mario2_ 06.09.02, 11:55 Tak to ja jestem Bocianem i palcem i mam was wszystkich w dupie. Wy do chuja nie jestescie podobni. Pocałujcie mnie w dupę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_nek Re: Przyznaje ze 06.09.02, 12:03 Mario jak możesz w ten sposób do wypróbowanych na forum znajomych z FT;) Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Przyznaje ze IP: 193.74.43.* 06.09.02, 12:04 ciężko się było domysleć, my też cie mamy w dupie i to daaaaaaleko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przyznaje ze 06.09.02, 12:08 popatrz na kreseczke za nickiem. To Sraczka, albo inna nawiedzona onanistka sie podszywa... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Przyznaje ze 06.09.02, 12:09 Gość portalu: kijanka napisał(a): > ciężko się było domysleć, my też cie mamy w dupie i to daaaaaaleko !!!! Raczej glebooooooooko :) choc kijanka za gleboko nie moze bo malootka jeszcze jest ale zbiuroe forumowe "d" ma napewno glebooookie mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
palecieli Re: Przyznaje ze 06.09.02, 12:20 jest Mario2 i Mario2_ ze stojącym wiecznie H jeżeli można, to proszę mnie w to wszystko nie mieszać :) Odpowiedz Link Zgłoś
palecieli Re: Przyznaje ze 06.09.02, 12:30 to znaczy że nasrał sobie do tego wielkiego łba?:) no tak - już teraz wiadomo po co mu tak wielki łeb - służy jako przenośny kibel :) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Przyznaje ze 06.09.02, 12:36 palecieli napisał: > to znaczy że nasrał sobie do tego wielkiego łba?:) > no tak - już teraz wiadomo po co mu tak wielki łeb - służy jako przenośny > kibel :) A gdzie nosi spluczke ???? chyba ze nie splukuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Przyznaje ze 06.09.02, 12:41 mario2 napisał: > polyka, jest ekologiczny :o) obieg zamkniety :) pewnie perpetum mobile sranie przeksztalca w zjadanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
palecieli Re: Przyznaje ze 06.09.02, 12:46 skoro sra a potem to zjada to już wiemy skąd czerpie energię, ale..... ktoś musiał ten cykl zapoczątkować, znaczy się nasrać mu do gęby:) Odpowiedz Link Zgłoś