q.kubek 30.08.02, 12:39 Czy Waszym zdaniem dieta może mieć wpływ na błyskotliwość , dowcip i humor np. w rozmowie? Co najlepiej wpływa? Warzywa czy gorzała? kubek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:40 u ciebie wiagra, albo jahambina, ale to indywidualna przypadlosc :o) @ Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Jaka dieta? 30.08.02, 12:53 Gość portalu: mario2 napisał(a): > u ciebie wiagra, albo jahambina, ale to indywidualna przypadlosc :o) @ Nie, Kolego Mariuszu. Zwyczajnie NIE. Może wśród Twoich gdzieś tak bywa, ze wpierw się opluwacie , a potem ktoś komuś za plecami i poza wzrokiem innych sugeruje bratanie. Podkreślam, może gdzieś , ale to ich i Twoja sprawa. Jeśliś powiedział A , to trzeba mieć twarz. To nie znaczy , ze podtrzymać chcę wojowanie, ale chcę byś wiedział, że ...NIEKTÓRYCH UPRASZA SIĘ NIE PISAĆ. Ale ukłony za @. Zaś co do tych afrodyzjaków, to sądzę że to jeszcze jednak nie mój czas. A jeśli taki się pojawi to nie wykluczam. Staram się słuchać mojego dziadka, który mając wiele lat twierdził, ze wszystko...w rękach partnerki:-))) Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:55 rozumiem, ze znowu nie zrozumiales. Trudno, masz pecha. Nie wszyscy sa az tak glupio- ambitni. I nie rozumiem co sugerujesz k.ubeku? Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: Jaka dieta? 30.08.02, 13:04 Gość portalu: mario2 napisał(a): > rozumiem, ze znowu nie zrozumiales. Trudno, masz pecha. Nie wszyscy sa az tak > glupio- ambitni. > I nie rozumiem co sugerujesz k.ubeku? Niczego nie sugeruję, jedynie dziękuję Ci za korespondencję prywatną , jednocześnie zwracam się abyś do mnie w taki sposób się nie zwracał. DLA CIEBIE MÓJ ADRES PRYWATNY NIE ISTNIEJE. Nie życzę sobie takiej korespondencji i tyle. Jasne? Natomiast jeśli uważasz, ze jest to przerost ambicji, to Twoja opinia. Nie sprawdzasz się jako osoba wiarygodna i sensowna na Forum, (wedlug mnie) więc nie zamiarzam z Tobą utrzymywać jakichkolwiek kontaktów. Oczy3wiście jeśli tylko spotkam Cię na Forum, rad nierad nieraz pewnie wrzucę kilka uwag. Czasem lepszych , czasem gorszych. Ale to jest Forum publiczne i musisz się liczyć z tym , ze niektorzy Cię kochają a inni kochają "zupełnie inaczej"...i tych żebyś nie był smutny to Ci życzę ilu chcesz :-)))Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:10 Wiec ja sie zwracam do ciebie k.ubeku o niewykorzystywanie moich danych osobowych we wpisach na forum. Nota bene z korespondencji, ktora jako pierwszy- lizodupie zainicjowales, jeszcze jako znany konfident "starykon" Rozumiem, ze to nobilituje, ale w twoim przypadku jest pozbawione sensu i pomyslunku* *patrz slownik wyrazow dla glabow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 P.S. ze kochasz inaczej to ja podejrzewalem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:11 Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: P.S. ze kochasz inaczej to ja podejrzewalem! 30.08.02, 13:18 I nie tylko podejrzewałeś , ale byłeś pewnym na więcej niż sto procent, ze Szarywilk i kubek to jedna osoba... A świstak siedzi i zawija je w te sreberka... Pan Kubek Panie guru detektywów, podejrzewających i superśledczych. Kiedy Ty człowieku chociaż odrobinę zmądrzejesz? Nie gniewaj się za retorykę...;-))) kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: P.S. ze kochasz inaczej to ja podejrzewalem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:21 nie gniewam sie Z POWODU retoryki, nie moge po Tobie niczego innego oczekiwac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: P.S. ze kochasz inaczej to ja podejrzewalem! 