czarowna_ica 12.09.02, 18:24 powitać wszystkich tu zebranych :-))) i co wy na tę tak prześwietną wiadomość? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: są też czarownice... ;-)))))))))) 12.09.02, 18:39 ja np nie mam zdania. ale wiem na pewno ze krasnoludki są, bo sikają do piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: są też czarownice... ;-)))))))))) 12.09.02, 18:42 no.. skoro są krasnalki, to chyba powinnaś się zgodzić i na czarownice ;-)))))) ps. mi już dawno nie nasikały, bo zawiązałam im moją różdżką miejsce wylotu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: są też czarownice... ;-)))))))))) 12.09.02, 18:47 aha ja przerzucilam sie na wode ktora zamieniam w wino zanim sie zorientuja Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: są też czarownice... ;-)))))))))) 12.09.02, 18:51 no!... pięknie :-))))) może chcesz do naszej szkoły dla czarownic? ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: są też czarownice... ;-)))))))))) 12.09.02, 18:53 nene jestem po drugiej stronie barykady Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: są też czarownice... ;-)))))))))) 12.09.02, 18:56 a jakiejż to barykady, jeśli można wiedzieć? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: są też czarownice... ;-)))))))))) IP: *.ewave.at 12.09.02, 19:11 czarowna_ica napisała: > a jakiejż to barykady, jeśli można wiedzieć? ;-))))))) Uwazaj Sistrzyco!!!!!Widzi mi sie, ze to swieta inkwizycja;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amir Re: są też czarownice... ;-)))))))))) IP: *.znin.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 13:25 cze to ja czarnoksięznik!!! witaj stara wiedddzmo!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: są też czarownice... ;-)))))))))) 13.09.02, 14:56 witam siostrę i brachola Wiedźmowatych ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: są też czarownice... ;-)))))))))) 13.09.02, 15:36 co tam na lysej gorze slychac?:) macie moze jakis przetarg na miotle , bo musze nowa kupic... Odpowiedz Link Zgłoś