nataan 05.09.05, 12:21 Moje zdanie....warto sie zenic/wychodzic za maz chciazby dla wesela..... Zycie jest piekne ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sikorka18 Re: Nastepny powrot..... 05.09.05, 12:24 Moim zdaniem nie ma na to pytanie odpowiedzi, bo czlowiek z regoly chce to czego nie ma. Kiedy jest sie wolnym, che miec kogos przysobie na stale, kiedy jest zwiazany pragnie wolnosci itd, itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Nastepny powrot..... 05.09.05, 12:31 sikorka18 napisała: > Moim zdaniem nie ma na to pytanie odpowiedzi, bo czlowiek z regoly chce to czeg > o > nie ma. Kiedy jest sie wolnym, che miec kogos przysobie na stale, kiedy jest > zwiazany pragnie wolnosci itd, itd.... Ja nie mam w tej chwili wesela a chce miec.... Przedni balecik :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Nastepny powrot..... 05.09.05, 12:38 no to zrób bibe ale bez ślubu i taaaaak często :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Nastepny powrot..... 05.09.05, 14:53 izka82 napisała: > Oj nataan nataan ;-) CO??? Czy ja cos nie tak... ? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Nastepny powrot..... 05.09.05, 14:56 Slub dla samego weselicha? Hahahahahhaa, nigdy bym na to nie wpadla :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Nastepny powrot..... 05.09.05, 18:59 izka82 napisała: > Slub dla samego weselicha? Hahahahahhaa, nigdy bym na to nie wpadla :-) Dla takiego wesela warto sie ozenic... :):):) A poza tym zycie jest piekne... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Nastepny powrot..... 05.09.05, 19:03 wesele można sobie zrobić bez obrączki na palcu hieheiheiheieheie Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Nastepny powrot..... 05.09.05, 22:46 tapierwsza1 napisała: > wesele można sobie zrobić bez obrączki na palcu hieheiheiheieheie to juz sie wtedy chyba nie nazywa wesele....:P a i goscie nie chetnie by prezenty dawali....:) Odpowiedz Link Zgłoś