30.08.02, 13:23 Gość portalu: mario2 napisał(a): > nie gniewam sie Z POWODU retoryki, nie moge po Tobie niczego innego > oczekiwac :o) Z tego samego powodu jest mi mniej smutno;-)) I cieszę się , ze nie oczekujesz. Też z POWODU Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: P.S. ze kochasz inaczej to ja podejrzewalem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:25 cale szczescie, bo wlazenie w dupe bez wazeliny traktuje jako ingerencje w sprawy osobiste :o) Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek To świetnie! I bądź konsekwentny 30.08.02, 13:30 Gość portalu: mario2 napisał(a): > cale szczescie, bo wlazenie w dupe bez wazeliny traktuje jako ingerencje w > sprawy osobiste :o) Bardzo mnie to cieszy! I BĄDŹ KONSEKWENTNY I NIE PISZ DO MNIE MAILI...! I wtedy wszystko OK, a o własną dupę troszcz się sam i innym pozwól na podobne zachowania wobec tego co jest ich. Żegnam i ciesz się , bo teraz Cię z mojej strony nie spotka "amebi"atak... :-))Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: To świetnie! I bądź konsekwentny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:32 nie obawiam sie ataku mikrobow. Zreszta, nie jestes nawet tasiemcem uzbrojonym! :o) Pozdrowienia tam, gdzie przebywasz owsiku! Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: To świetnie! I bądź konsekwentny 30.08.02, 13:36 Gość portalu: mario2 napisał(a): > nie obawiam sie ataku mikrobow. Zreszta, nie jestes nawet tasiemcem > uzbrojonym! :o) > > Pozdrowienia tam, gdzie przebywasz owsiku! Miły i jaki mądry z Ciebie facet! Znasz Bursę? No, Andrzeja? To sobie dośpiewaj... Miłego dnia, ;-))) Pan Kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: To świetnie! I bądź konsekwentny IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:37 a znasz Grechute, no Marka.. Nie dokazuj... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
q.kubek Re: To świetnie! I bądź konsekwentny 30.08.02, 22:10 Gość portalu: mario2 napisał(a): > a znasz Grechute, no Marka.. > > Nie dokazuj... :o) Znam Marka. Dla Ciebie Pana Marka. Nie pozdrawia Cię. Nie słyszał, a może zapomniał, wiesz jak to starsi ludzie mają. A zwłaszcza jak się przewinie taki korowód... Pan Kubek;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: To świetnie! I bądź konsekwentny IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 30.08.02, 22:12 a ty nie spisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Jaka dieta? IP: *.pozn.gazeta.pl 30.08.02, 12:51 ja generalnie uwielbiam sery:) teraz wiesz juz dlaczego tak sie smieje glupawo hihihihi jesli chodzi o wóde i inne alkohole powoduja rozwiazlosc jezyka:) a to rozniez calkiem przyjemny stan hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:54 Gość portalu: hm napisał(a): > hihihihi > jesli chodzi o wóde i inne alkohole powoduja rozwiazlosc jezyka:) a to rozniez calkiem przyjemny stan hahaha ** witamy pierwsza zdaklarowana zwolenniczke milosci francuskiej :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Jaka dieta? IP: *.pozn.gazeta.pl 30.08.02, 12:55 a co sie bede kryc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:56 a co sie masz nakrywac i widoki zaslaniac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Jaka dieta? IP: *.pozn.gazeta.pl 30.08.02, 13:02 a o jakiej pozycji myslales?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:06 o "O" pozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:15 a ty chcialas byc bezinteresowna altruistka? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: Jaka dieta? 30.08.02, 13:18 hhahaha przeciez wiesz ze mi dobrze z oczu patrzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Jaka dieta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 13:33 nie wiem :o( Crimek nie wydaje tajemnic, chociaz to przyjaciel :o) Odpowiedz Link Zgłoś