, nie moge po Tobie niczego innego
                    > oczekiwac :o)
                    Z tego samego powodu jest mi mniej smutno;-))
                    I cieszę się , ze nie oczekujesz. Też z POWODU
                    Pan Kubek
                    • Gość: mario2 Re: P.S. ze kochasz inaczej to ja podejrzewalem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:25
                      cale szczescie, bo wlazenie w dupe bez wazeliny traktuje jako ingerencje w
                      sprawy osobiste :o)
                      • q.kubek To świetnie! I bądź konsekwentny 30.08.02, 13:30

> cale szczescie, bo wlazenie w dupe bez wazeliny traktuje jako ingerencje w
                        > sprawy osobiste :o)

Bardzo mnie to cieszy! I BĄDŹ KONSEKWENTNY I NIE PISZ DO MNIE MAILI...!
                        I wtedy wszystko OK, a o własną dupę troszcz się sam i innym pozwól na podobne
                        zachowania wobec tego co jest ich.
                        Żegnam i ciesz się , bo teraz Cię z mojej strony nie spotka "amebi"atak...
                        :-))Pan Kubek
                        • Gość: mario2 Re: To świetnie! I bądź konsekwentny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:32
                          nie obawiam sie ataku mikrobow. Zreszta, nie jestes nawet tasiemcem
                          uzbrojonym! :o)

Pozdrowienia tam, gdzie przebywasz owsiku!
                          • q.kubek Re: To świetnie! I bądź konsekwentny 30.08.02, 13:36

> nie obawiam sie ataku mikrobow. Zreszta, nie jestes nawet tasiemcem
                            > uzbrojonym! :o)
                            >
                            > Pozdrowienia tam, gdzie przebywasz owsiku!

Miły i jaki mądry z Ciebie facet!
                            Znasz Bursę? No, Andrzeja?
                            To sobie dośpiewaj...
                            Miłego dnia, ;-)))
                            Pan Kubek
                            • Gość: mario2 Re: To świetnie! I bądź konsekwentny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:37
                              a znasz Grechute, no Marka..

Nie dokazuj... :o)
                              • q.kubek Re: To świetnie! I bądź konsekwentny 30.08.02, 22:10

> a znasz Grechute, no Marka..
                                >
                                > Nie dokazuj... :o)

Znam Marka. Dla Ciebie Pana Marka. Nie pozdrawia Cię.
                                Nie słyszał, a może zapomniał, wiesz jak to starsi ludzie mają.
                                A zwłaszcza jak się przewinie taki korowód...
                                Pan Kubek;-))
                                • Gość: hm Re: To świetnie! I bądź konsekwentny IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 30.08.02, 22:12
                                  a ty nie spisz:)
    • Gość: hm Re: Jaka dieta? IP: *.pozn.gazeta.pl 30.08.02, 12:51
      ja generalnie uwielbiam sery:) teraz wiesz juz dlaczego tak sie smieje glupawo
      hihihihi
      jesli chodzi o wóde i inne alkohole powoduja rozwiazlosc jezyka:) a to rozniez
      calkiem przyjemny stan hahaha
      • Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:54
        Gość portalu: hm napisał(a):

> hihihihi
        > jesli chodzi o wóde i inne alkohole powoduja rozwiazlosc jezyka:) a to
        rozniez calkiem przyjemny stan hahaha

** witamy pierwsza zdaklarowana zwolenniczke milosci francuskiej :o)
        • Gość: hm Re: Jaka dieta? IP: *.pozn.gazeta.pl 30.08.02, 12:55
          a co sie bede kryc:)))
          • Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:56
            a co sie masz nakrywac i widoki zaslaniac?
            • Gość: hm Re: Jaka dieta? IP: *.pozn.gazeta.pl 30.08.02, 13:02
              a o jakiej pozycji myslales?:)
              • Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:06
                o "O" pozycji
                • czarna_pantera2 Re: Jaka dieta? 30.08.02, 13:11
                  czyli wracamy do konsumpcji:)
                  • Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:15
                    a ty chcialas byc bezinteresowna altruistka?
                    • czarna_pantera2 Re: Jaka dieta? 30.08.02, 13:18
                      hhahaha przeciez wiesz ze mi dobrze z oczu patrzy:)
                      • Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:33
                        nie wiem :o(

Crimek nie wydaje tajemnic, chociaz to przyjaciel :o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka