saqqara 12.09.02, 09:59 co robic? pomozcie!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:01 co ..co..cooooooo ciiiiii...cicici.....sie zaaaaaaacici .......cina? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:04 proponuje więcej sexu bo ci myszka sie całkiem zatnie!!!:)hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:16 no kurna!!! chyba wyraznie mowie ze myszka, taka mala, pasujaca idealnie do dloni mi sie zacina i nie chce sie ruszac! Tygrys nie zatnie, tylko zarosnie pajeczyna, jesli juz!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:31 to ty umiesz sobie swoją myszke do ręki wziąć!!!!!???:),..Boszszszszzz..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:05 a Ty nie umiesz? to czym ja trzymasz, jesli masz okazje? zebami?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:17 zacznijmy od tego że ja nie mam myszki tylko ptaszka niedouku!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:27 masz ptaszka? i nim tentego, poslugujesz sie?! zaczynasz mnie przerazac, serio mowie! ps. nie wiedzialam ze takie wyposazenie tez jest mozliwe. to opcja czy standard? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:31 posługuje siem! a jakże!:) ta opcja to standard!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:57 aha, po tym poslugiwaniu sie tym osprzetem to widze ze to wyposazenie chyba na sekondchendzie kupiles i to mocno wyoksplatowane:P Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:47 Możesz jej dać na przeczyszczenie lub sama ją przeczyścić ;))) A tak na serio to od spodu jest taki pierścień, który należy przekręcić zgodnie z napisem. Wypadnie kulka i zobaczysz trzy lub cztery roleczki. Jak są brudne to je wyczść, najlepiej watką na zapałce zmoczonej SPIRYTUSEM. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 10:53 stary co Ty!?:),..jak pomoczy spirytusem to ja będzie myszka piekła!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:07 hehehe Tygrys, zaczynam sie wzruszac ze tak o mnie dbasz;)) Mawyr dziekuje, ale dawanie na przeczyszczenie nie jest najlepszym sposobem:)) roleczki? Jezu, gdzie ja to mam??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:18 ja zawsze o ciem dbam!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:21 saqqara napisała: > hehehe Tygrys, zaczynam sie wzruszac ze tak o mnie dbasz;)) > > Mawyr > dziekuje, ale dawanie na przeczyszczenie nie jest najlepszym sposobem:)) > > roleczki? Jezu, gdzie ja to mam??!!! Pod kulką jak ją wyjmiesz z myszki, czasem przeszkadza :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:29 hahahaha, pod kulka? znaczy sie, w srodku, tak? i mozna to samemu sobie wyjac?:))) Tygrys, dbasz? to slabo to robisz, bo ja ciagle udawac musze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:32 nie ciągle bo powiedziałaś że co drugi raz!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:41 saqqara napisała: > hahahaha, pod kulka? znaczy sie, w srodku, tak? i mozna to samemu sobie > wyjac?:))) > Jeśli tylko potrafisz przkręcić ten pierścień od dołu myszki przeciwnie do kierunku słońca ;)) Potem odwracasz myszkę (może boleć) i to Ci wypada na podłogę lub biurko, rękę itp. Zaglądnij do środka i wyczyść rolki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:44 stary co ty!!!!?? każesz jej myszke odwracać!!!?? Boszszszzz..!!,..po tymzabiegu to ona napewno dzieci mieć nie bendzie!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:47 tygrysek_ napisał: > stary co ty!!!!?? każesz jej myszke odwracać!!!?? > Boszszszzz..!!,..po tymzabiegu to ona napewno dzieci mieć nie bendzie!!:)) Musi ze jakis straszny film z zycia barona de sade oglondal bo teksty wypisuje wprost koszmarne to ja juz wolem kopniaki szaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:48 tygrysek_ napisał: > stary co ty!!!!?? każesz jej myszke odwracać!!!?? > Boszszszzz..!!,..po tymzabiegu to ona napewno dzieci mieć nie bendzie!!:)) Narazie usuwamy zacinanie się myszki, potem będzie o dzieciach :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:45 napiszcie poradnik kochani "ABC początkujacego informatyka":)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:54 raczej sex-informatyka!!:) ..bo wy tu ciagle o myszkach itp,..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:56 a jeśli pojawią się białe myszki to bedzie informatyka w 40-tu procentach:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:57 reszte zostawimy na sex hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 11:59 boszszeee, same krwiozercze potwory!!! Mawyr, mam do gory odwrocic i potem zbierac z podlogi? czy Ty sie za duzo japonskich kreskowek nie naogladales, co?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 12:05 saqqara napisała: > boszszeee, same krwiozercze potwory!!! > Mawyr, mam do gory odwrocic i potem zbierac z podlogi? czy Ty sie za duzo > japonskich kreskowek nie naogladales, co?;))) Sakwara ty wiesz co ja Ci powiem, ty sobie te myszke zmień na nowe ;)) a wiesz dlaczego? Bo tu inni czytają i sobie mogą krzywde zrobić jak se wezmą nie te myszke :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 12:37 hehehe, a niny dlaczego mam zmieniac? ta myszka jest fajna, mila w dotyku i do tej pory fajnie sie poruszala, tylko dzisiaj ma jakies humory i nie chce letko chodzic!;)) sakwara? no sorka, ale tego to ja chyba nie zdzierze, prosze o wersje "szaki";)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 12:43 saqqara napisała: > hehehe, a niny dlaczego mam zmieniac? ta myszka jest fajna, mila w dotyku i do > tej pory fajnie sie poruszala, tylko dzisiaj ma jakies humory i nie chce letko > chodzic!;)) > > sakwara? no sorka, ale tego to ja chyba nie zdzierze, prosze o wersje "szaki";) > ) szaki to palcowka on chcial napisac skwara i tu zapewne nie bedziesz miala zastrzezen hihihi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 12:44 Ty sie dzisiaj doigrasz:))) miej swiadomosc ze od dzisiaj nie masz juz u mnie taryfy ulgowej !;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Myszka mi sie zacina!!! IP: 212.33.74.* 12.09.02, 12:47 Sakarka a przystojnego informatyka pod rekach nie masz? bedzie radocha dla Cie i dla niego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 13:26 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Sakarka a przystojnego informatyka pod rekach nie masz? bedzie radocha dla Cie > i dla niego:)))) O ile się nie myle to tam w koło tylko w samych białych skarpetkach czy kołnierzykach. Biedna szarka;)))))))) A mysza jak Ci pasuje do ręki, to ją potrzymaj a do kompa nowa lub starą wyczyść;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 13:42 Ania moj informatyk mnie dzisiaj obdzielil opowiesciami dziwnej tresci jak to mial przygody na 2 fronty z wlasnym zoladkiem, dlatego na niego nie reflektuje;) sporo sie orientujesz, Mawyr, na moj temat, zastanawiac mnie to zaczyna:) nie wiem jak Ty ale ja zapasowych myszek nie posiadam, i tak z ta jedna mam klopotow ze glowa boli!;)) nie przekrecaj mi nika, masz do wyboru: saQQara, szaki i wampir, na reszte nie reaguje!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 13:51 saqqara napisała: > Ania > moj informatyk mnie dzisiaj obdzielil opowiesciami dziwnej tresci jak to mial > przygody na 2 fronty z wlasnym zoladkiem, dlatego na niego nie reflektuje;) > > sporo sie orientujesz, Mawyr, na moj temat, zastanawiac mnie to zaczyna:) > > nie wiem jak Ty ale ja zapasowych myszek nie posiadam, i tak z ta jedna mam > klopotow ze glowa boli!;)) > > nie przekrecaj mi nika, masz do wyboru: > saQQara, szaki i wampir, na reszte nie reaguje!:)) Dobrze Sakwara niech będzie Szaki, co do myszki to naprawdę ją się czyści, myślałem że robisz mię w balona dmuchanego, jak ją nie wyczyściłaś to w następnym poście Ci Szaki to opiszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 13:57 a jak powiem ze troche robilam w balona to co?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 14:04 saqqara napisała: > a jak powiem ze troche robilam w balona to co?:)) > Szaki miło było, uf muszę rozpiąć kołnierzyk (biały), ale ta naprawa myszki może coś Ci pomogła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 14:14 oooo, to PAn tez w kolnierzyku? i pewnie zwis meski tez posiadasz?;)) hm, powiem krotko, myszka sie pewnie w ciagu dnia rozgrzala to i ochoty nabrala... do pracy, rzecz jasna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 14:43 saqqara napisała: > oooo, to PAn tez w kolnierzyku? i pewnie zwis meski tez posiadasz?;)) > > hm, powiem krotko, myszka sie pewnie w ciagu dnia rozgrzala to i ochoty > nabrala... do pracy, rzecz jasna:))) Vampi:)) kołnierzyk wirtualny, zawis bardzo rzadko, męski jeszcze rzadziej;)) Myszka jak się tak rozgrzała do prcy w pracy to ciężko ją będzie uspokoić w pracy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 15:07 mawyr napisał: > Vampi:)) kołnierzyk wirtualny, zawis bardzo rzadko, męski jeszcze rzadziej;)) > Myszka jak się tak rozgrzała do prcy w pracy to ciężko ją będzie uspokoić w > pracy ;)) O przepraszam to miało być Wampir ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Myszka mi sie zacina!!! 12.09.02, 15:39 vampi tez moze byc;))) myszka tak sie rozgrzala ze zaczyna gubic ogon;)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Szakira i Pamela 12.09.02, 15:17 Chcialbym uroczyscie pod presja wampirzych zabkow przeprosic za porownanie jej intelektu z ta niezrownana aktorka i choc nie bedac do konca o tym przekonanym zaswiadczam ze nie da sie ich porownac :) (hymmm zabkow czy intelektow?) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szakira i Pamela 12.09.02, 15:40 mialo nie byc kasliwosci, a ja tu czuje zlosliwosc na odleglosc! chodzi oczywiscie o .... ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Szakira i Pamela 12.09.02, 16:07 saqqara napisała: > mialo nie byc kasliwosci, a ja tu czuje zlosliwosc na odleglosc! > chodzi oczywiscie o .... ? ;) o .... ???? no nie rozumiem ja naprawde z dobrocia serca przepraszam (acz nie bez watpliwosci) a ty mi tu zlosliwosci zarzucasz przeciez nie moge zaswiadczac nieprawdy a do takowej nie mam przekonania ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Myszka mi sie zacina IP: *.tnt2.lafayette.in.da.uu.net 13.09.02, 03:22 A ja dalej nie rozumiem. Gdzies czytalem ze w myszce powinny byc dwie kuleczki, wtedy dopiero jest OK. To sie jakos nawet nazywa, ale nie jestem biegly w temacie bo sam tego zwierzatka komputerowego nie mam. Czasami tylko lataja mi myszki po kuchni i raz nawet przeleciala po grzbiecie jednego z czterech kotow ktore mam na wlasne nieszczscie. Dosyc przyjemne zwierzeta ale mychy nie zastapia. Zycze szybkiego uporania sie z problemem. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Myszka mi sie zacina 13.09.02, 07:16 Gość portalu: J.S. napisał(a): > A ja dalej nie rozumiem. Gdzies czytalem ze w myszce powinny byc dwie kuleczki, > > wtedy dopiero jest OK. To sie jakos nawet nazywa, ale nie jestem biegly w > temacie bo sam tego zwierzatka komputerowego nie mam. Czasami tylko lataja mi > myszki po kuchni i raz nawet przeleciala po grzbiecie jednego z czterech kotow > ktore mam na wlasne nieszczscie. Dosyc przyjemne zwierzeta ale mychy nie > zastapia. > Zycze szybkiego uporania sie z problemem. > J.S. O ile się znam na medycynie, to w myszce powinien być ogonek, a te kulki choć biorą udział to do interesu nie wchodzą :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _INES Re: Myszka mi sie zacina!!! IP: 157.25.92.* 13.09.02, 12:47 Niech CI ją ktoś przedmucha Odpowiedz Link Zgłoś
_zuzia Re: Myszka mi sie zacina!!! 13.09.02, 12:56 Jeśliś pracującą kobietą to poproś "Pana od sprzętu" niech wymieni. Ja tak zrobiłam w pracy. Koleżanki przysłuchujące się mojej rozmowie z "panem od..." umierały ze śmiechu. Powiedzcie, jak to kurna powiedzieć informatykowi, żeby nie było skojarzeń????? A swoją drogą śmiech to zdrowie, dobre skojarzenia w cenie itd. Bawmy się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:00 za dobre rady i donosze, ze myszka juz nie wskazuje symptomow zespolu ostrego niedopchniecia lub nieprzedmuchania! :) Odpowiedz Link Zgłoś
_zuzia Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:08 Gratuluję. Nie ma to jak dobry lek na odpowiednie schorzenie. A skąd inąd wiadomo, że myszka czyszczona regularnie dłużej służy, a i wahania nastroju rzadsze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:10 _zuzia napisała: > Gratuluję. Nie ma to jak dobry lek na odpowiednie schorzenie. > A skąd inąd wiadomo, że myszka czyszczona regularnie dłużej służy, a i wahania > nastroju rzadsze. Pozdrawiam. Ja juz jej tlumaczylem al szaki jako stara wampirzyca wszystko ma pajenczynami zasnute to i niedomaga ;) tu drzeba cale sprzatanie a nie tylko odkurzanie zaaplikowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_zuzia Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:14 Robsonic, na co czekasz? Do pracy: posprzątać, pajęczyny zdjąć, poodkurzać, przedmuchać i zniknąć cichutko, żeby wampirzycę-czarownicę zostawić samą ze swoimi czarami. Bądź kolega. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:20 _zuzia napisała: > Robsonic, na co czekasz? Do pracy: posprzątać, pajęczyny zdjąć, poodkurzać, > przedmuchać i zniknąć cichutko, żeby wampirzycę-czarownicę zostawić samą ze > swoimi czarami. Bądź kolega. Coooooooooooooooooo posprzatac i zniknac ???? zeby inny na gotowe przyszedl ???? co to ja pomoc domowa jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_zuzia Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym 13.09.02, 13:31 robsonick, bądź człowiekiem. Kobieta w potrzebie. A może pozwoli zostać na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _INES Re: dziekuje wszystkim zainteresowanym IP: 157.25.92.* 13.09.02, 13:10 Czyżby to jakaś aluzja do jednej z naszych koleżanek ;))))? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara widze ze wg niektorych 13.09.02, 13:46 zaroslam pajeczynami jak domy w starej anglii;)) Robson tak sie rwiesz do odkurzania, a pewnie maszodkurzacz z krotka rura i bez filtra, hehehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: widze ze wg niektorych 13.09.02, 14:15 saqqara napisała: > zaroslam pajeczynami jak domy w starej anglii;)) > > Robson > tak sie rwiesz do odkurzania, a pewnie maszodkurzacz z krotka rura i bez > filtra, hehehe:)) Tak zaocznie ???? oceniasz rurke zapewne tylko takie po doswiadczeniach Ci przychodza no coz mam nadzieje ze zostaniesz mile rozczarowana jesli zechcesz sie przekonac a w sprzataniu nie jestem najmoicniejszy ale za to potem ..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: widze ze wg niektorych 13.09.02, 14:48 potem co? bierzesz sie za pucowanie?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Hej mawyr IP: *.tnt1.lafayette.in.da.uu.net 14.09.02, 03:31 Gość portalu: J.S. napisał(a): > A ja dalej nie rozumiem. Gdzies czytalem ze w myszce powinny byc dwie kuleczki, > > wtedy dopiero jest OK. To sie jakos nawet nazywa, ale nie jestem biegly w > temacie bo sam tego zwierzatka komputerowego nie mam. Czasami tylko lataja mi > myszki po kuchni i raz nawet przeleciala po grzbiecie jednego z czterech kotow > ktore mam na wlasne nieszczscie. Dosyc przyjemne zwierzeta ale mychy nie > zastapia. > Zycze szybkiego uporania sie z problemem. > J.S. ****** mawyr odpisal: O ile się znam na medycynie, to w myszce powinien być ogonek, a te kulki choć biorą udział to do interesu nie wchodzą :))))) ****** Sorry, ale chyba nie znasz sie na "medycynie" przynajmniej chinskiej. J.S. Odpowiedz Link Zgłoś