Dodaj do ulubionych

Poznam.........over

IP: *.tnt6.chiega.da.uu.net 22.09.01, 07:43
dziewczyne ktora szuka mezczyzny ktory szuka dziewczyny z duzym
biustem.Warunek;szukajaca ma duzy biust i inteligencje w wyposazeniu
standardowym.Prosba; prosze sie nie rozpychac w kolejce.
Obserwuj wątek
    • Gość: eros Re: Poznam.........over IP: *.tnt6.chiega.da.uu.net 22.09.01, 07:46
      Gość portalu: eros napisał(a):

> dziewczyne ktora szuka mezczyzny ktory szuka dziewczyny z duzym
      > biustem.Warunek;szukajaca ma duzy biust i inteligencje w wyposazeniu
      > standardowym.Prosba; prosze sie nie rozpychac w kolejce.

PS. jezeli Kobitki cos jest w moim poscie nie jasne mozna od razu podawac wymiary
      Wasz kochajacy eros.
      • Gość: psyche Re: Poznam.........over IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 22.09.01, 10:24
        95 - 60 - 91 dodatkowa-181, nastepna dodatkowa- ruda.
        Cala reszta jasne. Bez piany.
        p
        • crimen Re: Poznam.........over 22.09.01, 10:40
          Krzysztofie, gratuluję wymiarów:)Pozdrawiam
          • Gość: psyche Re: Poznam.........over IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 22.09.01, 10:58
            Nie rob mi tak prosze, ot przeciez niewinnie a Ty mi gratulujesz.
            Ale tak calkiem serio to znam pewna Pania niemal dokladnie tak z tym , ze nie
            ruda , a czarniutka, bardzo dlugowlosa...i centymetr wyzsza
            Pozdrawiam Crimenie
            krzysztof
            • Gość: crimen Re: Poznam.........over IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 22.09.01, 11:09
              Tym bardziej gratuluję Ci znajomej.Tylko pozazdrościć:)
              • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 15:06
                Gość portalu: crimen napisał(a):

> Tym bardziej gratuluję Ci znajomej.Tylko pozazdrościć:)
                ***Crimenku! wpadasz na chwile i juz Ci w glowie.....???:))

• crimen Re: Poznam.........over crimen 22.09.01, 16:44
                  Samantko, kochanie przecież dla Ciebie założyłem specjalny wątek:)
                  • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 16:48
                    crimen napisał(a):

> Samantko, kochanie przecież dla Ciebie założyłem specjalny wątek:)
                    ***A co? Tu wstep wzbroniony dla mnie?:)

• Gość: crimen Re: Poznam.........over crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 22.09.01, 19:19
                      No, nie żartuj.Ty się wszędzie wetniesz:)
                      • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 19:29
                        Phi! odezwal sie ten co sie nie wcina!:))
                        • crimen Re: Poznam.........over crimen 22.09.01, 19:37
                          Wredna natura.Co zrobić? ;-)
                          • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 19:38
                            jedyna rada-polubic!:)
                            • crimen Re: Poznam.........over crimen 22.09.01, 20:27
                              To już chyba przerobiliśmy:)
                              • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 20:29
                                jasne! Znikajmy z tego watku bo to juz zakrawa na bycie zakala!!:)
    • Gość: Afrodyta Re: Poznam.........over IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.01, 10:54
      Ja mam raczej wklęsłe,
      ale też duże
      • Gość: Janek Re: Poznam.........over IP: *.ipartners.pl 22.09.01, 11:33
        Muszę się wtrącić, bo nie rozumiem. Jak duży biust może być wklęsły?
        Chyba, że to to rodzaj żartu......

Pozdrowienia
        • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 14:33
          No tak!Gdzie mowa o duzym biuscie to zaraz dr.Janek!!:)))
          • mario2 Re: Poznam.........over 22.09.01, 16:53
            O duzym - wleslym biuscie- to normalne, ze sie tu zjawil- sila poznania zagadek
            biologicznych go tu przygnala :o)))
            • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 17:07
              Niby wyobraznie mam ale tych duzych-wkleslych nijak sobie wyobrazic nie moge!
              • mario2 Re: Poznam.........over 22.09.01, 17:30
                masz racje- to tak jak depresja w gorach :o)))
                • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 17:41
                  Nie wiem jak wyglada depresja w gorach a tym bardziej wklesle piersi.
                  • Gość: Janek Re: Poznam.........over IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 21:02
                    Gdzie owce tam i wilki. A ja jestem takie wilczę.....
                    Ale tej zagadki anatomicznej rozgryźć nie potrafię, to rzeczywiście chyba
                    dowcip.

Pozdrowienia dla szukających a zwłaszcza poszukiwanych
                    • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 21:41
                      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Gdzie owce tam i wilki. A ja jestem takie wilczę.....
                      > Ale tej zagadki anatomicznej rozgryźć nie potrafię, to rzeczywiście chyba
                      > dowcip.
                      >
                      > Pozdrowienia dla szukających a zwłaszcza poszukiwanych
                      Jasku!Sa rzeczy ktore sie nawet filozofom nie snily!!! :))Ja tez pozdrawiam!

• mario2 Re: Poznam.........over 23.09.01, 11:49
                        Sa takie rzeczy- ale wkleslych cyckow nie ma!!!!!!
                        • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 11:52
                          Skad wiesz ,moze rosna do srodka?Rozne anomalie istnieja w przyrodzie.A cycki
                          to ma krowa!:)
                          • mario2 Re: Poznam.........over 23.09.01, 13:06
                            Nie tylko krowa- widzialem kilka kobiet, ktore tez maja cycki :o))) I to nie
                            takie, co do srodka rosna:o)))
                            • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 14:29
                              Twoja strata jak patrzysz nie tam gdzie trzeba.trzeba bylo patrzec na piersi!:)
                              • mario2 Re: Poznam.........over 23.09.01, 16:24
                                patrze, patrze i nic nie widze- pozatym lubie sie do piersi przytulic
                                • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 16:46
                                  Pewnie z dziecinstwa Ci to zostalo:)
                                  • mario2 Re: Poznam.........over 23.09.01, 17:01
                                    ale nie przeszkadza- wrecz przeciwnie :o)))
                                    • Gość: samanta1 Re: Poznam.........over IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 17:06
                                      Ocho! Widze ze wiele rzeczy Ci dzisiaj nie przeszkadza:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka