riese44 05.09.05, 22:26 no chyba ze inne tez sa piekne...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riese44 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 05.09.05, 22:29 Co znaczy ten "?" Co to jest Warszawa czy co to jest miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 05.09.05, 22:31 :))) to juz wiem:)) i od soboty wiem co to jest oscypek:)!! Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 09:34 jest kilka innych ladnych w Polsce ale zadne nie mam takiego klimatu :) i to miasto ma jaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 07.09.05, 10:33 czyje te jaja???? :> Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 13:03 Wole Warszawe jak ten " piękny" Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 13:09 Warszawa jako miasto jest nawet calkiem, calkiem, ale ludzie w niej to tragedia. Moze tak sie dzieje iz wszyscy z calego kraju ciagna do niej. Ja nie lubie tego miasta. warszawianka od wielu pokolen :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 13:21 Warszawa jest brzydka, szara.... Ruch, zabiegani ludzie.... - z tym mi się kojarzy. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam... KOCHAM WROCŁAW! To jedno z piękniejszych miast:) Wszystkich, którzy się ze mną zgadzają zapraszam na rynek na piwko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 13:23 Moglas chociaz sklamac:) To bylo bolesne... Buziaki:-* Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 13:23 tapierwsza1 napisała: > Warszawa jest brzydka, szara.... > Ruch, zabiegani ludzie.... - z tym mi się kojarzy. > Przepraszam jeśli kogoś uraziłam... > KOCHAM WROCŁAW! > To jedno z piękniejszych miast:) > Wszystkich, którzy się ze mną zgadzają zapraszam na rynek na piwko...:) podpadlas mi ........ a pilas kiedys piwko w sloncu pol mokotowskich,.. a hejnal z butli taniego wina na barbakanie??? ogniska (pozary) na kabatach w lesie?? co ty wiesz o pieknych miastach.....:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 13:25 :):):):)) no podpadłam wiem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 13:26 Hm... ale wawa kojarzy mi się też z jedną wielką przygodą... przecież tam pracowałam:):):):):)) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 13:39 tapierwsza1 napisała: > Hm... ale wawa kojarzy mi się też z jedną wielką przygodą... przecież tam > pracowałam:):):):):)) no widzisz? za chlebem do stolicy Cie zaciagnelo... a tak kazdy na Warszawe psioczy... :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 13:52 tak to jest to brak wdziecznosci za chleb! :) kazdy tu przyjezdza i kazdy marudzi Wawa to Wawa, a Wrocek to Wrocek trudno to porownac Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Ja Cie tu wezme pod ramie: "yourthefirst"... 06.09.05, 13:42 Mialem kiedys delegacje (jednego dnia), musialem byc i w Poznaniu i we Wroclawiu. Poznan mnie tak zdolowal taka nijaka i duszna atmosfera, ze uciekalem gdzie pieprz rosnie do Wroclawia... I dopiero tam odzylem... Jakas knajpka piwna kolo Parku Szczytnickiego, ale nie pamietam juz, gdzie. Pojdzmy zatem na kompresor i zgodzmy sie, ze We Wroclawiu jest podobnie duzo i podbnie ladnie polozonych knajpek piwnych i Pubow - co w Warszawie. Hansii warszawiak exept service. Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Ja Cie tu wezme pod ramie: "yourthefirst"... 06.09.05, 13:52 Nie, ja nie mogę! Moim zdaniem Wrocław jest piękniejszy od Wawy:) Poważnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Ja Cie tu wezme pod ramie: "yourthefirst"... 06.09.05, 13:54 tapierwsza1 napisała: > Nie, ja nie mogę! Moim zdaniem Wrocław jest piękniejszy od Wawy:) > Poważnie;) bezguscie :P:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Ja Cie tu wezme pod ramie: "yourthefirst"... 06.09.05, 13:54 Jak dla mnie porażką jest Kraków. Widok z kopca kościuszki był porażający. Poza Starym Miastem i Kazimierzem nie ma tam nic ciekawego...Ale widok z Kopca dobił tylko moje wyobrażenie o Krakowie, które wcześniej było jak najbardziej pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Ja Cie tu wezme pod ramie: "yourthefirst"... 06.09.05, 13:59 nataan, wkurzasz mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Ja Cie tu wezme pod ramie: "yourthefirst"... 06.09.05, 14:07 tapierwsza1 napisała: > nataan, wkurzasz mnie! nie pierwszy nie ostatni raz :PP:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Ja Cie tu wezme pod ramie: "yourthefirst"... 06.09.05, 14:02 no wiesz? niespodziewalem sie tego po tobie Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: Ja Cie tu wezme pod ramie: "yourthefirst"... 06.09.05, 14:15 tapierwsza1 napisała: > Nie, ja nie mogę! Moim zdaniem Wrocław jest piękniejszy od Wawy:) > Poważnie;) nie zamierzam na ten temat polemizowac....:) ponownie zaznaczam, z chodzilo mi jedynie o ilosc ladnie polozonych knajpek piwnych i pubow... Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 Re: Ja Cie tu wezme pod ramie: "yourthefirst"... 10.09.05, 16:20 To kwestia gustu. Po prostu wolisz niemiecką architekturę. Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: Ja Cie tu wezme pod ramie: "yourthefirst"... 10.09.05, 17:17 heh:):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 07.09.05, 17:21 Podpisuję się całą sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 13:59 ...a w Krakowie nigdy nie bylam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 14:02 i nie masz czego załować:) Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 14:03 jest cukierkowy ale mozna tam wpasc raz na jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 14:07 Hm... nikt mnie do Krakowa nie zaprosił:/ Do wawy zaprosił mnie dziś jeden ze strategicznych klientów oczywiście służbowo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 14:08 tapierwsza1 napisała: > Do wawy zaprosił mnie dziś jeden ze strategicznych klientów oczywiście > służbowo... :) Pojedz....wiesz...nasz klient nasz pan... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 14:10 a ja sobie tak pojechałem, przejechac się do znajomych na weekend. Specjalnie wziąłem wolny dzień, miałem być 3 dni..Niestety, albo stety wyjechałem na drugi dzień. Stratny byłem bilecik intercity ale trudno:) Nie żałuję ze wyjechałem szybciej niź chciałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 14:19 tapierwsza1 napisała: > Hm... nikt mnie do Krakowa nie zaprosił:/ > Do wawy zaprosił mnie dziś jeden ze strategicznych klientów oczywiście > służbowo... :) A potem, co..??? Okazalo sie, ze "sluzba, nie druzba"? Odpowiedz Link Zgłoś
tapierwsza1 Re: WARSZAWA TO PIEKNE MIASTO!!! 06.09.05, 14:38 Jeśli będę musiała, to do wawy pojadę, ale mi sie to nie uśmiecha..:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś