22.09.05, 13:00
Kilka dni temu aresztowano mezczyzne, ktory 'podejrzanie' sie zachowywal w
metrze(dodatkowo mial plecak, czarna marynarke, przyciemniane okulary itp)-
nie byl to jednak terrorysta...
Dzis rano bylam swiadkiem paniki jaka wybuchla w przedziale gdzie siedzialam.
Powod? Telefon komorkowy samotnie lezacy na jednym z siedzen.. Jakis
mezczyzna zapytal kogo to telefon-bez odpowiedzi, wtedy jakas kobieta rzucila
haslo "bomba" i sie zaczelo.. Kobiety zaczely panikowac, ludzie przemieszczac
sie do innych przedzialow,szok! I ja sie przerazilam z tego wszystkiego..
Nagle pociag sie zatrzymal i wysiadlam, jak chyba wszyscy z tego
przedzialu..Nie wiem co stalo sie dalej,pojechalam do celu, zalatwilam co
chcialam i juz jestem z powrotem w codziennych obowiazkach..
I wlasnie jak wrocilam do domu uswiadomilam sobie ze jest czwartek... 7 lipca-
czwartek, 21 lipca-czwartek..
Sama nie wiem co o tym myslec..

Pozdrawiam ze slonecznego Londynu i zycze milego dnia :-)
Obserwuj wątek
    • nataan Re: Panika.. 22.09.05, 14:31
      izka82 napisała:

> Kilka dni temu aresztowano mezczyzne, ktory 'podejrzanie' sie zachowywal w
      > metrze(dodatkowo mial plecak, czarna marynarke, przyciemniane okulary itp)-
      > nie byl to jednak terrorysta...
      > Dzis rano bylam swiadkiem paniki jaka wybuchla w przedziale gdzie siedzialam.
      > Powod? Telefon komorkowy samotnie lezacy na jednym z siedzen.. Jakis
      > mezczyzna zapytal kogo to telefon-bez odpowiedzi, wtedy jakas kobieta rzucila
      > haslo "bomba" i sie zaczelo.. Kobiety zaczely panikowac, ludzie przemieszczac
      > sie do innych przedzialow,szok! I ja sie przerazilam z tego wszystkiego..
      > Nagle pociag sie zatrzymal i wysiadlam, jak chyba wszyscy z tego
      > przedzialu..Nie wiem co stalo sie dalej,pojechalam do celu, zalatwilam co
      > chcialam i juz jestem z powrotem w codziennych obowiazkach..
      > I wlasnie jak wrocilam do domu uswiadomilam sobie ze jest czwartek... 7 lipca-
      > czwartek, 21 lipca-czwartek..
      > Sama nie wiem co o tym myslec..
      >
      > Pozdrawiam ze slonecznego Londynu i zycze milego dnia :-)

Trzeba byla partie pracy wybierac? Trzeba bylo Blair'a na prime stawiac? Glupi
      polecial jak piesek za nozka "krzaczka" to sie teraz napadniei mszcza....

W historii Polski mamy analogiczne sytuacje... glownie podczas rozbiorow...
      Powstania w XIX wieku.. konspiracja przed powstaniem Listowpadowym.... czerwoni
      przed powstaniem Styczniowym.... A "Kordiana" czytalas? .....To jest dokladnie
      to samo....
      Szkoda mi ginacych niewinnych ludzi, ale nalezy pamietac, ze oni gina po obu
      stronach barykady..... Angila i usa maja samoloty i bomby.... A Oni maja bomby
      i ludzi... moze to zabrzmi cynicznie, ale kazdy orze jak moze....
      Takie mam zdanie....moze troche okrutne, ale czemu ludzie wybieraja sobie
      kraje, ktorych walce kibicuja..... Powinismy popierac sluszne dazenia, a nie
      dazenia tych nam blizszyc krajow....

pisalem to ja... katolik....jezeli ktos bedzie pytal...
      • irish76 Re: Panika.. 22.09.05, 14:34
        pitolisz jak Andrzej Lepper
        najepiej polozyc uszy po sobie i czekac az ci sie jakis debil w autobusie
        nie pisz bzdur czlowieku
        • nataan Re: Panika.. 22.09.05, 15:26
          irish76 napisał:

> pitolisz jak Andrzej Lepper

a czy to nie on neguje zdanie wszystkich dookola...? krzyczy bez sensu i nie na
          temat? popatrz dziecko na siebie....

> najepiej polozyc uszy po sobie i czekac az ci sie jakis debil w autobusie

nie...najlepiej bylo nie wtykac nosa w nie swoje sprawy..... czym sie rozni
          agrasja Rosjan na Afganistan i Czeczenie, agresja ukladu warszawskiego na
          Czechoslowacje, agrasja Chin na Tybet od agrsji, efemistycznie to okresle,
          aliantow na Irak?(nikt mi nie wmowi, ze Allah kaze zabijac Anglikow bo mowia
          tym samym jezykiem co Amerykanie<<to byl przyklad>>) to czywiste, ze nie wiesz,
          bo w szkole jeszcze tego nie przerabiali....

> nie pisz bzdur czlowieku

tak wiec moze usiadziesz i odrobisz lekcje z historii bo bedziesz mial dziecko
          zaleglosci....

p.s.

"jedziesz jedziesz na motorze" i "resztki mozgu z glowki, wiaterek wywjeje..."
          • irish76 Re: Panika.. 22.09.05, 15:43
            sam odrob lekcje
            gadasz jakby wszystkie zamachy terrorystyczne zaczely sie od wojny w Iraku
            polecam historie najnowsza
            • nataan Re: Panika.. 22.09.05, 21:27
              irish76 napisał:

> sam odrob lekcje
              > gadasz jakby wszystkie zamachy terrorystyczne zaczely sie od wojny w Iraku
              > polecam historie najnowsza

czlowieku.... rozmawiamy tutaj o pewnym konkretnym zjawisku.... nie sadze, ze
              panikujacy Anglicy byli przestraszeni bombami ETA lub IRA....to raz...
              w przeciwienstwie do Ciebie historie najnowsza mam jako tako opanowana...to dwa
              i rozpoczynajac wojne kazdu krol powinien miec na uwadze, ze beda ginac takze
              jego poddani.... to trzy....

nie mam ochoty dluzej prowadzic z Toba do niczego nie prowadzacych dyskusji bo
              klapki na Twoich oczach skutecznie przeslaniaja Ci swiat do czubka nosa,
              dalej...

pozdrawiam
              • krzys23-1986 Re: Panika.. 22.09.05, 22:40
                tak odemnie Eta nie ma nic wspólnego z anglią, tak sobie wtrąciełem
                • irish76 Re: Panika.. 23.09.05, 10:09
                  no co ty? :)
              • irish76 Re: Panika.. 23.09.05, 10:09
                ale to ty masz klapki :)
    • t-rex33 Re: Panika.. 22.09.05, 15:40
      Eeeee, u nas nie byłoby tego problemu, bo telefon zaraz ktos by zapierdo...
      • nezja Re: Panika.. 22.09.05, 15:50
        zap...olił , czy nie to problem jest problemem wszedzie , jeden telefon by
        "poświecił" i zap....lił by drugi , a tu juz nie miałby problemu i tylko w tym
        sie moge zgodzic;p;-)
        • t-rex33 Re: Panika.. 22.09.05, 15:56
          nezja, mówisz tak dziś jakoś dziwnie
          • irish76 Re: Panika.. 22.09.05, 15:59
            przeszla na ciemna strone mocy
            • t-rex33 Re: Panika.. 22.09.05, 16:04
              albo wciąż jest po jasnej, bo gada dziś jak mistrz Yoda
          • nezja Re: Panika.. 22.09.05, 16:03
            seplenie sie?!;p...bo było nie było to wciąz po polsku mowie;ppp;-)
      • irish76 Re: Panika.. 22.09.05, 15:59
        coz za celne spostrzezenie
        pewnie by zapier... i zapisal sie do SLD :)
        • t-rex33 Re: Panika.. 22.09.05, 16:08
          Mam w domu jedną flaszkę Mezcala, tego bimbru z robalem: można spróbować się
          któregoś dnia do niej przymierzyć.
          • irish76 Re: Panika.. 22.09.05, 16:11
            nie dzieki
            wole piwo
            jakiekoliek ale zadne bimbry
            a robak jest w tych bimbrach nie do jedzenia ale do tego zeby sprawdzac czy
            bimber nie oszukany
            • t-rex33 Re: Panika.. 22.09.05, 16:15
              Robak się nie rusza, znaczy bimber moc ma, bo albo robal się przekręcił albo
              jest tak pijany w sztok, że czucie w członkach stracił.
              • nezja Re: Panika.. 22.09.05, 16:20
                czytli " zalał sie w trupa";p hehe
              • irish76 Re: Panika.. 22.09.05, 16:23
                jak tlumaczyl mi pewien mieszkaniec Meksyku: robak jest stad ze np Tequille
                bardzo podrabiaja. A robak jak jest utopiony i go zab czasu nie napoczyna
                znaczy trunek mocny, nie rozcienczany :)
                • t-rex33 Re: Panika.. 22.09.05, 17:10
                  znaczy ten mój jest OK, a pożarcie robala to zadanie "tylko dla orłów",
                  podobnie jak pożarcie skorpiona w innych gatunkach Mezcala ;)
                  • irish76 Re: Panika.. 23.09.05, 10:10
                    mozna zjesc psia kupe
                    to dopiero wyzwanie :)
                    • t-rex33 Re: Panika.. 23.09.05, 10:50
                      Chłopie, jak to jest, że dowcipny facet z tak ciętym językiem nie łapie
                      dowcipów innych :)))
                      • irish76 Re: Panika.. 23.09.05, 12:06
                        ja nie lapie?
                        no trex
                        to ze te ciotki z forum nie lapia to ja juz rozumiem
                        ale ze ty mi zadajesz takie pytania to wymiekam teraz :))
                        • t-rex33 Re: Panika.. 23.09.05, 13:59
                          OK. Cofam mój komentarz. Przyznaję był głupi ;)
                          • irish76 Re: Panika.. 23.09.05, 14:40
                            luz
                          • nezja straciłeś moze poprostu jaja t-rex 23.09.05, 15:51
                            • irish76 Re: straciłeś moze poprostu jaja t-rex 23.09.05, 15:51
                              co ty wiesz o zabijaniu?
                            • nezja Re: straciłeś moze poprostu jaja t-rex 23.09.05, 15:52
                              i dlatego sie wycofałes
                              • irish76 Re: straciłeś moze poprostu jaja t-rex 23.09.05, 15:53
                                jak Cimoszewicz
                                poruta panie
                                • nezja Widzisz to t-rex?!-i po co ci to było?...z irishem 23.09.05, 15:55
                                  ... w społku wchodzić?!
                                  • irish76 Re: Widzisz to t-rex?!-i po co ci to było?...z ir 23.09.05, 15:56
                                    w spolku grazdanina wchodzic nie nada
                                    nie nada potomu szto eta zenada
                                    • nezja Dokładnie irish , tu sie zgadzam, co nie znaczy , 23.09.05, 15:59
                                      ze sie sprzedałam , poprostu to samo zdanie co do spólek mam , a zwłaszcza z tak
                                      kłamliwym psem jak ty Irish. t-rex wykazałes sie najwiekszą głupotą tu jak do
                                      tej pory-gratuluje
                                      • irish76 Re: Dokładnie irish , tu sie zgadzam, co nie znac 23.09.05, 16:01
                                        wlasnie t-rex
                                        masz to pewnie od jedzenia robakow
                                        moze jeszcze z tego wyjdziesz
                                        badz twardy jak Rocky VI
                                        • nezja hahahahahahahaha... 23.09.05, 16:12
                                          ...sory za taki komentarz , ale to sie innego komentarze nie dało wystrugac
                                          • irish76 Re: hahahahahahahaha... 23.09.05, 16:13
                                            masz taki RAM a posty musisz strugac
                                            ale Cepelia
                                            • nezja Re: hahahahahahahaha... 23.09.05, 16:15
                                              lepiej strugac posty niz wariata co TY nieniejszym czynisz
                                              • irish76 Re: hahahahahahahaha... 23.09.05, 16:18
                                                no
                                                doszlismy chyb a do granicy twoich mozliwosci
                                                nawet RAM nie pomogl
                                                a dobrze juz sie rozkrecalo
                                                ale chyba sie boisz puscic
                                            • noellin Nezyjka... 23.09.05, 16:17
                                              ... wiesz co mnie smieszy w wypowiedziach irish ( pomimo ze mam dzis okropny
                                              humor)?
                                              ja napisal cyniczne zdanie na temat paniki izy, a irish mi odpowiada, zebym sie
                                              nie bala, bo...bla bla bla.
                                              biedne dziecko nie zrozumialo kompletnie sprawy...:(
                                              • irish76 Re: Nezyjka... 23.09.05, 16:19
                                                taaaaaaa
                                                lepiej idz do lekarza
                                                moze nie jest jeszcze za pozno
                                                to nic ze oni Cie sledza
                                                • noellin Re: Nezyjka... 23.09.05, 16:22
                                                  sluchaj malolatku, masz szczescie, ze Cie nie znam! nalezysz do ludzi, ktorzy
                                                  ani nie maja kultury osobistej ani niestety odrobiny oleju w glowie. moze to
                                                  zrozumiesz: JA nie dyskutuje z TOBA!

TROLL
                                                  • irish76 Re: Nezyjka... 23.09.05, 16:31
                                                    no to teraz mnie zaskoczylas
                                                    bo ja dokladnie tak samo mysle o waszej spolce kwok
                                                    nie potraficie poslugiwac takim narzedziem jak komputer to raz. Dwa mam
                                                    wrazenie ze wpadacie tu miedzy malowanie paznokci a pudrowaniem noska. Piszecie
                                                    od czapy jakies teksty i chyba przy tym w stan jakiejs euforii
                                                    no i zero zrozumienia cudzego tekstu
                                                    potraficie tylko zachwycac sie wlasnymi glupawymi tekstam skladajacymi sie
                                                    maksymalnie z 5 wyrazow i 20 wykrzyknikow
                                                  • nezja Re: Nezyjka... 23.09.05, 16:34
                                                    irish , no kurcze jakby zobaczyła własnie twoj obraz, ciebie...pasuje ten wywód
                                                    do ciebie jak w morde strzelił
                                                  • irish76 Re: Nezyjka... 23.09.05, 16:36
                                                    no co ty?
                                                    nie stac cie na taki dlugi wywod kotku
                                                    przypudru jnosek i lec do spozywczaka bo maz wroci glodny z budowy
                                                • nezja irish , a nad tobą to lekarze chyba... 23.09.05, 16:23
                                                  ....juz dawno rozłozyli rece, co?!
                                                  • irish76 Re: irish , a nad tobą to lekarze chyba... 23.09.05, 16:31
                                                    taaaaa
                                                    swistak siedzi i zawija w sreberka
                                              • nezja on zawsze ma problem ze zrozumienim wszystkiego 23.09.05, 16:22
                                                • irish76 Re: on zawsze ma problem ze zrozumienim wszystkie 23.09.05, 16:32
                                                  he he he
                                                  kretynka
                                                  ty chyba jestes sekretarka w hurtowni materialow budowlanych :))
                                                  • nezja te twoje iwektywy , tez pasują jak ulał do ciebie. 23.09.05, 16:38
                                                    ... tylko pisz rodzaj męski ...choc ...hym ...no nie wiem ...moze lepiej
                                                    zostaw.Tez dobrze ciebie opisuje. Zachowanie zdewociałes ciotki klotki.
                                                  • irish76 Re: te twoje iwektywy , tez pasują jak ulał do ci 23.09.05, 16:40
                                                    wybacz
                                                    ale sprowadzasz mnie caly czas do swojego poziomu
                                                    a potem pewnie pobijesz mnie doswiadczeniem
                                                    pa
                                        • t-rex33 Re: Dokładnie irish , tu sie zgadzam, co nie znac 23.09.05, 17:40
                                          Od jedzenia robaków to mi twardnieje taka jedna część ciała i na długo
                                          pozostaje twarda. To jest lepsze od Viagry. Polecam Ci robale, Irish :))))
                                      • t-rex33 Re: Dokładnie irish , tu sie zgadzam, co nie znac 23.09.05, 17:46
                                        nezja napisała:

> ze sie sprzedałam , poprostu to samo zdanie co do spólek mam , a zwłaszcza z
                                        ta
                                        > k
                                        > kłamliwym psem jak ty Irish. t-rex wykazałes sie najwiekszą głupotą tu jak do
                                        > tej pory-gratuluje

nezja, ja to się głupotą wykazuję regularnie i zapewniam Cię, że to nie jest
                                        największa moja głupota. Zrobiłem już wiele głupszych rzeczy w życiu. A Ciebie
                                        pozdrawiam.
                            • t-rex33 Re: straciłeś moze poprostu jaja t-rex 23.09.05, 17:37
                              Byłem w kiblu. Jaja są na swoim miejscu. Irisha po prostu lubię choć to
                              wyjątkowo wredna sztuka. Ale lubię gada.
    • noellin izka 22.09.05, 21:49
      sprobuj nie panikowac, ja tez jezdze co dzien metrem, i tez nie wiem czy kiedys
      nigdy wiecej nie wyjde...
      • irish76 Re: izka 23.09.05, 10:12
        noellin
        nie przesadzaj
        na swiecie jest kilka miliardow ludzi
        prawdopodobienstwo ze zginiesz ty jest mniejsze niz to ze zginiesz w zwyklym
        wypadku samochodowym
        a tym patafionom z pod znaku allacha tylko chodzi o to zeby ludzi zastraszyc.
        takie metody mieli obcykane juz faszysci i komunisci
      • noellin irish 23.09.05, 11:40
        ...czy to jest mozliwe, ze nie zrozumiales czegos w mojej wypowiedzi?
        • irish76 Re: irish 23.09.05, 12:05
          czy to jest mozliwe ze nie rozumiesz mojej? czy piszesz sama za szybko ze nie
          oddajesz w pelni swoich mysli?:)
          to byla interpretacja twojego stweirdzenie ze tez nie wiesz czy kiedys nie
          wyjdziesz z tego metra
          KaPeWu?
          • noellin Re: irish 23.09.05, 12:57
            widze, ze lubisz duzo pisac, czasem wystarczy jedno slowo, jedno zdanie.
            widze rowniez, ze nadal mnie nie rozumiesz: moje drugie pytanie do Ciebie nie
            bylo pytaniem!! to byla odpowiedz na Twoja wypowiedz. czy Ty naprawde nic nie
            rozumiesz? i badz tak dobry: nie komentuj kazdej mojej wypowiedzi, ok?
            • nezja Noellinko... 23.09.05, 13:13
              ...nie warto paprac sie w tym -spasuj .:-) Pozdrawiam:-)
              • noellin Re: Noellinko... 23.09.05, 13:16
                witam cie Nezyjko!!:)) tez mi sie zdaje, ze jemu to tylko nowy mozg zafundowac,
                moze wtedy cos zrozumie, ale: masz racje, co tam...:))
                pozrdrawiam rowniez i ide na obiadek, pa:))
                • nezja Re: Noellinko... 23.09.05, 13:24
                  hahaha masz racje , ktos chyba musiał mu zrobic niezłe pranie mózgu ,
                  wmawiając mu, ze ma zawsze racje i tylko racje , a nawet jak nie ma racji ma
                  mowic ze ma-ot co!:-)biedaczek ...ale wiesz , nie jest wart nawet pozałowania.
                  • irish76 Re: Noellinko... 23.09.05, 14:40
                    zebraly sie kwoki i marudza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka