Dodaj do ulubionych

CZORT I CRIMEN......

IP: 5.1R* / *.net81-65-32.noos.fr 03.09.02, 21:54
...Wy dupki zoledne ! Czekam, kurwa jego mac, na Wasze listy ! Wyslane maja
byc na moj adres "hotmail" bo outlook pierdolnal w kalendarz dzis wieczor.
Nie wypyszczajcie mi sie tu bo ja ide pakowac walizke i wypierdzielam stad,
jesli wiec bardzo chcecie, mozecie slac mi tu joby zupelnie bezkarnie,
palanciki Wy moje :-)))))
Wszystkim ciekawskim, ktorzy tu zajrza mimo, ze nie do nich adresowane,
pozdrawiam serdecznie a szczegolnie cieplo Samante- moja Krolowa....
Poza tym mozecie pocalowac mnie w dupe :-))))))
Wasz Bizon
Obserwuj wątek
    • Gość: crimen Re: CZORT I CRIMEN...... IP: *.smlw.pl 03.09.02, 21:56
      Bizonie, przepraszam ale nie chcę Ci wirusa posłac.Ta cholerna Gazeta chyba
      mnie znowu czymś poczęstowała:(
      • Gość: Bizon Re: CZORT I CRIMEN...... IP: 5.1R* / *.net81-65-32.noos.fr 03.09.02, 22:36
        No to jak Cie lapac ??? Pisz na hotmail, mam dobrego kol. Nortona, on wszystkie
        wirusy rozpierdala jak Pilsudski bolszewikow...I kopnij w dupe tego cholernego
        Czorta coby sie obudzila, cipa glupia ! :-)))))))))))))))
        • Gość: crimen Re: CZORT I CRIMEN...... IP: *.smlw.pl 03.09.02, 22:49
          Jak to jak?W piatek o trzeciej melduję się na mecie u Czorcika.Kopnąłbym ją w
          dupę, ale wzięła ten swój niezaprzeczalny atut w troki i poszła w cholerę.W
          piątek jestem w Warszawie:)))
          • Gość: Bizon Re: CZORT I CRIMEN...... IP: 5.1R* / *.net81-65-32.noos.fr 03.09.02, 22:53
            Moja radosc nie zna granic ale dajcie mi, do kurwy nedzy, jakis namiar
            telefoniczny, dzieci drogie ! Nie bede przeciez dzwonil do Kwacha w sprawie
            tego pojebanego Zgierza !
            Ide pakowac dalej te suke, walizke, zeby ja pokrecilo !
            • Gość: crimen Re: CZORT I CRIMEN...... IP: *.smlw.pl 03.09.02, 22:56
              Biziu, krótką informację z namiarami na Czorta wyślę Ci z Gazety.Dłuższe
              wiadomości nie przechodzą przez gazetę:)))
              • Gość: Bizon Re: CZORT I CRIMEN...... IP: 5.1R* / *.net81-65-32.noos.fr 03.09.02, 23:02
                No widzisz, Cuksik ! Zaczynasz rozumowac jak czlowiek a nie jak dupek, ktory
                wody uzywa inaczej jak TYLKO ZEWNETRZNIE ! I za to Cie lubie !:-)))))))))
                A nie pomoglbys mi przy pakowaniu, co ?
                • Gość: Bizon Re: CZORT I CRIMEN...... IP: 5.1R* / *.net81-65-32.noos.fr 03.09.02, 23:03

A zauwazyles jak to badziewie zamknelo pyski kiedy tylko Panowie zaczeli
                  rozmawiac ? Znaja, kurwa, mores !
                  • crimen Re: CZORT I CRIMEN...... 03.09.02, 23:21
                    Wysłałem Ci namiary na mnie, a teraz otwieramy flachę i zaczynamy pakowanie:)))
                    • Gość: samanta Bizio IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 23:22
                      Niezakoniecznie w dupe ale mozesz mnie Biziu pocalowac,co by nie? czolko mozie
                      byc?:))))))))))))
                      • Gość: Bizon Re: KROLEWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))) IP: 5.1R* / *.net81-65-32.noos.fr 03.09.02, 23:26
                        Milo Cie widziec miedzy jedna koszula a druga ( przez delikatnosc nie wspomne o
                        pakowaniu gaci...) !
                        Czy mgly nad zatoka maja juz pare procent, czy to w dalszym ciagu woda ? (
                        beurk !)
                        • Gość: Bizon Re: KROLEWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))) IP: 5.1R* / *.net81-65-32.noos.fr 03.09.02, 23:30
                          ok, Crimen, doszlo! THX ! komorki nie masz do zapodania ? A masz moze namaiary
                          tej suki Czorta ? Chyba jej gowno z dupy wykopie, bo nie pisze !
                          • crimen Re: KROLEWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))) 03.09.02, 23:33
                            Kupię komórę, bo ciągle za to joby zbieram.Zaraz Ci doślę Czorcika:)))
                        • Gość: samanta Re: KROLEWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 23:31
                          Musze cie zmartwic...ostatnio podziwialam wode w baltyku i teraz tamtejsza mgla
                          mi zaslania oczy.
                          • crimen Re: KROLEWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))) 03.09.02, 23:56
                            Witaj Landryneczko:)))Bizonie,Czorcie namiary też poszły.
                            • Gość: Bizon NO TO, KOCHANI MOI.... IP: 5.1R* / *.net81-65-32.noos.fr 04.09.02, 00:09
                              Mowie Wam dobranoc i wypieprzam do wyra....
                              Papa !
                              Wasz B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka