Dodaj do ulubionych

Myszka mi sie zacina!!!

12.09.02, 09:59
co robic? pomozcie!!!!
;)
Obserwuj wątek
    • iwusia Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:01
      co ..co..cooooooo ciiiiii...cicici.....sie zaaaaaaacici .......cina?
      • tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:04
        proponuje więcej sexu bo ci myszka sie całkiem zatnie!!!:)hehe..
        • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:16
          no kurna!!! chyba wyraznie mowie ze myszka, taka mala, pasujaca idealnie do
          dloni mi sie zacina i nie chce sie ruszac!

Tygrys

nie zatnie, tylko zarosnie pajeczyna, jesli juz!:))
          • tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:31
            to ty umiesz sobie swoją myszke do ręki wziąć!!!!!???:),..Boszszszszzz..!!!
            • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:05
              a Ty nie umiesz? to czym ja trzymasz, jesli masz okazje? zebami?:))
              • tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:17
                zacznijmy od tego że ja nie mam myszki tylko ptaszka niedouku!!!:)))
                • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:27
                  masz ptaszka? i nim tentego, poslugujesz sie?! zaczynasz mnie przerazac, serio
                  mowie!

ps. nie wiedzialam ze takie wyposazenie tez jest mozliwe. to opcja czy standard?
                  :)))
                  • tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:31
                    posługuje siem! a jakże!:)
                    ta opcja to standard!:)
                    • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:57
                      aha, po tym poslugiwaniu sie tym osprzetem to widze ze to wyposazenie chyba na
                      sekondchendzie kupiles i to mocno wyoksplatowane:P
    • mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:47
      Możesz jej dać na przeczyszczenie lub sama ją przeczyścić ;)))
      A tak na serio to od spodu jest taki pierścień, który należy przekręcić zgodnie
      z napisem. Wypadnie kulka i zobaczysz trzy lub cztery roleczki. Jak są brudne
      to je wyczść, najlepiej watką na zapałce zmoczonej SPIRYTUSEM.
      • tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:53
        stary co Ty!?:),..jak pomoczy spirytusem to ja będzie myszka piekła!!!:)
        • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:07
          hehehe Tygrys, zaczynam sie wzruszac ze tak o mnie dbasz;))

Mawyr
          dziekuje, ale dawanie na przeczyszczenie nie jest najlepszym sposobem:))

roleczki? Jezu, gdzie ja to mam??!!!
          • tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:18
            ja zawsze o ciem dbam!!:))
          • mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:21
            saqqara napisała:

> hehehe Tygrys, zaczynam sie wzruszac ze tak o mnie dbasz;))
            >
            > Mawyr
            > dziekuje, ale dawanie na przeczyszczenie nie jest najlepszym sposobem:))
            >
            > roleczki? Jezu, gdzie ja to mam??!!!

Pod kulką jak ją wyjmiesz z myszki, czasem przeszkadza :))))))

• saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:29
              hahahaha, pod kulka? znaczy sie, w srodku, tak? i mozna to samemu sobie
              wyjac?:)))

Tygrys,
              dbasz? to slabo to robisz, bo ja ciagle udawac musze:))
              • tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:32
                nie ciągle bo powiedziałaś że co drugi raz!!:)
              • mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:41
                saqqara napisała:

> hahahaha, pod kulka? znaczy sie, w srodku, tak? i mozna to samemu sobie
                > wyjac?:)))
                >
                Jeśli tylko potrafisz przkręcić ten pierścień od dołu myszki przeciwnie do
                kierunku słońca ;)) Potem odwracasz myszkę (może boleć) i to Ci wypada na
                podłogę lub biurko, rękę itp. Zaglądnij do środka i wyczyść rolki !!!

• tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:44
                  stary co ty!!!!?? każesz jej myszke odwracać!!!??
                  Boszszszzz..!!,..po tymzabiegu to ona napewno dzieci mieć nie bendzie!!:))
                  • robsonick Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:47
                    tygrysek_ napisał:

> stary co ty!!!!?? każesz jej myszke odwracać!!!??
                    > Boszszszzz..!!,..po tymzabiegu to ona napewno dzieci mieć nie bendzie!!:))
                    Musi ze jakis straszny film z zycia barona de sade oglondal bo teksty wypisuje
                    wprost koszmarne to ja juz wolem kopniaki szaki ;)
                  • mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:48
                    tygrysek_ napisał:

> stary co ty!!!!?? każesz jej myszke odwracać!!!??
                    > Boszszszzz..!!,..po tymzabiegu to ona napewno dzieci mieć nie bendzie!!:))

Narazie usuwamy zacinanie się myszki, potem będzie o dzieciach :))))))
                • iwusia Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:45
                  napiszcie poradnik kochani "ABC początkujacego informatyka":))))))
                  • tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:54
                    raczej sex-informatyka!!:)
                    ..bo wy tu ciagle o myszkach itp,..;))
                    • iwusia Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:56
                      a jeśli pojawią się białe myszki to bedzie informatyka w 40-tu procentach:)))))
                      • iwusia Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:57
                        reszte zostawimy na sex hihihi
                        • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:59
                          boszszeee, same krwiozercze potwory!!!
                          Mawyr, mam do gory odwrocic i potem zbierac z podlogi? czy Ty sie za duzo
                          japonskich kreskowek nie naogladales, co?;)))
                          • mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 12:05
                            saqqara napisała:

> boszszeee, same krwiozercze potwory!!!
                            > Mawyr, mam do gory odwrocic i potem zbierac z podlogi? czy Ty sie za duzo
                            > japonskich kreskowek nie naogladales, co?;)))

Sakwara ty wiesz co ja Ci powiem, ty sobie te myszke zmień na nowe ;))
                            a wiesz dlaczego? Bo tu inni czytają i sobie mogą krzywde zrobić jak se wezmą
                            nie te myszke :))))))
                            • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 12:37
                              hehehe, a niny dlaczego mam zmieniac? ta myszka jest fajna, mila w dotyku i do
                              tej pory fajnie sie poruszala, tylko dzisiaj ma jakies humory i nie chce letko
                              chodzic!;))

sakwara? no sorka, ale tego to ja chyba nie zdzierze, prosze o wersje "szaki";))
                              • robsonick Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 12:43
                                saqqara napisała:

> hehehe, a niny dlaczego mam zmieniac? ta myszka jest fajna, mila w dotyku i
                                do
                                > tej pory fajnie sie poruszala, tylko dzisiaj ma jakies humory i nie chce
                                letko
                                > chodzic!;))
                                >
                                > sakwara? no sorka, ale tego to ja chyba nie zdzierze, prosze o
                                wersje "szaki";)
                                > )
                                szaki to palcowka on chcial napisac skwara i tu zapewne nie bedziesz miala
                                zastrzezen hihihi ;P
                                • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 12:44
                                  Ty sie dzisiaj doigrasz:)))

miej swiadomosc ze od dzisiaj nie masz juz u mnie taryfy ulgowej !;))))
                                • Gość: anka1 Re: Myszka mi sie zacina!!! IP: 212.33.74.* 12.09.02, 12:47
                                  Sakarka a przystojnego informatyka pod rekach nie masz? bedzie radocha dla Cie
                                  i dla niego:))))
                                  • mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 13:26
                                    Gość portalu: anka1 napisał(a):

> Sakarka a przystojnego informatyka pod rekach nie masz? bedzie radocha dla
                                    Cie
                                    > i dla niego:))))

O ile się nie myle to tam w koło tylko w samych białych skarpetkach czy
                                    kołnierzykach. Biedna szarka;))))))))
                                    A mysza jak Ci pasuje do ręki, to ją potrzymaj a do kompa nowa lub starą
                                    wyczyść;))
                                    • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 13:42
                                      Ania
                                      moj informatyk mnie dzisiaj obdzielil opowiesciami dziwnej tresci jak to mial
                                      przygody na 2 fronty z wlasnym zoladkiem, dlatego na niego nie reflektuje;)

sporo sie orientujesz, Mawyr, na moj temat, zastanawiac mnie to zaczyna:)

nie wiem jak Ty ale ja zapasowych myszek nie posiadam, i tak z ta jedna mam
                                      klopotow ze glowa boli!;))

nie przekrecaj mi nika, masz do wyboru:
                                      saQQara, szaki i wampir, na reszte nie reaguje!:))
                                      • mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 13:51
                                        saqqara napisała:

> Ania
                                        > moj informatyk mnie dzisiaj obdzielil opowiesciami dziwnej tresci jak to mial
                                        > przygody na 2 fronty z wlasnym zoladkiem, dlatego na niego nie reflektuje;)
                                        >
                                        > sporo sie orientujesz, Mawyr, na moj temat, zastanawiac mnie to zaczyna:)
                                        >
                                        > nie wiem jak Ty ale ja zapasowych myszek nie posiadam, i tak z ta jedna mam
                                        > klopotow ze glowa boli!;))
                                        >
                                        > nie przekrecaj mi nika, masz do wyboru:
                                        > saQQara, szaki i wampir, na reszte nie reaguje!:))

Dobrze Sakwara niech będzie Szaki, co do myszki to naprawdę ją się czyści,
                                        myślałem że robisz mię w balona dmuchanego, jak ją nie wyczyściłaś to w
                                        następnym poście Ci Szaki to opiszę :))
                                        • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 13:57
                                          a jak powiem ze troche robilam w balona to co?:))

• mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 14:04
                                            saqqara napisała:

> a jak powiem ze troche robilam w balona to co?:))
                                            >

Szaki miło było, uf muszę rozpiąć kołnierzyk (biały), ale ta naprawa myszki
                                            może coś Ci pomogła :)))
                                            • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 14:14
                                              oooo, to PAn tez w kolnierzyku? i pewnie zwis meski tez posiadasz?;))

hm, powiem krotko, myszka sie pewnie w ciagu dnia rozgrzala to i ochoty
                                              nabrala... do pracy, rzecz jasna:)))
                                              • mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 14:43
                                                saqqara napisała:

> oooo, to PAn tez w kolnierzyku? i pewnie zwis meski tez posiadasz?;))
                                                >
                                                > hm, powiem krotko, myszka sie pewnie w ciagu dnia rozgrzala to i ochoty
                                                > nabrala... do pracy, rzecz jasna:)))

Vampi:)) kołnierzyk wirtualny, zawis bardzo rzadko, męski jeszcze rzadziej;))
                                                Myszka jak się tak rozgrzała do prcy w pracy to ciężko ją będzie uspokoić w
                                                pracy ;))
                                                • mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 15:07
                                                  mawyr napisał:

> Vampi:)) kołnierzyk wirtualny, zawis bardzo rzadko, męski jeszcze rzadziej;))
                                                  > Myszka jak się tak rozgrzała do prcy w pracy to ciężko ją będzie uspokoić w
                                                  > pracy ;))

O przepraszam to miało być Wampir ;)))
                                                  • saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 15:39
                                                    vampi tez moze byc;)))

myszka tak sie rozgrzala ze zaczyna gubic ogon;))
    • robsonick Szakira i Pamela 12.09.02, 15:17
      Chcialbym uroczyscie pod presja wampirzych zabkow przeprosic za porownanie jej
      intelektu z ta niezrownana aktorka i choc nie bedac do konca o tym przekonanym
      zaswiadczam ze nie da sie ich porownac :) (hymmm zabkow czy intelektow?)
      • saqqara Re: Szakira i Pamela 12.09.02, 15:40
        mialo nie byc kasliwosci, a ja tu czuje zlosliwosc na odleglosc!
        chodzi oczywiscie o .... ? ;)
        • robsonick Re: Szakira i Pamela 12.09.02, 16:07
          saqqara napisała:

> mialo nie byc kasliwosci, a ja tu czuje zlosliwosc na odleglosc!
          > chodzi oczywiscie o .... ? ;)
          o .... ???? no nie rozumiem ja naprawde z dobrocia serca przepraszam (acz nie
          bez watpliwosci) a ty mi tu zlosliwosci zarzucasz przeciez nie moge zaswiadczac
          nieprawdy a do takowej nie mam przekonania ;)))
          • Gość: J.S. Re: Myszka mi sie zacina IP: *.tnt2.lafayette.in.da.uu.net 13.09.02, 03:22
            A ja dalej nie rozumiem. Gdzies czytalem ze w myszce powinny byc dwie kuleczki,
            wtedy dopiero jest OK. To sie jakos nawet nazywa, ale nie jestem biegly w
            temacie bo sam tego zwierzatka komputerowego nie mam. Czasami tylko lataja mi
            myszki po kuchni i raz nawet przeleciala po grzbiecie jednego z czterech kotow
            ktore mam na wlasne nieszczscie. Dosyc przyjemne zwierzeta ale mychy nie
            zastapia.
            Zycze szybkiego uporania sie z problemem.
            J.S.
            • mawyr Re: Myszka mi sie zacina 13.09.02, 07:16
              Gość portalu: J.S. napisał(a):

> A ja dalej nie rozumiem. Gdzies czytalem ze w myszce powinny byc dwie
              kuleczki,
              >
              > wtedy dopiero jest OK. To sie jakos nawet nazywa, ale nie jestem biegly w
              > temacie bo sam tego zwierzatka komputerowego nie mam. Czasami tylko lataja mi
              > myszki po kuchni i raz nawet przeleciala po grzbiecie jednego z czterech
              kotow
              > ktore mam na wlasne nieszczscie. Dosyc przyjemne zwierzeta ale mychy nie
              > zastapia.
              > Zycze szybkiego uporania sie z problemem.
              > J.S.

O ile się znam na medycynie, to w myszce powinien być ogonek, a te kulki choć
              biorą udział to do interesu nie wchodzą :)))))
    • Gość: _INES Re: Myszka mi sie zacina!!! IP: 157.25.92.* 13.09.02, 12:47
      Niech CI ją ktoś przedmucha
    • _zuzia Re: Myszka mi sie zacina!!! 13.09.02, 12:56
      Jeśliś pracującą kobietą to poproś "Pana od sprzętu" niech wymieni. Ja tak
      zrobiłam w pracy. Koleżanki przysłuchujące się mojej rozmowie z "panem od..."
      umierały ze śmiechu. Powiedzcie, jak to kurna powiedzieć informatykowi, żeby
      nie było skojarzeń????? A swoją drogą śmiech to zdrowie, dobre skojarzenia w
      cenie itd. Bawmy się dobrze.
      • saqqara dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:00
        za dobre rady i donosze, ze myszka juz nie wskazuje symptomow zespolu ostrego
        niedopchniecia lub nieprzedmuchania!

:)
        • _zuzia Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:08
          Gratuluję. Nie ma to jak dobry lek na odpowiednie schorzenie.
          A skąd inąd wiadomo, że myszka czyszczona regularnie dłużej służy, a i wahania
          nastroju rzadsze. Pozdrawiam.
          • robsonick Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:10
            _zuzia napisała:

> Gratuluję. Nie ma to jak dobry lek na odpowiednie schorzenie.
            > A skąd inąd wiadomo, że myszka czyszczona regularnie dłużej służy, a i
            wahania
            > nastroju rzadsze. Pozdrawiam.

Ja juz jej tlumaczylem al szaki jako stara wampirzyca wszystko ma pajenczynami
            zasnute to i niedomaga ;) tu drzeba cale sprzatanie a nie tylko odkurzanie
            zaaplikowac ;)
            • _zuzia Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:14
              Robsonic, na co czekasz? Do pracy: posprzątać, pajęczyny zdjąć, poodkurzać,
              przedmuchać i zniknąć cichutko, żeby wampirzycę-czarownicę zostawić samą ze
              swoimi czarami. Bądź kolega.
              • robsonick Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:20
                _zuzia napisała:

> Robsonic, na co czekasz? Do pracy: posprzątać, pajęczyny zdjąć, poodkurzać,
                > przedmuchać i zniknąć cichutko, żeby wampirzycę-czarownicę zostawić samą ze
                > swoimi czarami. Bądź kolega.
                Coooooooooooooooooo posprzatac i zniknac ???? zeby inny na gotowe
                przyszedl ???? co to ja pomoc domowa jestem
                ;)
                • _zuzia Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:31
                  robsonick, bądź człowiekiem. Kobieta w potrzebie. A może pozwoli zostać na
                  dłużej.
          • Gość: _INES Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym IP: 157.25.92.* 13.09.02, 13:10
            Czyżby to jakaś aluzja do jednej z naszych koleżanek ;))))?
            • saqqara widze ze wg niektorych 13.09.02, 13:46
              zaroslam pajeczynami jak domy w starej anglii;))

Robson
              tak sie rwiesz do odkurzania, a pewnie maszodkurzacz z krotka rura i bez
              filtra, hehehe:))
              • robsonick Re: widze ze wg niektorych 13.09.02, 14:15
                saqqara napisała:

> zaroslam pajeczynami jak domy w starej anglii;))
                >
                > Robson
                > tak sie rwiesz do odkurzania, a pewnie maszodkurzacz z krotka rura i bez
                > filtra, hehehe:))

Tak zaocznie ???? oceniasz rurke zapewne tylko takie po doswiadczeniach Ci
                przychodza no coz mam nadzieje ze zostaniesz mile rozczarowana jesli zechcesz
                sie przekonac a w sprzataniu nie jestem najmoicniejszy ale za to
                potem ..... :)))
                • saqqara Re: widze ze wg niektorych 13.09.02, 14:48
                  potem co? bierzesz sie za pucowanie?;))
                  • Gość: J.S. Hej mawyr IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 14.09.02, 03:31
                    Gość portalu: J.S. napisał(a):

> A ja dalej nie rozumiem. Gdzies czytalem ze w myszce powinny byc dwie
                    kuleczki,
                    >
                    > wtedy dopiero jest OK. To sie jakos nawet nazywa, ale nie jestem biegly w
                    > temacie bo sam tego zwierzatka komputerowego nie mam. Czasami tylko lataja mi
                    > myszki po kuchni i raz nawet przeleciala po grzbiecie jednego z czterech
                    kotow
                    > ktore mam na wlasne nieszczscie. Dosyc przyjemne zwierzeta ale mychy nie
                    > zastapia.
                    > Zycze szybkiego uporania sie z problemem.
                    > J.S.
                    mawyr odpisal:
                    O ile się znam na medycynie, to w myszce powinien być ogonek, a te kulki choć
                    biorą udział to do interesu nie wchodzą :)))))
                    Sorry, ale chyba nie znasz sie na "medycynie" przynajmniej chinskiej.
                    J.S.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka